|
We śnie czasami masz widok taki jak by cię tam wogule nie było, tylko jak byś oglądał, a czasami z pierwszej osoby ( to znaczy normalnie, tak jak w rzeczywistości) nie wiem jak to jest z widokiem z widzeniem siebie zza pleców, czy z góry, czy coś. Ale jak wiesz że to jest sen to możesz sobie "wyśnić", jakiegoś gościa który wygląda jak ty i nim sterować. Co do odczuwania zmysłów to jest to jak dla mnie trudne pytanie. Snów nie pamięta się za dobrze. Ale pamiętam, że we śnie na 100% czuje się ból i strach ( jak jest koszmar ). Nie pamiętam dokładniejak to jest z pozytywnymi emocjami. Jak się obudze to pamiętam, że było przyjemnie i tyle. Nie mogę sięwrócić myślami do tego uczucia. Zaś ból i strach to mogę wrócić do tego uczucia z łatwością i przypomnieć sobie dokładnie jak to było. Podam przykład: w wakacje miałem koszmar ( w innym temacie go opisałem) i teraz z łatwością mogę się do niego wrócic. Pamiętam każdy szczegół. Choć minęło sporo czasu pamiętam go dokładnie. Zaś nie dawno miałem LD. Zauwarzyłem, że to sen i pamiętam tyle: było super. I na tym koniec tych odczuć. Pamiętam w miarę co sięwydarzyło, ale nie sprawiami to teraz wogule radości. Napisałem tutaj jak to jest u mnie. U innych ludzi moż ebyć inaczej ( chyba ).
|