|
|
![]() ![]() |
27.12.2007 - 14:57
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Brawo chłopaki ^^ Dajecie rade. Próbuje coś nagarć ale zamiast głosu słychać jakieś szumy. Pewnie zbyt kiepski mikrofon ? O ile to można nazwać mikrofonem...
|
|
|
|
27.12.2007 - 17:48
|
|
|
break the rules. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
to jeżeli nie można tego nazwać mikrofonem, to do czego Ty mówisz? ;D
|
|
|
|
27.12.2007 - 18:10
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
27.12.2007 - 23:16
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Hahahahahaha Sir Tup2s hahahaha nieźle dałes czadu na tym filmiku haha i jeszcze ten szyderczy śmiech dziewczyny na końcu hahaha xD przesada o kurcze ale duzo razy napisałem "hahahaha" xD no ale to mowi samo za siebie:D
|
|
|
|
28.12.2007 - 01:58
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
http://www.speedyshare.com/911654614.html
Nie wyśmiejcie mnie tylko ^^ (Późna godzina, spać się nie chce, ale za to język sie plącze i myśli uciekają ;]) Pozdrawiam :) |
|
|
|
28.12.2007 - 10:03
|
|
|
break the rules. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
geo
CYTAT Hahahahahaha Sir Tup2s hahahaha nieźle dałes czadu na tym filmiku haha i jeszcze ten szyderczy śmiech dziewczyny na końcu hahaha xD przesada o kurcze ale duzo razy napisałem "hahahaha" xD no ale to mowi samo za siebie:D ja tam nie wyrabiałam ze śmiechu... normalnie leżałam i kwiczałam z niego buhahah xD |
|
|
|
| Artur_flyer |
28.12.2007 - 10:15
|
|
Guests |
sir tup2s- dobre:):):):):):)
Noro- super :):):):):):):) Kurcze jesteście wspaniali :) Puma doświadczysz, zobaczysz:) Aaa i kolejny świetny podkład muzyczny :) Dzięki:) Będzie w porządku :) Kurcze, coraz bardziej zaczyna podobać mi się ten pomysł. Next please------------------> |
|
|
|
28.12.2007 - 13:00
|
|
|
Dzięki Artur :)
Kurcze, jednak rzeczywiście idzie się napocić z nerwów przy tym :) Stres jak przed pierwszą randką ;) Edit: Jeśli kogoś interesuje utwór w moim nagraniu to :) DKA - Marzenia DEH.NEO, też ich słucham ;) |
|
|
|
28.12.2007 - 13:26
|
|
|
świetne nagranie :)
|
|
|
|
28.12.2007 - 13:54
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Podoba mi sie bardzo wasza odwaga,taka szczerosc...tak szczerosc,poprostu mowicie to co myslicie a to jest swietne.Szczerosc taka prosto z serca.Wszystkie te nagrania sa zajebiste,bo kazdy z nas jest inny,mamy rozne poglady,style..nieznam was bo nie jestem długo zalogowana na tej stronie moge sie tylko domyslac jacy jestescie,ale dzieki wspanialemu pomyslowi Artura,mozemy sie blizej poznac,to cos nam daje nowe doswiadczenie.Tak przyjemnie sie słucha czyjeś przesłania,taka radosc sie w sercu tworzy jak oddech ziemi.Pozdrawiam was wszystkich bardzo goraco,i juz zycze szczesliwego pełnego pzrygod,i nowych doswiadczen 2008roku!
|
|
|
|
28.12.2007 - 14:27
|
|
|
Te wszystkie nagrania są ta zachęcające, że sama chcę coś nagrać. Ale sie boję. xD I nie mam czym. ;( W telefonie mam lipny dyktafon a mikrofonu nie mam. :(
|
|
|
|
| Artur_flyer |
28.12.2007 - 14:41
|
|
Guests |
Ja mam najprostszy mikrofon do PC-ta. Kupiłem w hipermarkecie za 5 złoty chyba.
I proszę, jakość nie najgorsza:) PS.> Słuchaczka: - Słuchałam pana wypowiedzi i muszę przyznać, że była ona na bardzo niskim poziomie, wręcz na poziomie żenującym. Ojciec Rydzyk - Widzicie... to telefonował do Radia Maryja szatan, choć o niewieścim głosie. A jeśli to nie sam szatan dzwonił, to jego niewolnik o imieniu Urszula. |
|
|
|
30.12.2007 - 01:39
|
|
|
ahh cudownie sie Was słucha :) kazdego po kolei :)
|
|
|
|
07.01.2008 - 17:31
|
|
|
No nic daje wam okazje się posmiać... zaśpiewałem coś hihi :)
Muzyka Moja Tekst kochanego DS pod tytułem Róża - mam nadzieje że darku sie nie pogniewasz ;) http://www.obemaniak.pl/index2.php?id=poezja#wpis23 http://www.speedyshare.com/656600721.html do ściągnięcia - I love BLUES |
|
|
|
07.01.2008 - 17:36
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Dobre te nagrania :P Fajnie sie was słucha.
|
|
|
|
07.01.2008 - 20:42
|
|
|
:)
|
|
|
|
| Lamat |
02.02.2008 - 13:01
|
|
Guests |
Artur:) poprosze wiecej takich textow z dyrektorem xD eheheh:) a co do tych nagran to niemoge wejsc niegdzie bo wyskakuje cos ze niema pliku cy cus ;( whay??
|
|
|
|
| Artur_flyer |
02.02.2008 - 13:13
|
|
Guests |
Hej Lamat:) Ten Link z moim plikiem już wygasł :)
Zaraz wrzucę jeszcze raz:) Daj mi kilkanaście minut hehe:) SPRAWA załatwiona, świeży link znajdziesz w pierwszym poście w tym temacie:) Pozdro Ten post edytował Artur_flyer 02.02.2008 - 13:21 |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |