Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Dzeń Dobry Oraz Zmysły Oobe-owskie
Madern
post 22.11.2007 - 20:03
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2662

Witam. To mój pierwszy post. Oobe interesuje się od niedawna. Lecz raz około 2 lat temu podczas spania ocknąłem się w okolicy mojego osiedla. Zamiast sklepu spożywczego była ściana. Były tam osoby z mojej szkoły. Oraz nauczyciele. Siedzieli na "niskich" ławkach. Takich piętrowych. O ile pamiętam był jakis mecz rugby. Jakieś nieznane tęgie osobniki. Ale juz na początku snu podjarałem sie myślą-" o kur** to jest sen @!!". No więc zacząłem łobuzować, nie wiem co mnie nakłoniło ale ściągnąłem spodnie mojej koleżance. I nie uwiezycie co sie stało-nie było ciała a z pomiędzy nóg wystawała srebrzysta i świecąca pałka policyjna :D Póxniej niedaaleko domu mojego kolegi zacząłem wyskakiwac na ulicę, bawiłem się że jestem supermen i że tak szybko odskakuje. Skończyło sie na tym że mnie mama obudziła.
No ale przejdzmy do tematu, mianowicie chciałem sie spytac czy:
-Podczas "fazy odlotu"czuje się smaki ?? No i naturalne zmysły, np. podniecenie ?
-Jaki jest system poruszania ??
-I czy jest widok FPS czy z nad siebie ??
Pozdrawiam Madern
Profile CardPM
+Quote Post
Noobek007
post 22.11.2007 - 20:25
Post #2

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2349

We śnie czasami masz widok taki jak by cię tam wogule nie było, tylko jak byś oglądał, a czasami z pierwszej osoby ( to znaczy normalnie, tak jak w rzeczywistości) nie wiem jak to jest z widokiem z widzeniem siebie zza pleców, czy z góry, czy coś. Ale jak wiesz że to jest sen to możesz sobie "wyśnić", jakiegoś gościa który wygląda jak ty i nim sterować. Co do odczuwania zmysłów to jest to jak dla mnie trudne pytanie. Snów nie pamięta się za dobrze. Ale pamiętam, że we śnie na 100% czuje się ból i strach ( jak jest koszmar ). Nie pamiętam dokładniejak to jest z pozytywnymi emocjami. Jak się obudze to pamiętam, że było przyjemnie i tyle. Nie mogę sięwrócić myślami do tego uczucia. Zaś ból i strach to mogę wrócić do tego uczucia z łatwością i przypomnieć sobie dokładnie jak to było. Podam przykład: w wakacje miałem koszmar ( w innym temacie go opisałem) i teraz z łatwością mogę się do niego wrócic. Pamiętam każdy szczegół. Choć minęło sporo czasu pamiętam go dokładnie. Zaś nie dawno miałem LD. Zauwarzyłem, że to sen i pamiętam tyle: było super. I na tym koniec tych odczuć. Pamiętam w miarę co sięwydarzyło, ale nie sprawiami to teraz wogule radości.
Napisałem tutaj jak to jest u mnie. U innych ludzi moż ebyć inaczej ( chyba ).
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic