oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

3 Stron V   1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> “to Koniec świata!” – Te Słowa Wypowiedziane Przez....
Drag0n
post 06.02.2008 - 09:23
Post #1

Świadomie Śniący
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

“To koniec świata!” – te słowa wypowiedziane przez jednego ze świadków najlepiej oddają to, co zobaczycie na filmie z Ukrainy! Jeśli jest prawdziwy, to mamy do czynienia z manifestacją czegoś „niepojętego”.

(IMG:http://www.mFoto.pl/uploads/1929/image1_1267_88de5.jpg)

Film należy do tych, które można określić jako "mocna rzecz". Oto, co na razie udało nam się na ten temat ustalić.

Wszystko zdarzyło się w małej wiosce Makiewki (Ukraina). Właśnie formował się silny front burzowy, kiedy grupa ludzi zaczęła z przerażeniem obserwować na niebie niezwykłe i przerażające zjawisko. Oto chmury zaczęły tworzyć twarz, której najbardziej widoczny elementem były oczy... Precyzja obrazu praktycznie wyklucza przypadek.
Oczywiście można założyć, że akurat chmury „tak się po prostu ułożyły”, ale... oglądając kilkakrotnie film naprawdę trudno w to uwierzyć. Pozostają dwie możliwości.

Pierwsza – fałsz. Za tą opcją przemawia to, że od dłuższego czasu na pokład NAUTILUS-a docierają niesłychane materiały i zdjęcia, które już na pierwszy rzut oka są fałszerstwem. Nasi sąsiedzi ze wschodu lubią to robić i mają w tym względzie wybitne zdolności. Tu sprawa jest trudna, gdyż kamera się porusza, a obraz na niebie jest stabilny. Mamy dostęp do studia naszych przyjaciół i jednocześnie fanów FN, którzy na najwyższej próby sprzęcie robią efekty specjalne do polskich filmów i teledysków. Zapytaliśmy jednego z najlepszych polskich ekspertów od techniki animacji komputerowej, czy dałby radę z tym „numerem”. Po obejrzeniu filmu powiedział tak:

- Mógłbym spróbować, ale... jest kilka elementów, na których mógłbym się wyłożyć. Nie gwarantuję, że efekt byłby ten sam. Jeśli ktoś robił ten efekt, to na najlepszym sprzęcie. Tego nie pociągnie zwykły graficzny Mac, o pececie nawet nie mówić.”

Możliwość druga - prawda. I tu mamy dwie opcje. Pierwsza zakłada przypadek, zupełnie spontaniczne ułożenie się chmur w twarz z oczami. Druga, że mamy do czynienia z tzw. znakiem na niebie, superrzadkim zjawiskiem zapowiadającym jakieś wydarzenia, niestety przeważnie dramatyczne. W naszym archiwum mamy skatalogowanych ledwie kilkanaście takich przypadków.

http://www.youtube.com/watch?v=frLWCtzG4DM

I jeszcze jeden materiał filmowy z zapisem „cudu z Rosji”, tym razem z mieściny o nazwie Elze (Rosja). Na niebie pojawił się krzyż, którzy miejscowi zaczęli interpretować jako manifestacja „nadnaturalnej siły”. Oto ten materiał:

http://www.youtube.com/watch?v=MmaeTOPoUUc

Co o tym sądzicie ?
Go to the top of the page

+Quote Post
Revan
post 06.02.2008 - 10:00
Post #2

Znajomy Rodziny

Notatnik

Jeżeli chodzi o filmik nr 1 tj. ten dotyczący Ukrainy, to moje spostrzeżenia są takie - albo ktoś dopuścił się tu fotomontażu. Przy takiej opcji fakt, że filmik został nagrany przez dzieciaki i powstał pozornie spontanicznie ma na celu jego uwiarygodnienie, plus to, że jakość jest kiepska ze względu na to, iż materiał został nakręcony przy pomocy komórki sprawia, że łatwiej jest go przerobić ponieważ nędzna jakość maskuje niektóre niedociągnięcia. A teraz czas na moje pytanie, czy gdybyście byli potężną siłą, która ma akurat coś ważnego do przekazania ludzkości i gdyby Wam na prawdę na tym zależało, to czy objawialibyście się jakimś berbeciom na Ukrainie, którzy po wstawieniu filmiku na youtube mają 7k odwiedzin? Drugiego nagrania nie chce mi się nawet komentować bo w moim odniesieniu wygląda żałośnie i definitywnie wprawiony grafik jest w stanie zrobić coś takiego +mogło to być jakieś odbicie światła czy innego tramwaju ;] Jeżeli o mnie chodzi, to moją myślą na dziś jest - miejmy trochę dystansu do tego co widzimy ;]. Peace.

+Quote Post
VVi
post 06.02.2008 - 10:04
Post #3

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Zróbcie taki film to pogadamy;)

+Quote Post
leon
post 06.02.2008 - 10:18
Post #4

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Napewno nie zrobią bo nie potrafią,jedyne co potrafią,to prezentacja sceptycyzmu do wszyskiego czego nie potrafią zrozumiec/Revan/.Sam widziałem rózne dziwne rzeczy ,gdybym je tu opisał to reakcja byłaby taka sama.

+Quote Post
Herbina
post 06.02.2008 - 10:20
Post #5

Guests

Ale jaja!
wczoraj obejrzalam film dotyczacy trzeciego oka, potem zrobilam medytacje trzeciego oka i mialam nastepujacy sen:
Jade pociagiem, stoje przy oknie. Nagle niebo stalo sie ciemne , na niebie zaczely pojawiac sie znaki.
Te znaki to byly jakies litery, samoloty (przyszlo mi do glowy, ze to samoloty, ktore kiedys wpadly w luke w czsie i teraz zostaly z niej wyplute) oraz... krzyz!
Zastanawialam sie, czy to oznacza konic swiata czy co.
Szulalam w internecie co ten krzyz oznacza, to byl ten krzyz prawoslawny, tylko ten widziany przez mnie byl nieco inna forma prawoslawnego, mial u dolu jedna jeszcze poprzeczke . pochyla, w jego symbolu znajduje sie, ze mowi o tym, ze grzesznik zostanie ukarany , a dobry wynagrodzony czy cos takiego. Zinterpretowalam to tak, ze wydarzy sie cos, jakas afera , po ktorej jakas znaczaca osoba zostanie ukarana, jej czyny zostana ujawnione.
Ten krzyz widzialam jadac pociagiem z daleka, chcialam go sfotografowac, niestety moj ladny aparat fotogr. ma jakosc nietaka, zeby w ciemnosci fotografowac dobrze, ale dzieki niemu zrobilam zblizenie krzyza w obiektywie, wygladal jak ten z filmiku, ale u dolu ta mala poprzeczka. Dzis otwieram te strone a tu ten filmik... Zaraz obejrze ten nastepny. No, to trzecie oko dziala. :)

Q... rwa, te oczy tez byly, byly tez inne mniejsze twarze. To przypomnialo mi sie dopiero teraz, bo twarze i oczy mnie mniej pochlonely, zajelam sie obserwacja krzyza, bo kiedys slyszalam, ze przed wojna ludzie krzyz widzieli.
Wczoraj w nocy nawet chcialam o tym napisac do Nieznanego Swiata, ale ostatnio tego unikam, bo czasem to zle na ego dziala, wydaje sie, ze jest o.k. a potem ego skacze tak, ze trzeba sie napracowac zeby je na ziemie sciagnac. Ta strona to cos innego, bo Wy macie orientacje, a w pismach to zawsze jakies achy i ochy i kiwania glowa w czytelnikach budzi.

Dodam ciag dlaszy interpretacji wlysnej: te znaki to jedne z pierwszych mowiace o tym, ze zaczyna sie wplyw nowego wymiaru w sposob bardziej widoczny, we snie tez w pierwszej chwili myslalam, ze chodzi o koniec swiata albo o wojne, od razu pomyslalam, ze trzeba zgromadzic zywnosc. Ale to bylo logiczne myslenie, czulam natomiast , ze to po prostu zaczyna sie dziac- wchodzenie na nowy poziom, rzeczy z innego wymiaru zaczynaja sie pojawiac, takie poruszenie wskazujace na wyrazniejszyy poczatek.Nie czulam tak naprawde leku.
Ten sen mialam wczoraj po poludniu, zrobialm te medytacje trzeciego oka po raz pierwszy, poczulam sie senna, polozylam sie spac i byl ten sen. Po przebudzeniu potem siadlam do kompa i napisalam o tym do znajomych, zadzwonilam do przyjaciolki. W nocy zastanawialam sie, czy napisac do "NS". Moje poprzednie tlumaczenie , ktore napisalam bylo logiczne, z wrarzen z tego snu nie wynikalo, ze nie dotyczy to konca swiata, to tylko rzeczy z innego wymiaru, ktore sie ukazuja, w przyzlosci bedzie ich coraz wiecej.
A wiec spoko, przynajmniej wedlug mnie.

+Quote Post
VVi
post 06.02.2008 - 11:13
Post #6

Dusza Towarzystwa

Notatnik

W prawdzie nie jestem moderatorem, ale bym propnowała ci Herbino, edytowanie postów:)

+Quote Post
leon
post 06.02.2008 - 12:12
Post #7

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Herbina to co ty odczuwasz pokrywa się mniej więcej z tym co ja czuję ,a mogę powiedzieć nawet że wiem-opisuję cokolwiek z tego w moim blogu.

+Quote Post
Herbina
post 06.02.2008 - 13:30
Post #8

Guests

Hm, najpierw ustosunkuje sie do uwagi VVi ; nie zedytuje tych postow, bo choc normalnie staram sie nie robic bledow, to kiedy pisze szybko zdarzaja sie, ale tu uwazam je za nieistotne.
Brzydkie slowo moze usunac moderator jesli taka jego wola, dla mnie bylo ono wyrazeniem tego, co w danej chwili myslalam , nie jest tak szkodliwe i rowniez nieistotne dla calosci wiec tez je zostawiam.
VVi , nie mysl, ze jestem przeciw Twojej uwadze, po prostu robie to, co dla mnie istotne , zmiana czegos bylaby zaklamaniem tego, co w danej chwili czulam, wiec w takich wypadkach sie nie stosuje do uwag choc szanuje zdanie osob je wypowiadajacych :)
Skupie sie bardziej na tym co widzialam, bo to wazniejsze. Ze snami jest tak, ze w ciagu dnia powracaja szczegoly. Tak wiec najpierw zrobilo sie ciemno, potem wylonily sie chmury a z nich te znaki, jak juz wspomnialam bylo wiecej twarzy, niektore byly bardziej rozmyte, byly litery, samoloty i krzyz, ktory najbardziej mnie zajal, choc byl bardzo daleko. Nie mogac tego sfotografowac z uwagi na to, ze moj aparat fotogr. zle fotografuje jesli za malo jest swiatla zblizylam krzyz w obiektywie, mial dodatkowa pochyla poprzeczke u dolu. Niewykluczone, ze byla to czesc chmury albo inny krzyz, choc nie sadze, nie wiem. Te wielkie oczy tworzace jakby twarz zajmowaly bardzo duza polac nieba , przez co obserwowane live daja nieco inne wrazenie, nie budza strachu. Calosc byla dla mnie tez zjawiskiem niezwyklym, ale choc pierwsza mysl dotyczyla konca swiata albo wojny to wiedzialam, ze to logiczne myslenie wynikajace z tego, ze o czyms takim z przeszlosci slyszalam( krzyz widziany przed wojna, zapowiedzi znakow na niebie przed koncem swiata). Istotne jest dla mnie co Wy czujecie kiedy to widzicie, wiadomo, ze takie zjawisko jest czyms w jakims sensie niezwyklym, ale czy naprawde czujecie strach Taki niezalezny od info jakie posiadacie na temat znakow? Leon juz na to pytanie odpowiedzial zanim je zadalam.
Co Wy wszyscy o tym myslicie, czujecie, tak niezaleznie od jakichkolwiek opinii?
Leon, chetnie poczytam Twojego bloga, jezeli jest tu na forum, to go znajde, jezeli nie to podaj, prosze namiar. Pozdrawiam.

+Quote Post
Herbina
post 06.02.2008 - 15:05
Post #9

Guests

Obejrzalam te filmiki jeszcze kilka razy, juz bez emocji. W tym , co ja widzialam zarowno twarz jak i krzyz i inne znaki byly na "jednym niebie", niebo bylo ciemne , byly tez chmury ale wszystko bylo jednoczesnie (wciaz niebo bylo dosc ciemne), krzyz byl na prawo od tej wielkiej twarzy i wyzej, widziany jakby z bardzo daleka. Tu na tych filmikach wyglada na to, ze twarz i krzyz to osobne zjawiska, krzyz jest na jasnym tle, ten, ktorego widzialam byl na ciemnym wciaz niebie. Twarz byla w 100 proc. identyczna, te zwalki chmur po prawej stronie twarzy w moim snie byly tez twarzami, ale malymi i mniej wyraznymi.
Wyglada wiec na to, ze takie zjawiska wystapily kilkakrotnie a ja widzialam jedno z nich, niekoniecznie te z filmikow, choc 100 proc. podobienstwo twarzy w jakis sposob to wklucza .
To mnie zastanawia... Moze byc tez tak, ze to samo zjawisko rozni patrzacy na nie ludzie inaczej widza (jak jedni widza ufo a inni w tym samym miejscu czyste niebo) i kamery czy aparaty fotograficzne nie wszystko, co sie wlasnie na niebie znajduje sa w stanie zerejestrowac.

+Quote Post
VVi
post 06.02.2008 - 15:27
Post #10

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Albo śpię, albo przed moją uwagą (11:13) były 3 posty Herbiny, stąd wynikła moja uwaga, a teraz jest tylko jeden.

Ja kiedyś miałam bardzo realistyczny sen o statkach kosmicznych. Tzn. jedyne co teraz pamiętam to jest to, że wyszłam na balkon i patrzyłam na rozgwieżdżone niebo. Było bez chmur. Wpatrywałam się w gwiazdy, gdy nagle niektóre z nich zaczęły zmieniać pozycję i utworzyły jakąś formację, po czym odleciały w przestrzeń. Nic więcej teraz nie pamiętam, ale coś jeszcze było w tym śnie. A może to nie był sen?

+Quote Post
Herbina
post 06.02.2008 - 15:39
Post #11

Guests

VVi - nie snisz, albo snimy ten sam sen:), przed Twoja uwaga byly trzy moje posty, ja tego nie zmienilam, pewnie moczyl w tym palce moderator ( a niech moczy...).
Ciekawe, co piszesz, takie sny jak Twoj mialam przed wielu laty czesto, czasem ta formacja byla mniej czasem bardziej wyrazna, czasem te statki wygladaly jak zaglowce (pozostawalo mi w glowie pojecie "statki") , te sny z formacjami w formie statkow mialam jako dziecko, niewykluczone, ze cos takiego widzialam naprawde i skads wiedzialam , ze to statki, ale nie znajac pojecia "statki kosmiczne" moja podswiaodmosc podala to w formie statkow - zaglowcow.Ale wtedy ten widok budzil moj strach, chialam uciekac ale jakby nie bylo dokad, bo niebo bywalo pelne tych zjawisk. Bylo tak, jakby tak juz mialo byc i juz, nie ma ucieczki , ale mnie jako dziecku bylo trudno to pojac, dlatego zawsze sie balam otwartej przestrzeni w nocy. Wiesz, moze czasem snilysmy albo widzialysmy to samo, ciekawe...

+Quote Post
grzee
post 06.02.2008 - 16:24
Post #12

break the rules.

Notatnik

nie wiem... jakoś mało wiarygodne to dla mnie jest, może dlatego, że nie raz widziałam dziwne "obrazy" które spontanicznie tworzyły się z chmur i nie było to jakieś przełomowe zdarzenie ;P

a co do 2.. hm. kurde. gdy kamera idzie na bok to wygląda to jak dym z komina :|

+Quote Post
Revan
post 06.02.2008 - 16:31
Post #13

Znajomy Rodziny

Notatnik

CYTAT(leon @ 06.02.2008 - 10:18) *
Napewno nie zrobią bo nie potrafią,jedyne co potrafią,to prezentacja sceptycyzmu do wszyskiego czego nie potrafią zrozumiec/Revan/.Sam widziałem rózne dziwne rzeczy ,gdybym je tu opisał to reakcja byłaby taka sama.

Bez przesady, nie będę Ci robił filmiku, żeby udowodnić, że się da, bo to kosztuje - z czego zdajesz sobie sprawę. Jeżeli chodzi o sceptycyzm to tu mnie rozbawiłeś ^^ chyba zapominasz na jakim forum jesteśmy ;] gdybym był sceptycznie nastawiony - nie było by mnie tutaj. Nie mówię, że nie należy w nic wierzyć, ja tylko apeluję o umiar w interpretowaniu tego co widzimy. Są ludzie, którzy mogą chcieć taką łatwowierność wykorzystać. Peace.

+Quote Post
Drag0n
post 06.02.2008 - 18:28
Post #14

Świadomie Śniący

Notatnik

Ten film jest prawdziwy! Dotarliśmy do relacji opisującej wydarzenia w mieście Makiejevka na Ukrainie.

(IMG:http://www.nautilus.org.pl/images/Image1_1268.jpg)

Nasza publikacja wzbudziła duże zainteresowanie wśród wszystkich interesujących się niezwykłymi zjawiskami, którzy podobnie jak my zadawali sobie pytanie, czy nagranie jest prawdziwe czy jest to efekt "malowania nieba" na programie graficznym. Wszystko wskazuje na to, że takie wydarzenie naprawdę miało miejsce!
Poniżej przedstawiamy tłumaczenie artykułu, jaki ukazał się na stronie internetowej stacji telewizyjnej obsługującej rejon miasta Makiejewka.

Na burzowym niebie pojawiły się oczy….

Piątek, 21 września 2007 r., godz. 22.15

„Oczy na niebie” widzieli mieszkańcy Makiejewki . Świadkami tego niezwykłego zdarzenia byli mieszkańcy dzielnicy „Zielonej” oraz osad „Wschodniej” i „Kapitalnej”, a także centrum miasta. Wiele osób miało ze sobą telefony komórkowe wyposażone w aparaty fotograficzne i dzięki temu zjawisko zostało zarejestrowane.

Zjawisko na niebie było widoczne w różnych rejonach Makiejewki. Trwało ono, według świadków około pół godziny. Bioenergoterapeuta, Aleksander Szestakow z podobnym przypadkiem spotkał się nie po raz pierwszy. Wspomina, że w 1989 roku widział na niebie nad Makiejewką krzyż. Dzisiaj można ten znak zinterpretować jako zapowiedź nadchodzącej w byłym ZSRR pierestrojki.
Według zapewnień bioenergoterapeuty, również i tym razem znak, który się pojawił na niebie poprzedza jakieś niezwykle ważne wydarzenia, być może o skali globalnej. Symbole oczu pojawiały się w kulturze ludzkiej od bardzo dawna. Spotykane były między innymi w piramidach egipskich. Lewe oko oznacza materialną, fizyczną sferę życia, będącą zaprzeczeniem istoty duchowego człowieczeństwa. Prawe oko to rozwój duchowy, dobroć. To, że na niebie nad Makiejewką pojawiło się dwoje oczu, bioenergoterapeuta traktuje jak walkę sił światła i ciemności. Aleksander Szestakow twierdzi, że ludziom został podarowany czas – do 2025 roku mają dokonać zmiany swego wnętrza. W przeciwnym razie światu grozi globalny kataklizm.

Aleksander Szestakow, bioenergoterapeuta:

„Nie bez przyczyny już teraz obserwujemy taki wzrost liczby tajfunów, trzesięń ziemi. Stajemy przed niebezpieczeństwem globalnego ocieplenia. To świadczy o tym, że człowiek powinien się zmienić. Ludzie, przemyślcie to! Popatrzcie, ile złości, zawiści i wojen jest na świecie. Musimy teraz zrobić wszystko, żeby zapanował pokój i miłość”.
Przedstawiciele Kościoła prawosławnego oczy, które pojawiły się na niebie określili mianem „Czuwającego oka”. Kapłani mówią, że to symbol, który pojawiał się na bardzo starych ikonach.

Ojciec Pankracy, przeor Świątyni Świato-Kazańskiej:
„To jest wyobrażenie Emmanuela - Jezusa Chrystusa (W ikonografii wschodniochrześcijańskiej istnieje typ przedstawiania Chrystusa nazwany Emmanuel – przyp.red.) na łożu śmierci, z otwartymi oczyma. Pochyla się nad nim Matka Rodzicielka i anioły z orężem straszniejszym niż posiadają ludzie”.

Tego typu zjawisko Ojciec Pankracy traktuje jako Cud Boski i odnosi się do niego bardzo poważnie. W taki sposób Wszechmogący zwraca się do ludzi i prosi ich, żeby się zastanowili nad swoim postępowaniem - mówi duchowny. Przecież Chrystus jeszcze raz przyjdzie na ziemię. Tylko, że tym razem przyjdzie on nie jako odkupiciel grzechów, lecz jako sędzia.

Ojciec Pankracy, przeor Świątyni Świato-Kazańskiej:
„Grzech obecnie rozpanoszył się wszędzie. Ludzie już nie zastanawiają się nad tym co robią, zapomnieli o bożych przesłaniach. Grzech stał się normą we współczesnym świecie. To powoduje, że ludzie zabijają Chrystusa”.

Dla naukowców, którzy zostali poproszeni o wydanie opinii na temat niecodziennego zdarzenia, tego typu zjawisko można wyjaśnić w kategoriach naturalnych. Według pracownika Instytutu Fizyki górnych warstw atmosfery Narodowej Akademii Nauk, Andrieja Kiryłowa, w czasie burzy chmury mogą przybierać tak złozone formy.

Andriej Kiryłow, kandydat nauk fizyczno-matematycznych:
„Na dużych wysokościach, w trakcie burzy występuje znaczna różnica temperatur. Dlatego też strumienie powietrza przemieszczają się z dużą szybkością, tworząc zawirowania i wtedy obłoki przyjmują rozliczne formy. Występuje także gra świateł – promienie słoneczne miejscami przenikają przez warstwy chmur. W rezultacie mogliśmy oglądać obłoki, które przyjęły formę przypomijącą oczy.”

Pojawienie się oczu na niebie jedni traktują jako znak dla ludzi, inni uznają je jedynie za zjawisko przyrodnicze, ale obie strony są zgodne – tego typu zdarzenie należy do wyjątkowo rzadkich.

Elena Antonowa.
Teleradiokompania Union

Artykuł dziennikarki został powielony przez wiele portali. Sprawa stała się głosna także na forach tematycznych, na których wypowiadali się naoczni świadkowie zjawiska.

Makiejewka (w latach 1920-1931 Dmitrijewsk) to trzystutysięczne miasto położone w południowo-wschodniej części Ukrainy, w niewielkiej odległości od Doniecka. Jest to miejscowość typowo przemysłowa. Podobnie jak inne miasta wschodniej Ukrainy, w większości zamieszkana przez ludność pochodzenia rosyjskiego.

Tekst: Fundacja NAUTILUS

+Quote Post
kamil
post 06.02.2008 - 18:41
Post #15

Dusza Towarzystwa

.

+Quote Post
Drag0n
post 06.02.2008 - 18:44
Post #16

Świadomie Śniący

Notatnik

Zbliża sie rok 2012, nadchodzą zmiany, widać znaki na niebie...
Ale to moze byc inny koniec świata niż jest opisywany w Biblii...

+Quote Post
Herbina
post 06.02.2008 - 19:01
Post #17

Guests

Ciekawe rzeczy, Dragon, piszesz. Przed chwila dostalam e-maila od przyjaciolki, ktora pisze, kiedy te dwa filmiki zostaly nakrecone, nie bylo to wczoraj w nocy czy po poludniu.
Z roznic wynikajacych z tego, co ja widzialam i co jest na filmie nabieram pewnosci, ze te znaki byly juz wiele razy a ja widzialam jedna z tych scen, niewykluczone , ze w tej postaci, w ktorej to widzialam to dopiero nastapi, tak wiec: patrzmy w niebo!! !
Ale napiszcie , prosze, co czujecie kiedy to widzicie , czy budzi to w Was lek?
Czy macie wrazenie, ze chodzi o walke dobra ze zlem, o przypadkowe formacje chmur, ostrzezenie,czy o to, ze to wszystko pochodzi z innego wymiaru i bedzie sie czesciej pojawiac, dla mnie jest to znakiem czasu, nieunikniona sprawa przed i przy przejsciu na inny poziom; jedne rzeczy beda zanikac, inne sie pojawiac.
Sprobujcie to potraktowac jako eksperyment, nie logicznie w jakims kierunku myslec, tylko poczuc.
Ludzie, ktorzy tu jestescie nie jestescie przecietnymi zjadaczami chleba, kazdy moze poczuc.

+Quote Post
Drag0n
post 06.02.2008 - 19:03
Post #18

Świadomie Śniący

Notatnik

(IMG:http://www.nautilus.org.pl/images/Image3_1020.jpg)

patrzcie...

+Quote Post
AlektO
post 07.02.2008 - 03:41
Post #19

Guests

A tu?
Jakby sie uprzeć też widać oczka

http://www.oobe.pl/park/index.php?&autocom=gallery&req=si&img=624

albo to samo inny adres, heheh:

http://www.oobe.pl/park/Zdjecia.html&req=si&img=624

+Quote Post
Drag0n
post 07.02.2008 - 08:55
Post #20

Świadomie Śniący

Notatnik

Pisze mi:

Napotkane błędy:

Nie masz uprawnień pozwalających na używanie tej opcji. Jeśli nie jesteś zalogowany, zrób to korzystając z formularza poniżej
.

A zalogowany jestem. -.-

+Quote Post
Revan
post 07.02.2008 - 14:20
Post #21

Znajomy Rodziny

Notatnik

Herbino, prosisz o nasze odczucia w związku z tym zjawiskiem. Otóż moje są bardzo sprecyzowane - te oczy są piękne! Mimo tego, że taka formacja chmur jest przypadkiem, który pewnie ma miejsce częściej, ale nie wszystkie takie zjawiska zostały nakręcone. Jedyne co się tutaj manifestuje to czyste piękno przyrody! Nauczmy się je dostrzegać i doceniać, zamiast doszukiwać się w nim jakiegoś ukrytego znaczenia.

+Quote Post

3 Stron V   1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park