|
|
![]() ![]() |
21.12.2007 - 07:27
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witam,
Dzisiaj rano wstanąłem o 4 rano (po jakiś 4h snu). Coś ponad 30 min rozbudzania, głównie masturabacja :). Dobra, kładę się z drugiej strony łóżka żeby było "inaczej". Leże w bezruchu, podtrzymując ciągle świadomość. I tak sobie leżę i leżę. Gówno! DOKŁADNIE PRZEZ 1h 45min TAK SOBIE LEŻAŁEM I WOGULE NIE ODCZUŁEM ŻADNYCH WIBRACJI, CZY PARALIŻU :[. Pomóżcie mi, co zrobiłem nie tak, lub co mam zrobić zeby w końcu pierwszy raz wyjść z ciała? P.S. Dzisiaj wigilia klasowa a ja niepotrzebie zjadłem śniadanie :[ |
|
|
|
| Artur_flyer |
21.12.2007 - 07:47
|
|
Guests |
Ręce opadają, nawet Arti traci czasem cierpliwość:(
Cóż siedzę tu za długo, robię się stary i zgorzkniały. Nie wiem o co chodzi? Kolego nie od razu Rzym zbudowano. Najważniejsza jest cierpliwość i dużo, dużo pracy. Powodzenia, na pewno się uda. |
|
|
|
21.12.2007 - 08:31
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: Moderator Notatnik |
Walcz, próbuj, zdobywaj wiedzę, kolekcjonuj doświadczenia. Jeśli byś tak od razu wyszedł za pierwszym razem, na pewno byś się bał i nie odebrał tego tak jak powinieneś..
|
|
|
|
21.12.2007 - 09:37
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
CYTAT P.S. Dzisiaj wigilia klasowa a ja niepotrzebie zjadłem śniadanie :[ hahahaha ale mnie rozbawił ten dopisek CYTAT Coś ponad 30 min rozbudzania, głównie masturabacja :) Może nie masturbuj się do końca, powiedz sobie że dokończysz jak wyjdziesz, a jak nie to ch***... celibat na całe życie :) |
|
|
|
| Artur_flyer |
21.12.2007 - 09:43
|
|
Guests |
Witam, Dzisiaj rano wstanąłem o 4 rano (po jakiś 4h snu). Coś ponad 30 min rozbudzania, głównie masturabacja :). 14 lat? Ale ta młodzież dziś szybko dojrzewa hehehe:) No właśnie, czynność, którą wykonałeś hehehe,..........ta czynność zabiera energię według mnie. Łatwo po niej zasnąć, za bardzo się rozluźniasz. Tracisz siły, które mógłbyś wykorzystać na wojaże poza hehe. Zauważ, że większość trenerów sportowych odradza swoim zawodnikom seks przed ważnymi zawodami hehe. Pamiętasz Rocky Balboa? Adrian Jego dziewczyna chciała być z nim w noc przed walką. Rocky odmówił. hehehe PS.> Dobra, ja i tak się nie znam hehe. Już będę cicho siedział Pozdrawiam |
|
|
|
21.12.2007 - 11:06
|
|
|
ehh zes dowalil rokiego asz mi sie zachcialo znowu wszystkie czesci obejrzec xD
a co do tematu ja tez prubowalem dzis 4+1 i nic sie nie dzialo poza malym piskiem w uszach wiec nie martw sie tylko czekaj i pros np o pomoc nie wazne kiedy bedzie 1 raz wazne ze bedzie nawet jak nastapi to za miesiac rok czy az 4 lata kiedy wreszcie zrozumiesz (i to samo sie innych tyczy i mnie) ze za duzo teorji i nasladowan innych nie pomoze dopuki sam nie uzwiezysz ze umiesz wychodzic ze jestes czyms wiecej niz cialeem fizycznym Ps: ci bardziej doswiadczeni jak cos zle pisze to poprawcie bo nie jestem w tych sprawach Pro :D i moglem cos zle napisac Pozdro |
|
|
|
21.12.2007 - 11:55
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
ciah... Pomóżcie mi, co zrobiłem nie tak, lub co mam zrobić zeby w końcu pierwszy raz wyjść z ciała? P.S. Dzisiaj wigilia klasowa a ja niepotrzebie zjadłem śniadanie :[ nie chce się poszukać na forum? - oto sposób dla leniwych :) Mój sposób na wibracje (paraliż i OOBE) o każdej porze dnia i nocy: 1. Po wigilii klasowej będąc w domu - już (na siłę) nie jedz. 2. Umów sie ze swoim znajomym-znajomą, żeby do ciebie zadzwonił (na komórkę) na konkretną godzinę: np. 19.00 i nie zniechęcał się. 3. Weź telefon komórkowy, wyłącz dźwięk i ustaw silne wibracje!!! ( chodzi o to żeby nikt cię nie obudził podczas ćwiczeń ) 4. O 18.55 Połóż się, nie masturbuj!!, odliczaj od 100 do 0 5. O 18.59 weź telefon komórkowy i wsadź sobie w tyłek. 6. O 19.00 poczujesz silne wibracje, a być może nawet paraliż i OOBE 7. Jeśli nic nie poczujesz - ładujemy komórę i wracamy do punktu nr.2 |
|
|
|
| Artur_flyer |
21.12.2007 - 11:55
|
|
Guests |
Ludzie, ja chodzę ostatnio bardzo nakręcony.
Dziś znowu mi wyszło hehe, tzn. wyszedłem hahaha. Znów nie na długo ale.... Ciekawe, nie było żadnej utraty świadomości, nie było wibracji i paraliżu, wszystko poszło gładko. Po prostu ręce mi się oddzieliły a później wiedziałem już co robić ehehe. Złapałem się o krawędź łóżka i wyrwałem. Spadłem na podłogę, leżałem tak hihihi i próbowałem nogami łóżko odepchnąć hahaha No i po jakimś czasie ściągnęło mnie do ciała. Pamiętam też jakieś światło.... Jak wyjść? Nakręć się, powtarzaj sobie w kółko, że to bardzo proste, że to potrafisz, że to bułka z masłem. Bądź przy tym radosny, śmiej się. Poproś światełko żeby Ci pomogło. Mówię wam, będzie dobrze. Ja tak robię i praktycznie co noc coś się dzieje. Co prawda wyjścia krótkie ale................ Nie od razu Rzym zbudowano.... Co nie? hihihiih |
|
|
|
21.12.2007 - 12:23
|
|
|
Z tą komórką w dupie to troszkę przegieliście... Ale i tak wam wszystkim dziękuje za odpowiedzi i potrzebną mi pomoc :).
hahahaha ale mnie rozbawił ten dopisek Może nie masturbuj się do końca, powiedz sobie że dokończysz jak wyjdziesz, a jak nie to ch***... celibat na całe życie :) :D dobry pomysl :D P.S. Jak macie coś do masturbacji to coś chyba z wami nie tak :/ |
|
|
|
| Artur_flyer |
21.12.2007 - 12:32
|
|
Guests |
............ 5. O 18.59 weź telefon komórkowy i wsadź sobie w tyłek. 6. O 19.00 poczujesz silne wibracje, a być może nawet paraliż i OOBE 7. Jeśli nic nie poczujesz - ładujemy komórę i wracamy do punktu nr.2 Dobre Salvinia hahahahahah :):) Szopen, spoko, to nie katolik.pl, tu nikt nic nie ma do masturbacji hihihih Po prostu według mnie(to tylko moja opinia) czynność ta jest niewskazana przed próbą oobe, hehe, za bardzo się rozluźnisz i odpłyniesz hehe. 'Pamiętaj Szopen93, RADOść, radość i jeszcze raz radość. Stary Ty to potrafisz. Zobaczysz, będziesz wychodził. Jeżeli naprawdę tego chcesz to nic Cię nie zatrzyma. Pamiętaj, nie wierz............WIEDZ |
|
|
|
21.12.2007 - 12:45
|
|
|
hahaha czyli mam rozumieć że im rzadziej będę się masturbował tym większe są moje szanse na wyjście, zwiększenie energii? :D:D Trzeba się jeszcze nad tym zastanowić: czy masturbować się i mieć przyjemność a nie być w obe, czy miec przyjemnośc z obe ale się nie masturbować? Hmm musze to przemuśleć :D:D:D (oczywista ironia)
@edit pozatym jak nie dojdę to mam poczucie nie spełnienia i wtedy nie mogę nic robić, tylko za wszelką cenę dojść ;) |
|
|
|
21.12.2007 - 13:24
|
|
|
Jak już mowa o masturbacji, to przypomniał mi sie fajny motyw.
Kiedyś będąc w Anglii, na kuchni (pracowałam i uczyłam się angola) jedna z kucharek zawołała mnie do siebie i zapytała: - co to jest? (wskazując palcem na ogórka, chciała żebym powiedziała po angielsku) - odpowiedziałam poważnie: MASTURBATOR!!!!! Dawn (czyt. Don) |
|
|
|
21.12.2007 - 16:54
|
|
|
hahaha, gratuluje szczerości xD
|
|
|
|
21.12.2007 - 20:28
|
|
|
|
|
|
|
21.12.2007 - 21:08
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Jesteś z nami od 4 dni :) nie od razu:) przedewszystkim spokój zapisałeś się a kurs ? ściągnołeś relaksacje jacobsona ?
http://relaksacja.pl/mp3/Trening_Jacobsona_dr_Holas to on pomaga A teraz w skrucie na pewno wiesz jak się relaksuje ale dla pewności powiem:) Kładziesz lub siadasz w wygodnej pozycji... Puszczasz trening Jacobsona ... jeśli będziesz zrelaksowany ok jeśli nie słuchaj jeszcze raz... Proś NP (niefizycznych przyjaciół) o pomoc w wyjściu proś mocno i ić spać i potem 4+1 :) powodzenia |
|
|
|
21.12.2007 - 22:29
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Szopenie chcesz to męcz turboptysia, ale nie przed próbą wyjscia, skoro tak Ci na tym zależy... Nie przejmuj się jeżeli nie uda Ci się wyjśc, najwyżej nie zaznasz tej opisywanej na tym forum przez 'Oobemaniaków' MIŁOŚCI. Ale nie zniechęcaj się tym... Czasu masz dużo, najwazniejsze się nie poddawac. Możesz czekac latami bez wyjscia. Nie dostaniesz TU ani na kazdym innym forum o tej tematyce konkretnej odpowiedzi na to jak wyjśc. Proponuje Ci żebyś się skupił i po tym poście, uwierzył w siebie, bo to w Tobie tkwi siła. Ty i tylko wyłącznie Ty wyjdziesz, my tego za Ciebie nie zrobimy, jeżeli znasz teorie to postaraj się, możesz to zrobic i powinienes wiedziec o tym. Każdy tutaj jest człowiekiem (oprócz mnie) tj. Ty więc jeżeli oni mogą to zrobic to Ty też. I nie wal za dużo, bo wzrok Ci się popsuje ;g
|
|
|
|
22.12.2007 - 11:30
|
|
|
CYTAT Dobrze, gdy to zrobisz, będzie to dla Ciebie swojego rodzaju nagroda. Ja najczęściej w tym czasie masturbuję się. Chyba Cienie zgorszyłem? Nie robisz tego? A, to przepraszam. Znaczy, że należysz do tego jednego procenta populacji - odsetku, który nie przyznaje się, że to robi. Jeżeli nadal twierdzisz uparcie, że tego nie robisz, owszem wierzę Ci. Nie robisz tego w FŚ, tylko nieświadomie w OSPUO - zaspakajasz swój popęd seksualny w czasie snu. Sorry za dygresję, lećmy dalej. Jak widać sam Darek właściewie mi to zalecił na tej stronie:Porady Darka Sugiera Więc przestajńcie się mnie czepiać. Może macie rację jak ktośtam powiedział: Może nie masturbuj się do końca, powiedz sobie że dokończysz jak wyjdziesz, a jak nie to ch***... celibat na całe życie :) I to teraz stosuje :) Nie przejmuj się jeżeli nie uda Ci się wyjśc, najwyżej nie zaznasz tej opisywanej na tym forum przez 'Oobemaniaków' MIŁOŚCI. No właśnie jak na razie to prosze moich NP a oni chyba na mnie leją bo jak dotąt jak już byem w płytkim OP (mój notatnik) to jakoś żadnej MIŁOŚCI NIE POCZUŁEM :/. Ehh moze trzeba więcej prosić... P.S. Temat uważam za zamknięty. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |