|
|
![]() ![]() |
05.12.2007 - 21:32
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
W ogóle co tu ostatnio się dzieje z tematami, apeluje do moderatorów o podniesienie standardu tematów na tym forum, bo przy niektórych tematach to nie wiadomo czy płakać czy śmiać się ;/
Proponuje utworzenie działu kosz, gdzie będą lecieć wszystkie niedopracowane i i bezsensowne tematy. Jeżeli dany temat zostanie dopracowany to będzie on przesunięty z kosza z powrotem. Jest to praktykowanie na wielu forach i świetnie się spisuje. Proszę was nie róbcie z tego forum, forum dla dzieci neo! Ten tekst nie jest żadną złośliwością z mojej strony, a konstruktywną krytyką jakiej wg. to forum potrzebuje. |
|
|
|
05.12.2007 - 21:35
|
|
|
Pisać na PW jak chcecie GG. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
CYTAT przy niektórych tematach to nie wiadomo czy płakać czy śmiać się ;/ Hahah :D dobre :D Hehehe :D Jeb***em ze śmiechu :D
|
|
|
|
| plantator |
06.12.2007 - 01:39
|
|
Guests |
---
|
|
|
|
06.12.2007 - 10:14
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Wystarczy powąchać popielniczkę to juz przechodzi chęc aby ją lizać,jak nie wierzysz to spróbuj.
|
|
|
|
06.12.2007 - 12:11
|
|
|
Ja pale 6 lat. najczesciej vicki czerwone chyba ze mam duzo kasy to marlboro L&M a najzadziej hyba raz w roku Dunchill
|
|
|
|
06.12.2007 - 12:13
|
|
|
tak pale viceroye niebieskie... dobre i nie najdroższe...pale już 3 lata...a zaczęło sie od przerw lekcyjnych w szkole średniej... nigdy nie lubiałem przerw, nudzilo się, wiec najlepiej wyjść za szkołę zajarać sobie...
|
|
|
|
| SORROW |
06.12.2007 - 12:35
|
|
Guests |
W ogóle co tu ostatnio się dzieje z tematami, apeluje do moderatorów o podniesienie standardu tematów na tym forum, bo przy niektórych tematach to nie wiadomo czy płakać czy śmiać się ;/ Proponuje utworzenie działu kosz, gdzie będą lecieć wszystkie niedopracowane i i bezsensowne tematy. Jeżeli dany temat zostanie dopracowany to będzie on przesunięty z kosza z powrotem. Jest to praktykowanie na wielu forach i świetnie się spisuje. Proszę was nie róbcie z tego forum, forum dla dzieci neo! Ten tekst nie jest żadną złośliwością z mojej strony, a konstruktywną krytyką jakiej wg. to forum potrzebuje. Sonic , nie wiem, czy mówisz poważnie, czy nie .Nie wiem też w czym masz problem .Na forum są działy takie jak >>HYDE PARK<< w których zakłada się takie jak ten tematy. Sam często się w nich udzielasz. Jak widać masa ludzi w nich się wypowiada i nikt nie dostrzega żadnego problemu .Temat Ci nie odpowiada-nie klikaj na niego .Userzy piszą głupoty ? - Twoja osobista sprawa jak to odbierasz . .Możesz spróbować osobiście podnieść standart tematów jeżeli czujesz taką potrzebę .Encyklopedia w rękę i wpisuj hasła . Dzięki za konstruktywną krytykę .Pozdrawiam Cię . PS -osobiście nie palę :) |
|
|
|
| plantator |
06.12.2007 - 13:22
|
|
Guests |
---
|
|
|
|
06.12.2007 - 13:40
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
|
|
|
|
06.12.2007 - 14:06
|
|
|
Pisać na PW jak chcecie GG. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Fajny film - Lol :D
|
|
|
|
06.12.2007 - 18:56
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
...całować się z dziewczyną palaczką to tak jak lizać popielniczkę Widzę, że kolega nie doświadczył zbyt wielu bliskich oddechów płci przeciwnej skoro uważa, iż o jego jakości decyduje palenie lub jego brak. ;) Muszę Cię rozczarować. Tu kłania się tylko i jedynie poziom higieny osobistej. Ale badaj i doświadczaj. Cóż w końcu cenniejszego niż własne doświadczenie. ;) Faje obniżają wibracje. W końcu kandyduje na uzrowiciela więc czystośc w każdym aspekcie... Tytoń to indiańskie święte ziele. Używany był podczas narad, zgromadzeń i przed ceromaniami inicjacji. Wedle Indian wyostrzał umysł i zmysły. Pomagał się skupić. Może pomyliłaś tytoń, jeżeli chodzi o wibrację, z jakimś innym zielem? ;) |
|
|
|
06.12.2007 - 19:01
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
W ogóle co tu ostatnio się dzieje z tematami, apeluje do moderatorów o podniesienie standardu tematów na tym forum, bo przy niektórych tematach to nie wiadomo czy płakać czy śmiać się ;/ Proponuje utworzenie działu kosz, gdzie będą lecieć wszystkie niedopracowane i i bezsensowne tematy. Jeżeli dany temat zostanie dopracowany to będzie on przesunięty z kosza z powrotem. Jest to praktykowanie na wielu forach i świetnie się spisuje. Proszę was nie róbcie z tego forum, forum dla dzieci neo! Ten tekst nie jest żadną złośliwością z mojej strony, a konstruktywną krytyką jakiej wg. to forum potrzebuje. To jerst Hyde Park, jak ci coś nie pasuje to na huj tu piszesz ?! 0_o |
|
|
|
| kamglow |
06.12.2007 - 19:20
|
|
Guests |
ooo tak, pomaga sie skupiać. Miewam czasami chęć pojścia nad rzeke i pomyślenia sobie nad sobą. Wtedy mam Papirusa (patrona palaczy) przy boku i rozmawiam z nim. Czasami miewam Cygary, a z rozkojażenia wypalilem kiedyś połowe cygara zaciągając sie nim ;/
Do Czlowieka ktory twierdzi ze papirusy nie robią nic z oddechem. NIestety robią. Całwe życie rano i wieczorem myje zęby. Zauwazylem ze po wypaleniu wiekszej ilosci capi mi z mordy nawet po sporzyciu arweifsa. Chociaż moze to jest tylko taki posmak po papierosach i jest odbierany przez ludzi jako smród a w rzeczywistości to perfum. Możę mam cośz żołądkiem i powinienem udac sie do gastrologa, albo wypić jakieś ziólko na trawienie lepsze i pozbycie sie tych bakterii. |
|
|
|
06.12.2007 - 19:37
|
|
|
Niestety dla niepalącego to palący capi niesamowicie,a mieszkanie takich osób co w nim palą też capi ,wszystko przesiąka.Palacze na pytanie dlaczego niszczą swoje zdrowie odpowiadają zwykle "trzeba na coś umrzec".Gdybym ja miał decydować to nałogowi palacze płaciliby ubezpieczenie wielokrotnie większe niż niepalacy,bo oprócz tego że siebie zatruwają to jeszcze osoby które musza z nimi koegzystować czy to w pracy czy w domu.
|
|
|
|
| kamglow |
06.12.2007 - 19:42
|
|
Guests |
Racja. Głupio sie czulem jak stalem na przystanku a tam siedziala matka z dzieckiem, obok rencista z emerytem, a ja puszczam dymek. Normalnei sobie poszli. A tak pozatym to jestem atrakcyjny chłopak. :> I jak nie pale to sie garną do mnie* :>
|
|
|
|
06.12.2007 - 21:24
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Garną się do Ciebie emeryci i matki i dzieckiem gdy nie palisz? ;) To szukaj palących emerytów i wtedy wszystko będzie OK. ;)
|
|
|
|
12.12.2007 - 14:16
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ci, którzy znają mnie dobrze, wiedzą, że palenie w moim towarzystwie jest grzechem. ; >
|
|
|
|
| Plantator-Dziubas |
12.12.2007 - 14:30
|
|
Guests |
---
|
|
|
|
12.12.2007 - 14:39
|
|
|
zdrogi.blogspot.com Grupa: OOBE VIP Notatnik |
he he Dziubas, dobre:)
Ale czemu uważasz że nie ma dowodów że palenie jest szkodliwe. Tak się przyjęło, zreszta na każdej paczce jest ostrzezenie: Fajcenie vazne skodi vam a ostatnym okolo vas;) Nawet yerba mate - ma smak jak bagno mieszane z wysypiskiem :D najbardziej czuc tyton w Pajarito ale to jedna z najlepszych marek. Uwielbiam ten smak. Teraz jestem skazany na Rosamonte bo jeszcze mi ze 2 kilo zalega ale marzy mi się juz siorbnąc Paharitko...eh.. |
|
|
|
12.12.2007 - 14:45
|
|
|
Ci, którzy znają mnie dobrze, wiedzą, że palenie w moim towarzystwie jest grzechem. ; > jak ja to dobrze znam... jednak nigdy z powodu że dziewczynie nie podoba sie zapach tytoniu nie paliłem... i dziwie sie osobom które nie palą bo boją sie opini dziewczyny... ale tak po za tym bardzo lubię dziewczyny które nie palą... syszałem że prawdziwy mężczyzna powinien pachnąć końmi, wodą po goleniu i tytoniem...:) |
|
|
|
12.12.2007 - 15:02
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |