|
|
![]() ![]() |
20.12.2007 - 21:47
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
Witam Ostatnio próbowałem OOBE to był mój pierwszy raz, ale się nie udało przez mój strach.
Wyjaśniam Leżałem jak kłoda na plecach jakiś 50 minut potem nastąpił paraliż czułem jak się cały kręce nie mogłem tego opanować poprostu jak bym był na karuzeli, serce mi waliło jak stado dzikich koni ale powiedziano mi ze to nie serce tylko czakra czy coś takiego, Po chwili już mogłem to kontrolować mogłe się przekręcać na lewo lub prawo tak jak bym sterował tą karuzelą nawet to było przyjemne aż do momentu w którym czułem się jak by mi ktoś podał ręke i postawił na nogi, wtedy mało co nie dostałem zawału i sie obudziłem to znaczy wstałem normalnie bo i tak nie spałem. robiłem to bez 4+1 dzisiaj chce to zrobić czy polecaci mi 4+1 ??? |
|
|
|
20.12.2007 - 22:20
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Tak 4+1 to dobra metoda. Cwicz dalej jestes na dobrej drodzę no i nie ma się czego bać !
|
|
|
|
20.12.2007 - 23:36
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Nie rozumiem twojego strachu i troche watpie w twoje slowa.. mysle ze jakbys doznal tego co opisales , dostal pomocna dlon od swoich NP to nie byl bys przestraszony, a raczej bys poczul takie dobro , ktorego nie doznasz w zwyklym swiecie :) tak metoda jest dobra, ale nie dla wszystkich z powodu przemeczenia ;)
|
|
|
|
20.12.2007 - 23:50
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Nie rozumiem twojego strachu i troche watpie w twoje slowa.. mysle ze jakbys doznal tego co opisales , dostal pomocna dlon od swoich NP to nie byl bys przestraszony, a raczej bys poczul takie dobro , ktorego nie doznasz w zwyklym swiecie :) tak metoda jest dobra, ale nie dla wszystkich z powodu przemeczenia ;) Strach jest tutaj całkiem na miejscu, w końcu to jego pierszy raz, ja raczej byłabym zdziwiona, gdyby tego lęku nie odczuwał przy pierwszym kontakcie z istotami astralnymi, które dodam nie zawsze promieniują "dobrem", często bywają ( przynamniej w moim przypadku) zupełnie neutralne.. |
|
|
|
21.12.2007 - 04:07
|
|
|
Widocznie każdy ma innych NP ;) Fakt , faktem lezec jak kloda przez 50min na plecach - koszmar, nie nawidze lezec na plecach ehehee :P
|
|
|
|
| Plantator-Dziubas |
21.12.2007 - 05:39
|
|
Guests |
---
|
|
|
|
21.12.2007 - 11:08
|
|
|
OBE Maniak 36 Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Dzięki Planti:) Oj przyda się, bo wszystko czymś jest i coś znaczy, jest częścią całości. Nawet jeśli znaczy, że przejadłeś się chipsami z piwem oglądając horror i potem widzisz jakieś mroczne scenki to nawet to coś znaczy: bo niby dlavczego gdy czujesz się dobrze widzisz przyjemne hipnagogi a jak źle to koszmarne? Podrążyć temat i ile można się dowiedzieć o nas i naszej konstrukcji...
Moen opowiadał raz o babce, któa usilnie próbowała skontaktować się ze swoim NP. Za każdym razem nic się nie działo. No ale jak to, zupełnie nic? - pytał ją Moen. No nic, pojawiał mi się jakiś kolorowy świetlisty witraż w ciemności i nic więcej. Ciągle tylko ten witraż... [no halun jak się patrzy:):):)] (i Moen wytłumaczył jej jeszcze raz działanie Interpretatora - części umysłu interpretującej niefizycznie postrzegane zjawiska)... Tak samo z oobe - nie mogę i nie mogę i nie wiem dlaczego nie wychodzi - piszą niektórzy. Ale czy ktoś zwraca uwagę na coś więcej niż tylko: "ja chcę to, ja chcę tamto"? Jakby posłuchał ciała i przyjrzał się sobie to może było by jasne, co nie zagrało. |
|
|
|
21.12.2007 - 13:34
|
|
|
aFQ Problem nie leży w metodzie. Świetnie Ci poszło, odkryłeś/aś własny sposób i na razie to chyba nie ma co go zmieniać. Zalecam większy luz i poddanie się temu co ma się wydarzyć, nastaw się na poznawanie.
|
|
|
|
21.12.2007 - 22:02
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Fakt , faktem lezec jak kloda przez 50min na plecach - koszmar, nie nawidze lezec na plecach ehehee :P hehe a pomyśl co dopiero jakbyś leżał 2 godziny 30 minut... Ja tyle raz leżałem. :P A co do tematu to jestes na dobrej drodze, nastepnym razem nie bój sie i pozwol by twoi NP cie wyciągnęli. |
|
|
|
21.12.2007 - 22:24
|
|
|
sprobuj powiedziec sobie UFAM WAM! (oczywiscie do NP) :D
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |