|
|
![]() ![]() |
14.12.2007 - 15:40
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Jednemu pomaga a innemu nie. ja chyba wolę ciszę lub muzyke "zwykłą".Poza tym jest masa badziewia na rynku i tylko sobie mózgi psują. Ale i owszem, mój przyjaciel ma maszynke do generowania dudnień i wtaczania go na częstotliwości. Jakies efekty przynoszą - to wymaga czasu. Po niedługim czasie kolega zaczął zapamiętywać sny , duzo snów symbolicznych, zaczął tez miec ld i w końcu niedawno wyszedł Astralnie. Planti - dziubuś ty byś nie chciał ćwiczyć tego z osobami bardziej chętnymi niż takimi co je trza hipnotyzować lub stosować argumentacje siłową?
;( z całym szacunkiem Zbysiu, ciekawa jestem co powiedziałeś (ale mam szumy...) i nie riozumiem tej wypowiedzi jakie sensatki? jakie listy? ;) Pewnie mi zaraz łeb urwiesz... |
|
|
|
| Artur_flyer |
14.12.2007 - 21:43
|
|
Guests |
Te szumy to ja mam w głowie i bez słuchania żadnych dźwięków.
Wystarczy się wyciszyć, zrelaksować.... i się zaczyna. |
|
|
|
14.12.2007 - 23:11
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Probowalem zone wciagnac w sen. Zmyslalem zchodzenie po schodach do groty .Miala nas tam oczekiwac lodka z poduszkami. Zona sie obudzila i powiedziala. Bylam w piwnicy a ty znowu w niej nie posprzatales.
|
|
|
|
14.12.2007 - 23:23
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP |
Zbyszku posprzątaj w piwnicy, bo to oznacza uporządkowanie podświadomości:) Dzisiaj miałem ld z udziałem mojej żony. Sniło mi się świadomie, że lecę dookoła niej. Niestety trwało to tylko kilka chwil, bo się obudziłem...
|
|
|
|
14.12.2007 - 23:48
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
W piwnicy mam magazyn farb. Zawalilem nimi przejscie i nie ma jak sie ruszyc..
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |