Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
2 Stron V   1 2 >  
Closed TopicStart new topic
> Obemaniak Darek
kamil
post 13.12.2007 - 18:42
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 144

Widze Darku że zamykasz wszystkie swoje tematy . Czy to znaczy że powoli opuszczasz forum odcinasz sie , szkoda by było . Chociaz po tylu "ciepłych " słowach które przeczytałeś OSTATNIO pod twoim adresem to chyba sie tobie nie dziwie. W każdym bądz razie ja dziekuje że jesteś , byłeś i mam nadzieje bedziesz twoja wiedza z doświadczen i mapy które nakresliłes bardzo mi pomogły . DZIEKI TEŻ ZA MOTYWACJE JAKĄ MI DOSTARCZASZ.
POZDRAWIAM

NAPISAŁEM TO TUTAJ BO WYDAJE MI SIE ŻE TO FORUM NIERUSZYŁO BY GDYBY NIE DAREK
BYŁEM TU CHYBA OD POCZATKU I BYŁA CISZA DOPIERO JAK OBEMANIAK SIE POKAZAŁ NASTĄPIŁ WIELKI BUM .
CHYBA POTRZEBNE SA LEKKIE ZMIANY BO TE KŁÓTNIE WOJNY NA DOBRE NIEWYCHODZA
Profile CardPM
+Quote Post
Marcus Tibor Ferenczy
post 14.12.2007 - 16:19
Post #2

OBE Maniak 101
Nr użytkownika: 1860

Może i niepotrzebnie... ale ja też dodam że to forum bez Dara Sugara było by martwe, od czasu do czasu przejawiając drgawki pośmiertne...

Pozdro dla DS.’a
Magika-komika XD
Profile CardPM
+Quote Post
e_pomarancza
post 14.12.2007 - 16:53
Post #3

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 2211

Ale z drugiej strony Marcus nie doceniasz forumowiczów. nie wykonujemy drgawek pośmiertnych , nawet jeśli nie ma Darka, bo się akurat zapodział na chwile,... ;)* Każdy jest tu twórczy na swój indywidualny sposób.
Profile CardPM
+Quote Post
Zbyszek
post 14.12.2007 - 23:24
Post #4

cialka.net
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 99

Mnie tez sie jakos nie chce pisac na forum.Ale to pewnie starosc.
Profile CardPM
+Quote Post
Marcus Tibor Ferenczy
post 15.12.2007 - 09:21
Post #5

OBE Maniak 101
Nr użytkownika: 1860

Zbyszek jak zwykle pięknie wszystko kwituje.

Gdyby nie on to też bym tu często niewitał.
Profile CardPM
+Quote Post
Artur_flyer
post 15.12.2007 - 09:55
Post #6

Guests

Wszyscy jesteście cudowni.
To nie tak, że gdyby nie Darek, gdyby nie Zbyszek, gdyby nie ktoś inny.
Wszyscy tworzymy to cudne forum. Choć czasem są zgrzyty, kłótnie
....damy radę.
Tak, są między nami różne nieścisłośći.

Ale Ludzie, Na Boga!!!

Przecież my stoimy po jednej stronie barykady, jedziemy na tym samym wózku.

Pamiętajcie w jedności siła!!!

Tako rzecze Arti hihihihi
+Quote Post
Marcin181
post 15.12.2007 - 11:49
Post #7

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1152

a ja lubię takich wyluzowanych, otwartych na ludzi, swojskich chłopów... takich jak DS... mam nadzieje że DS nie przestanie pisać postów na forum... są one zawsze ciekawe i zaskakujące... a takie się czyta najprzyjemniej :)
Profile CardPM
+Quote Post
Conchita
post 15.12.2007 - 11:59
Post #8

OBE Maniak 36
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1221

Masz rację Arti: wszyscy tworzymy to forum. Każdy z nas (o ile tylko nie puszcza prowokacji i trolli) jest równie ważny i tworzy atmosferę tutaj.
Profile CardPM
+Quote Post
Eden
post 15.12.2007 - 12:38
Post #9

Członek Rodziny
Nr użytkownika: 2030

Choć jestem nowy na forum, czuję się, jakbym tutaj był od lat, dziękuję wszystkim za rodzinną atmosferę jaką tworzycie na forum, znalazłem tutaj biblijny eden, raj wśród wszystkich forum o zjawisku OOBE,
Pozdrawiam :)
Profile CardPM
+Quote Post
tom
post 15.12.2007 - 13:10
Post #10

Dusza Towarzystwa
Grupa: Moderator
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1435

to Forum ma dusze:) i to jest piękne;]
Dziękuje wszystkim za wszystko :D
Profile CardPM
+Quote Post
Dusza
post 15.12.2007 - 15:21
Post #11

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1974

CYTAT(tom @ 15.12.2007 - 13:10) *
to Forum ma dusze:) i to jest piękne;]
Dziękuje wszystkim za wszystko :D

dzieki dzieki

hahahahaah ;))
Profile CardPM
+Quote Post
tom
post 15.12.2007 - 16:36
Post #12

Dusza Towarzystwa
Grupa: Moderator
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1435

... ma ducha :P
Profile CardPM
+Quote Post
kamil
post 16.12.2007 - 19:06
Post #13

Dusza Towarzystwa

tylko czasami ten duch lekko zgniły , kocham cie leci na lewo prawo nieznając chyba wogole tego stanu niestety , a już nierozumie ludzi którzy obużają sie na wszystko co niepasuje do ich wizerunku człowieka, najpierw najlepszy przyjaciel a pozniej nigdy niebyłeś moim guru przeszkadza mi bo za duzo bluzgasz za duzo sie smiejesz nie mozesz tego jesteś głupi cham szowinista narkoman alkoholik itd no gdybym ja dostał tyle cieplych słow juz dawno bym spierdolił ,no ludzie przepraszam widze że wiekszośc jest zakłamana nawet przed samym sobą a pozniej znów wielka milóść ,gówno prawda pojebało sie i koniec
widze ze są trzy grupy:
ap i ich sciśle tajne eksperymenty którzy sie zamkneli i cała reszte maja w dupie z wyjatkami niebede wymienial
szaraki walczyli o obe cwiczyli bo mieli motywacje dzieki komu zgadnijcie, ci są wystarczajaco długo przerobili kazdy temat i od czasu do czasu coś napisza i pomoga nowym
cała rzesza nowych i gdyby nie oni forum by zdechło taka jest prawda piszą nowe tematy a przychodza bo widzą ksiazke darka w ksiegarniach pozniej szperaja w sieci i co widzą gosciu tu gada jak równy chłop z kazdym a obemaniacy go opieprzja bo jest zwykłym człowiekiem a nie przykładnym mistrzem chodzacym w todze i rzucajacym mądre cytaty
GDYBY NIE DAREK NIGDY BYSMY SIE NIE ZGADALI

FORUM ZDECHNIE A PRZYSZŁOŚCIĄ SĄ TYLKO OBE WARSZTATY W REALU

no tak z drugiej strony ile mozna gadać o tym samym LEPIEJ ĆWICZYĆ I PRAKTYKOWAĆ

ostatniO zrobiłem sobie przerwe tygodniowĄ od forum ale widze ze zrobie sobie miesieczna a może i dłuższą

pozdrawiam i zegnam wkurwiony i LEKKO zawiedziony kamil
Profile CardPM
+Quote Post
Artur_flyer
post 16.12.2007 - 19:47
Post #14

Guests

Oj Kamil.
Forum nie umrze, hehehe
Bo ja zawsze tu będę hehe, najwyżej będę pisał sam do siebie hahahaha

No chyba, że Cat zamknie forum hehehe.

Już mi tak raz zrobili.
Udzielałem się na forum Rozmowy z Bogiem hehe, też jako Artur_flyer (może ktoś pamięta).
Niestety administrator postanowił zamknąć stronkę.
Miał rację, temat się wyczerpał, a na forum tylko ja pisałem, hahaha, sam do siebie :)
+Quote Post
salvinia
post 16.12.2007 - 19:48
Post #15

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2112

CYTAT(kamil @ 16.12.2007 - 19:06) *

jaki z tego morał?, że anonimowość to błogosławieństwo?
Profile CardPM
+Quote Post
piotr.wysocki
post 16.12.2007 - 20:27
Post #16

Przechodzień

Nr użytkownika: 2702

....Panie Darek.... ja poproszę o dawkę tego porządnego wsparcia które wszystkim sie udziela.... tak aby widać było cel tego działania.... bo cóż jest samo wychodzenie bez kogoś kto nie bał sie o tym rozmawiać.....

.... osobiście 4 lata temu zamilkłem.... najgorsze ze brak zrozumienia powoduje że stajemy sie samotni....

p. ..... na marginesie: może gdybym siedział cicho, żona by do mnie w końcu wróciła.....
Profile CardPM
+Quote Post
Zbyszek
post 16.12.2007 - 21:02
Post #17

cialka.net
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 99

hej Panie Darku odpocznij troche i pisz znowu pieknie .Bedziemy cie tera bronic przed zazdrosnikami.
Profile CardPM
+Quote Post
SORROW
post 16.12.2007 - 21:04
Post #18

Guests

O Fak... co się tu dzieje??? Forum www.oobe.pl umiera !!! Tak można zinterpretować powyższe wynurzenia . Sam jestem jak kobieta: raz jebnie mnie fala spontaniczności i walę 15 postów w ciągu 20 minut, a czasami tylko czytam Wasze wypowiedzi i nic nie piszę od siebie (tylko się onanizuję :) .
Jako rzekł Zbyszek STAROŚCI !!! - co Panu Bogu się nie udałaś !!! Niejeden młody krzyknie do Pana ,że młodość się nie udała, bo rzuca nieszczęśliwymi miłościami , hormonami zabija człowieczeństwo w jednostce -buntować się każe .
Shaza ,Shaza (...) -ktoś mi kochać Ciebie kazał ...
+Quote Post
piotr.wysocki
post 16.12.2007 - 21:23
Post #19

Przechodzień

Nr użytkownika: 2702

CYTAT(OBE Maniak @ 16.12.2007 - 20:50) *
Muszę wszystko przemyśleć i poukładać sobie w głowie, by przekaz który naniosę w kolejnym poście był, po pierwsze szczerym wyrażeniem moich myśli, po drugie: bym nikogo nie uraził, po trzecie: bym dzięki niemu w pewien sposób się uwolnił... jeżeli taki post powstanie w mojej głowie, to go czym prędzej naniosę, ale póki co wolę milczeć...
DS

.... odejście w dobrym stylu Ci się marzy!!.... no cóż skoro JEST taka potrzebę....

.... pierwsze wrażenie jest jak skok ze spadochronem można je zrobić tylko raz dobrze... jak komuś nie przypadłeś do gustu to trudno.... w końcu oobe nie jest dla wszystkich.... znajdą sie inni którym ważna będzie sama idea....

..i jeszcze jedno porównanie, to do Pana Panie Darku... na polanie stoi piękna grusza.... ludzie którzy próbują strącić owoc zawsze bedą kijem rzucać na sam czubek drzewa bo tam owoce są najdojrzalsze..... owoce którą są najniżej sa zazwyczaj niewarte uwagi... po nie sięgają Ci którzy myślą że mają za słaby odrzut.... , jakie to proste.... a te które lezą na ziemi, cóż depcze się po nich, nawet jeśli będą najładniejsze... bo już tylko lezą.... SąDZE ZE PODOBNIE JEST NA TYM FORUM..... z każdej strony próbują Cie strącić.... i nic dziwnego ze sił już braknie nawet na pisanie....
Profile CardPM
+Quote Post
Kronopio
post 17.12.2007 - 04:55
Post #20

zdrogi.blogspot.com
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 444

CYTAT(kamil @ 16.12.2007 - 19:06) *
pozdrawiam i zegnam wkurwiony i LEKKO zawiedziony kamil

Myślałem , że nic nie napiszę w tym temacie ale się po chwili ocknąłem! Bo jesli nie napisze to tak jak bym się z toba zgadzał i po kryjomu kiwał głowa sam do siebie. A tak nie jest!

Nie zgadzam się z tobą drogi Kamilu. Mówisz, że jestes zawiedziony. A ja pytam na kim się zawiodłeś? podaj nazwiska! Rzucac mięchem najłatwiej choc sam pewnie nie wiesz o chooj chodzi! A ja czytam o czwartej nad ranem takie śmieci i sam sie najzwyczajniej wqrwiam bo nie wiem o co znowu idzie!

Po raz kolejny pretensje do AP? A czy tobie Kamilu ktoś zabrania robic, jak to nazwałes, poważne eksperymenty na głównym forum? Myślisz, że na ukrytym forum znajdziesz zlote runo? Nic nie stoi na przeszkodzie abys dołączył.

Nie zgadzam się też z tezą że bez Darka nigdy bysmy sie nie zgadali.
Zauważ że darek ma nr.950 czyli conajmniej 949 osób zgadało sie wczesniej.
Tego typu zdaniami po pierwsze obrażasz całą reszte aktywnych userów tego forum, którzy staraja się aby swoja osoba coś wnosic a po drugie po raz kolejny wyrażasz swoje nadzieje głęboko pokładane w Darku. No więc tak jak napisałes lepiej pójdz doswiadczac, bo pisanie postów w tym afektowanym przypowieściowym tonie robi tylko kolejny burdel na który to forum nie zasłużyło

wytłuszcze se, a co! :)
Krono
Profile CardPM
+Quote Post
kamil
post 17.12.2007 - 15:50
Post #21

Dusza Towarzystwa

drogi kronopio
kurcze no jak to na kim sie zawiodłem ,na forumiwiczach no bo jak można pol roku temu mowic darek moj kumplu i klepac po ramieniu a pozniej publicznie objezdzac na forum , ja wiem wiekszosc to malolaty a oni tak maja zeby komus dokopac sam tak miałem ale od tego jest forum na onecie :)
do ap tez nie mam pretensji pisałem juz do zbyszka i napisze ci to co jemu rozumie was dlaczego sie zamkneliscie widze ten syf na forum i głupie pytania wkołko te same od nowych tylko by wam przeszkadzali ja dobrze wiem o tym ale ja juz pisałem, dlaczego nie dacie wglądu bez możliwosci komentowania wszyskich oprócz ap niebyło by tych głupich teorii tylko wasze spostrzezenia oparte na doswiadczeniach Ja nie wplątuje sie w dyskusje SIEDZE CICHO BO MAM ZA MAŁE DOŚWIADCZENIE ALE DZIEKI TEMU UPUBLICZNIENIU "odtajnieniu ap" WIELE SIE DOWIEDZIAŁEM,, ja niechce czekac 5 lat na wasze odkrycia i dostac gotowe, ja chce ja sam odkryc chcialbym zebyscie pokazali mi droge ,poprostu ludzie chcą czerpać wiedze na podstawie waszych doświadczen i spostrzeżen dzieki odtajnieniu moga to dostac a ja i inni ,sami bedą podążać sciezka kużwa czy to trudno tak zrozumieć

a co do ostatniego spostrzezenia może byscie sie zgadali ale nie w poł roku jak przyszedł darek nastapił wielki bum ot co i nikogo niechciałem obrażac i nie obrazam a burdel to tu tydzień temu był ładny dobrze ze zrobilem sobie przerwe

a jak sie wytłusci to latwiej sie czyta tym ze słabym wzrokiem
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
2 Stron V   1 2 >
Start new topic