|
|
![]() ![]() |
03.12.2006 - 23:18
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Dzień 03.XII.o6
Witam, chciałęm opisać pewien przypadek, który przytrafił się mnie. Ciekawi mnie również czy to już był stan obe? Ok go 03;07 położyłęm się pod kołderką, na plecach, ręce wzdłuż ciała. Rozluźniłęm maxymalnie mięśnie. Poczółęm silne wibracje, próbowałęm je pogłębić. Wyobrażałęm sobie moje ciało leżące na łóżku (piękny widok ;p ) i drugie moje ciało, stojące nade mną, wkładające mi ręce w klatke piersiową i wyciągające moje ciało astralne (nie pytajcie czemu to sobie wyobrażałęm, poniważ nie mam pojęcia, ale pomogło ;) ). Nagle poczułęm, że coś mnie wysysa (przez twarz), usłyszałęm potężne hipnagogię, a powieki zaczęły mi "skakać", nazwał bym to nerwami. Nie mogłęm uspokoić tych nerwów. Wibracji na reszcie ciała nie czułęm... Może inaczej- nie czułęm ciała. Punkt w którym czułęm "wyssanie" był nad nosem, pomiędzy brwiami. Uczucia które mi towazyszyły: 1. Radość (Wow wchodze w stan Oob ) 2. Strach (Dziwnie zachowuje się moe ciało ) 3. Zdziwienie (Udało mi się? ) 4. Lekkość (nie wiem jak to skomętować, poprostu było mi lekko) oraz również zadałęm sobie pare pytań: 1. Czy to Oobe? 2. Co czeka mnie w astralu? 3. W ogóle po co to? 4. Zrezygnować? Na dwa pytania odpowiedziałęm sobie sam: 1. ------- 2. ------- 3. VegOo., chciałeś siebie poznać 4. NIE ;\ Poruszyłęm ręką bo myślałęm, że jestem w Astralu ;\ po czym czar prysnął. Otworzyłęm oczy, widziałęm jasny rozmazany obraz. Myślałęm, że to oobe, chciałęm polecieć ale coś nie bardzo wyszło ^^ Pozdrawiam i prosze o odpowiedź na pytanie 1. oraz prosze nie odpowiadać na pytanie 2. (sam chce zobaczyć) ;o Jeszcze ciekawi mnie czy "nerwy" na oczach to zwykłe wibracje czy też nie? Wszelki komętarze mile widziane |
|
|
|
04.12.2006 - 15:08
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Miałem bardzo podobne doświadczenie do Twojego (no prawie identyczne) z tym że mnie nic nie wysysało bo za wcześnie spróbowałem poruszyć ręką i czar prysł... ;)
"nerwy" na oczach to REM - Rapid Eye Movement . Zupełnie normalne. poszukaj na wikipedii. |
|
|
|
04.12.2006 - 17:50
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Widziałeś coś będąc w tym stanie?
|
|
|
|
04.12.2006 - 19:20
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
hmm... Tak, bardzo lekkie błyski.
|
|
|
|
05.12.2006 - 13:55
|
|
|
Pisze w tym temacie bo mma podobne pytanie;] Minowicie polozylem sie lezec z sluchawkami na uszach i zapuscilem BWG --> hemi-sync f25 Nie wiem ile lezalem sluchajac dudnien ale nagle zaczalem jakby wirowac, po chwili wirowanie ustalo i moje cialo zaczelo sie tak jakby dzielic na ciezkie i jakby lekkie(mialem takie uczucie), i ciagle ta roznica narastala, towarzyszylo temu szybkie bicie serca i tak jakby mi sie cieplo zrobilo. Wydawalo mi sie ze jestem leciutki jak piorko, tylko ze nic nie widzialem i postanowilem otworzyc oczy ale tak sie podniecilem;p ze otworzylem materialne i wszystkow wrocilo do normalnosci:/ Moze jeszcze caly nie wyszedlem i jak probowalem otworzyc to otworzylem normalne zamiast astralnych:/ A wogole jak otworzyc oczy astralne musze tego chciec?? CO wy o tym sadzicie czy to nie bylo przejcie w Astrala????
Ten post edytował wysoczanin 05.12.2006 - 15:51 |
|
|
|
05.12.2006 - 19:00
|
|
|
Mogłby sie ktos wypowiedziec??;]
|
|
|
|
05.12.2006 - 20:21
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
ja jeszcze nigdy nie wychodzilem ale po mojemu to astralne oczy sa zawsze otwarte i nie trzeba ich otwierac tylko trzeba sie dostroic do "zmysłu" wzroku TAM. tak samo sie powinno zrobic z innymi "zmyslami" by byc w pelni zakotwiczonym TAM np. ze sluchem i dotykiem... wtedy wyjscie pamietamy lepiej, wyraźniej a i odczucia sa silniejsze
Ten post edytował ICE 05.12.2006 - 20:22 |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |