oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

26 Stron V  « < 8 9 10 11 12 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Trzy Grosze O Mnie ..., Napisz jaki jesteś - chętnie poczytamy :)
Ketrab
post 26.06.2007 - 20:00
Post #181

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Tak jak Sorrow mówisz i pozwalasz na pisanie bzdet to chciałbym się pochwalić :
znalazłem przyczynę dlaczego mój motor nie paj dziot(: głowiłem się i troiłem i znalazłem :spaliła się cewka
200zł i poszedł w szeroki świat , już czuję powiew wiatru i asfalt na mojej skórze (:
Jak coś się wydarzy dla mojej osoby cennego, to za jakiś czas znowu się pochwalę moim wrodzonym sprytem (:
Go to the top of the page

+Quote Post
Cytryna
post 26.06.2007 - 22:23
Post #182

Częsty Gość Rodziny
**

Notatnik

Halooo kolego ... o to ,że ktoś słuchaj każdej muzyki , a nie raou bo to nie muzyka to ja nie wnikam ... to nie moja wypowiedź , tylko cytowałam wceśniejszą opinię kolegi wyżej ... więc czytaj dokładnie , a później się czepiaj :]

+Quote Post
starr
post 26.06.2007 - 22:47
Post #183

Guests

Uups sorry, zla osobe ochrzanilem. Uzywaj opcji"cytuj" bedzie mniej zamieszania:) Wiec to pan zrzeda ktoremu nie podoba sie pomysl z fotka.pl rowniez nie lubi rapu, hmhm

+Quote Post
SORROW
post 28.06.2007 - 10:21
Post #184

Guests

CYTAT(Ketrab @ 26.06.2007 - 21:00) *
Tak jak Sorrow mówisz i pozwalasz na pisanie bzdet to chciałbym się pochwalić :
znalazłem przyczynę dlaczego mój motor nie paj dziot(: głowiłem się i troiłem i znalazłem :spaliła się cewka
200zł i poszedł w szeroki świat , już czuję powiew wiatru i asfalt na mojej skórze (:
Jak coś się wydarzy dla mojej osoby cennego, to za jakiś czas znowu się pochwalę moim wrodzonym sprytem (:

To po co Ketrab nową kupowałeś .Za taki używany szajs zapłaciłbyś 10 zł , albo browara byś postawił , a motor też w świat by wyruszył bez żadnych oporów ( a w jukach miałbyś jeszcze dwie zapasowe ) ... Tak więc wrodzonym sprytem nie można chyba nazwać " PRZEPŁACANIA ;) .Easy Riderze ty nasz ...

+Quote Post
Ketrab
post 28.06.2007 - 11:42
Post #185

Dusza Towarzystwa

CYTAT(SORROW @ 28.06.2007 - 11:21) *
To po co Ketrab nową kupowałeś .Za taki używany szajs zapłaciłbyś 10 zł , albo browara byś postawił , a motor też w świat by wyruszył bez żadnych oporów ( a w jukach miałbyś jeszcze dwie zapasowe ) ... Tak więc wrodzonym sprytem nie można chyba nazwać " PRZEPŁACANIA ;) .Easy Riderze ty nasz ...

Sorrow ależ żeś mnie zgasił a czułem się przez moment sprytniejszy od ludzi na forum (:

+Quote Post
amaś
post 29.06.2007 - 19:08
Post #186

Przyjaciel Rodziny

Notatnik

Ania... lat 20 (a chciałabym jeszcze naście)
studiuję... uwaga...... Położnictwo :) wiem wiem... wszyscy tak reagują.
co uwielbiam? koty, kocham koty.. frytki.. dobrą książkę.. morze.. Kasię Nosowską.. spokój.

nie piję, nie palę...

ogólnie to chyba jestem normalna, chyba :)

+Quote Post
MieszkoT
post 08.07.2007 - 21:17
Post #187

Przechodzień

Witam wszystkich.
Jestem Mieszko, i mam bardzo niską samoocenę.
Nie wiem po co to piszę, po prostu tak myślę.
Jestem pesymistą, chociaż bardziej pasuje mi przydomek realisty.

Już od kilku dni interesuję się OOBE, raz prawie mi się udało, tylko byłem zbyt wystraszony.

Możliwe że wymagam od siebie zbyt dużo, mam dopiero 14 lat.

Uważam, że OOBE może mieć każdy, tylko naprawdę trzeba się postarać.

To by było tyle o mnie.

+Quote Post
Militar
post 08.07.2007 - 22:23
Post #188

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(MieszkoT @ 08.07.2007 - 22:17) *
Witam wszystkich.
Jestem Mieszko, i mam bardzo niską samoocenę.
Nie wiem po co to piszę, po prostu tak myślę.
Jestem pesymistą, chociaż bardziej pasuje mi przydomek realisty.

Już od kilku dni interesuję się OOBE, raz prawie mi się udało, tylko byłem zbyt wystraszony.

Możliwe że wymagam od siebie zbyt dużo, mam dopiero 14 lat.

Uważam, że OOBE może mieć każdy, tylko naprawdę trzeba się postarać.

To by było tyle o mnie.

a ja jestem Bolesław Chrobry herbu zielona pietruszka :D co to za podpucha dla mnei ten tekst jest podstawiony :D jeżeli jednak nei jest to nie martw się Mieszko jeszcze zrobimy z Ciebei ludzi ;)

+Quote Post
SORROW
post 09.07.2007 - 01:47
Post #189

Guests

CYTAT(Militar @ 08.07.2007 - 23:23) *
a ja jestem Bolesław Chrobry herbu zielona pietruszka :D co to za podpucha dla mnei ten tekst jest podstawiony :D jeżeli jednak nei jest to nie martw się Mieszko jeszcze zrobimy z Ciebei ludzi ;)

Niech piszą MILITARku .Text podstawiony... może autor był wstawiony ...
W przerwach pomiędzy wydalaniem z siebie poprzez klawiaturę OBE-wiedzy i wchłanianiem tej wydalonej przez innych ;) fajnie jest poczytać czyjeś prawie-życiorysy chociażby najbardziej pojechane - wymyślone ,czy skradzione .Ja tam na przykład byłem na wojnie* przez czas pewien i jest ok .

* dotyczy prawdziwego konfliktu zbrojnego w krajach b Jugosławii .

i to nie jest chwalenie się ...epizod taki ;)

+Quote Post
Militar
post 09.07.2007 - 07:18
Post #190

Dusza Towarzystwa

Notatnik

:) prawie jak z tego filmu 'Garść dynamitu'. ja tam nie pozwoliłem na to żeby mnie szkolono w strzelaniu do ludzi Sorrow (tak na marginesie)

+Quote Post
anula
post 09.07.2007 - 11:21
Post #191

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

He fajny temacik :)

To teraz trzy grosze o mnie:
latek 25, zainteresowania mieszcza sie w dziedzinach tj. sztuka głownie zw. z muzyką, choc patrzac na barwy i formy malowane czy rysowane tez mi serducho robi bum ;) ponadto, teatr i dramatyczne sztuki, choc dobrym musicalem tez nie pogardzę i generalnie łatwo sie wówczas wzruszam, uwialbiam czytać - ostatnio lit. zwiazana z oobe-wiadomo. Lubie tez literature i poezje okresu miedzywojennego - coś mnie ciągnie do tamtego okresu. Duzo spiewam zawsze i wszedzie, bez tego to chyba nie mogłabym istnieć ;) Uwielbiam tanczyc, generalnie lubie sie ruszać. Skakac, biegac, grać... Latać ;) sport także-narty, plywam, piłka tez mi nie obca (siatkowa). Ostatnio zaczytuje sie tez w literaturze filozoficznej, głównie z racji specjalnosci na studiach, ale generalnie podoba mi sie to. Kocham zwierzaczki, mam psa przekochanego goldena :) ptaszki które miałam juz są za Tęczowym Mostem. Sluchanie muzyki wiadomo-jak oddychanie :) przede wszytskim lubie dobre rockowe brzmienie, ale tez liryczno-dramatyczne zaskakujące nowe coś. Zeby przyblizyć uzyję słowa piosenka poetycko-aktorska choc to nie do konca trafne. Nnauczylam sie tez doceniac brzmienie muzyki klasycznej :) Cóz jeszcze? chyba tyle...

jeszcze tylko chciałabym dodac ze ciesze sie ze tu do Was trafiłam. :)
Pozdrawiam ciepło.

+Quote Post
MieszkoT
post 09.07.2007 - 12:47
Post #192

Przechodzień

Prawda, może trochę przesadzam...

Ale tylko trochę...

+Quote Post
ldkiler
post 09.07.2007 - 13:37
Post #193

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Nazywam się Kuba (kto by się nie domyślił po nicku). Mam 13 lat z czego się bardzo cieszę. Interesuję się zjawiskami paranormalnymi, komputerami i wszystkim po trochu.
O OOBE dowiedziałem się gdzieś 1 rok temu na pewnym forum, chodź dopiero teraz zacząłem tak na poważnie się tym zajmować. Niestety jeszcze nie udało mi się wyjść ale mam nadzieję, że w te wakacje mi się uda.

Serdecznie pozdrawiam

+Quote Post
luzak067
post 09.07.2007 - 14:14
Post #194

Dusza Towarzystwa

Notatnik

A teram moja kolej :)
Nazywam się Krzysiek lat 18. (89r). Mieszkam we Włocławku. Chodzę do katolickiego liceum <lol>
Moja przygoda z OOBE i ezoteryką zaczęła się od dziwnego zjawiska jakie mnie spotkało. Mianowicie leżałem sobie na łóżku i gdy chicałem wstać nagle poczułem jak przpeływa przez mnie ogromna fala (energii?), przez chwile nie mogłem się ruszyć. Telewizor obok zaczął się włączać i wyłączać a kompuer w drugim pokoju wyłączył się, mimo że była listwa zabezpiueczjąca. Nie było żądnego zwarcia. Ja byłem 2m od najbliższego kontaktu. Potem przez 2 tygodnie miałem w rękach coś dziwnego. Gdy przykładałem je do siebie lub innej osoby czuć było nacisk i mrowienie. Czułem w nich energie. Do dzisiaj niewiem co to było, ale sprawiło to ze zacząłem interesowac się zjawiskami paranormalnymi. Przez przypadek znalazłem storne astraldynamics.pl no i się zaczęło. OOBE mam od niedawna. Mam za soba jakieś 10 wyjść. Dostrojenie słabe, nie licząć jednego wyjścia. Wydaje mi się też że widzę coś na kształt aury. Normlanie jest to bezbarwny obłaczek na około ludzi, ale gdy się skupie, widzę subtelne kolorki. Nigdy nie widziałem tej dużej aury. Poza OOBE interesuje się ASG -czyli replikami broni na kulki. Mam takąjedna. Jest to mój ukochany m16a3 który strzlela kulkami z prędkością 108m/s :D. Chodzę też na szkolna strzelnice, gdzię walę do tarczy z KBKS-u z 50m. Na komputerze troche pogrywam w gierki, ale nie za dużo, mieszcze się w granicach normy :). Mam pieska o imieniu Diana, jest to 7 letni bokser. Po maturze chicałbym iść do wojskowej szkoły oicerskiej, dlatego w tym celu chodzę od niedawna na siłownie. Mam tez pieprzone nadciśnienie, h.. wie od czego. Mam rok żeby się z niego wyleczyć, bo inaczej nici z wojska:/. Planuje wyleczyc się jak Darek swoją matkę :P, ale może okazać się to trudniejsze niż zakładałem, bo z takim dostrojeniem to co najwyżej jakeś laski do OSPUO mogę sprowadzić. Co tam dalej? a tak. Przez OOBE pragnę dowiedzieć się kim jestem i co tutaj robię, i dlaczego zachciało mi się na ziemie :/. Życie jak narazie mam udane i nie narzekam bo jestem w miarę szczęsliwy. Charakter mam trochę buntowniczy, niemniej jednak czasami robię za dyplomate. Ludzię mnie lubią, nigdy sięz nikim poważnie nie kłuciłem. Nie lubię długotrwałych konfliktów, gdzie jeden obrażony jest na drugiego przez kilka lat. Sprawy wolę niekiedy załatwaić w 5 min pieścią :). Jak człowiek w gębe dostanie to za chwile mu przechodzi i można się sybciutko pogodzić :). TO by było na tyle i tak siejuż rozpisałem niemiłosiernie długo, więć teraz kończe bez zakończenia.

+Quote Post
nerhaa
post 11.07.2007 - 13:38
Post #195

Guests

Jasny gwint, ależ tu przybyło!!

A ja właśnie się zwijam przy biurku bo cosik mi plecki nawalają, ale przynajmniej większa motywacja do obe :) Tak przy okazji - znacie 100% sposób jak przekonać swoją drugą połówkę do OBE? Wiecie, nie ma mnie za świra, nie miała nawet jak byłem szamanem :P ale chyba oobe ma raczej za halucynację - nie chce kurna poćwiczyć, choć wyczuwam, że lepiej da sobie radę ode mnie - tłumaczyłem jej co tam można wyczyniać, co może osiągnąć - ją to jakoś nie nęci - a taaaak bym chciał żebym mógł z nią na ten temat pogadać - wiecie, Wy, to wy - w realu to tylko jedną osobę (Efree) jestem wstanie odwiedzić, bo to raptem 20km, ale by mi wtedy dała ta moja połówka, że hoho!

Więc może jakiś topic oddzielny - jak wciągnąć do oobe? Skoro jesteśmy rodziną, to dlaczego by i nasze rodziny nie mogły tu zawitać, hihi :)

A co u mnie od ostatniego postu (przerwę miałem długą - ledwo się dołączyłem, a już odłączyć musiałem). Psiaka sobie kupiłem, co lubi przeszkadzać podczas prób obe, dziewuchy nie zmieniłem, studia zakończyłem, firma działa - obe nie działa jeszcze niestety, ale - TUŻ tuż! Obecnie śmierdzę często różnymi maśćmi na bóle mięśni i odżywiam się momentami ketonalem, kiedy już nic nie działa (spoko, nie uzależniłem się i nie ćpam).

+Quote Post
Ketrab
post 15.07.2007 - 18:22
Post #196

Dusza Towarzystwa

Przepraszam ,że się wtrącam ale czy tylko ja zauważyłem tą nieścisłość ? Dlaczego ten temat nie został "Przypięty" .Po co Sorrow ma go odświeżać co tydzień skoro można go przypiąć aby był cały czas dostępny.
Ludzie ułatwiajmy sobie życie, bo śmierć nas szybko zmorzy a temat dalej będzie odświeżany przez Sorrow'a
dzieci (:

+Quote Post
SORROW
post 15.07.2007 - 19:37
Post #197

Guests

Ma chłopak rację !
Hehehe...kocham to jego specyficzne poczucie humoru ...

+Quote Post
Yybcia
post 15.07.2007 - 22:57
Post #198

OBE Maniak 96

Notatnik

Witam wszystkich ;) Mam na imię Ula mam 15 lat ^^
Interesuję się OOBE,LD,Okultyzm,Wicca,Ezoteryka,Architektura wnętrz,muzyka,malarstwo(szczególnie abstrakcja),M&A(Z M&A 3D to oczywiście Final Fantasy),z gier to RPG(grałam w Gothic I,II i obecnie mam III). Z muzyki to Pop,Techno(te spokojniejsze), Dance no i te co mi się spodobają ^^ Ostatnio Uwielbiana piosenka przeze mnie to Within Teptation- What have you done now. Wyszłam z ciała dość niedawno(oraz pierwszy :) )-->dzięki(muszę się pochwalić ^^) draq'owi. Przybyłam tutaj na forum aby zgłębić swoje zasoby wiedzy i także podzielić się przeżyciami(oraz zamieścić swoje metody). Czytałam Książkę R.M. "Podróże poza ciałem" która spodobała mi się do bólu. Teraz czytam pozostałe tomy(Nie mam na zbyciu tylko w komputerze-->niestety ^^'). Mam nadzieję że będę czuła się tutaj dobrze. ^^
PS. Forum już dawno oglądałam ale zastanawiałam się nad rejestracją ;) I teraz oto jestem ^^

+Quote Post
Karakan
post 16.07.2007 - 12:47
Post #199

Listek
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Temat przypięty, skoro cieszy się takim zainteresowaniem to czemu nie.

+Quote Post
SORROW
post 17.07.2007 - 16:16
Post #200

Guests

Bardzo to mnie (i innych chyba też ;) CIESZY .Dzięki ...

+Quote Post
quality
post 17.07.2007 - 16:32
Post #201

Znajomy Rodziny

Notatnik

Jestem Ania :)
Zaglądam na to forum od jakiegoś czasu, ale głównie czytam, a nie piszę. Ostatnio przestałam czytać o OOBE, poznałam już podstawy więc teraz zdaję się na eksperymenty :P
Lubię wszystko co nienormalne, niecodzienne, co najmniej dziwne. Jestem zbyt pewna siebie, tańczę, śpiewam, zdarza mi się trochę wypić, a jednocześnie często rozmyślam, badam swoją podświadomość, rozmawiam z Siłami Wyższymi i tak dalej...
Dobra, koniec - nie przynudzam już :)
Kocham :*

+Quote Post

26 Stron V  « < 8 9 10 11 12 > » 
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park