|
|
![]() ![]() |
20.12.2007 - 19:07
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Według mnie Bóg jest wszystkim co nas otacza:) I pytanie dla niewierzących pełnoletnich chodzicie do kościoła?Zawarliście małżęństwo kościelne jeśli tak pytanie po co skoro nie ma Boga? Bóg jest! chociaż nasuwa się pytanie skąd sie wzioł z bakteri? to znaczy ,że nasi potomkowie długo długo... będą bogami?:D to jest nie wyjaśnione Podobno bóg był zawsze.... a może jest to pojęcie względne zawsze iles mld lat?
|
|
|
|
| Artur_flyer |
21.12.2007 - 04:34
|
|
Guests |
"Bruce Almighty":
Kwestie tą wypowiada Bóg (w tej roli rewelacyjny Morgan Freeman) "Rozstępienie zupy to nie cud - To jest magia. Samotna matka,która ma dwie prace i ma jeszcze czas na zajmowanie się dziećmi - to cud. Nastolatek który wybiera naukę zamiast nakotyków... To jest prawdziwy cud. Ludzie wiele ode mnie oczekują, ale nie rozumieją, że to oni mają moc" |
|
|
|
21.12.2007 - 15:28
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Hehe ty Bogiem Ty uszyj mi sweter to pogadamy:D
|
|
|
|
21.12.2007 - 15:36
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Poprzedni weekend spędziłam na rekolekcjach na górze świętej Anny. I to co tam zobaczyłam mogę nazwać jedynie - OPĘTANIEM wszystkich modlących się tam. Wszyscy których tam widziałam byli kompletnie wchłonięci przez modlitwę i boga. Aż mnie to przeraziło. I póki co nie mam zamiary znowu tam jechać, ani nawracać.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |