Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Przyjaciele Potrzebuję Pomocy... :|, Proszę o wsparcie
Mich4l
post 13.12.2007 - 21:15
Post #1

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2493

Cześć... Głównie bardzo rzadko się żalę, ale właśnie przeżywam dołek psychiczny. Nic mi się nie układa, problemy w szkole, bóle głowy chyba na tą beznadziejną pogodę:/ wczoraj próbowałem wyjść. Postawiłem sobie jasno wyzwanie "dzisiaj nie zważając na nic wyjdę" Leżałem, leżałem i leżałem aż do bólu tak bardzo tego pragnąłem. Myślałem, że kiedy wkońcu wyjdę nadejdzie nadzieja, energia. Niestety nic z tego. Samopoczucie jest fatalne. Ta cholerna pogoda utrzymuje się dłuższy czas już nie wiem jak sobie z tym radzić Proszę was nie mówcie żebym szedł na badania, bo mam tak od dziecka kiedy jest szaro i deszczowo po prostu boli mnie głowa... Nic mi się nie chce wszystko mnie irytuje i wkurza. Zwracam się z prośbą do Was. Jesteście moją nadzieją poradźcie coś proszę może znacie jakieś skuteczne metody na lepsze samopoczucie, wyciszenie, odprężenie... To chyba normalne, że każdy z nas ma swoje gorsze dni:( A JA TAK BARZO WKOŃCU CHCĘ WYJŚĆ... Gdzie są moi NP nie wiem czy w ogóle istnieją tak bardzo ich proszę o pomoc, ale oni mnie olewają... Trudno liczę na Was i, że wkońcu mi się uda...
Profile CardPM
+Quote Post
Marcin181
post 13.12.2007 - 21:33
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1152

xD
Profile CardPM
+Quote Post
damiano
post 13.12.2007 - 21:34
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1219

''Bo jest taki dzień ,i każdy tak ma ,że czasem jest źle ,że jakoś nie tak. A potem jest noc i znowu jest dzień. I uwież mi że ,uśmiechniesz znów sie ''

Tekst kiepski bo wymyśłony przez Pawła Kukiza ale sporo w nim prawdy. Trzeba przebrnąć przez ten okres. Mi też nic sie nie chce ,nic nie wychodzi ,nie układa sie po mojej myśli. Ale wiem że bedzie lepiej, niedługo święta - wolne ! Sylwester, ferie , WIOSNA i WIELKI POWRÓT chęci do życia :) Pamiętam Wiosne 2007 ,codzienne treningi ,rozmowy z MTJ itp... Teraz też tak bedzie, z czasem :) pozdrawiam

<3
Profile CardPM
+Quote Post
symfosoft
post 13.12.2007 - 22:00
Post #4

Gość Rodziny
*
Nr użytkownika: 2454

Przeczytaj "Źródło wiecznej młodości" Petera Keldera i zacznij wykonywać te ćwiczenia, juz po paru tygodniach powinno Ci pomóc
Profile CardPM
+Quote Post
Forgotten
post 13.12.2007 - 22:01
Post #5

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2499

luz, blues stary, :) nie dawaj sie złej aurze.

Polecam muzykę relaksacyjną, oraz porządne nagrania hemi-sync np instytutu monroe'a, do tego oczyszczające ćwiczenia oddechowe (wdech nosem świeżej energii, przytrzymanie jej w głowie, wydech ustami zużytej energii pochodzącej z reszty ciała)

Co do OOBE to bez paniki, jeśli chcesz to przyjdzie, jak to mówią "nie od razu Kraków zbudowano" nawet jesli uważasz że nic sie nie dzieje to mając nastawienie na wyjście nocą twoja jaźń przygotowuje się na to. Monroe swego czasu wspominał o astralnej szkole do której trafiają ludzie podczas snu, wiec Ty też się przygotowuj. Tylko na luzie jak, jedna metoda nie skutkuje to inną próbuj, ćwicz świadomość w ciągu dnia, w wolnych chwilach relaksuj się, rozluźniaj mięśnie i próbuj wyłączyć myśli.
Trzymam kciuki, wszyscy trzymamy kciuki za Ciebie, cała rodzina OOBEmaniakowa trzyma kciuki za każdą stoczoną walkę o fazę:)
Pozdrawiam

--------------------------
Kiedy uświadomimy sobie że prawda nie leży tam gdzie sie spodziewaliśmy wtedy dopiero zobaczymy jej cień...
Profile CardPM
+Quote Post
Plantator-Dziubas
post 13.12.2007 - 23:19
Post #6

Guests

---
+Quote Post
KOJO
post 14.12.2007 - 00:25
Post #7

Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 2833

dokladnie, grunt to dobre nastawienie, pogoda to tylko pogoda, i jeszcze jedno- w zdrowym ciele zdrowy duch to tez nie bez kozery stwierdzono.

3maj sie
Profile CardPM
+Quote Post
Conchita
post 14.12.2007 - 00:41
Post #8

OBE Maniak 36
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1221

Może w sprawie OOBE nie stawiaj tak sprawy na ostrzu noża - spróbuj porozmawiać ze sobą, z podświadomością, będzie OOBE to super, nie - to też fajnie, znajdź w sobie to, co sprawia, że jesteś szczęśliwy, zamiast mocnych emocji raczej zanurz się w marzenia - to zamiast ostrego przejścia w fazy snu będziesz miał łagodne i powolne - wtedy NP będzie łatwiej Ci pomóc..
Profile CardPM
+Quote Post
Aloha
post 14.12.2007 - 02:53
Post #9

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 2007

Mich4l
Twoje usilne staranie najprawdopodobniej powoduje napiecie,ktore uniemozliwia Ci latanie,
Wyraz prosbe do MTJ i zaufaj mu,oddaj stery na jakis czas...
A moze intencja wyjscia jest slaba,moze chcesz od czegos uciec w astral?
Conchita ma racje trza sie przyjzec co dzieje sie w srodku i skup sie na swoim najwiekszym ale to najwiekszym marzeniu...tylko Twoim:)
Powodzonka Michale! Twoj wewnetrzny Gigant jest blizej niz myslisz...
Profile CardPM
+Quote Post
Radzioo
post 14.12.2007 - 14:43
Post #10

Przyjaciel Rodziny
Nr użytkownika: 500

Jesteś ciśnieniowcem, jak ja... niskie ciśnienie- złe samopoczucie, więc się nie martw
Ale dobra n owina, bo każdy żeglarz (prawie) tak ma ;) Żeglujesz? :) Pozdrawiam, trzymaj się.
I z medycznego punktu widzenia: WIĘCEJ WITAMIN! jakieś vibowitki albo pluszz dobrze robi.

Pozdrawiam
Profile CardPM
+Quote Post
Mich4l
post 14.12.2007 - 20:59
Post #11

Przyjaciel Rodziny
Nr użytkownika: 2493

Czasem bardzo trudno mieć dobre nastawienie... Aloha Surfer11 to prawda chcę uciec "by stanął czas i chociaż raz... Ziściły się sny" Kiedy wyszedłbym wiedziałbym, że nie ćwiczę na darmo, wiediałbym, że jest jeszcze coś czego nikt nie zbadał dogłębnie, miejsce miłości, wolności... Nie wiem w ogóle co robie jeszcze nigdy nikomu się nie żaliłem, a co dopiero w necie... Może to przez tą przemiłą atmosferę na tym forum. Lubie was :) może macie racje może warto trochę wyluzować i podejść do tego na luzie. Już nie będę wkurzał się na NP... Niech robią co chcą lecz ważne, że są... :)
Pozdrawiam
Profile CardPM
+Quote Post
Meshu
post 14.12.2007 - 21:49
Post #12

Pisać na PW jak chcecie GG.
Nr użytkownika: 2427

Za 1 razem nigdy nie wychodzi... No oprócz matrix'u :D haha XD
Profile CardPM
+Quote Post