|
|
![]() ![]() |
26.12.2007 - 12:35
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Nie jestem pewien czy NP, niefizyczni przyjaciele, opiekunowie, MTJ, przyjacielskie anioły, to to samo?
|
|
|
|
26.12.2007 - 12:48
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Przyjacielskie anioły? :D pachnie mi tu ingerencją kościoła...
Opiekunowie i NP to raczej to samo. Z MTJ jest trochę inaczej... Ale po co tyle pytań? Wyjdziesz, zobaczysz jednego i spytasz go czym się różni od MTJ, itd... |
|
|
|
26.12.2007 - 13:22
|
|
|
dobra przyznam się przyjacielskie anioły to ja sobie tak wymyśliłem :) A więc co to jest MTJ dużo pisze się o tym no forum czy w notatnikach a ja nie wiem co to <?>
|
|
|
|
| mind trainee |
26.12.2007 - 13:25
|
|
Guests |
MTJ (Moja Totalna Jaźń) - Twoje Wyższe Ja, Twój Niefizyczny Przyjaciel, Przedstawiciel Twojego Dysku.
Pomaga nam wyjść z ciała, przesunąć fazę, dodaje energii itp. Nie wiem jaka jest różnica między MTJ, a NP. Może MTJ jest bardziej rozwinięty od NP? To tylko spekulacje. Trzeba się na własnej skórze przekonać. |
|
|
|
26.12.2007 - 17:35
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
badz ostrozny !!! to wszystko sa wyslannicy szatana, natychmiast idz do kosciola sie wyspowiadac bo grzeszysz !!! jak mozesz kojarzyc anioly z jakimis herezjami
|
|
|
|
26.12.2007 - 19:29
|
|
|
badz ostrozny !!! to wszystko sa wyslannicy szatana, natychmiast idz do kosciola sie wyspowiadac bo grzeszysz !!! jak mozesz kojarzyc anioly z jakimis herezjami Hahaha twój nick mówi sam za siebie, właśnie dzisiaj robiłem sobie lewatywe z wody święconej, myślisz że pomoże mi to? tak na serio: gdzie ty tutaj widzisz grzechy? jeżeli to jest dla ciebie grzech to KAŻDY też grzeszy bo śpisz. A oobe to nic innego (jak dla takiego matoła jak ty w superuproszczonej formie) jak poznawanie świata snu... <ta wersja jest dla totalnych idiotów jak ten pan> Więc, wracaj do domu, zrób sobie lewatywę z wody święconej, najlepiej aż 666 razy, to będziesz zbawiony :D. I Po co powiedzcie mi takie debile wypowiadają się na forum? WYPIERDALAJ NA KATOLIK.PL tam może wyleczysz swoje kompleksy, bo tam to się słucha takich palantów co tylko o satanie umieją mówić :| ^^ pozdro dla wszystkich obe-maniaków i podróżników astralnych :) P.S. Do moderatorów: usuńcie profile takich debili co pomylili nasze forum z katolik.pl, ponieważ ledwo już znosze takich palantów. PO CO ONI SIĘ TUTAJ ZAPISUJĄ?!?!?! |
|
|
|
| mind trainee |
26.12.2007 - 19:59
|
|
Guests |
@szopen93
ubijacz schaba najprawdopodobniej zastosował ironię i baty mu się nie należą |
|
|
|
26.12.2007 - 22:22
|
|
|
Nie sądzę. Gdyby to była ironia to napisałby np. że NP jest wyższy od niefizycznych przyjaciół i po tym ich rozpoznasz. A to co ON napisał jest po prostu denerwowanie astralnych podróżników, czyli wg. dobra prowokacja (ponieważ j.w. widać sprowokował mnie ^^)
P.S. Czy może ktos mi wyjaśnić różnicę między NP a MTJem? Może jakiś doświadczony astralny podróżnik by mi wytłumaczył? :) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |