|
|
![]() ![]() |
| Plantator-Dziubas |
12.12.2007 - 15:13
|
|
Guests |
---
|
|
|
|
12.12.2007 - 16:07
|
|
|
Pisać na PW jak chcecie GG. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
haha :D Końmi ? ? :D
|
|
|
|
| Plantator-Dziubas |
12.12.2007 - 19:08
|
|
Guests |
---
|
|
|
|
12.12.2007 - 19:37
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
jakby fajki takie szkodliwe były i faktycznie tyle choróbsk wywoływały, to dawno byłyby zakazane i na równo z dragami traktowane - ale nie są! Nie ma też w tym pięknym XXI wieku i od wieków rzetelnych dowodów na jakąkolwiek szkodliwość tytoniu - dziwne nie? A skutki uboczne jak suchość w ustach, ssanie w żołądku , czy inne?? Po sałatce z pomidorów miewam no to teraż żeś dowalił... 0_o Jak tytoń może nie szkodzic ? co ty człowieku, gdzie ty zyjesz..... przeciez wiadomo że tyton niszczy płuca oraz wywołuje raka..... nie dość że tytoń uzależnia to jeszcze niszczy zdrowie i powoduje raka oraz inne choroby.... |
|
|
|
12.12.2007 - 21:22
|
|
|
zdrogi.blogspot.com Grupa: OOBE VIP Notatnik |
@ Kronopio W Rosamonte especial czuć te pety dosyć mocno - przymierzam się od długiego czasu do Canarias, ale bombillę muszę do niej kupić lepsiejszą - na święta mam obiecany nowy zestaw :D Narazie porzuciłem trochę yerbę by wrócić do rooibosa i nowego liptona Mystic Nepal - wyczesana zupka z imbirem i płatkami jaśminu :} ja sobie właśnie ostatnio popijam rosamonte especial:) jest dobra tylko ma małego "kopa" jak na moje oko:) raz za czas czuje delikatny różany posmak co mi się źle kojarzy bo raz w akcie desperacji kupiłem w herbaciarni jakiś szit z płatkami róż i mi później palo santo jechało przez miesiąc;/ a piłeś kiedyś yerbę paloną? ta nie dośc że smakuje to jeszcze wygląda jak tytoń!;) |
|
|
|
29.12.2007 - 11:54
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Pale malboro..i jointy.hehe swietny temat:D:Dpozdrawiam
|
|
|
|
29.12.2007 - 12:58
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Plantator-Dziubas czy ty palisz ??
Bo skoro uważasz że tytoń nie szkodzi zdrowiu....... |
|
|
|
29.12.2007 - 13:40
|
|
|
break the rules. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
nie niszczy zdrowia, robi tylko dziury w mózgu, ale co tam ;P
a ja pale. palmale pomarańczowe. lol wcześniej popalałam, teraz już nałogówka leci od w sumie września, ale trzeba z tym skończyć póki jeszcze nie jest aż tak źle, bo normalnie portfel mnie boli ;/ |
|
|
|
| Plantator-Dziubas |
30.12.2007 - 02:25
|
|
Guests |
---
|
|
|
|
30.12.2007 - 07:55
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Rownie dobrze mozna powiedziec, ze od picia mleka dostaniesz bialaczki. Jak na mnie, to glowna role odgrywa tutaj autosugestia, badz efekt placebo.
Dlatego ja nie wierze w zadne chorobska, DLA MNIE nie istnieja. Chodzi mi o te powazniejsze, bo angine czy tam przeziebienie od czasu do czasu mozna miec :) A co do tematu, pale, niestety, ale pale. Juz w sumie nie pamietam od kiedy, ale od dosc dawna. Z poczatku palilem, bo bylo to "trendy" i "na czasie", a teraz pale, bo sie uzaleznilem psychicznie. Pale z paczke dziennie, czasem zostanie na pol dnia nastepnego, a czasem zjaram ponad paczke dziennie. Osobiscie pale Route 66 lighty, chyba, ze nie ma w sklepie, to biore czerwone. Czasem jak akurat na CPNie jestem, to sobie kupie lucky strike. A jak nie mam kasy, to pale fajki od ojca - LM czerwone :) Fajnie czasami jest sobie zapalic papieroska :) Szczegolnie rano, albo podczas relaksu. No i korci mnie na maryske strasznie : ) |
|
|
|
30.12.2007 - 08:52
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: Moderator Notatnik |
Ja paliłem może z 3 dni ;p wypaliłem 7 papierosów, gdy spalałem tego 7 (czyżby szczęśliwy;P?) zaczęło mnie mdlić;p i do dziś mdli mnie na ten zapach, odrzuca mnie;-)
|
|
|
|
30.12.2007 - 09:16
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
dopiero po 7?
Pamietam moja pierwsza fajke... ale mi sie w dynce kreeciloooo, o jeziu :D lezalem wtedy 30minut na drodze i mialem zamkniete oczy, co ich otworzylem robil sie meeega helikopter hehe. A teraz, zadnych efektow:P |
|
|
|
30.12.2007 - 09:30
|
|
|
Od siebie mogę dodać, że nigdy w życiu nie miałem papierosa w ustach :) Szkoda mojego zdrowia.
|
|
|
|
30.12.2007 - 09:40
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ja też niestety palę.. ostatnio zaczęłam nawet popalać w astralu...co chyba nie jest takie złe… tam przynajmniej nie prześladują mnie wyrzuty sumienia związane z zatruwaniem własnego organizmu :)
|
|
|
|
30.12.2007 - 12:21
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: Moderator Notatnik |
może ciało astralne sie zakopci i zagęści ;p
|
|
|
|
30.12.2007 - 14:41
|
|
|
Niezłe podejście. ;]
Ja też muszę powoli 'rzucać' - chociaż nie palę nałogowo, ale nie mogę się wkręcić. W żadne jaranie. Bo wg mnie ziele to jeszcze większe ścierwo. |
|
|
|
31.12.2007 - 14:25
|
|
|
Ja własnie jestem w trakcie rzucania. już nie pale 2 dzień :P
|
|
|
|
31.12.2007 - 14:27
|
|
|
break the rules. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
ja też rzucam. a cooo ;P ale dzisiaj musiałam zapalić bo mnie fryzjer z równowagi wyprowadził - mojego faceta prawie na łyso ogolił idiota ;/
|
|
|
|
07.02.2008 - 14:32
|
|
|
No i jak grzee rzuciłaś ? :P Ja narazie nie... :/
|
|
|
|
07.02.2008 - 16:16
|
|
|
Nie paliłam nie pale i nie zamierzam palić -brzydzę się fajek zamiast tego wole od czasu do czasu browca walnąć:xD
|
|
|
|
07.02.2008 - 16:41
|
|
|
Drag0n, ja też nie ;/ fuck it.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |