|
|
![]() ![]() |
20.12.2007 - 20:21
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
witam, dziś miałem ciekawą 'akcję' w nocy przy próbie wyjścia. Przed pójściem spać puściłem porządny sygnał o wyciągnięcie no i ok 2:30 obudziłem się sam z powodu snu-horroru , w którym to śniły mi się ,chyba, psy atakujące mnie. Coś podobnego do Resident Evil 1 , jeśli ktoś oglądał będzie wiedział ocb. Dodam ,że oglądałem ten film dosyć dawno temu. Przechodząc do tematu... po ok godzinnej 'przebudzance' ułożyłem się tak jak to przyjęte w technice 4+1. Po pewnym czasie poczułem paraliż. Potem przysypiałem i budziłem się. No i wtedy stało się... po tym jak przysnąłem na chwilkę obudziłem się z wielkim biciem serca i szybkim oddechem, tętno to mi mało żył nie rozwaliło. Czułem jak po całym moim ciele przechodzą wielkie mrowienia. Nie wiedziałem o co tu chodzi , w myślach próbowałem się uspokoić, jednak na nic to się zdało. Czułem ,że aż mnie skręca. Wtedy darowałem sobie wyjście na tę noc i zasnąłem. Spałem już spokojnie aż do rana. Czy ktoś mi może powiedzieć co mi się stało ?
|
|
|
|
20.12.2007 - 21:05
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Dawno czegoś takiego od ostatniej próby wyjścia (tak z pół toku temu) :D
Nie ma wątpliwości że odzyskałeś świadomość podczas "wibracji". Wibracje mamy zapadając w sen, ale przed tym tracimy już świadomość... |
|
|
|
20.12.2007 - 21:06
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Najprawdopodobniej do wyjscia dzielilo cie pare sekund. Miales paraliz przysenny, WIBRACJE, a tetno i bicie serca podejrzewam, ze to ze strachu. Ja tez tak mialem pare razy, wiec mysle, ze to calkiem normalne.
Najwieksza podstawa w takiej sytuacji, to sie nie bac. To ci zagwarantuje sukces. Gratulacje doswiadczenia, pozdrawiam |
|
|
|
20.12.2007 - 21:12
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
dzięki za odpowiedzi :) Teraz czuję ,że dziś w nocy mogę to powtórzyć z lepszym efektem. Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam. Temat do zamknięcia :)
|
|
|
|
| Plantator-Dziubas |
20.12.2007 - 21:19
|
|
Guests |
---
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |