oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

26 Stron V  « < 9 10 11 12 13 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Trzy Grosze O Mnie ..., Napisz jaki jesteś - chętnie poczytamy :)
Cytryna
post 17.07.2007 - 17:54
Post #202

Częsty Gość Rodziny
**
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Wielki powrót ! Jako,że ja wczesniej się już przedstawiałam to chcę się tylko przywitać z nowymi członkami naszego jakże wspaniałego forum :) Witam szalenie gorąco wszystkich nowych oobe maniaków jak i tych już wcześniej poznanych :) Owocnego forumowania i miłych doznań ;) .
Go to the top of the page

+Quote Post
pieczywo
post 17.07.2007 - 18:05
Post #203

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

CYTAT(quality @ 17.07.2007 - 17:32) *
Ostatnio przestałam czytać o OOBE, poznałam już podstawy więc teraz zdaję się na eksperymenty :P

I prosze brać z pani Ani przykład :) Zawsze w takiej kolejności!
Witam i pozdrawiam!

+Quote Post
Militar
post 17.07.2007 - 18:17
Post #204

Dusza Towarzystwa

Notatnik

jest taka książka 'Życie bez pieczywa' rech rech rech :D ja tam czytam i experymentuję naraz tak jak mój idol Dexter

+Quote Post
quality
post 17.07.2007 - 19:19
Post #205

Znajomy Rodziny

Notatnik

Dzięki, Pieczywku :P

+Quote Post
lucid
post 17.07.2007 - 20:23
Post #206

Gość Rodziny
*

Chyba wszyscy coś o sobie powiedzieli więc i ja nie będę gorszy:
Mam 21 lat i czuje, że ten czas przeleciał mi przed oczami a ja nawet się nie spostrzegłem, a co najgorsze kompletnie nie wiem czemu. Jestem bardzo!!! małomówny, poważny, nieśmiały itp. itd. Od bardzo dawna interesuje się parapsychologią, z perspektywy czysto naukowej nie lubie gdy w rozmowie o niej padają takie słowa jak astrologia, okultyzm, spirytyzm, energia a przede wszystkim: magia i czary. Uważam, że da się ją w pełni wytłumaczyć naukowo i nie ma tutaj żadnych "para-dziwactw". Ponadto jestem zagorzałym chrześcijaninem i stawiam wiarę ponad wszystko. Poza parapsychologią interesuje się też (praktycznie) pirotechniką. Skończyłem technikum chemiczne uzyskując dyplom analityka; obecnie studiuję fizykę na AGH a
w wolnych chwilach rozwiązuję zadania z fizyki i matematyki. Moimi bardziej duchowym zainteresowaniem jest muzyka romantyczna głównie operowa ale i symfoniczna najbardziej lubię Chopina, Saint-Saens'a, Verdi'ego i paru innych, pod względem anatomicznym jestem przeraźliwie chudy. Mam nadzieję, że nikogo nie przestraszyłem.

Pozdrawiam.

+Quote Post
amen
post 17.07.2007 - 21:24
Post #207

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

No skoro prawie wszyscy napisali, to nadeszła i pora na mnie:) Mam prawie tyle lat, co lucid, z tym wyjątkiem, że 23 wiecej. Miałem nie pisać o swoim wieku ale z coponiektórzymi (coponiektórzymi pisze się razem??) spotkam się już za za 2,5 tygodnia więc i tak się wyda:) jestem również raczej małomówny i poważny. Kiedyś nie byłem ale wtedy piłem ale to już historia, więc się nie liczy... Jestem niepoprawnym, twardo stąpającym po ziemi romantykiem. To znaczy potrafię o siebie zadbać, czego mnie życie nauczyło. O przyjaciół dbam z tym, że mam tylko jedego, a jest nim moja żona. Mam syna oryginała o wysokim ig w wieku 14 lat, który jest moim nauczycielem (naucza mnie panować nad sobą...) Parapsychologią interesuję się w sposób praktyczny od 14 lat- wykorzystuję ją w życiu by było łatwiejsze, radośniejsze i spokojniejsze, bo po to ono jest, po to jest ono:)
Z zainteresowań wymienię jeszcze muzykę- gotyk, black metal i death metal; trochę dziwne połączenie bo kocham życie...
To tyle o mnie- pozdrawiam

+Quote Post
Cytryna
post 17.07.2007 - 22:49
Post #208

Częsty Gość Rodziny
**

Notatnik

Tak sobie Kochani przeglądam te wszystkie Nasze charakterystki , przysłowione trzy groszę jak się to mówi... i tak sobie pomyslałam : Czyż my wszyscy nie jesteśmy fantastyczni ? :D .

+Quote Post
daywalker
post 17.07.2007 - 23:14
Post #209

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

CYTAT(lucid @ 17.07.2007 - 21:23) *
Mam nadzieję, że nikogo nie przestraszyłem.

I szlo ci nawet niezle do momenty w ktorym opowiedziales nam o swoich zainteresowaniach;)

CYTAT(lucid @ 17.07.2007 - 21:23) *
w wolnych chwilach rozwiązuję zadania z fizyki i matematyki.

Tak sie przerazilem ze skonczylem na tym wlasnie zdaniu;p, wole nie ryzykowac;).

Witam, i pozdrawiam.

+Quote Post
SORROW
post 17.07.2007 - 23:16
Post #210

Guests

Temat przekształcił się trochę w "pogadajmy" .Ale jest OK . Najgorsze jednak jest to, że (szczególnie) dziewczyny piszą w stylu " interesuję się szachami, " albo" od dwóch dni interesuje się zjawiskiem oobe..." "okres spóźnia mi się o pół roku..." a ,że sorrow zajeb*isty gościu jest i śmieszne rzeczy mówi ,to już żadna nie napisze ... ;)

+Quote Post
amaś
post 18.07.2007 - 06:35
Post #211

Przyjaciel Rodziny

Notatnik

"interesuje sie szachami"?
"okres spóźnia mi się pół roku"?

haha...
No dobra Sorrow jesteś zajebisty ;)
Tylko czemu masz taki smutny nick?

Pozdrawiam

+Quote Post
Angello
post 18.07.2007 - 07:00
Post #212

Guests

CYTAT(Militar @ 17.07.2007 - 19:17) *
jest taka książka 'Życie bez pieczywa' rech rech rech :D ja tam czytam i experymentuję naraz tak jak mój idol Dexter

Pytanie tylko czy mówisz o tym Dexterze z kreskówki czy tym seryjnym mordercy? :D

+Quote Post
Kronopio
post 18.07.2007 - 07:56
Post #213

zdrogi.blogspot.com
Ikona Grupy

Notatnik

CYTAT(amaś @ 18.07.2007 - 07:35) *
Tylko czemu masz taki smutny nick?

No właśnie czemu? "żałosny" nick i fotka..
Dobrze że są inni ludzie na tym forum bo zawsze mnie to ciekawiło ale nie przyszło by mi nigdy do głowy żeby zapytać. Taką mam chorobę że nie potrafię znajdywać prostych rozwiązań.

+Quote Post
Ketrab
post 18.07.2007 - 08:25
Post #214

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Kronopio @ 18.07.2007 - 08:56) *
No właśnie czemu? "żałosny" nick i fotka..
Dobrze że są inni ludzie na tym forum bo zawsze mnie to ciekawiło ale nie przyszło by mi nigdy do głowy żeby zapytać. Taką mam chorobę że nie potrafię znajdywać prostych rozwiązań.

To jest jego twarz

+Quote Post
Kronopio
post 18.07.2007 - 10:37
Post #215

zdrogi.blogspot.com
Ikona Grupy

Notatnik

CYTAT(Ketrab @ 18.07.2007 - 09:25) *
To jest jego twarz

no nawet jeśli tak to jest strasznie smutnym człowiekiem z taka miną i nickiem...

+Quote Post
Cytryna
post 18.07.2007 - 10:51
Post #216

Częsty Gość Rodziny
**

Notatnik

CYTAT(Kronopio @ 18.07.2007 - 11:37) *
no nawet jeśli tak to jest strasznie smutnym człowiekiem z taka miną i nickiem...

Ehh , przyczepiliście się do biednego Sorrowa ...a może pod tą maską kryje się piękne wnętrze ? ;>

+Quote Post
quality
post 18.07.2007 - 13:00
Post #217

Znajomy Rodziny

Notatnik

Wnętrze nawet jeśli nie piękne (chociaż nie mówię że nie), to śmieszne :* Popieram Amaś, Sorrow rulez xD

+Quote Post
Ketrab
post 18.07.2007 - 13:05
Post #218

Dusza Towarzystwa

Sorrow to jeden z porządniejszych użytkowników tego forum , trochę Darka .S mi przypomina ,stary(ale jary) chłop a pogada z młodym jak z rówieśnikiem ....ale to nie dział na cukrowanie(: , pozdro

+Quote Post
SORROW
post 18.07.2007 - 14:06
Post #219

Guests

Właśnie. Kończyć słodzenie ;) .
No ,dobra dzięki za zainteresowanie .Prawda jest taka sorrow = smutny człowiek .Nic nie poradzę . Siłą rzeczy próbuję rozweselać z różnym skutkiem oczywiście. Ale nicka muszę chyba zmienić, bo za bardzo intrygujący.Kilka osób napisało mi,że w takiej formie ponoć ich (je-te osoby ) odwiedzałem. A ja normalny chłop jestem Proporcje : 179 /95/ 10 ;) ważę prawie stówę . No dobra , z tą "dziesiątką" przesadziłem ze trzy centy trzeba odjąć ,bo mi się linijka złamała ;) POZDRAWIAM i przekazuję pozytywną energię w kolorze białym .

+Quote Post
Bigol
post 18.07.2007 - 16:22
Post #220

Gość Rodziny
*

A niech tam, czas chyba i na mnie...czytając widzę, że zaczyna pojawiać się stara gwardia. A więc...
witamy w klubie tetryków.
Zodiakalny Skorpion. wiek kadłuba - 52 lata. Od 37 lat eksploruję Ezoterykę (z różnym zresztą skutkiem)
Z racji wieku (ciało eteryczne powoli zaczyna przypominać konsystencją zlasowane wapno) nie liczcie na to,
że będe szalał w pierwszej linii z wielkim sztandarem "OOBE jest dobre na wszystko". Zajmę się raczej
ochroną taborów.
Po przeczytaniu, prawie całego forum, mam wiele pytań. Sam też mogę na wiele odpowiedzieć.
Wszak wszyscy jesteśmy częścią tej samej Jażni.
Tylko proszę... nie pytajcie mnie jak umierał ostatni dinozaur!!!!
A tak na marginesie Sorrow ! Ten ostatni wymiar "10" to podałeś w calach czy centymetrach?!!!!

+Quote Post
Ketrab
post 18.07.2007 - 18:28
Post #221

Dusza Towarzystwa

CYTAT(SORROW @ 18.07.2007 - 15:06) *
A ja normalny chłop jestem Proporcje : 179 /95/ 10 ;) ważę prawie stówę . No dobra , z tą "dziesiątką" przesadziłem ze trzy centy trzeba odjąć ,bo mi się linijka złamała ;) POZDRAWIAM i przekazuję pozytywną energię w kolorze białym .

Jeżeli Sorrow jest przedstawicielem smutnej części społeczeństwa ,to jak do jasnej cholery musi wyglądać da radosna uhahahaha

+Quote Post
Discoverer
post 18.07.2007 - 18:37
Post #222

OBE Maniak 41
Ikona Grupy

Notatnik

"Od 37 lat eksploruję Ezoterykę" to musisz mieć niezły bagaż doświadczeń:)
Przedział wiekowy na tym forum jest różny jedna osoba ma 14lat inna jak ja 29 jeszcze inna 34 czy tak jak Ty 52 To niema większego znaczenia, kto ile ma lat ważny jest wspólny cel - OBE dzielenie się doświadczeniami udzielanie cennych rad.

+Quote Post

26 Stron V  « < 9 10 11 12 13 > » 
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park