|
|
![]() ![]() |
26.12.2007 - 21:59
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
1. Czy OOBE jest w astralu?
2. Czy w astralu możliwy jest pojedynek ( jak obie strony się zgodzą )? |
|
|
|
26.12.2007 - 22:07
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
1. nie, nie jest
2. jaki pojedynek? ;> |
|
|
|
26.12.2007 - 22:17
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
No jakaś walka, czy coś. Bo do mnie jakiś koleś pisze czy chce się tłuc w astralu XD.
|
|
|
|
26.12.2007 - 22:19
|
|
|
break the rules. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
powiedz mu żeby w astralu walnął się jakąś cegłówką, na to samo wyjdzie =="
Mano88 więc Twoim zdaniem gdzie jest OOBE? lol |
|
|
|
26.12.2007 - 23:09
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Omg jak to czytam to mnie po prostu żal ściska (nie powiem gdzie...). Człowieku, jak chcesz mieć jakiś pojedynek, skoro w astralu jest się nieśmiertelnym, tzn. nie czuje się bólu. Poza tym z takimi zamiarami, raczej będzie ci ciężko wyjść (nie mówię ze na pewno się nie da). A jak już chcesz jednak ten pojedynek to polecam sobie kupić takie urządzenie do podłączania jakie miał Morfeusz na statku z Matrixa xD. lub kup sobie kumputer -> tam jest wiele bijatyk :D:D:D. W rozpaczy możesz zapisać się na boks :D
P.S. Ja chyba po tej godzinie robię się jakiś niemiły :/ |
|
|
|
27.12.2007 - 00:29
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
1. Jak najbardziej
2. Tak, ale po co? Znajomy opowiadał że miotał Botami po ścianach ale na dłuższą metę robi to sie nudne. :) |
|
|
|
27.12.2007 - 03:45
|
|
|
|
|
|
|
27.12.2007 - 09:57
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Heh ja też nie zauważyłem xD
|
|
|
|
27.12.2007 - 20:46
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
A po co ci pojedynek w Astralu ? Nie możesz tego zrobić w Rzeczywistym Świecie ?? :P
|
|
|
|
| SORROW |
27.12.2007 - 21:01
|
|
Guests |
Może pojedynek na siłę umysłu ?
|
|
|
|
27.12.2007 - 22:42
|
|
|
ad 1. moim zdaniem OBE może być zarówno wyjściem do astrala jak i wyjściem do świata fizycznego (to drugie jest trudniejsze)
ad 2. jak trafisz na bota to też się możesz z nim pobić, one to lubią. a jak chcesz się bić z innym świadomie przebywającym w astralu, to cóż... najpierw musi dojść do samego spotkania co nie jest takie łatwe. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |