|
|
![]() ![]() |
07.03.2010 - 17:47
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
no tak widac ze ja nawet o tym zapomnialem:) co robi dlugie uczenie sie z czlowieka;P przeciez to bylo oczywiste a ja nie wiedziec dlaczego mialem watpliwosci - skleroza czy jak.. najlepsze bylo to ze dzis obudzilem sie po 13, sluchalem oobe, ale jest pewnien ciekawy moment - nigdy nie pamietam kiedy przestaje sluchac, a budze sie nastepnego dnia z elegancko odlozonymi kolo lozka sluchawkami, jakby nic sie kompletnie nie dzialo:) nawet we snie zostawiam porzadek po sobie ;D obudzilem sie oczywiscie niewyspany jak zombie ale po przesluchaniu ECT_unofficial z sbg dostalem natychmiastowego kopa, na mnie generalnie nic nie dziala.. wiec pragne z duma zauwazyc ze to pierwsze dose na mnie dzialajace, moze komus ta informacja sie przyda:) ave;)
|
|
|
|
07.03.2010 - 18:39
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
wstać xD
|
|
|
|
08.03.2010 - 02:20
|
|
|
BÓG ZAZDROSNY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Czwarta nad ranem, cóż za godzina
Jedyna pora co się wygina Czwarta nad ranem, cóż za godzina nie chce dziś mówić, kto s.a se do ryja Czwarta nad ranem, cóż za godzina Jak się rozbudzisz to wtem zobaczysz Czwarta nad ranem, cóż za godzina Lokalny trip, może zahaczysz. |
|
|
|
08.03.2010 - 04:07
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Czwarta nad ranem
Godzina z nocy na dzień. Godzina z boku na bok. Godzina dla trzydziestoletnich. Godzina uprzątnięta pod kogutów pianie. Godzina, kiedy ziemia zapiera nas. Godzina, kiedy wieje od wygasłych gwiazd.[size="7"][/size] Godzina a-czy-po-nas-nic-nie-pozostanie. Godzina pusta. Głucha, czcza. Dno wszystkich innych godzin. Nikomu nie jest dobrze o czwartej nad ranem. Jeśli mrówkom jest dobrze o czwartej nad ranem - pogratulujmy mrówkom. I niech przyjdzie piąta, ŁAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA |
|
|
|
17.03.2010 - 20:48
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
piątek - > sobota
sobota - > niedziela wstępna lista obecności: - raziel - mortver - gray - dannas - dreamer :-) zapraszam wszystkich chętnych, konfa na skype niewykluczona :P |
|
|
|
20.03.2010 - 04:24
|
|
|
the moment of truth.... have came
the mind warriors... have been chosen an the pussy ones... were dropped out from the cliff silni tego świata na dzisiaj to: - mortver (niema go na gadu, ale walczy!!) - dannas (poszedl robic herbatke) - gray (moj ty geju) - moja skromna osoba (nie bede sie przechwalac) :awe: |
|
|
|
| SORROW |
21.03.2010 - 04:02
|
|
Guests |
Nerwowe gesty ,oczu zmęczenie,
jakieś przebłyski, szmery i cienie... Jest wciąż świadomość , jestem i ja. Doczekałem już prawie dnia... Teraz najtrudniej - czas unieść kurtynę za nią Horyzont sen w podróż zmieni. Świadomość wciąż żyje podając przyczynę ukrywających się w kącie cieni ... Doczekałem już prawie dnia . Komu więc w drogę , temu czas... |
|
|
|
21.03.2010 - 04:15
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Cztery piwka poszły
i czwarta rano na szczęście nie świta ranek nie oślepia może czas na fazę choć piąte czeka. |
|
|
|
22.03.2010 - 04:18
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
Wstawać:)
|
|
|
|
28.03.2010 - 03:45
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
Wstawać ludu ! troche walki ! ;D Panowie i Panie dzisiaj zaczynami świadome spanie !~:]
i troche okrzyków ludowych ! WSTAWAĆ! Pobudka ! do wojska byście poszli a nie ! Hołk :D |
|
|
|
| SORROW |
28.03.2010 - 19:41
|
|
Guests |
O trzeciej nad ranem lękliwe przebudzenie ...
Pamiętam jeszcze krążące wokół cienie . Resztki jaźni przez makabrę zeżarte - szukam światła białego , czegoś ,co było by warte kolejnej próby i nadziei ,że ... coś się zmieni . I chociaż ... Oddech pospieszny zapomnieć nie pozwala mam już o czym myśleć .Przecież ... Jutro o trzeciej też nadejdzie fala . |
|
|
|
01.04.2010 - 23:01
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Witam was Panowie i Panie!
Dziś podejmę drugą próbę oobe(za 10 min) w moim życiu Dziś nie spałem całą noc tak więc koło 12 starałem się jak mogłem ale warunki były do kitu mieszkam w bloku tak więc sąsiedzi stukali pukali itp. Udało mi się zrelaksować i o ile się znam to miałem hipnagogi ale na tym się skończyło bo pies mnie obudził. Tak więc zaraz podejmę próbę nr 2. I przy okazji chciałbym się przedstawić , bo nie raz jeszcze napisze. Życzcie mi szczęścia!:) Ps:Dziś zamówiłem 3 książki Monroe'a tak więc moja przygoda się dopiero zaczyna! :D Pozdrawiam Ps2: Trochę się dygam ale jak wy możecie to ja też. AAAAAA! |
|
|
|
02.04.2010 - 01:10
|
|
|
Chyba nie w tym temacie co trzeba napisałeś swojego posta :P Ale Ci odpowiem również tutaj, jak moderator uzna za stosowne niech przeniesie w inne miejsce.
Na upierdliwe dźwięki polecam zdecydowanie sylikonowe stopery do uszu, odkąd je stosuje ten problem zniknął prawie całkowicie. Co do literatury zobacz open mailbox wojownikaswiatla: czasem wrzuce cos na poczte z ktorej kazdy moze sobie sciagnac www.tlen.pl login-muzahemisync haslo-monroe ... Cytat z tego tematu . Pozdrawiam |
|
|
|
03.05.2010 - 04:11
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
ehhh... Piąta nad ranem... cóż za godzina... no na pewno nie 4, a ja daaawno tego nie robiłem... zobaczymy
AAAAaaaa btw jestem już po porannej gimnastyce... niby nic kilka skłonów, skrętów, przysiadów i takich tam :P Pozdrowienia dla wytrwałych :) |
|
|
|
02.07.2010 - 13:16
|
|
|
OBE Maniak 101 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Dla mnie nie ma to jak dobre stare Darkowe
"OBE Maniacy... DO BOOOOJJUUUUUUUUUUU!!!" |
|
|
|
02.07.2010 - 18:34
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Kto jutro wstaje o 6?:D
|
|
|
|
02.07.2010 - 19:29
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: Moderator Notatnik |
jaaa.... ale do pracy :P
|
|
|
|
03.07.2010 - 07:18
|
|
|
|
|
|
|
18.07.2010 - 03:15
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Damy rade ! :D
|
|
|
|
20.07.2010 - 03:55
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Czwarta (a raczej piąta) nad ranem, cóż za godzina ;D
Damy radę! Nie śpimy tylko o wyjśie walczymy:P Do zobaczenia w Astralu! |
|
|
|
20.07.2010 - 09:10
|
|
|
Jakos mi sie ostatnio nie chce:P
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |