oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Czy to było Oobe?
VegOo.
post 03.12.2006 - 23:18
Post #1

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Dzień 03.XII.o6
Witam, chciałęm opisać pewien przypadek, który przytrafił się mnie. Ciekawi mnie również czy to już był stan obe?

Ok go 03;07 położyłęm się pod kołderką, na plecach, ręce wzdłuż ciała. Rozluźniłęm maxymalnie mięśnie. Poczółęm silne wibracje, próbowałęm je pogłębić. Wyobrażałęm sobie moje ciało leżące na łóżku (piękny widok ;p ) i drugie moje ciało, stojące nade mną, wkładające mi ręce w klatke piersiową i wyciągające moje ciało astralne (nie pytajcie czemu to sobie wyobrażałęm, poniważ nie mam pojęcia, ale pomogło ;) ). Nagle poczułęm, że coś mnie wysysa (przez twarz), usłyszałęm potężne hipnagogię, a powieki zaczęły mi "skakać", nazwał bym to nerwami. Nie mogłęm uspokoić tych nerwów. Wibracji na reszcie ciała nie czułęm... Może inaczej- nie czułęm ciała. Punkt w którym czułęm "wyssanie" był nad nosem, pomiędzy brwiami.
Uczucia które mi towazyszyły:
1. Radość (Wow wchodze w stan Oob )
2. Strach (Dziwnie zachowuje się moe ciało )
3. Zdziwienie (Udało mi się? )
4. Lekkość (nie wiem jak to skomętować, poprostu było mi lekko)

oraz również zadałęm sobie pare pytań:

1. Czy to Oobe?
2. Co czeka mnie w astralu?
3. W ogóle po co to?
4. Zrezygnować?

Na dwa pytania odpowiedziałęm sobie sam:

1. -------
2. -------
3. VegOo., chciałeś siebie poznać
4. NIE ;\

Poruszyłęm ręką bo myślałęm, że jestem w Astralu ;\ po czym czar prysnął.
Otworzyłęm oczy, widziałęm jasny rozmazany obraz. Myślałęm, że to oobe, chciałęm polecieć ale coś nie bardzo wyszło ^^

Pozdrawiam i prosze o odpowiedź na pytanie 1. oraz prosze nie odpowiadać na pytanie 2. (sam chce zobaczyć) ;o
Jeszcze ciekawi mnie czy "nerwy" na oczach to zwykłe wibracje czy też nie?

Wszelki komętarze mile widziane
Go to the top of the page

+Quote Post
ozzy
post 04.12.2006 - 15:08
Post #2

Częsty Gość Rodziny
**

Miałem bardzo podobne doświadczenie do Twojego (no prawie identyczne) z tym że mnie nic nie wysysało bo za wcześnie spróbowałem poruszyć ręką i czar prysł... ;)

"nerwy" na oczach to REM - Rapid Eye Movement . Zupełnie normalne. poszukaj na wikipedii.

+Quote Post
SadaM
post 04.12.2006 - 17:50
Post #3

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Widziałeś coś będąc w tym stanie?

+Quote Post
VegOo.
post 04.12.2006 - 19:20
Post #4

Przyjaciel Rodziny

Notatnik

hmm... Tak, bardzo lekkie błyski.

+Quote Post
wysoczanin
post 05.12.2006 - 13:55
Post #5

Częsty Gość Rodziny
**

Pisze w tym temacie bo mma podobne pytanie;] Minowicie polozylem sie lezec z sluchawkami na uszach i zapuscilem BWG --> hemi-sync f25 Nie wiem ile lezalem sluchajac dudnien ale nagle zaczalem jakby wirowac, po chwili wirowanie ustalo i moje cialo zaczelo sie tak jakby dzielic na ciezkie i jakby lekkie(mialem takie uczucie), i ciagle ta roznica narastala, towarzyszylo temu szybkie bicie serca i tak jakby mi sie cieplo zrobilo. Wydawalo mi sie ze jestem leciutki jak piorko, tylko ze nic nie widzialem i postanowilem otworzyc oczy ale tak sie podniecilem;p ze otworzylem materialne i wszystkow wrocilo do normalnosci:/ Moze jeszcze caly nie wyszedlem i jak probowalem otworzyc to otworzylem normalne zamiast astralnych:/ A wogole jak otworzyc oczy astralne musze tego chciec?? CO wy o tym sadzicie czy to nie bylo przejcie w Astrala????

Ten post edytował wysoczanin 05.12.2006 - 15:51

+Quote Post
wysoczanin
post 05.12.2006 - 19:00
Post #6

Częsty Gość Rodziny
**

Mogłby sie ktos wypowiedziec??;]

+Quote Post
ICE
post 05.12.2006 - 20:21
Post #7

Członek Rodziny

Notatnik

ja jeszcze nigdy nie wychodzilem ale po mojemu to astralne oczy sa zawsze otwarte i nie trzeba ich otwierac tylko trzeba sie dostroic do "zmysłu" wzroku TAM. tak samo sie powinno zrobic z innymi "zmyslami" by byc w pelni zakotwiczonym TAM np. ze sluchem i dotykiem... wtedy wyjscie pamietamy lepiej, wyraźniej a i odczucia sa silniejsze

Ten post edytował ICE 05.12.2006 - 20:22

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park