|
|
![]() ![]() |
01.10.2010 - 02:49
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Kto normalny w tygodmiu nie spi o tej godzinie:D Wysokich lotow Tom:)
Ps. Zaczelem czytac ten temat z poczatku. Krzepiacy:D Maniacy:D Pozdro |
|
|
|
04.10.2010 - 20:28
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
A czy ktoś mi napisze jak uzyskujecie taki stan,bo coś mi nie wychodzi...Napiście prosze jak to robicie.Pozdrawiam No to może prosta instrukcja obsługi: 1 Wstajesz po 4 godzinach snu 2 Pijesz yerba mate 3 Po 20 minutach kładziesz się znów (jeżeli jesteś zbyt śpiący połóż się odwrotnie, czyli głowa tam gdzie nogi poprzednio) 4 Postaraj za wszelką cenę się nie ruszać ( 'postaraj' to zdecydowanie delikatny zwrot MUSISZ ZA WSZELKĄ CENĘ POZOSTAĆ NIERUCHOMY bo to wzmaga uczucie wibracji i przyśpiesza wyjście) 5 Cierpliwie czekaj na efekty będąc świadomy, że próbujesz doświadczyć oobe/ld Reszta zależy juz od Twojego szczęścia/losu/karmy (jak zwał tak zwał) *yerba mate to takie ziele dostępne legalnie we wszystkich sklepach zielarskich |
|
|
|
15.10.2010 - 02:26
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: Moderator Notatnik |
"Zrobiłem wszystko co w mojej mocy
Czy kułeś dziurę ubiegłej nocy O fazę walczyłeś i nie poległeś Czyś się opieprzał i w sen uległeś" ...jak echo wciąż melodia tych słów odbija sie we mnie ;) |
|
|
|
15.10.2010 - 21:09
|
|
|
Ja jeeebie! :D musze sie pochwalić :P a co! to mój jeden z większych sukcesów na mej ścieżce życiowej! :)))
troche ho'opono'pono, troche zen... i odpowiednie dla mojego organizmu godziny spania i rozbudzania wychwycone na przedziale miesięcy ^^ i bach .... praktycznie od 4 do samego rana fazowałem... sam nie pamietam ile tych podróży świadomych dziś zaliczyłem. Ale to takie proste! 5pamietam, albo coś koło tego xD masakra :D uf... dziś też lecimy, ale już z większą misją :D Aloha!:))) nigdy sie nie poddawać! |
|
|
|
16.10.2010 - 03:28
|
|
|
miała być 3:30. zaspałem... ale walczymy... DO BOJU :-P |
|
|
|
18.11.2010 - 02:30
|
|
|
:))) troche nietypowa pora, aaaale podziałamy :P
|
|
|
|
18.11.2010 - 10:45
|
|
|
4 rano - w końcu trzeba kiedyś iść spać...
|
|
|
|
19.11.2010 - 20:13
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Oobe-maniacy! DO BOJU O WYJŚCIE!!!
:D (co prawda mi się jeszcze nie udało, ale dziś powalczę :) ) huahuahua!!! huahuahua!!! |
|
|
|
07.01.2011 - 04:30
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
No to dziś na mnie kolej
|
|
|
|
10.01.2011 - 04:25
|
|
|
a teraz w imię Monroe,
Moena i DARKA SUGIERA amen do zobaczenia w poza ;) |
|
|
|
10.01.2011 - 05:12
|
|
|
A ja do roboty :/
|
|
|
|
10.01.2011 - 18:58
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
W niedziele prawie się udało. Już wychodziłam ! :D Więc dziś się uda na 100% !
DO BOJU ! ;3 |
|
|
|
18.01.2011 - 08:52
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Ja dzsiaj miałem trochę dziwną nockę....położyłem się o 1 w nocy,założyłem słuchałki i cheja.....Zrelaksowałem się,wszystko pięknie i nagle budzę sie o 4;28 w nocy...Nie wiem o co chodzi,nigdy nie mogłę zasnąć ze słuchałkami na uszach,i do tego w w takiej pozycji(na plechach)...miałę dziwne uczucie,chciało mi sie pić,ale nie bardzo...włączyłem kompa,pograłem i nagle przypomniałem sobie o metodzie 4+1 :D...od razu zacząłem odliczanie 1h pobudki,zaczałem robić pompki itp,troche pograłem w Crysisa(zayebista gra)...Na zegarku komputera widzę już 5:07,więc czas zacząć...położyłęm sie wygodznie i zacząłem myskleć jak moje mięśnie zaczyna sie rozluźniać,ciągle wpatrywałęm się w ciemnoeś słuchając muzyki relaksyjnej....I nagle czy to sen czy to oobe,niewiem,ale raczej sen,ale bardzo kontrolowany i wyraźny,których wcześniej nie miałem..Zawsze mam takie sny że widze jakiś obraz i to na tyle mojego snu...a tu nagle jak by rzeczywistoś,czułem dotyki,bardzo dobrze widziałęm wszystko,mogłem rozmawiać,itp....I teraz nie wiem co to było....Ale ćwicze codziennie 4+1.Więc liczę na postępy na jakies inne postępy oprócz tegoniby snu...WALCZĘ
|
|
|
|
29.01.2011 - 22:33
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
AAAAAA nie poddam się
|
|
|
|
06.02.2011 - 05:37
|
|
|
:)
|
|
|
|
06.02.2011 - 05:56
|
|
|
No to szerokich lotów życzę. Dziś się uda.
|
|
|
|
07.02.2011 - 03:46
|
|
|
Leeeeeeeeeeeeeeeeeccccccccccccccccccccccceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mrrrrrrrrrrryyyyyyyyyy
Do boju obe cowboyu:D Powodzenia przyjaciele |
|
|
|
07.02.2011 - 10:08
|
|
|
|
|
|
|
07.02.2011 - 10:50
|
|
|
Nie:)
|
|
|
|
07.02.2011 - 11:03
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
a ja dziś o 3:40 wstałam całkowicie rozbudzona i 2 godziny się męczyłam by zasnąć. Dobrze, że na popołudnie do pracy bo nie wiem jakbym zniosła to. Ale miałam tylko jedno krótkie LD.
|
|
|
|
07.02.2011 - 14:50
|
|
|
haa,ja dzisiaj w ogóle nie spałam,czujnik dymu pikał mi przez całą noc,spać się nie dało..nie pomogło nawet wyciągnięcie baterii..
ogólnie to budzę się po parę razy w ciągu nocy,także budzenie nie przynosi mi trudności..raczej świadomość by nie iść zaraz spać,kiedy na 5.30 do pracy.. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |