oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

9 Stron V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> System!
Silverka
post 06.02.2008 - 18:43
Post #1

Guests

Co mi przemyka przed oczami slowo system, nie moge sie powstrzymac by nie napisac tego tematu. Nie ma rzadneog systemu!! Kazdy moze miec co chce! Ludzie! To emocje prowadza nas do tego co chcemy osiagnac, tylko musimy wiedziec co naprawde chcemy osiagnac, a nie ze zaraz zmieniamy zdanie o tym, bo wtedy nic nam nie wyjdzie i bedziemy tworzyc rozne rzeczy sprzeczne z tym co chcemy osiagnac. System na zewnatrz jest tylko tym, co mamy w srodku. nie musismy w nim uczestniczyc, a mozmey zaczac tworzyc to co chcemy, by zostalo stworzone. Mozemy osiagnac wszystko, bo wszystkojest wewnatrz nas. Chcesz lepsza prace? Chcesz lepsyz dom? Ustal cel ale wpierw zapytaj sie siebie czy jest to Ci naprawde potrzebne. A jak juz wiesz ze jest Ci to naprawde potrzebne wtedy kieruj emocje/uczucia w odpowiednia strone i siegnij celu. Szzcescie lezu tuz pod naszym nosem, ale niektorzy nie widza naszeog nosa.

Od czasu kiedy to stosuje, zawsze mam to co chce i nie wierze w rzaden system ktory trzeba rozwalic. pozdr
Go to the top of the page

+Quote Post
Drahel
post 06.02.2008 - 19:15
Post #2

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

System jest, system nas ogranicza i system nam podcina skrzydła. Są wpajane nam kłamstwa od najmłodszych lat. System zabrania nam myślenia bo mamy się zgadzać z nim i myśleć tak jak on myśli. System to manipulacja. Wykorzystuje religię, politykę, a także szkolnictwo (na historii i polskim wiele kłamstw nam wciśnięto o których większość nie ma nawet pojęcia ) żeby nas manipulować. System to zło xD Prawie jak matrix :) Nie będziesz tańczyć jak oni Ci zagrają to niczego nie osiągniesz.. Niczego prócz wyższych wartości które i tak już system zdegradował, do tego stopnia że u 90 % ludzi miłość kojarzy się z sexem (to taki drobny przykład) :D

+Quote Post
Revan
post 06.02.2008 - 19:21
Post #3

Znajomy Rodziny

Notatnik

Owszem, to o czym piszesz jest prawdą, możesz osiągnąć czegokolwiek zapragniesz - ale jedynie dla siebie. Czymże jednak jest nowy dom, lepsza praca w porównaniu do prawdziwych celów? Jak oswobodzenie ludzkości z kajdan i stworzenie jednego świata wypełnionego kochającymi się ludźmi. To do czego zmierzam można mniej więcej ująć w tych zdaniach - Jesteś panem swojego losu i mimo, że masz wpływ na innych ludzi to jedynie oni są władcami ich własnego losu. Większość jednak oddaje swoje życie w ręce systemu(który istnieje o czym szerzej wypowiedział się Drahel nieco wyżej) co uniemożliwia nam doprowadzenie tego miejsca - ziemi do harmonii. Peace.

+Quote Post
leon
post 06.02.2008 - 19:33
Post #4

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Silverko skoro jesteś taka wszechmocna i uważasz że nie ma żadnego systemu tylko wystarczy chcieć,a więc zechciej i uczyń aby wszyscy byli szczęsliwi i zdrowi,w tym i ty też a o ile wiem to ze zdrówkiem u ciebie nie jest najlepiej-czyżbyś miała takie życzenie aby nie być zdrową?

+Quote Post
OBE Maniak
post 06.02.2008 - 19:36
Post #5

Guests

System jest? Czy go nie ma?

Brawo! Bardzo fajny sposób! Zaprzeczenie w systemu istnienie. Czym jest system? Skoro go nie ma, to dlaczego brzmienie słowa ?system? wzbudza takie emocje. Czy system istnieje? Jak go dokadnie zdefiniować? Może faktycznie go nie ma... bardzo fajny sposób na rozyebanie go:) hehehe... Myślę sobie, że najlepiej będzie, jak każdy sam sobie odpowie na to pytanie: ?system jest, czy go nie ma?

DS

PS:
Sliverko, pozdrawiam bratnią duszę! Ale było fajowsko na zlocie w Łodzi. Bardzo mile go wspominam:) I powiem szczerze, że miejsce tam gdzie byliśmy, kurcze zapomniałem jak ten ośrodek się nazywa, to super lokum na OBE Zloty:) Centrum Polski, park, woda, łódki, domki, browarek pod nosem... Choć myślę, że każdy zlot powinien być w innym miejscu, tak dla odświerzenia widoków.

hasło dnia:
"OBE Nauci całego Świata bawmy się!"

http://www.obemaniak.pl

+Quote Post
Theorion
post 06.02.2008 - 19:56
Post #6

Znajomy Rodziny

Sami tworzymy system, ukształtowaliśmy go tak że ci nieliczni którzy stoją najwyżej mają nad nami kontrolę, ale tylko wtedy gdy przejmujesz się systemem. Wystarczy jedno nie i system dla nas znika, a to że tworzymy to czego pragniemy to prawda, więc nawet będąc w objęciach systemu można go olać i nie zwracać uwagi. Samotna walka z systemem i ciągłe na niego narzekanie tylko nas pogrąża i jak na ironie utwierdza w przekonaniu że tak musi być, jakby wszystko co z niego wychodziło było świętym, nietykalnym nakazem a to przecież my tworzymy system, ale w pojedynke nic nie zrobimy, zbiorowa świadomość to jest to, lecz jeszce nas za mało, cierpliwości, a wszystko się zmieni. Do tego czasu zalecałbym rozwój osobisty, ignorowanie systemu, melisę z dziurawcem, ewentualnie jointa. I pamiętać trzeba że dostajesz to co wybierasz, You recieve what you believe, lub co dajesz drugiemu, bo wszyscy stanowimy jedno więc dając coś komuś dajesz to sobie, zazwyczaj z nawiązką.
Drahel co do związku seksu i miłości to polecam ci "Rozmowy z Bogiem" Neale Walscha, zresztą na temat urzeczywistniania własnych pragnień też tam jest, na temat systemu na innych planetach też i na temat obe i w ogóle to taka Biblia wydanie Refresh.
Silverka ty chyba ostanio coś zdołowana jesteś co? =] Pozdro

+Quote Post
leon
post 06.02.2008 - 20:06
Post #7

Dusza Towarzystwa

Notatnik

System istnieje niezależnie od tego czy ktoś sobie zdaje z tego sprawę czy tez nie,nawet jeśli go olewasz on i tak istnieje.

+Quote Post
Drahel
post 06.02.2008 - 20:10
Post #8

Członek Rodziny

CYTAT(Theorion @ 06.02.2008 - 19:56) *
Drahel co do związku seksu i miłości to polecam ci "Rozmowy z Bogiem" Neale Walscha, zresztą na temat urzeczywistniania własnych pragnień też tam jest, na temat systemu na innych planetach też i na temat obe i w ogóle to taka Biblia wydanie Refresh.

A poczytam poczytam ..... Ale nie dziś, bo mam sie na jutro na egzamin uczyć a ja sobie sączę piwko xD
Owszem między miłością a sexem jest związek ale większość ludzi myśli że miłość=sex i nie wie że jest wiele rodzajów miłości, o to mi chodziło.

+Quote Post
Theorion
post 06.02.2008 - 20:20
Post #9

Znajomy Rodziny

Jasne że istnieje, przecież nie żyjemy w jaskiniach, ale można zmienić jego zasady i to w łatwy sposób, wystarczy być świadomym Kim się w Istocie Jest. Gdy odpowiednio dużo ludzi będzie tego świadomych to automatycznie system się zmieni. A to czego się boimy urzeczywistnia się więc istnieje drażniące gadanie "znowu podnieśli opłaty za prąd", "uchwalili", "ustalili", "przyjęli", jakby nie wiem kim byli ci co to zrobili i zazwyczaj istnieje także "zeby tylko nie podnieśli tego", "znowu zdrożeje to", "chcą wprowadzić religię na maturę" przybliża to do nas, ma to troche skomplikowane działanie ale tak już jest. Trzeba mądrze wybrać i być świadomym swojego wyboru a zbiorowa świadomość załatwi sprawę.

+Quote Post
anula
post 06.02.2008 - 20:21
Post #10

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Jakoś do złudzenia przypomina mi to rozmowy na temat istnienia Boga... :/

System? nawet jesli w jakims stopniu nas zniewala to tylko do pewnego stopnia, dopóki sami pozwalamy sie ograniczać. Akurat odnosze wrazenie ze nasza wola jest nieograniczona, nie ma NICZEGO co powstrzymałoby mnie przed realizacja siebie.

+Quote Post
leon
post 06.02.2008 - 20:28
Post #11

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(anula @ 06.02.2008 - 20:21) *
Jakoś do złudzenia przypomina mi to rozmowy na temat istnienia Boga... :/

System? nawet jesli w jakims stopniu nas zniewala to tylko do pewnego stopnia, dopóki sami pozwalamy sie ograniczać. Akurat odnosze wrazenie ze nasza wola jest nieograniczona, nie ma NICZEGO co powstrzymałoby mnie przed realizacja siebie.

Takie myslenie to wielka naiwnośc,no ale każdy ma prawo myśleć jak chce.Jeśli ktoś ma niskie aspiracje,to i komunizm uważał za dobry system,a niektórzy jeszcze do tej pory za nim tęsknia.Ale takie coś jak komunizm itp to tylko mały podsystem-ale niestety większośc olbrzymia myśli że ma kontrolę nad swoimi poczynaniami i że wszystko co czynią wynika wyłącznie z ich widzimisię-nie dostrzegają jak są manipulowani.

+Quote Post
DEH.NEO
post 06.02.2008 - 20:34
Post #12

Przyjaciel Rodziny

Notatnik

Wiecie co myślę? Może wam to "wisieć" z racji, że zamiast pisać wole wychodzić...

Myślę, że każdy powinien mieć WYBÓR. Co wy sobie wyobrażacie po tej rebelii? Przeraża mnie to. Z przykrością stwierdzam, że przy przerabianiu Nie-boskiej komedii, a konkretnie przy omawianiu obozu rewolucjonistów skojarzyłem to z Wami. Jak to niby ma wyglądać? Nie szkoda wam technologii? Takie życie bez konkurencji zatrzymałoby rozwój ludzkości!

Inna sprawa, że po coś on powstał chyba! Przypadki nie istnieją! Darek, przyjacielu! Szanuję Twoją idee - świat jest podły, nie wątpie. Ale skoro Twoim autorytetem jest Monroe, to chyba byłeś w OSPUO podczas czytania ostatnich rozdziałów Dalekich Podróży... SYSTEM - w takiej formie w jakiej jest, stanowi doskonałą maszynę uczącą - nie ma letko, byliśmy świadomi jak odbywaliśmy inkarnację!

Szanuję Cię i kocham. Idź dalej swoją drogą! Ja tylko piszę to co myślę, a mogę się mylić :)

W moim osobistym przypadku rebelia działa tak, że chcę dać ludziom wspomnianą możliwość WYBORu! W chwili obecnej dla większości istnieje tylko polityka, kościół, telewizja - nie chcę tych ludzi zmieniać! To jest wolna wola! Cechą ludzką jest móc wybierać!

Chcę im tylko pokazać, że można myśleć inaczej. Że OOBE istnieje! Nie chcę ich zmuszać by rzucili materializm, konkurencję itd - niech mają WYBÓR.

Wolność i równość dla wszystkich! A przynajmniej dla tych, którzy jej chcą ;-)

+Quote Post
Kronopio
post 06.02.2008 - 20:44
Post #13

zdrogi.blogspot.com
Ikona Grupy

Notatnik

I właśnie o to chodzi w rebelii Przyjacielu:)

+Quote Post
Aloha
post 06.02.2008 - 20:46
Post #14

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

Notatnik

http://uk.youtube.com/watch?v=xtXN_EHPwSg&...feature=related

http://uk.youtube.com/watch?v=jKHBgtpffTw

+Quote Post
Silverka
post 06.02.2008 - 20:50
Post #15

Guests

Drahel napisal

"System jest, system nas ogranicza i system nam podcina skrzydła"

To tlyko kolejne stwierdzenie w ktore wierzysz. Dopuki w to wierzysz tak bedzie, dlatego to tworzysz w swoim zyciu.

Drahel napisal

"Wykorzystuje religię, politykę, a także szkolnictwo (na historii i polskim wiele kłamstw nam wciśnięto o których większość nie ma nawet pojęcia ) żeby nas manipulować. System to zło xD Prawie jak matrix :) Nie będziesz tańczyć jak oni Ci zagrają to niczego nie osiągniesz."

Kto bedzie mna manipulowal? NIkt!! Tylko ja wiem czego chce. I tylko ja wiem co moge osiagnac. Reszta ktora jest kolo mnie to tylko wynik tego co tworze co przyciagam za pomoca okreslonj emocji/uczucia. Nikt nie moze mnie kontrolowac poniewaz na to nie pozwalam i juz po klopocie. Koniec systemu i kropka.

Reyan napisal

"Jak oswobodzenie ludzkości z kajdan i stworzenie jednego świata wypełnionego kochającymi się ludźmi"

ktorych kajdan? Tylko tych w ktore wierzycie. Mozna je zmienc na pstrykniecie palcem, te ktore sa w Tobie, swiat innych zostaw w spokoju, a odzyskasz go i radosc zycia. Zjamij sie soba"

Leon napisal

"Silverko skoro jesteś taka wszechmocna i uważasz że nie ma żadnego systemu tylko wystarczy chcieć,a więc zechciej i uczyń aby wszyscy byli szczęsliwi i zdrowi,w tym i ty też a o ile wiem to ze zdrówkiem u ciebie nie jest najlepiej-czyżbyś miała takie życzenie aby nie być zdrową?"

Po jaka cholere? Ja nie jestem innymi. MOge dawac orzyklad osiagajac to co chce naprawde, a nie to co chca inni. Slucham serce i intuicji ona zawssze mnie dobrze prowadzi. Do tej pory zawsze ide zgodnie z wlasnym sumieniem, nawet to co pisze pisze intuicyjnie. Nie uczynie swiata lepszym, moge uczynic lepsza siebie w coraz wspanialszym wydaniu siebie i nic wiecej. to moge zrobic dla swiata.

Darek Sugier napisal

"Brawo! Bardzo fajny sposób! Zaprzeczenie w systemu istnienie. Czym jest system? Skoro go nie ma, to dlaczego brzmienie słowa „system” wzbudza takie emocje. Czy system istnieje? Jak go dokadnie zdefiniować? Może faktycznie go nie ma... bardzo fajny sposób na rozyebanie go:) hehehe... Myślę sobie, że najlepiej będzie, jak każdy sam sobie odpowie na to pytanie: „system jest, czy go nie ma?"

A czy trzeba cos rozjebywac Darku?:))

a miejscowosc nazywala sie Arturowek, rowniez cieplo wspominam ten zlot <przytul>

+Quote Post
Silverka
post 06.02.2008 - 20:53
Post #16

Guests

Deh.Neo napisal

"Takie życie bez konkurencji zatrzymałoby rozwój ludzkości! "

Wcale nie zatrzymalo by rozwoju. Ludzie walczac o cos, niszcza siebie. To nie rozwoj, to cofanie sie w sobie. Nic wiecej. Tylko walczac ludzie przyczyniaja sie do akresji. jak myslisz skad tyle katastrof wokol?

"
W moim osobistym przypadku rebelia działa tak, że chcę dać ludziom wspomnianą możliwość WYBORu! W chwili obecnej dla większości istnieje tylko polityka, kościół, telewizja - nie chcę tych ludzi zmieniać! To jest wolna wola! Cechą ludzką jest móc wybierać!"

A kto mowi o ich zmienieniu. Kazdy wierzy w co wierzy, jedynie chodzi mi o to by zastanowic sie nad tym na czym naprawde nam zalezy. I tylko tyle. pozdrowka!!!

+Quote Post
Silverka
post 06.02.2008 - 20:54
Post #17

Guests

Ps. zgadzam sie z anula. Tylko nasze myslenie nas ogranicza. Sami wplatujemy sie w puapki..ktore sobie stawiamy o ile chcemy cos nazywac "problemem".

+Quote Post
DEH.NEO
post 06.02.2008 - 20:57
Post #18

Przyjaciel Rodziny

Notatnik

Smutną prawdą jest, że lwia część wynalazków powstała dzięki wojnom...

Rozumiem Cię Silverko :)

+Quote Post
Silverka
post 06.02.2008 - 20:58
Post #19

Guests

aha jeszcze odnosnie przyciagania, to nie jest zupelna kontrola. Kazdy kogo przyciagam zgodzil sie na dane doswiadczenie. Zgodzil sie na to by ze mna cos razem doswiadczyc. Podam pewna przypowiesc, ktora poruszyla mna mocna, wa mysle ze wielu wyda sie rownie znajoma.

Była kiedyś duszyczka, która wiedziała, że jest światłością, młoda i przeto żądna doświadczenia. "Ja jestem światłością", powiadała. "Ja jestem światłością". Jednak świadomość ani powtarzanie tego nie mogły zastąpić doświadczenia siebie jako światłości. W świecie, z którego wywodziła się duszyczka, panowała wyłącznie jasność. Każda dusza była wspaniała, każda niepowszednia, i każda błyszczała blaskiem Mojej światłości. Zatem owa duszyczka była niczym płomyk świecy na słońcu. Zanurzona w jasności, której stanowiła część, nie mogła siebie dostrzec, ani doświadczyć, Czym W Istocie Jest.

Stało się więc, że duszyczka zapragnęła siebie poznać. Tak mocne było jej pragnienie, że pewnego dnia powiedziałem: "Czy wiesz, Maleńka, co musisz uczynić, aby zaspokoić to swoje pragnienie?"

"Co takiego, Boże? Co? Nie cofnę się przed niczym!", odparła duszyczka.

"Musisz odłączyć się od nas", rzekłem, "a potem pogrążyć się w ciemności."

"A czymże jest ciemność, o Przenajświętszy?", spytała duszyczka.

"Wszystkim, czym nie jesteś ty", wyjaśniłem i duszyczka zrozumiała.

Tak więc oddzieliła się od całości i zstąpiła do innego świata. A w tym świecie miała moc ściągania na siebie wszelkich odmian mroku. I tak postąpiła.

Lecz pośród owych zgromadzonych ciemności zawołała, "Ojcze, Ojcze, dlaczego mnie opuściłeś?"

Ja i wy to czynicie w swej najczarniejszej godzinie. Ale przecież ja nigdy was nie porzuciłem, zawsze stoję u waszego boku, gotów przypomnieć wam, Czym W Istocie Jesteście; zawsze gotów przyjąć was z powrotem do siebie.

Zatem bądźcie światłem w ciemności i nie przeklinajcie jej.

I nawet kiedy osaczy was to, czym nie jesteście, nie zapomnijcie swej prawdziwej istoty. Głoście chwałę stworzenia, nawet gdy chcecie wnieść doń zmiany.

I wiedzcie, iż to, jak się zachowacie w chwili najcięższej próby, może stać się zaczynem najwspanialszego triumfu. Albowiem stwarzane przez was doświadczenie jest wyrazem tego, Czym W Istocie Jesteście - I Czym Pragniecie Być.
wo dzięki doświadczeniu. W ten oto sposób usprawiedliwiasz życie i nadajesz mu cel. W ten sposób życie uświęcasz.

"Mozesz wybrac dowolny Aspekt Boskosci, jakim pragniesz byc" oznajmilem duszycce". "Jestes Absolutna Boskoscia, ktora siebie doswiadcza. Jakiego jej aspektu pragniesz teraz siebie doswiadczyc?
-" mam co do tego wybor??" dopytywala sie duszyczka
"Tak' odparlem" "Mozesz dosiwadzyc dowlonego Aspektu Boskosciprzez siebie i jako siebie"
"W takim razie wybieram wybaczenie. Chce ddoswiadczyc wybaczajacej storny Boga"

Powstal jednak pewien problem jak sie domyslasz nie bylo nikogo komu mozna by wybaczyc. . Moim byla sama doskonalosc i milosc.
"Nie ma nikogo komu mozna by wybaczyc?" nie dowierzala duszyczka.
"Nikogo" powtorzylem "rozejrzyj sie dookola. Czy dostrzegasz jakas dusze , ktora ustepuje Ci swej doskonalosci w swej spanialisci?"

Na to duszyczka okrecila sie i ze zdumieiem dostrzegla ze zewszad otaczaja ja dusze. Wszystkie one zebraly sie tam na wiesc o tym ze pewna duszyczka wiedzie niezwykla rozmowe z Bogiem. .
"Nie widze zadnej ktora ustepowalaby mi w swej doskonalosci.", rzekla duszyczka."komu wiec mam wybaczyc?"
Wtedy wysunela sie z tlumy Przyjazna Dusza ktora oznajmila
"Mozesz wybaczyc mi"
"Ale co?" spytala duszyczka
"Spotkam sie z toba w twym nastepnym zciu i zorbie Ci cos co bedziesz mogla mi wybaczyc" odparla przyjazna dusza.
"Ale co? co takiego mozesz mi uczyic Ty doskonala istota swiatlosci, abym musiala Ci to wybaczyc?" pytala duszyczka.
"Och, usmiechnela sie Przyjazna Dusza napewno cos sie wymysli"
"Ale o co mialabys to zrobic?Duszyczka nie mogla pojac dlaczego tak doskonala istota chciala sie znizyc do takiego poziomy aby mogla zorbic naprawde cos "zlego" '
"to proste" odpowiedzial przyjazna dusza "z milosci do Ciebie. Przeciez pragniesz dosiwadczyc swej Jaźni jaok Wybaczajacej. Poza tym ty dla mnie uczynilas to samo."
"naprawde?" zdziwila sie duszyczka
"nie pamietasz?" Bylismy juz Wszystkim ty i ja. Dolem i Gora , Prawym i lewym. Bylismy tu i tam, Teraz i Wtedy. bylismy malym i Duzym Meskim i Zebskim, Dobrym i Zlym. Bylismy wszystkim kazda z nas."
"Tak sie umowilismy wczesnie aby kazda z nas mogla doswiadcxzyc siebie jako najswietniejszej Czastki Boga.. Zrozumialysmy bowiem ze...
"W braku tego Czym nie jestes to czym jestes nie moze zaistnieć."
"Gdy nie ma zimna, nie mozesz doswiadczyc ciepla. Gdy nie ma smutku nie mozesz zaznacz szczescia. Bez tego co zwiemy zlem nie mozmey doswiadczyc tego co nazywacie dobrem.
Jelsi postanawiasz byc czyms aby stalo sie to mozliwe, gdzies w twoim wszehcswiecie musi pojawic sie tego przeciwienstwo. "
prosze tylko o jedna rzecz w zamian" oswiadczyla Przyjazna Dusza"
"Cokolwiek zechcesz. Cokolwiek! zawolala Duszyczka. Byla podekscytowana wiedzac ze mozedoswiadczyc kazdego aspektu Boga. rozumiala juz wyzszy porzadek"
"w chwili kiedy zadam Ci cios" powiedziala przyjazna Dusza w chwili kiedys dopuszcze Cie najgorszego , co mozesz sobie wyobrazic w tej chwili... pamietaj kim jestem w istocie".
"Na pewno nie zpaomne" obiecala Duszyczka. Zawsze bedziesz w moich oczach tak doskonala jak teraz nie zapomne kim jestes, nigdy."

+Quote Post
Theorion
post 06.02.2008 - 21:00
Post #20

Znajomy Rodziny

Silverka trafiłaś w sedno! Ale nie wystarczy mieć świadomości "w porządku istnieje system, jest zły, wiem o tym i kiedyś ten sytem zburzymy" Bo to tylko fakt świadomosći że system istnieje i jest zły, który może się nawet powielać, rozwijać bo to czego się obawiamy, urzeczywistnia się. Trzeba przede wszsytkim dobrze wybrać, już od dzisiaj, myśleć i życ tak jak się wybrało a wszystko to się zmaterializuje. Najważniejsze tylko żeby dobrze wybrać, raz na całe życie.

+Quote Post
focus_oobe
post 06.02.2008 - 21:01
Post #21

Dusza Towarzystwa

Notatnik

temat jak po swiezo obejrzanym filmie "What the Bleep do we Know" lub "The Secret" ..stawiam na ten pierwszy :P ..zgadlem Silverka ? :)

zgadzam sei z tym ze sami tworzymy to co nas otacza.. ale ciezko nie wspomniec o tym ze pewien system jzu istnieje :] .. aby jednosta taka jak ja czy ty mogla cos stworzyc potrzebuje do tego punktu odniesienia, na codzien jest to swiat fizyczny-zwany systemem :) - nie ma sie co oszukiwac :) ..pozdro

+Quote Post

9 Stron V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park