oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Co Dalej?, pomocy
Janeck
post 27.12.2007 - 11:22
Post #1

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Wczoraj pierwszy raz probowalem opuscic cialo. Gdy szedlem spac zgasilem swiatlo polozylem sie i zaczalem się relaxowac. Czym charakteryzuje się stan miedzy snem a jawą? bo slyszalem ze trzeba potrafic manpiluwac tym stanem tzn, zaglebiac sie w sen ale nie zasypiac po prostu go kontrolowac, co robimy kiedy juz sie zrelaxujemy?
Go to the top of the page

+Quote Post
m0nia93
post 27.12.2007 - 15:22
Post #2

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

CYTAT(Janeck @ 27.12.2007 - 11:22) *
Wczoraj pierwszy raz probowalem opuscic cialo. Gdy szedlem spac zgasilem swiatlo polozylem sie i zaczalem się relaxowac. Czym charakteryzuje się stan miedzy snem a jawą? bo slyszalem ze trzeba potrafic manpiluwac tym stanem tzn, zaglebiac sie w sen ale nie zasypiac po prostu go kontrolowac, co robimy kiedy juz sie zrelaxujemy?

Ja rozpoznaje ten stan kiedy pojawiają się hipnagogi ;)
Często mam też tak,że o czymś myślę i sen myli mi się z rzeczywistością.

+Quote Post
pieczywo
post 27.12.2007 - 17:51
Post #3

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

najprosciej:
Cialo śpi, umysł czuwa.

+Quote Post
SORROW
post 28.12.2007 - 12:35
Post #4

Guests

CYTAT(pieczywo @ 27.12.2007 - 17:51) *
najprosciej:
Cialo śpi, umysł czuwa.

Hehe, wbrew pozorom nie takie proste do osiągnięcia :) szczególnie dla początkujących .
Pisząc ''zagłębianie'' mogłeś mieć na myśli pogłębianie stanu uśpionego ciała ,czujnego umysłu .
Wyobrażasz sobie schodzenie w dół np do ciemnej piwnicy i przy każdym stopniu wizualizujesz ,że jesteś niżej-głębiej .

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park