oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

26 Stron V  « < 9 10 11 12 13 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Trzy Grosze O Mnie ..., Napisz jaki jesteś - chętnie poczytamy :)
amaś
post 18.07.2007 - 06:35
Post #211

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

"interesuje sie szachami"?
"okres spóźnia mi się pół roku"?

haha...
No dobra Sorrow jesteś zajebisty ;)
Tylko czemu masz taki smutny nick?

Pozdrawiam
Go to the top of the page

+Quote Post
Angello
post 18.07.2007 - 07:00
Post #212

Guests

CYTAT(Militar @ 17.07.2007 - 19:17) *
jest taka książka 'Życie bez pieczywa' rech rech rech :D ja tam czytam i experymentuję naraz tak jak mój idol Dexter

Pytanie tylko czy mówisz o tym Dexterze z kreskówki czy tym seryjnym mordercy? :D

+Quote Post
Kronopio
post 18.07.2007 - 07:56
Post #213

zdrogi.blogspot.com
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

CYTAT(amaś @ 18.07.2007 - 07:35) *
Tylko czemu masz taki smutny nick?

No właśnie czemu? "żałosny" nick i fotka..
Dobrze że są inni ludzie na tym forum bo zawsze mnie to ciekawiło ale nie przyszło by mi nigdy do głowy żeby zapytać. Taką mam chorobę że nie potrafię znajdywać prostych rozwiązań.

+Quote Post
Ketrab
post 18.07.2007 - 08:25
Post #214

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Kronopio @ 18.07.2007 - 08:56) *
No właśnie czemu? "żałosny" nick i fotka..
Dobrze że są inni ludzie na tym forum bo zawsze mnie to ciekawiło ale nie przyszło by mi nigdy do głowy żeby zapytać. Taką mam chorobę że nie potrafię znajdywać prostych rozwiązań.

To jest jego twarz

+Quote Post
Kronopio
post 18.07.2007 - 10:37
Post #215

zdrogi.blogspot.com
Ikona Grupy

Notatnik

CYTAT(Ketrab @ 18.07.2007 - 09:25) *
To jest jego twarz

no nawet jeśli tak to jest strasznie smutnym człowiekiem z taka miną i nickiem...

+Quote Post
Cytryna
post 18.07.2007 - 10:51
Post #216

Częsty Gość Rodziny
**

Notatnik

CYTAT(Kronopio @ 18.07.2007 - 11:37) *
no nawet jeśli tak to jest strasznie smutnym człowiekiem z taka miną i nickiem...

Ehh , przyczepiliście się do biednego Sorrowa ...a może pod tą maską kryje się piękne wnętrze ? ;>

+Quote Post
quality
post 18.07.2007 - 13:00
Post #217

Znajomy Rodziny

Notatnik

Wnętrze nawet jeśli nie piękne (chociaż nie mówię że nie), to śmieszne :* Popieram Amaś, Sorrow rulez xD

+Quote Post
Ketrab
post 18.07.2007 - 13:05
Post #218

Dusza Towarzystwa

Sorrow to jeden z porządniejszych użytkowników tego forum , trochę Darka .S mi przypomina ,stary(ale jary) chłop a pogada z młodym jak z rówieśnikiem ....ale to nie dział na cukrowanie(: , pozdro

+Quote Post
SORROW
post 18.07.2007 - 14:06
Post #219

Guests

Właśnie. Kończyć słodzenie ;) .
No ,dobra dzięki za zainteresowanie .Prawda jest taka sorrow = smutny człowiek .Nic nie poradzę . Siłą rzeczy próbuję rozweselać z różnym skutkiem oczywiście. Ale nicka muszę chyba zmienić, bo za bardzo intrygujący.Kilka osób napisało mi,że w takiej formie ponoć ich (je-te osoby ) odwiedzałem. A ja normalny chłop jestem Proporcje : 179 /95/ 10 ;) ważę prawie stówę . No dobra , z tą "dziesiątką" przesadziłem ze trzy centy trzeba odjąć ,bo mi się linijka złamała ;) POZDRAWIAM i przekazuję pozytywną energię w kolorze białym .

+Quote Post
Bigol
post 18.07.2007 - 16:22
Post #220

Gość Rodziny
*

A niech tam, czas chyba i na mnie...czytając widzę, że zaczyna pojawiać się stara gwardia. A więc...
witamy w klubie tetryków.
Zodiakalny Skorpion. wiek kadłuba - 52 lata. Od 37 lat eksploruję Ezoterykę (z różnym zresztą skutkiem)
Z racji wieku (ciało eteryczne powoli zaczyna przypominać konsystencją zlasowane wapno) nie liczcie na to,
że będe szalał w pierwszej linii z wielkim sztandarem "OOBE jest dobre na wszystko". Zajmę się raczej
ochroną taborów.
Po przeczytaniu, prawie całego forum, mam wiele pytań. Sam też mogę na wiele odpowiedzieć.
Wszak wszyscy jesteśmy częścią tej samej Jażni.
Tylko proszę... nie pytajcie mnie jak umierał ostatni dinozaur!!!!
A tak na marginesie Sorrow ! Ten ostatni wymiar "10" to podałeś w calach czy centymetrach?!!!!

+Quote Post
Ketrab
post 18.07.2007 - 18:28
Post #221

Dusza Towarzystwa

CYTAT(SORROW @ 18.07.2007 - 15:06) *
A ja normalny chłop jestem Proporcje : 179 /95/ 10 ;) ważę prawie stówę . No dobra , z tą "dziesiątką" przesadziłem ze trzy centy trzeba odjąć ,bo mi się linijka złamała ;) POZDRAWIAM i przekazuję pozytywną energię w kolorze białym .

Jeżeli Sorrow jest przedstawicielem smutnej części społeczeństwa ,to jak do jasnej cholery musi wyglądać da radosna uhahahaha

+Quote Post
Discoverer
post 18.07.2007 - 18:37
Post #222

OBE Maniak 41
Ikona Grupy

Notatnik

"Od 37 lat eksploruję Ezoterykę" to musisz mieć niezły bagaż doświadczeń:)
Przedział wiekowy na tym forum jest różny jedna osoba ma 14lat inna jak ja 29 jeszcze inna 34 czy tak jak Ty 52 To niema większego znaczenia, kto ile ma lat ważny jest wspólny cel - OBE dzielenie się doświadczeniami udzielanie cennych rad.

+Quote Post
SORROW
post 18.07.2007 - 20:32
Post #223

Guests

CYTAT(Bigol @ 18.07.2007 - 17:22) *
(...)
Zodiakalny Skorpion. wiek kadłuba - 52 lata. Od 37 lat eksploruję Ezoterykę (z różnym zresztą skutkiem)

Tylko proszę... nie pytajcie mnie jak umierał ostatni dinozaur!!!!
A tak na marginesie Sorrow ! Ten ostatni wymiar "10" to podałeś w calach czy centymetrach?!!!!
(...)

Ale gościu pojechał : "wiek kadłuba '" !!? ... ciekawe,jak określasz pozostałe części ciała ;)
Bigol - jeszcze gorzej - wymiar podałem w milimetrach ... (teraz stracę w oczach forumowiczek
;( Ale nic to .Jak widać ludzi na forum przybywa- czy to przelotnie, czy "forever " , ale się pojawiają .Jak ma ktoś problem ,niech wali - w sprawach całkowicie nie związanych z tematyką OOBE sorrow udzieli każdej odpowiedzi. Nie pytajcie natomiast o LD/OOBE , bo sam zawalę pytaniami ;) . Wszystko ,co mnie dotyczy w tej materii to masa spontanów .

+Quote Post
Militar
post 18.07.2007 - 21:02
Post #224

Dusza Towarzystwa

Notatnik

mnie możecie pytać czy czytałem książkę 'życie bez pieczywa' albo czy zmawiam paciorki ewentualnie czy dostałem nobla i jem bigos z surówką zakrapiany cytryną ha ewentualnie spytajcie czy Ketrab to Bartek ale jeśli chodzi o oobe to wiem tyle o tym co budowie bomby termonuklearnej....czyli prawie wszystko :D... eh czas targnąć nutę ze szklanki

+Quote Post
Namaste
post 18.07.2007 - 21:25
Post #225

Członek Rodziny

Ja też ją czytałem nawet mam ją w domu muszę przyznać,że po części działa:-)

+Quote Post
Karakan
post 19.07.2007 - 11:35
Post #226

Listek
Ikona Grupy

Notatnik

CYTAT(Militar @ 18.07.2007 - 22:02) *
mnie możecie pytać czy czytałem książkę 'życie bez pieczywa' albo czy zmawiam paciorki ewentualnie czy dostałem nobla...

Ja tylko czekam, aż któryś z wymienionych moderatorów się na ciebie zdenerwuje, może ciekawie być ;]

+Quote Post
daywalker
post 19.07.2007 - 12:10
Post #227

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

CYTAT(Militar @ 18.07.2007 - 22:02) *
mnie możecie pytać czy czytałem książkę 'życie bez pieczywa' albo czy zmawiam paciorki ewentualnie czy dostałem nobla i jem bigos z surówką zakrapiany cytryną ha ewentualnie spytajcie czy Ketrab to Bartek ale jeśli chodzi o oobe to wiem tyle o tym co budowie bomby termonuklearnej....czyli prawie wszystko :D... eh czas targnąć nutę ze szklanki

A ten pokemon na twoim avatarze to ty? :D. Sorry, ale umierałem z ciekawości..

+Quote Post
SORROW
post 19.07.2007 - 12:35
Post #228

Guests

Ha, ha, ha... jaki dowcipny gościu ... z tego Daywalkera . Dzisiaj czepia się avatara, jutro Twojej mamy ;) Miejcie go na oku ;)

+Quote Post
daywalker
post 19.07.2007 - 12:54
Post #229

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

Dobra, koniec żartów. Bo niektórzy biorą to za bardzo do siebie... Dostałem anonimowy telefon z pogróżkami... i teraz boje się wyjść z domu:/. Powinniśmy w tym miejscu przeprosić Karakana... On ten temat będzie musiał posprzątać... Niech służy celom do których został stworzony.. peace and out...

+Quote Post
Ketrab
post 19.07.2007 - 13:22
Post #230

Dusza Towarzystwa

CYTAT(daywalker @ 19.07.2007 - 13:54) *
Dobra, koniec żartów. Bo niektórzy biorą to za bardzo do siebie...

No co ty Day ja zawsze wiedziałem że z ciebie podejrzana bestia (:
p.s
Ale jebitnie śmiesznie wyglądam z tym żółtym Avatarem, ale czego nie robi się dla Rebelii (:

+Quote Post
Cytryna
post 21.07.2007 - 10:12
Post #231

Częsty Gość Rodziny
**

Notatnik

Ale jebitnie śmiesznie wyglądam z tym żółtym Avatarem, ale czego nie robi się dla Rebelii (:
[/quote]

Ketrab nie żartuj , oczojebitny avatar jest świetny ... przynajmniej go widać ;) .

+Quote Post

26 Stron V  « < 9 10 11 12 13 > » 
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park