CYTAT(Kratharin @ 03.09.2006 - 17:24)

Witam.
Nie podoba mi sie calkowicie uklad i szata graficzna strony. Jest ubogo i zlekka ciezko nawigowac.
Pomysl z notatkami podroznikow rewelacyjny.
Ogolnie warto podzielic strone na dzialy: Notatki, kurs, forum, teoria, pomoc, Spostrzezenia - w nim byly wszelkie spostrzezenia z podroz istotne dla teorii.
Menu po lewej :]
CO do grafiki to jak dla mnie może być. Ważne by było przejżyście tak jak mówił to poprzednik. Popieram za to wprowadzenie większej ilości działów. Menu lewo stronne. 3x porady, które teraz są na górze wrzucić do jednego działu z PORADAMI. Dział z poradami porozbijałbym na części pierwsze: Metody Relaksacji; Stany autohipnotyczne, Pisk - jak z niego kożystać ; Ćwiczenia umysłu przydatne do praktykowania OOBE itp itd... Pomyśleć jakie działy mogą się jeszcze przydać i wrzucić skrypt na wyszukiwarke by łatwiej można było znaleść odpowiednie tematy dla osób nowych na stronie. Jesli już mowa o zmianach to moje pomysły na uatrakcyjnienie strony, bo narazie marnie tutaj z informacjami. Wiele jest na forum, ale komu się bedzie chciało przeczesywać forum gdy bedzie bardzo dużo postów ... ?
Pozdrawiam