|
|
![]() ![]() |
01.12.2007 - 14:23
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
co to jest to OSPUO??? czy jakos tak???
|
|
|
|
01.12.2007 - 14:26
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
jej... czy to jest pytanie dobre na założenie tematu?
kliknij, tam masz słowniczek pojęć. http://www.oobe.pl/Nauka_dostrajania_Slownik_OOBE.htm |
|
|
|
01.12.2007 - 15:32
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ja pier na temat takie coś?
|
|
|
|
01.12.2007 - 20:00
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Jezeli tam nie znalazles to masz xD
OSPUO: Obszar Stworzony Przez Umysł Obserwatora; hologramowa rzeczywistość do której trafia obserwator po wyjściu z ciała. Generowany jest z wiązki Energii podatnej na odkształcanie przez ludzką myśl i emocje (myślo-emocje). W zależności od świadomych i bliżej nieuświadomionych czynników wpływających na aktualny stan umysłu obserwatora, można wyróżnić: Atrakcyjny, Lękowy, Neutralny. |
|
|
|
01.12.2007 - 21:58
|
|
|
nie wiem czy glupie pytanie i nie bede dla iego nowego temetu zakladal ale moze ktos dokladniej objasnij
PARK (CENTRUM PRZYJĘĆ): kreacja stworzona przez ludzką cywilizację zamieszkującą Ziemię wicie tysięcy lat temu; stacja przesiadkowa mająca na celu złagodzenie szoku pośmiertnego; cechuje się autonomicznością, a jedynym występującym tu uczuciem jest MIŁOŚĆ. bo ja troche tego nie czaje :P jak konkretnie trafic do "parku" ;] |
|
|
|
01.12.2007 - 22:11
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
nie wiem czy glupie pytanie i nie bede dla iego nowego temetu zakladal ale moze ktos dokladniej objasnij PARK (CENTRUM PRZYJĘĆ): kreacja stworzona przez ludzką cywilizację zamieszkującą Ziemię wicie tysięcy lat temu; stacja przesiadkowa mająca na celu złagodzenie szoku pośmiertnego; cechuje się autonomicznością, a jedynym występującym tu uczuciem jest MIŁOŚĆ. bo ja troche tego nie czaje :P jak konkretnie trafic do "parku" ;] W/g trylogii Monroe jest to miejsce do którego kierują Cię przewodnicy w tamtym świecie o ile uda sie Tobie przebrnąć przez terytorium systemu przekonań. Jak tam trafić to raczej kwestia doświadczenia, prawdopodobnie należy przyjąć za fakt istnienie takiego a nie innego systemu, czyli wyzbyć się naszych przekonań co do wyglądu życia po śmierci jak i przywiązania do tego co fizyczne. Bardziej ogólnie to kwestia myślenia. |
|
|
|
01.12.2007 - 22:19
|
|
|
aaaaahhhhhhaaaaaaa ^^ thx :)
a juz ktos z was tam trafil ?? (z tych co wychodza juz) |
|
|
|
| Artur_flyer |
01.12.2007 - 22:38
|
|
Guests |
|
|
|
|
01.12.2007 - 23:31
|
|
|
a wie ktos czy Darek ma gdzies opisane to jak tam trafil i co tam robil??:D jak tak to podajcie link a jak nie to Darek opisz plose :P
Pozdrawiam :) |
|
|
|
02.12.2007 - 00:43
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
a wie ktos czy Darek ma gdzies opisane to jak tam trafil i co tam robil??:D jak tak to podajcie link a jak nie to Darek opisz plose :P Pozdrawiam :) Przeczytaj trylogie Monroe tam jest opisany proces poznawczy jaki spowodował że Monroe udało się dotrzeć do PARKu. Dojście tam może nie być takie proste jakby się tego chciało zmiana przekonań może być trudna No ale ja się przecież nie znam ja tu tylko książki czytam ;) |
|
|
|
| mind trainee |
02.12.2007 - 04:58
|
|
Guests |
|
|
|
|
02.12.2007 - 11:20
|
|
|
czyli mam 4 ksiazki do przeczytania :E trylogie zaczolem xD ale jakos nie wiem czemu odechcialo mi sie czytac :D no ale musze sie przemuc na pewno potem nie bede mogl sie od tego oderwac:P
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |