Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Vincent Van Gogh-nieświadomy Obemaniak
leon
post 02.12.2007 - 09:44
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1867

do założenia tematu zainspirował mnie dziesiejszy program tv na discovery civilisation/aktualnie go ogladam/,jak wynika z programu ,artysta doznawał niespodziewanaych napadów drgawek/każdy z tu obecnych obemaniaków pisze o takich drgawkach/.A oto co w wikipedii http://pl.wikipedia.org/wiki/Vincent_van_Gogh
Ja też doznaję od czasu do czasu drgawek/ja nazywam to pulsacjami/,ale mam świadomość że to efekt reakcji organizmu na ataki energetyczne z zewnątrz.Wy nazywacie to wibracjami przy oobe.Został uznany za psychicznie chorego,Zbyszek zgłębiając psychiatrię ,doszukał się tam wielu przypadków oobe.
Profile CardPM
+Quote Post
Dusza
post 02.12.2007 - 11:06
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1974

Ataki energetyczne z zewnatrz? Mozesz troche rozwinac temat?

Bo jestem sceptycznie nastawiony co do tego
Profile CardPM
+Quote Post
leon
post 02.12.2007 - 11:38
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1867

napewno o wampirach energetycznych słyszałeś?
Profile CardPM
+Quote Post
Artur_flyer
post 02.12.2007 - 11:46
Post #4

Guests

CYTAT
Ja też doznaję od czasu do czasu drgawek/ja nazywam to pulsacjami/,ale mam świadomość że to efekt reakcji organizmu na ataki energetyczne z zewnątrz.Wy nazywacie to wibracjami przy oobe.Został uznany za psychicznie chorego,Zbyszek zgłębiając psychiatrię ,doszukał się tam wielu przypadków oobe.

Oki Leon, wydaje mi się, że mylimy pojęcia. Wibracje, których doznaję to nie żaden atak energetyczny, to się dzieje z mojej woli. To piękne uczucie, takie czyste, przyjemne, choć przyznam, że kiedyś się tego bałem. Ale wtedy nie wiedziałem jeszcze co się ze mną dzieje.
Takie jest moje zdanie, tak wynika z moich doświadczeń. Nie mam monopolu na prawdę.

Pozdrawiam
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic