oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Straszne Wydarzenia Z Waszego życia
twistoid
post 12.03.2008 - 05:59
Post #22

http://demotywatory.pl/762
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Było tych historii pare nie poszedłem do takiej szkoły jakiej chcialem , nie jestem geniuszem, nie mam milionowego konta w banku, nie mieszkam na 1000 m2 nie nagrałem płyty, nie można przeczytać o mnie w gazecie, nie am mnie w tv, nie zdobyłem mont ewerestu, nie jestem przystojny, nie jestem nawet normalny.
Każdy ma taką tragedię jaką se wybrał taka moda.
Go to the top of the page

+Quote Post
Silver
post 12.03.2008 - 10:42
Post #23

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Czwarte piętro.
Siedziałem na parapecie po zewnętrznej stronie okna i krzyczałem:
- DZIECIIIII!
Mam gęsią skórkę teraz jak sobie o tym pomyśle. Mam też lęk wysokości.

+Quote Post
vegnagun
post 15.03.2008 - 22:14
Post #24

Członek Rodziny

Notatnik

Miałem 4 lata i uwielbiałem watę cukrową. Pewnego razu zostałem sam w domu, w łazience znalazłem ładne opakowanie z watą także nabiłem ją na patyk od szaszłyków, wylałem z litr wody po goleniu i innych środków higienicznych, wszystko co miałem pod ręką. No i cóż... nie smakowało mi.
Miałem 3 lata, wstałem bardzo wcześnie, rodzice jeszcze spali. Oboje palili, a ja byłem ciekawy co w tym takiego fajnego... i zjadłem peta z popielniczki ;D Tak to już jest z maluchami.

+Quote Post
ShaMaN
post 20.04.2008 - 07:19
Post #25

Częsty Gość Rodziny
**

Notatnik

Jak byłem mały, to mnie prąd poraził, az straciłem przytomność. Innym razem Bałtyk mnie porwał, ale jakiś gość mnie wytaszczył na brzeg. (w sumie to moogł tego nie robić - jednego dziwaka mniej by było). Mam jeszcze bardziej przerazające doświadczenie zyciowe, ale gdybym je napisał, to już nikt by się nigdy do mnie słowem i przecinkiem nie odezwał, także zainteresowanych i tych o niezniszczalnych nerwach zapraszam na gg.. - dodam, że to ostatnie wywroociło moje życie dobitnie na lewą stronę.

+Quote Post
Straho
post 20.04.2008 - 16:23
Post #26

Częsty Gość Rodziny
**

Gdy 2 lata temu pojechałem na wczasy, pobiłem takiego jednego wieśniaka bo mnie sprowokował. Dość mocno wtedy dostał a potem gdy byłem na meczu to 8 kolesi mnie scigało, i jak podczas ucieczki przeskakiwałem przez płot potargały mi nię na tyłku gacie :D Był shiz.

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park