Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Kamień Filozoficzny, Czy Naprawdę Istnieje?, Mit średniowiecznych alchemików zamieniający ołów w złoto
ja:)
post 19.12.2007 - 15:21
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2797

Parę miesięcy temu zainteresowałem sie Kamieniem Filozoficznym i przypadkiem trafiłem na serię wykładów amerykańskiego milionera - farmera, który ponoć odkrył jak go wytwarzać. Zamieszczam artykuł skrótowy o tym kamieniu filozoficznym. Polecam przeczytania. Jest o seksie z świetlistymi istotami, przebudzeniu węża kundalini - otwarcie 7 czakr, leczeniu, oświeceniu itd. Taki swoisty nektar bogów...
http://www.nieznane.pl/czy-kamien-filozofi...tnieje,225.html
Profile CardPM
+Quote Post
Zbyszek
post 19.12.2007 - 17:34
Post #2

cialka.net
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 99

To chyba mowa o super przewodniku. Stara historia przynoszaca troche swiatla na gromadzenie energi w ciele czlowieka.Rok temu Paciorek albo Pieczywo o malo mnie nie powiesil za te historyjki.
Obecnie super przewodnik jest wykorzystywany w technice i oczekije sie wiele od niego. Az wlosy deba stawaja. !!
Sa ludzie co zajadaja marchewke bo w niej jest duzo tego dziwadla.Dieta a oobe.
Wyzwalana energia , potrzebna do zmian swiadomosci jest uwalniana z bateryjek lub wytwarzana hm. - w mitochondriach,. czy przetwarzana w pryzmacie energetycznym.
Ale wy chcecie czakry wiec nic nie pisze ......

ja chce tego proszku. Beda cuda po zjedzeniu. A co to jest kamien filozoficzny ?
jeje
Profile CardPM
+Quote Post
kipper
post 19.12.2007 - 18:17
Post #3

Przyjaciel Rodziny
Nr użytkownika: 2855

hehe możliwe to jest ,dla moich znajomych oobe jest czymś nienormalnym czymś niemożliwym a dla nas nie....
Tak samo może być z kamieniem....... choć nie konieczne :)'

Pozdro
Profile CardPM
+Quote Post
post 19.12.2007 - 20:20
Post #4

Dusza Towarzystwa

Chodziło mi o związanie tego artykułu ze "zjawiskiem" oobe, bo to co jest tam opisywane jest bardzo podobne do tego "zjawiska". A jeśli komuś nie pasuje, że ten temat sie tutaj znalazł... to przecież można go przenieść no nie:)?
Profile CardPM
+Quote Post
Zbyszek
post 19.12.2007 - 21:17
Post #5

cialka.net
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 99

Mialem znajomego co w wodzie szukal wielkiej mocy. Obiecywal energie wyciagana z wiadra na codzienne zaspokojenie potrzeb domowych . Wiadro wody mialo wystarczyc by nakarmic urzadzenia elektryczne.Uf .Nie wiem co z nim sie dzieje bo starcilem kontakt. .
Naukowiec byl z niego wielka klasa. Budowal statki kosmiczne.
Profile CardPM
+Quote Post
AuroN
post 20.12.2007 - 21:00
Post #6

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1274

Jeżeli wierzyć sesjom channelingowym to na Atlantydzie wiedza alchemiczna pozwalała na zrobienie złota z jakiegoś pospolitego metalu xD
Profile CardPM
+Quote Post
post 21.12.2007 - 22:20
Post #7

Dusza Towarzystwa

W kamieniu sie nie chowie wielkiej mocy. Jego moc jest uzależniona od Ciebie i ilości dawkowanej. Wiadomo... w fizyce normalką jest zamienianie jednych pierwiastków w drugie poprzez np wybuch bomby atomowej, czy wodorowe. W słońcu to normalka, więc dlaczego nie miałoby to być możliwe na Ziemi prostszymi technikami?
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic