|
|
![]() ![]() |
27.01.2008 - 05:21
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
CYTAT Ale Tomasz, jeden z Dwunastu, zwany Didymos, nie był razem z nimi, kiedy przyszedł Jezus. 25 Inni więc uczniowie mówili do niego: «Widzieliśmy Pana!» Ale on rzekł do nich: «Jeżeli na rękach Jego nie zobaczę śladu gwoździ i nie włożę palca mego w miejsce gwoździ, i nie włożę ręki mojej do boku Jego, nie uwierzę». 26 A po ośmiu dniach, kiedy uczniowie Jego byli znowu wewnątrz [domu] i Tomasz z nimi, Jezus przyszedł mimo drzwi zamkniętych, stanął pośrodku i rzekł: «Pokój wam!» 27 Następnie rzekł do Tomasza: «Podnieś tutaj swój palec i zobacz moje ręce. Podnieś rękę i włóż [ją] do mego boku, i nie bądź niedowiarkiem, lecz wierzącym!» 28 Tomasz Mu odpowiedział: «Pan mój i Bóg mój!» Odnalazłem wielkiego Guru! Mistrza OOBE! Nie udaje Ci się? Tracisz motywację? Śmieją się z Ciebie i wyzywają od idiotów, i psycholi? Nie poddawaj się! Oto niezbity i niepowtarzalny dowód na istnienie takiego zjawiska jak OOBE! http://pl.youtube.com/watch?v=YnUcWBoRGPs Post Scriptum Joke xD Jak było to sry ;) |
|
|
|
27.01.2008 - 14:54
|
|
|
BÓG ZAZDROSNY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
OOO Takiego dowodu szukam od ponad roku :awe: dzięki!
|
|
|
|
31.01.2008 - 04:33
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Widziałem ten filmik i nie jest on dla mnie żadnym dowodem....
|
|
|
|
31.01.2008 - 06:10
|
|
|
break the rules. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
... bo to żart jest ;P przecież widać, że to przeróbka komputerowa.
|
|
|
|
31.01.2008 - 14:57
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Validating Notatnik |
hehe, no co wy... przecież ciała astralnego nie można zobaczyć, ani tym bardziej nakręcić na kamerę.... :/
|
|
|
|
31.01.2008 - 21:28
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Sorki za tamto. Teraz doczytałem, że w opisie tematu pisze "na wesoło" :D
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |