Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Wasze rzygody
ldkiler
post 21.12.2006 - 20:05
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 287

Chciałbym abyście napisali czy byliście w jakiś wascynujścych miejscach i jak tak to w jakich i czy poznaliście jakies tajemnice np.czy istnieja jakies obce cywilizacje i na jakim sa poziomie inteligencji
z góry dzienx i pozdro:)
Profile CardPM
+Quote Post
Drusilla
post 21.12.2006 - 20:47
Post #2

Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 223

"Rzygody" kojarzą mi się z rzygami, a tych Ci opowiadać nie zamierzam ];>. Możesz mi natomiast wyjaśnić co znaczy słowo: "wascynujścych"? Bo oprócz tego wydaje mi się, że nie masz pojęcia o podróżach astralnych. To nie podróże w kosmos mój drogi.
Pozdrawiam.
Profile CardPM
+Quote Post
ldkiler
post 21.12.2006 - 21:00
Post #3

Dusza Towarzystwa

bardzo przepraszam z tymi "rzygodami" i tak masz racje Drusilla nie mam pojecia o podrozach astralnych bo jeszcze zadnej nie przezylem ale z tego co o nich czytalem to mozna sie w nich przemieszczac w czasie i w przestrzeni czyż nie?
Profile CardPM
+Quote Post
pieczywo
post 21.12.2006 - 21:01
Post #4

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 4

poczytaj notatki podroznikow, moze ktoras podroz spelni twoje oczekiwania.
pozdrawiam!
Profile CardPM
+Quote Post
szyfrant
post 21.12.2006 - 21:20
Post #5

Gość Rodziny
*
Nr użytkownika: 290

o rzygowinach to ty mozesz sobie w kiblu pomazyc nie w oobe (przepraszam za wyrazenie) no ale trudno chyba się przejęzyczyłes na klawiaturze (naucz się pisać)
Profile CardPM
+Quote Post
Lukasz
post 21.12.2006 - 22:16
Post #6

Dusza Towarzystwa
Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006
Nr użytkownika: 76

@szyfrant
Proponuje zachowac troszke kultury.

A co do OOBE to mozliwe sa podruze po kosmosie (uklad sloneczny), mozna tez przenosic sie w przeszlosc, natomiast nie wiem jak z przyszloscia.
Mozna tez odwiedzac swiat realny, czyli np USA czy wyspy Bahama (nie wiem jak sie pisze ;p ).

Ale OOBE nieogranicza sie tylko na realnym swiecie. Zachecam do czytania notatek podroznikow jak wspomnial Pieczywo, ale tez ksiazek (e-bookow) zawartych na tej stronie.
Profile CardPM
+Quote Post
mariusz231
post 10.02.2007 - 15:58
Post #7

Znajomy Rodziny
Grupa: Guests
Nr użytkownika: 536

Wiele osób nie lubi o tym opowiadać czestro traktują to jako prywatną sprawę
Profile CardPM
+Quote Post
Ketrab
post 09.09.2007 - 17:38
Post #8

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 496

Odświeżam temat bo wydał mi się całekiem mądrze napisany i wpisuję tu także moją najciekawszą Rzygodę(:
>

Dziś na pasach widziałem Murzyna - Do złudzenia przypominał mi Lenina

pozdro dla autora tematu :P
Profile CardPM
+Quote Post
ldkiler
post 09.09.2007 - 17:42
Post #9

Dusza Towarzystwa

To ja też coś napiszę xD

Moja rodzinka dostała zieloną karte do USA i pojechaliśmy do Nowego Jorku chyba. Idziemy a tam centralnie przed nami Angelina Jolie. Podchodzę do niej po autograf, ona zaprasza mnei do pokoju. Weszliśmy, a ona zaczyna sie rozbierać... No i się obudziłem :(

Dzieki za odświeżenie tematu xD
Profile CardPM
+Quote Post
mati415
post 09.09.2007 - 18:16
Post #10

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1600

zajefajny sen kuba xD

ps. jak sobie cos przypomne fajnego to napisze :)
Profile CardPM
+Quote Post
kamglow
post 09.09.2007 - 18:32
Post #11

Guests

Miałem swego rodzaju rzygode. Piłem. Łzy mi leciały ale piłem. Człowiek na kacu mysli inaczej.. co by tu zrobic zeby sobie nie dowalic a jakos zneutralizowac ten nadmiar kwasów.

Można sobie rzygodnąc do kibelka, mozna zjesc jakis kefirek czy jogurt naturalny niegazowany. Co zrobic jednak gdy sie nie ma jogurcika a rówież rzygodnac sie zbytnio siły nie ma? No tak. Postanowiłem zapełnić swój rzoładek na full. CZym to zrobic? Pomyślałem paprochami. Tak jak sie kaczki faszeruje tak sie kamglow nafaszerował. No dobra, miałem kłopot bo paprochów też nie miałem. Ale było coś podobnego w lodówce, wiec - zrobie to! Ludzie, jadłem, piłem! ale sie spierdoliłem potem strasznie. Wszystko zwróciłem.

Od tamtego czasu zawsze mam kefir w lodówce, a 0.5 w dupie :P zraziłem sie do picia i pije miej. Alkoholikiem nie byłem nigdy.

Tekst nie miał charakteru smiesznego, jezeli Cie rozśmieszył to lecz mnie.
+Quote Post
Namaste
post 09.09.2007 - 19:48
Post #12

Członek Rodziny
Nr użytkownika: 712

CYTAT(mariusz231 @ 10.02.2007 - 16:58) *
Wiele osób nie lubi o tym opowiadać czestro traktują to jako prywatną sprawę

Dokładnie
Profile CardPM
+Quote Post
Namaste
post 09.09.2007 - 19:54
Post #13

Członek Rodziny
Nr użytkownika: 712

CYTAT(Lukasz @ 21.12.2006 - 23:16) *
@szyfrant
Proponuje zachowac troszke kultury.

A co do OOBE to mozliwe sa podruze po kosmosie (uklad sloneczny), mozna tez przenosic sie w przeszlosc, natomiast nie wiem jak z przyszloscia.
Mozna tez odwiedzac swiat realny, czyli np USA czy wyspy Bahama (nie wiem jak sie pisze ;p ).

Ale OOBE nieogranicza sie tylko na realnym swiecie. Zachecam do czytania notatek podroznikow jak wspomnial Pieczywo, ale tez ksiazek (e-bookow) zawartych na tej stronie.

Tylko,ze ten świat realny jest zniekształcony tak samo jak kosmos możesz zwiedzać np. księżyc ale czy jest to prawdziwy księżyc ze świata fizycznego(ze wszystkimi szczegółami) to szczerze w to powątpiewam(trzeba by być idealnie dostrojonym do śf)
Profile CardPM
+Quote Post
memlon
post 16.09.2007 - 17:23
Post #14

Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 1766

Hehe wczorajszej nocy mialem zajebista rzygode. W koncu znalazlem swojego wyzszego ja. Moze zbyt mocno wyrazilem sie w temacie "obe nie istnieje", a moze tak trzeba. Po raz pierwszy odkad doswiadczam obe, czyli okolo 3 lat, poczulem wyraznie czyjas obecnosc za swoimi plecami. Ten ktos trzymal mnie za nadgarstki i nie pozwalal sie ruszyc. W koncu uslyszalem prawdziwy glos, nie zadnej atrapy. Glos byl stanowczy, nie jestem w stanie przytoczyc calej rozmowy bo jej nie pamietam. Pamietam tylko ostatnie zdanie ktore brzmialo: a gdzie podziekowania ?. Zapanowala cisza i nie bylem w stanie nic z siebie wydobyc. Zrozumialem ze to jemu zawdzieczam te wszystkie lagodne ladowania w swoim ospuo i ze to on dba caly czas nad moim bezpieczenstwem.
Profile CardPM
+Quote Post
ldkiler
post 17.09.2007 - 18:15
Post #15

Dusza Towarzystwa

Co do wyższego JA to też ostatnio go spotkałem, ale nie wiem czy to był On, ale wszystko na to wskazywało. Spotkałem go we śnie i był... jakby to powiedzieć moim stróżem tzn. bronił mnie. Porozumiewał się ze mną nie werbalnie jednak wszystko rozumiałem. I pomagał mi w różnych sprawach. No i tyle rzygody ;)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic