|
|
![]() ![]() |
12.11.2006 - 13:45
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006 Notatnik |
Chciałbym zapytać, ponieważ po osiągnięciu w/w efektu nie wiedziałem co robić dalej (doszedłem do tego momentu dzięki relaksacji, a potem skupieniu się na oddychaniu i mowieniu w myślach "wdech" "wydech"... )
Więc oto pytanie... co dalej ? na czym się skupic, co robić ? (nie wiem czy to ważne, ale ten efekt miałem bez paraliżu) |
|
|
|
12.11.2006 - 16:20
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witam!
Moim zdaniem nie powinieneś nic robić.. być w tym stanie świadomości oddechu jak najdłużej i opserwować/czekać nieskupiac sie na niczym.. Pozdrawiam! |
|
|
|
12.11.2006 - 23:49
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
wczoraj cwiczylem to....najlepiej najpierw skup sie na bzeczeniu potem zrob wydech i w tym momecie rozluznij sie calowicie.....wypusc umysl...powtarzaj" z kazdym wydechem moje cialo sie bardziej rozluznia"
|
|
|
|
29.12.2007 - 22:22
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
małe wtrącenie: dlaczego wszystkie twoje pytania są na "forum" a nie na "Jestem początkujący " ??
|
|
|
|
29.12.2007 - 23:09
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |