|
|
![]() ![]() |
27.12.2007 - 11:22
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Wczoraj pierwszy raz probowalem opuscic cialo. Gdy szedlem spac zgasilem swiatlo polozylem sie i zaczalem się relaxowac. Czym charakteryzuje się stan miedzy snem a jawą? bo slyszalem ze trzeba potrafic manpiluwac tym stanem tzn, zaglebiac sie w sen ale nie zasypiac po prostu go kontrolowac, co robimy kiedy juz sie zrelaxujemy?
|
|
|
|
27.12.2007 - 15:22
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Wczoraj pierwszy raz probowalem opuscic cialo. Gdy szedlem spac zgasilem swiatlo polozylem sie i zaczalem się relaxowac. Czym charakteryzuje się stan miedzy snem a jawą? bo slyszalem ze trzeba potrafic manpiluwac tym stanem tzn, zaglebiac sie w sen ale nie zasypiac po prostu go kontrolowac, co robimy kiedy juz sie zrelaxujemy? Ja rozpoznaje ten stan kiedy pojawiają się hipnagogi ;) Często mam też tak,że o czymś myślę i sen myli mi się z rzeczywistością. |
|
|
|
27.12.2007 - 17:51
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
najprosciej:
Cialo śpi, umysł czuwa. |
|
|
|
| SORROW |
28.12.2007 - 12:35
|
|
Guests |
najprosciej: Cialo śpi, umysł czuwa. Hehe, wbrew pozorom nie takie proste do osiągnięcia :) szczególnie dla początkujących . Pisząc ''zagłębianie'' mogłeś mieć na myśli pogłębianie stanu uśpionego ciała ,czujnego umysłu . Wyobrażasz sobie schodzenie w dół np do ciemnej piwnicy i przy każdym stopniu wizualizujesz ,że jesteś niżej-głębiej . |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |