oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Typowy Błąd Początkujących !, Przeczytaj
chacken
post 27.12.2007 - 19:31
Post #22

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Według mnie typowym błędem jest strach i myśli(np co jutro bede jeść na śniadanie) kture występują podczas relaksacji.
Go to the top of the page

+Quote Post
Drag0n
post 27.12.2007 - 20:43
Post #23

Świadomie Śniący

Notatnik

CYTAT(chacken @ 27.12.2007 - 19:31) *
Według mnie typowym błędem jest strach i myśli(np co jutro bede jeść na śniadanie) kture występują podczas relaksacji.

A według mnie tutaj typowym błędem jest napisane przez ciebie słowo ,,które"....

A co do tematu to największym błędem początkującego jest strach przed tym że sie nie wróci do ciała.

+Quote Post
Majster
post 27.12.2007 - 22:45
Post #24

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Plantator-Dziubas @ 27.12.2007 - 19:01) *
Wszystko już było powiedziane w temacie oobe - wszystko jest w książkach obe-gurasów i na tym forum, jak komuś mało, to jest jeszcze 10000 innych for i stron o tej tematyce - kto ciągle czegoś nie wie, ten jest zwyczajnie LEŃ Śmierdzący, bo wszystko od A do Ż podane ma na tacy...

10 lat temu ludzie mieli oobe - a nie było tego forum i tylu periodyków, lektur, etc i dawali radę a teraz? 100 pytań do, w kółko te same posty, tematy, problemy i nikomu się nie chce...

Ehh powiedz to wszystkim tym, dla których opcja szukaj to czarna magia ;)

"Cześć! Mam problem, ćwicze OBE jeden dzień i jak do tej pory nie udało mi się wyjść! Co robie źle?" Boże, Ty widzisz a nie grzmisz!

+Quote Post
SORROW
post 28.12.2007 - 12:19
Post #25

Guests

Albo zadane po raz ''en'ty'' pytanie typu:
"" dlaczego nie mam wibracji ? A wogóle co to są te wibracje ? Do czego służą?"

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park