|
|
![]() ![]() |
05.12.2007 - 17:56
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Mam takie pytanie, czy ktoś z was pali papierosy ? A jeśli tak to od jakiego czasu i jakie pali.
Ja pale L&M |
|
|
|
05.12.2007 - 17:59
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
| plantator |
05.12.2007 - 18:05
|
|
Guests |
---
|
|
|
|
| OBE Maniak |
05.12.2007 - 18:14
|
|
Guests |
.
|
|
|
|
05.12.2007 - 18:15
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Plant nie zadreczaj sie tak i nie podliczaj bo ta kase wydalbys na cos innego ;)
Co do mnie - nie pale. |
|
|
|
05.12.2007 - 18:19
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Validating Notatnik |
paliłem, ale rzuciłem to w 3 klasie podstawówki...
|
|
|
|
05.12.2007 - 18:20
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
1. Tak palę.
2. Od wielu lat. 3. Palę takie na jakie mi finanse w danej chwili pozwalają. Obecnie nie jest to najtańsza zabawa. |
|
|
|
| M E G E R A |
05.12.2007 - 18:38
|
|
Guests |
nie pale,
ale jak się nawale to pale głupa..............:))) |
|
|
|
05.12.2007 - 18:45
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
planti ty mowisz ze ma 17 lat i juz jara:P to i tak dobrze ze cociaz ma 17 :P u mnie w gim to od 1 do 3 klasy 90% to palacze;/
ale zgodze sie ze palenie to marnowanie kasy i zdrowia dlatego jak ktos mi proponyje to odmawiam;) ale to juz ich wybor i sa nikle szanse ze komos zabronisz jarac i on przestanie;) on sam to musi zrozumiec:) Pozdrawiam :) |
|
|
|
05.12.2007 - 18:53
|
|
|
ale zgodze sie ze palenie to marnowanie kasy i zdrowia dlatego jak ktos mi proponyje to odmawiam;) No to Cię podziwiam, ja nie potrafię odmówić xD Jak np są 4 osoby i tylko ja mam nie palić to od razu zmieniam zdanie. ;P A jak palę 2 papierowa pod rząd to w połowie wyrzucam i myślę 'Jak ja mogę palić?!' - Przy pierwszej tak nie mam xD A jak palę to, tylko to czym, częstują, chociaż raz wydałam kasę na szlugi... |
|
|
|
05.12.2007 - 18:56
|
|
|
fajki są za drogie i za słabo kopią by zawracać sobie nimi głowę...
Jak sie truć to przynajmniej konkretnie :-) |
|
|
|
05.12.2007 - 18:57
|
|
|
OBE Maniak 152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Papierosow nie pale, ale pale blanty, ciagne z bonga, naciagam wiadra!!!! (znaczy teraz juz nie). Papierosy rzucilem w podstawowce jakos, palilem miesiac Sobieskie, Marlboro, Marsy, L&M, Dawidoff xD.
@Darek: Muahha, z azbestem?!!!. To teraz Cie rozumiem, a raczej Twoje posty :) :) :) :). |
|
|
|
05.12.2007 - 19:01
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Validating Notatnik |
Ja raz na jakieś 2 tygodnie kupuję sobie paczkę Lucky Strike`ów czerwonych i czasem jak wychodze z psami na spacer to sobie zajaram jednego albo dwa, są takie dni że wogóle sobie nie zapale. Po prostu jak mam taki kaprys to palę :) Np. dzisiaj był piękny dzień.Czyste niebo, na zachodzie przechodzące z błękitu w piękną czerwień. Przeszedłem się po włościach, siadłem sobie na krzesełku i zajarałem "szczęśliwą" fajeczkę napakowaną aromatycznym amerykańskim tytoniem patrząc się na zachód słońca. Wszelkie myśli rozwiały się w niebyt a ja poczułem lekkość :D... tylko ja, natura i fajeczka ;)
Na razie jak tak podliczam to mi wychodzi 2 paczki na miesiąc :)) |
|
|
|
05.12.2007 - 19:04
|
|
|
hahaha mnie na tych opakowaniach fajek rozsmieszaja te napisy xD "Palenie zabija" po co oni to daja jak :
po 1 : nikt tego nie czyta:D po 2 : po co to daja jak by ktos sie skusil i przeczytal i jakims cudem zucil to by tylko stracili osobe ktora kupuje ich fajki:P |
|
|
|
05.12.2007 - 19:09
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
pale imprezowo-koncertowo. Jak dopada mrok to wraca wspomnienie medytacji z dymkiem pod gwiazdami...
14 lat nałogu wystarczy... I poginania z buta na najblizszy CPN o 2 w nocy jak przycisnęło... Faje obniżają wibracje. W końcu kandyduje na uzrowiciela więc czystośc w każdym aspekcie... |
|
|
|
05.12.2007 - 19:56
|
|
|
hahaha mnie na tych opakowaniach fajek rozsmieszaja te napisy xD "Palenie zabija" po co oni to daja jak : po 1 : nikt tego nie czyta:D Skoro przeczytales to jednak ktos czyta. po 2 : po co to daja jak by ktos sie skusil i przeczytal i jakims cudem zucil to by tylko stracili osobe ktora kupuje ich fajki:P Gdyby mieli wybor to zapewne nikt by tych tekstow nie umieszczal. Jest zarzadzenie ministra zdrowia o takich napisach na paczkach i reklamach papierosow, oraz dokladny opis ile % powierzchni napis powinien zajmowac itd. Nieprzestrzeganie tego naraziloby firme na grube miliony... |
|
|
|
05.12.2007 - 19:59
|
|
|
A ja nie palę,i nie lubię jak ktoś w moim otoczeniu pali-a całować się z dziewczyną palaczką to tak jak lizać popielniczkę
|
|
|
|
05.12.2007 - 20:35
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
ja pale od 3 miesięcy :P Wiem że papierosy to strata kasy a w dodatku one niszczą organizm ale nic na to teraz nie poradze, wpadłem w nałóg a to dlatego że kiedyś jak sie naje*ałem to paliłem jeden za drugim, po trzeźwemu nigdy no i tak wyszło że kumpel mi dał, a to sobie zajarałem i ta codziennie, aż wkońcu wpadłem w nałóg, nie zebym miał jakis straszny nałóg, tak 4 do 6 fajek dziennie spale ale mój sąsiad to juz ,,palacz zawodowy", wypala 2 paczki dziennie.... a w dodatku jak nie wypije to nie umie normalnie mówić, mówi tak że ani jednego słowa nie da sie zrozumieć. O_o
|
|
|
|
05.12.2007 - 21:01
|
|
|
OBE Maniak 96 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
paliłam 2 lata i żałuję (4 i 5 klasa podstawówki)
Dobrze że się nie zaciągałam!! |
|
|
|
| kozuar |
05.12.2007 - 21:05
|
|
Guests |
Pale podczas libacji, kiedy trace świdomośc ;) Wiem z relacji innych.
Świadomie tylko trawe :p |
|
|
|
05.12.2007 - 21:06
|
|
|
Pisać na PW jak chcecie GG. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ja paliłem kiedyś Vice Roy'e czerwone i L&M'y... Ale. To stara bajka :D
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |