|
|
![]() ![]() |
28.05.2007 - 19:34
|
|
|
OBE Maniak 36 Grupa: OOBE VIP Notatnik |
To może ja też się przedstawię... Jestem maksymalną nowicjuszką na forum, bo zapisałam się kilka minut temu. Ale zanim się zapisałam to sobie pooglądałam więc wiem mniej więcej jak tu się poruszać.
Jeśli chodzi o OBE to doświadczam OBE od 10 lat oczywiście z różną częstotliwością. W najlepszych momentach wywalało mnie z ciała, że bałam się iść spać, bo zaraz spadałam z łóżka (niefizycznie) i byłam już poza... W najgorszych momentach miałam kilkumiesięczne przerwy. Trochę opisów powrzucałam do netu - jak ktoś ma czas i ochotę to zapraszam tu: www.nienazwane.com Fajnie, że to forum tętni życiem, bo gdzie indziej to cisza grobowa:) Co jeszcze? Mam 31 lat:) Kocham sztukę najbardziej - to zapisane mam w duszy, jak mi to wyszło ostatnio na warsztatach Moena - Dysk mi podsyła tą tęsknotę za pięknem i czystością barw... Kiedyś miałam 3 Pomocników astralnych a teraz ciągle nowe twarze i już nie wiem o co chodzi, bo tych "starych" nie widać.. Obecnie szukam wolności w ciele i poza ciałem:) |
|
|
|
28.05.2007 - 21:10
|
|
|
OBE Maniak 41 Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Witaj Conchita od niedawna czytam Twój blog i musze powiedzieć - ciekawe masz doświadczenia spostrzeżenia, polecam wszystkim:)
Jak tak sobie poczytałem to jeszcze bardziej lubię Darka ,prosto z mostu i na temat a co do zarabiania to chyba niektórzy są bardziej śmieszni niż wyglądają czy książki Roberta stoją na półkach i krzyczą" weż mnie nic nie kosztuje " a za dzwięki synchronizujące półkule trzeba tyle zapłacić że w pale się nie miesci(: Dodam Ketrab ze takim przywitaniem z ich strony na inny jezyk ze strony Darka nie zasłuzyli:) Dziś pierwszy raz zobaczyłem stronę paranormalne i zarazem ostatni szkoda czasu!. Smutne, ale prawdziwe to chyba jakieś "padole internetowe" z żalem to pisze, ale jest tam chyba wielkie centrum mas krytycznie wrogo-nastawionych ludzi pozbawionych konstruktywnego tworzenia. PS Oczywiście nie odnoszę się do całego forum (tylko do niektórych wypowiedzi), bo wierze ze większa część na tamtym biednym forum jest pozytywnie nastawiona do świata i ludzi lecz zawsze tak jest ze wśród "stada znajdą się czarne owce." |
|
|
|
29.05.2007 - 08:43
|
|
|
Zajrzałam z ciekawości do tych paranormalnych i ... nie zachęciło mnie to do rejestracji...
Z drugiej strony cała ta sytuacja to świetna lekcja dla wszystkich uczestników "dyskusji" - walka EGO na całego. No i cóż - zero poczucia humoru w przypadku tych forumowiczów. "pastuch termopilski" - świetne hahahaha. Darek: przyjemnie zakosztować ciemnej strony swojej mocy? Daje to niezłego kopa energetycznego:) Ale na dłuższą metę do niczego nie prowadzi, bo ludzie się tym mocniej zasklepiają w przekonaniach i plują w ich obronie. Niemniej warto tego doświadczyć - zresztą chyba sam do tego doszedłeś sądząc po przebiegu dyskusji... Ja kiedyś też tak poszłam w taki kanał, bo moja wolność mówiła mi, że mogę, a brak doświadczenia związanego z tym kusił bliższym poznaniem. I qrcze fajnie było, chociaż moi rozmówcy totalnie nie zrozumieli tego, co im chciałam przekazać, a wręcz "pluli pod wiatr"... I w pewnym momencie zniknęłam z dyskusji, bo wyniosłam już swoją porcję wiedzy. Także jest super! Doświadczamy sobie jak w astralu. Jeśli jest WOLNOŚĆ to wszystkie doświadczenia są zajefajne:) |
|
|
|
29.05.2007 - 21:55
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Darek, narobiłeś zamieszania.
Napiszę wprost, zjebałeś sprawę. Nie widzisz, że dla wielu jesteś idolem? Nie widzisz, że kreujesz opinie? Czy nie widzisz, że siejesz ciemność, złość i nienawiść? Wejdź na paranormalne, czy jak piszą Twoi fani, paranienormalne i zobacz co zrobiłeś! Czy tak zachował by się Twój przewodnik, którym się właśnie stajesz? Czy tak okazujesz swoją miłość? Po kiego huja Ci takiego ego? Jesteś podziwiany i zaczyna Ci odbijać? Opanuj się! Jesteśmy JEDNOŚCIĄ! Po co dzielisz? Podziałów mamy aż nadto. Wymiękam. Proszę Cię tylko o jedno. Poproś swoich niefizycznych o pomoc w wyjściu z sytuacji. Wszystkich proszę, jeśli macie ŚWIADOMOŚĆ kim na prawdę jesteście zastanówcie się co robicie najlepszego. Sory, ale dla mnie to tutaj wieje "ciemną stroną mocy". |
|
|
|
29.05.2007 - 22:05
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Przemo wyluzuj :) jestesmy jednoscia w energi i we wszystkich doswiadczeniach, a jest czego doswiadczac -dobrego jak i złego-. W POZA nie ma dobra ani zła jest Miłość! lub jej brak ;p
Pozdro i oddychaj głęboko :) hyhy |
|
|
|
29.05.2007 - 22:28
|
|
|
Tomek, jesteśmy energią, chwilowo ubraną w ciała.
Nigdzie nie ma dobra, ani zła. Dobro i zło to tylko sposób postrzegania, ale nie o tym pisałem. Darek będzie wiedział co mam na myśli. paranormalne.pl jest dużym forum. Nie jest kółkiem wzajemnej adoracji. Nie mogę nikomu zabronić wyrażania swoich poglądów. Mimo, że sporo z nich mi się nie podoba. Wy na podstawie kilku wpisów w jednym temacie oceniacie całe forum. Gratulacje. Ja staram się łagodzić konflikty, a Darek jest dumny, że sieje zamęt. W ten sposób Darku Twój plan nie wypali. Napisałeś mi dzisiaj na GG szczerość, maksymalna szczerość. Wiesz jak i gdzie mnie znaleźć..... |
|
|
|
29.05.2007 - 23:29
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP |
Przemo to gadanie o jednosci to twoje zdanie. Prosze daruj sobie zabawy w proroka, i nie mieszaj wszystkich w ta sprawe. Osobiscie nie bylem na tym forum, i nie mam zamiaru wchodzic, dla mnie moga nawet robic PSI bala wielkosci ksiezyca, nie obchodzi mnie to jakie maja zdolnosci, aczkolwiek nie obraze calego forum z powodu garstki dzieciakow. Skoro Darek tak sie przejal ta sprawa, to znaczy ze ktos musial przekroczyc pewne granice. Ma prawo bronic swojego honoru, nie kazdy zasluguje na milosc. Lepiej bys zrobil rozmawiajac z osobami ktore niedojrzaly co do niektorych kwestii.. a nie starasz sie nas "Fanow" Darka pouczac, w sprawach "WszechSwiata", do ktorych sam nie dorosles.
|
|
|
|
29.05.2007 - 23:34
|
|
|
Sory, ale dla mnie to tutaj wieje "ciemną stroną mocy". @Przemo witam, ciepło mimo tego stwierdzenia, choć niepotrzebnego i niesłusznego gdyż przedłużasz fale nienawiści, która nie zrodzi nic dobrego. Proponuje zakopać topory. Tu i teraz. No chyba ze jesteś tu w postaci rzecznika złowrogo nastawionego o negatywnej intencji kumulacji niezgody mam nadzieje ze nie. @Przemo forum twoje jest mocno rozrośnięte moderatorów tyle macie ze zatrzęsienie niestety jeden mocno nieobiektywny:/, który się pogubił we wszystkim. Uważam ze słuszna była decyzja gościa ze opuścił debatę gdyż debata to niebyła wystąpił jakiś klan czepialskich, którym tylko jednym celem było dokopać gościowi. Tez tak bym zrobił, wyciągasz rękę a oni ci ją "łamią" moderatorzy widzicie i nie grzmicie. Oj szkoda ze tak to się potoczyło Twoje forum zamiast zysków poniosło straty no, ale zapalnikiem tej batalii byli ludzie pod twoim szyldem. Tak jak pisałem wcześniej nie wszyscy na tamtym forum to pseudo teoretyczni astralni podróżnicy i jest tam mnóstwo wartościowych ludzi lecz jak na meczu piłkarskim w śród 3tyś zawsze znajdzie się garstka i napędzają spirale nienawiści i wszystko niszczą masz tam władze w postaci super moderatora macie regulamin z całym szacunkiem ale może potrzebuje nowelizacji lub akcji i zrobić porządek z kilkoma starymi pseudo - debetowymi ludźmi i posłać ich na marsa lub do polityki tam się sprawdzą |
|
|
|
30.05.2007 - 00:46
|
|
|
Ludzie - jestem tu nowa i mi nie zależy, więc też walę szczrze - Darek to Darek (nie róbcie z niego Jezusa) - ma swoją drogę, swoje dary dla was, swoją moc. Zamiast ładować ciągle te przekonania, nakładać mu nakładki, zaakceptujcie go takim, jaki jest.
Ciemna strona mocy - haha - może nie tak dosłownie - moc to moc - doświadczanie i poznawanie prowadzi nas przez różne sytuacje. Może pozwolę sobie uzupełnić hasło Darka: "wyj..ać dziurę w systemie" - przez OBE i OBE rebelię; a ja dodam: "wyj...ać dziurę w systemie także przez zmianę myślenia tu i teraz":) Wyrzućcie ten cholerny supermarket z siebie, wyścigi do kasy, walkę o najładniejszy papier toaletowy, bo qrcze, nie jesteście tym wszystkim. Precz z przymiotnikami, niech żyje JESTEM! |
|
|
|
30.05.2007 - 01:15
|
|
|
[quote]Przemo to gadanie o jednosci to twoje zdanie.[/quote]
A czy gdziekolwiek pisałem, że obwieszczam jedyną słuszną prawdę? Wszyscy postrzegamy tak jak nam wygodnie, czy jak potrafimy. I wszyscy możemy się mylić? [quote]Prosze daruj sobie zabawy w proroka[/quote] Czy sugerowałem coś podobnego? [quote]nie kazdy zasluguje na milosc[/quote] Tu się przyjacielu mylisz. Na miłość nie trzeba zasłużyć. Oczywiście to tylko moje zdanie i nie jestem prorokiem. :) [quote]a nie starasz sie nas "Fanow" Darka pouczac, w sprawach "WszechSwiata", do ktorych sam nie dorosles.[/quote] Nie masz bladego pojęcia do czego dorosłem, a do czego nie. [quote]@Przemo witam, ciepło mimo tego stwierdzenia, choć niepotrzebnego i niesłusznego gdyż przedłużasz fale nienawiści,[/quote] Masz rację. Chciałem pokazać, że zbierzesz to co siejesz. Nie można pluć i oczekiwać, że dostanie się w zamian miłość. Tak się złożyło, że odpowiedziały nie te osoby, które pluły jadem. [quote]@Przemo forum twoje jest mocno.....[/quote] To nie jest moje forum. Jestem z nim związany, ale nie jest moje. Zaś jeśli chodzi o ilość modów, to przy takiej ilości wpisów jeden mod jest w stanie czytać ok 20 - 30 % całości wpisów. (Czytając kilka godzin non stop). Przyznam Ci również rację, że więcej niż jeden mod nie powinien być modem. Jednak na część decyzji mam ograniczony wpływ. Chyba, że masz mnie na myśli. [quote]Uważam ze słuszna była decyzja gościa ze opuścił debatę...[/quote] Wstrzymam się z komentarzem, ponieważ wydaje mi się, że wiele się waży. [quote]macie regulamin z całym szacunkiem ale może potrzebuje nowelizacji lub akcji i zrobić porządek z kilkoma starymi pseudo - debetowymi ludźmi i posłać ich na marsa lub do polityki tam się sprawdzą.[/quote] Zawsze z zainteresowaniem wysłucham słów konstruktywnej krytyki. Jakie konkretne posunięcia masz na myśli? |
|
|
|
30.05.2007 - 07:20
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Nie wg??bia?em sie dok?adnie o co chodzi, czyta?em przelotnie, ale zawsze dziwie sie jak kto? ma komu? za z?e ?e ten kto? wyra?a swoje zdanie, opinie i zach?ca innych. Ludzie s? albo zazdro?ni ale ich pozycja spo?eczna (dowodzenie) jest zagro?ona, a takim przywódc? ?le z takim czy? spa? :)
Ale wracaj?c do tematu :P Nazywam sie Mateusz, lat sko?czy?em 19, o obe i ld dowiedzia?em sie... 3 tygodnie temu.. Nie lubie jak mi sie co? nie udaje, a wr?cz tego nienawidze, nie lubie tak?e braku post?pu.. post?p musi by?, a nawet sie mo?e cofn?? (post?p cofn??.. dobre : ) ) byle wida? ?e co? sie dzieje. Jestem z natury spokojnym, cierpliwym i cichym facetem. Swoje wiem i nie przyjmuje cudzego zdania bez argumentów. Pomimo swojego spokojnego wygl?du i zachowaniu gotuje sie we mnie. Lubie akcje (Quake 3 ;] ), heavy metal i wszystko to gdzie skrajne uczucia daj? gór?. Kocham dobre filmy w moim mniemaniu, g?ównie psychologiczne. Wci?? sie ucze (na dzie? dzisiejszy technikum elektroniczne), dorabiam sobie jako programista i pracownik na budowie w firmie ojca. Posiadam bardzo zró?nicowane pogl?dy na temat, potrafie co? lubi? i nienawidzi? jednocze?nie, s? ekscentryczne i rzadko spotykane. Z niecodziennych umiej?tnosci to potrafie rusza? uszami, lub te? jednym uchem ;) Btw.. wg mnie bycie prorokiem to nic z?ego ;] .. prorok bez swoich "wiernych" jest nikim, nie wierzysz? -> nie ma proroka |
|
|
|
30.05.2007 - 09:30
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
@Przemo powiedz mi jedno po jakiego grzyba przylazłeś na to forum ? Aby znowu zaczynać ten wątek ? Aby znowu wszystko rozdrapywać ? Po co te kwasy, ta nienawiść ? No powiedz po co ? Dopiero co naganialiście na waszym forum by nie poruszać więcej tego tematu a ty znowu zaczynasz. Piszesz cytuję "Ja staram się łagodzić konflikty, a Darek jest dumny, że sieje zamęt." Nie widzę żebyś łagodził konflikty. Wparzasz na forum i zaczynasz wszystko od nowa. Stary daj już sobie spokój i idź stąd jeżeli nie masz nic konkretnego do powiedzenia. To jest forum o OOBE a nie o pieprzeniu o tym kto ma rację a kto nie. Z kolei jeżeli masz coś konkretnego do powiedzenia w tej dziedzinie to chętnie ciebie posłucham. Bardzo proszę was o zakończenie tego sporu. Nie róbmy z siebie winnych i pokrzywdzonych. To właśnie przez takie podejście do życia na świecie jest jak jest. Zapomnijmy o tym co było i zacznijmy wszystko od nowa. Przyszłość naprawdę leży w naszych rękach. Wystarczy tylko chcieć. Niech moderator najlepiej wykasuje te wszystkie posty które nie są związane z tym tematem. Ta kłótnia może ciągnąć się bez końca.
POZDRAWIAM... |
|
|
|
| SORROW |
30.05.2007 - 10:35
|
|
Guests |
Uaaaa! Ale zawrzało w kotle zwanym FORUM .Co ciekawe fala rozeszła się z jednego forum na kilka innych - w czeluściach świata zwanego NETEM zaiskrzyło (Swojego czasu na TYM forum podobne reakcje wywoływał użytkownik "SONGO" swoimi wywodami-trochę mi go brakuje ) .Obserwując całą sytuacje obiektywnie można zauważyć ,iż każdy ma ciemną naturę swojej Jaźni :)
Ale poważnie : DAREK - utworzył się wokół Ciebie szum . Podobnie było ,kiedy wystartowała Twoja książka , podobnie było kiedy wystartowała Twoja strona , podobnie będzie jeszcze wiele ,wiele razy ... Jesteś autorytetem dla masy ludzi , a wiele innych mas innych ludzi ;) będzie próbowała z tym walczyć (taka ludzka natura - nie bez powodu Bóg Adama z Raju wyrzucił ;) Zawsze znajdzie się ktoś,kto tylko i wyłącznie "dla zasady " będzie Cię atakował , publicznie poniżał, lub chociażby dopatrywał się najmniejszego potknięcia . Ale podsumowując,żeby nie przedłużać - czy lekki szum wokół osoby znanej (i lubianej) kiedykolwiek jej zaszkodził ? ... |
|
|
|
| Angello |
30.05.2007 - 10:36
|
|
Guests |
Witam wszystkich OBE Maniakow
Na forum od dawna, ale wole postawe sluchacza i dlatego tak rzadko mnie widac. :) Jestem Tomek, lat 18... Zjawiskami nadprzyrodzonymi interesuje sie od dawna, a OOBE od zeszlych wakacji. Do dzisiaj mam zaliczone chyba kilka udanych prob i wlasnie podjalem decyzje aby zaczac prawdziwa OBE Rebelie w moim zyciu. Na codzien lubie takze poogladac jakies dobre filmy czy pograc w gry komputerowe. Podobnie jak Darek moim ulubionym gatunkiem sa RPG'i typu Gothic(w 3 czesc sobie nie moge pograc na moim sprzecie niestety ;/), The Elder Scrolls(Morrowin, Oblivion). Jestem takze fanem Diablo. Co by Wam tu jeszcze napisac...? To chyba starczy...jak ktos bedzie mial pytania to pisac. ;) Ps. Przepraszam, ze nie stawiam "ogonkow", ale po szybkiej edycji wyskakuja znaki zapytania i ciezko sie to czyta puzniej. Jesli komus to przeszkadza to niech da znac. Eee...pisarz ze mnie marny. :D Pozdrawiam wszystkich serdecznie, Angello |
|
|
|
30.05.2007 - 11:04
|
|
|
Eurycide (administrator)– szkoda ze tak a nie inaczej dołączył się do dyskusji powinien/powinna łagodzić konflikt a nie dorzucać oliwy do ognia. Jaki administrator takie rządy
@Przemo szkoda ze nie uczestniczyłeś od początku debaty to może nie doszłoby do tego. Co powinniście znowelizować to wspólne z administratorem i resztą MOD powinniście dojść do jakiś wniosków. Trudno tak od razu podać złotą receptę na pseudo debato-kibiców. I TAK zaprzestańmy/zaprzestańcie rozdrabniania każdego zdania na kawałki doszukując się krytycznych kontr odpowiedzi, zostawmy spory, zakopmy wirtualne topory:) @Przemo dużo bardziej mnie i innych interesuje Twoje doświadczenia w dziedzinie OBE porady spostrzeżenia, lecz w nowym temacie. Także piszesz o tym ze przeżyłeś śmierć kliniczną to już jest kolejny bardzo ciekawy temat do rozmów gdzie cisną się pytania np., co się wtedy działo, jaką miałeś świadomość czy stan przypominał OBE czy wdziałeś całe swoje życie, pytań można by mnożyć... Pozdrawiam Serdecznie Dobra Dusza Discoverer |
|
|
|
30.05.2007 - 11:42
|
|
|
Mam nadzieję, że wszyscy wynieśliśmy cenne doświadczenia. :))
Dareczku, nie wolno nam dzielić. Musimy jednoczyć. W Jedności i Miłości Nasza siła. Resztę przemyśleń wymienię z Tobą prywatnymi kanałami. Kochani użytkownicy forum, to było przedstawienie. Chciałem Wam uświadomić, że nasze myśli i słowa mogą zrobić większą krzywdę niż pięści, kamienie i kije. Tak moi drodzy, nasze słowa mogą łamać serca naszych bliźnich. A to często bardziej boli niż siniaki. Nie jestem prorokiem, nie jestem mądralą, nie chcę moralizować. Nie postrzegajcie mnie tak. W głębi serca chcę być skromnym promyczkiem MIŁOŚCI. Malutką częścią Wielkiej Jedności. Wszystkiego Co Jest. Moim pragnieniem jest dawanie MIŁOŚCI, której tak wiele doświadczyłem i doświadczam. Kocham Was wszystkich. Wysyłam do Was MIŁOŚĆ. Przepraszam Was wszystkich i pokornie proszę o wybaczenie. Jeśli takie jest Wasze życzenie wykasujcie moje konto. Część mnie i tak będzie z wami. :))) |
|
|
|
30.05.2007 - 13:30
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
PRZEPRASZAM WSZYSTKICH KTÓRYCH ZRANIŁEM, PRZEPRASZAM WSZYSTKICH KTÓRYCH RANIĘ PRZEPRASZAM WSZYSTKICH KTÓRYCH NIEŚWIADOMIE ZRANIĘ MYŚLĄ, SŁOWEM, FILMEM i OBE POWSTANIEM Darek Sugier OBE Maniak I LEONIDAS Panie Darku! a ja uwazam ze nie ma pan za co przepraszac. to co sie działo na Forum Paranormalne.pl to byla zwykla prowokacja! i dobrze ze sie pan bronil i na miłosc boska nie ma co sie tym przejmowac. czytalem to z usmiechem na twarzy i zastanawialem sie czego oni sie tak naprawde czepiaja??i doszlem do wniosku ze poprostu pana nie znali albo zazroscili :)u mnie ma pan jeszcze wiekszy autorytet po tym wystapieniu na forum! Pozdrawiam |
|
|
|
30.05.2007 - 13:39
|
|
|
Ech ludziska, zamiast marnowac energie na takie za przeproszeniem pierdoly, kto co gdzie kiedy po co i dlaczego, to byscie sie wzieli za Doswiadczenie OBE i za cwiczenia. Po to jest to forum, po to jest czat, po to strona Darka, zeby sie uczyc. Skonczmy wreszcie to wszystko, bo to jedynie odciaga nas od celu.
|
|
|
|
30.05.2007 - 13:54
|
|
|
Ech ludziska, zamiast marnowac energie na takie za przeproszeniem pierdoly, kto co gdzie kiedy po co i dlaczego, to byscie sie wzieli za Doswiadczenie OBE i za cwiczenia. Po to jest to forum, po to jest czat, po to strona Darka, zeby sie uczyc. Skonczmy wreszcie to wszystko, bo to jedynie odciaga nas od celu. masz wielka racje! to sa pierdoly a przeciez celem jest OBE! |
|
|
|
30.05.2007 - 17:57
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Chciałem pokazać, że zbierzesz to co siejesz. Nie można pluć i oczekiwać, że dostanie się w zamian miłość. Tak się złożyło, że odpowiedziały nie te osoby, które pluły jadem. Wiem że po wojna dobiegła końca ale dopiero co wszedłem na kompa i poczytałem i tak się zastanowiłem skoro powiedziałem to co miałem do powiedzenia to po co mam się wypowiadać jeszcze raz ,chyba znasz moje zdanie panie Przemku . Co było mineło co nie było to przed nami (: p.s Proponuję wrócić to tematu pierworodnego ,czyli "trzy grosze" (: bo trochę rozpiepszyliśmy ten temat (: Następny w kolejce jest..................................? |
|
|
|
30.05.2007 - 23:12
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Kilka słów o mnie:
Imie Szymon (Podobno "BÓG WYSŁUCHAŁ" :) ) Numerologiczna dwójka (11-tka też) Mój numer na forum to 111011010 lub ja kto woli 1DA lub po prostu 474 Zakopane - tu się urodziłem i tu mieszkam Odmienne stany świadomości, praca nad samym sobą, książki z dziedziny ezoteryki, teoria sukcesu (w praktyce), NLP, psychologia, informatyka, fotografia oraz kulturystyka - są to zainteresowania, które pielęgnuje i praktykuje OBE oraz LD - tymi tematami interesuje sie od dłuższego czasu, chociaż tak na poważnie to dopiero od czasu zarejestrowanie sie na oobe.pl. Na dzień dzisiejszy jestem na drodze poszukiwań swojego miejsca we wszechświecie pozdrawiam wszystkich OBEmaniaków i innych ...maniaków KURCZ?!!! Zapomniałem dodać, że uwielbiam słodycze... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |