|
|
![]() ![]() |
12.03.2008 - 05:59
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
Było tych historii pare nie poszedłem do takiej szkoły jakiej chcialem , nie jestem geniuszem, nie mam milionowego konta w banku, nie mieszkam na 1000 m2 nie nagrałem płyty, nie można przeczytać o mnie w gazecie, nie am mnie w tv, nie zdobyłem mont ewerestu, nie jestem przystojny, nie jestem nawet normalny.
Każdy ma taką tragedię jaką se wybrał taka moda. |
|
|
|
12.03.2008 - 10:42
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Czwarte piętro.
Wiek: Półtora roku. Siedziałem na parapecie po zewnętrznej stronie okna i krzyczałem: - DZIECIIIII! Mam gęsią skórkę teraz jak sobie o tym pomyśle. Mam też lęk wysokości. |
|
|
|
15.03.2008 - 22:14
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Miałem 4 lata i uwielbiałem watę cukrową. Pewnego razu zostałem sam w domu, w łazience znalazłem ładne opakowanie z watą także nabiłem ją na patyk od szaszłyków, wylałem z litr wody po goleniu i innych środków higienicznych, wszystko co miałem pod ręką. No i cóż... nie smakowało mi.
Miałem 3 lata, wstałem bardzo wcześnie, rodzice jeszcze spali. Oboje palili, a ja byłem ciekawy co w tym takiego fajnego... i zjadłem peta z popielniczki ;D Tak to już jest z maluchami. |
|
|
|
20.04.2008 - 07:19
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Jak byłem mały, to mnie prąd poraził, az straciłem przytomność. Innym razem Bałtyk mnie porwał, ale jakiś gość mnie wytaszczył na brzeg. (w sumie to moogł tego nie robić - jednego dziwaka mniej by było). Mam jeszcze bardziej przerazające doświadczenie zyciowe, ale gdybym je napisał, to już nikt by się nigdy do mnie słowem i przecinkiem nie odezwał, także zainteresowanych i tych o niezniszczalnych nerwach zapraszam na gg.. - dodam, że to ostatnie wywroociło moje życie dobitnie na lewą stronę.
|
|
|
|
20.04.2008 - 16:23
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Gdy 2 lata temu pojechałem na wczasy, pobiłem takiego jednego wieśniaka bo mnie sprowokował. Dość mocno wtedy dostał a potem gdy byłem na meczu to 8 kolesi mnie scigało, i jak podczas ucieczki przeskakiwałem przez płot potargały mi nię na tyłku gacie :D Był shiz.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |