|
|
![]() ![]() |
25.12.2007 - 23:25
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
Czasem mam taka faze snu ze slysze muzyke, ktora moge zaleznie od tego co chce uslyszec komponowac w glowie. Moge tez poprostu 'wlaczyc' w glowie istniejaca piosenke ktora mi sie podoba (bez liryki) same dzwieki. Czy jest taki stan znany i nazwany ? Slysze te muzyke w glowie nie w uszach i nie jest to jakies tam niesprezycowane szumienie.. jakosc dzwieku krysztal. W sumie to jest calkiem fajne i moze sa metody zeby ten stan jakos osiagac? Zabawna
sprawa to jest :] |
|
|
|
25.12.2007 - 23:34
|
|
|
OBE Maniak 152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ja tam podczas pogranicza snu, a swiadomosci slysze dzwieki w glowie (glosy, rozmowy, muzyke) i takie tam pierdoly. Wydaje mi sie, ze to jest powolne przechodzenie do fazy REM. Nie wiem jak to sie nazywa, jak sie w ogole nazywa, ale dzieki temu pare sekund po rozpaczeciu sie tego stanu, przechodze do wychodzenia.
|
|
|
|
26.12.2007 - 10:55
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
często tak mam podczas zwyklej relaksacji rpzed snem, gdy zaczynają się hipnagogie :). Moge nawet budować dialogi głosów osób już mi znanych i sobie robie żarty hehe, czasami się śmieje na głos jak opętany, bo niektore są naprawde smieszne :).
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |