|
|
![]() ![]() |
11.08.2007 - 18:35
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Cześć. Ja też kiedyś wierzyłam tym stronom piszącym jakoby to OOBE było złe itd. :) Jednak po pewnym czasie zrozumiałam, że to sieje niepotrzebny zamęt i wyszłam z tego. Ileż to razy słyszy się, że coś jest złe. Strach, bariera - zrozumiałam jak wiele rzeczy potrafi wytworzyć - dobre wykreować na złe. To strach przed nieznanym. Tak samo dawno temu ludzie bali się, że świat jest płaski i nieodkryte tereny są zamieszkiwane przez potwory. Dopiero wyprawa pewnego śmiałka pokazała, że tak nie jest :-) Pozdrawiam serdecznie i ciepło. O mnie możesz poczytać kilka stronek wcześniej. Joanna, lat 22 i na dłuższą metę nudna ;)Witaj :)
|
|
|
|
| Artur_flyer |
11.08.2007 - 22:26
|
|
Guests |
Hey Slothia :) Nie jesteś nudna, przecież interesujesz się Oobe. Uwierz w siebie :):):):):):):):):)
Przesyłam gorące OBEPOZDROWIENIA :) |
|
|
|
12.08.2007 - 02:15
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Dzięki Slothia za przywitanie.
A jeszcze tak a pro po tego złego astralu i obe. To chciałabym zauważyć, że wiele z tych stron, które piętnują te rzeczy, powstaje również dzięki ludziom, którzy uważają siebie za rozwijających się duchowo (w ezoterycznym pojęciu tego słowa). Tzn. owszem - pewnie się rozwijają, ale to jest ich metoda, a tej obemaniakowej nie uznają. Ja myślę, że to tak jak z różnymi odmianami chrześcijan - jedni uznają matkę boską inni nie, jedni uznają trójcę inni nie. I stąd powstają konflikty. Z tym że wśród ezoteryków czy też zajmujących się parapsychologią (wsio ryba) nie ma takich zorganizowanych grup, które miałyby sprecyzowane ideologie prowadzące do otwartych konfliktów, ponieważ wszyscy są ludźmi poszukującymi prawdy (choć jak wszędzie bywają czarne owce). Ja staram się poszukiwać prawdy. A jedynym na to sposobem jest doświadczanie. To ten najsłynniejszy Budda powiedział, że nie należy wierzyć w coś tylko dlatego, że ktoś tak mówi, że jest prawdą. I paradoksalnie jego słowom też nie należy wierzyć. No ale tu już zagłębiam się za bardzo w filozofię. Pozdrawiam wszystkich śmiałków, którzy doświadczają. Cokolwiek doświadczymy wzbogaci to naszą wiedzę. |
|
|
|
| kamglow |
16.08.2007 - 18:00
|
|
Guests |
Ok [Vvi] ViVi, witam Cię. Lubie Cie tak samo jak SLothie.
Artur_Flyer.. jedno mi sie na myśl przychodzi. IMMO QEE wdrożenia szkolenia, opracowania Lean Kaizen Klimat Satysfakcja 5S www.immoqee.com. |
|
|
|
| Artur_flyer |
17.08.2007 - 15:29
|
|
Guests |
|
|
|
|
17.08.2007 - 19:25
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Cześć Kamglow, fajnie, że mnie lubisz, tylko jeszcze nie wiem za co hehe:)
|
|
|
|
| SORROW |
18.08.2007 - 20:14
|
|
Guests |
Bo on kobiety lubi ...bezinteresownie .
|
|
|
|
19.08.2007 - 14:14
|
|
|
|
|
|
|
| kamglow |
19.08.2007 - 20:08
|
|
Guests |
SORROW: nie.
I zapodam tu cytat z pisma świętego: "niech wasza mowa bedzie - tak, nie - co ponadto jest, od złego pochodzi. |
|
|
|
30.08.2007 - 10:29
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Wklejka o mnie . Wyraznie dostrzegam u siebie poprawe humoru.
|
|
|
|
30.08.2007 - 10:41
|
|
|
|
|
|
|
30.08.2007 - 11:14
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Hej :D To ja może zacznę od mojego wieku... Mam 13 lat... Wiem, wiem, pewnie myślicie "co taka młoda osoba robi na forum oobe" otóż zainteresowałam sie parapsychologią nie dawno... pierwszą książkę jaką przeczytałam na ten temat to była książka Darka Sugiera... Następnie trylogia Monroa... Stwierdziłam, że to może być coś fajnego i weszłam w to głębiej... Jestem ze Szczecina...
|
|
|
|
30.08.2007 - 11:21
|
|
|
Hej :D To ja może zacznę od mojego wieku... Mam 13 lat... Wiem, wiem, pewnie myślicie "co taka młoda osoba robi na forum oobe" otóż zainteresowałam sie parapsychologią nie dawno... pierwszą książkę jaką przeczytałam na ten temat to była książka Darka Sugiera... Następnie trylogia Monroa... Stwierdziłam, że to może być coś fajnego i weszłam w to głębiej... Jestem ze Szczecina... Witaj na forum, prawdopodobnie imienniczko. Chyba tutaj już nikt nie zadaje sobie pytania "co taka młoda osoba robi na forum", bo tu jest taka różnorodność wiekowa, że hej! :) Wszystkich tutaj zawiodły różne cele m.in. ciekawość, chęć poznania. Weszłam w temat o OOBE ładnych parę lat temu - miałam może piętnaście lat? Dalej w nim siedzę, więc coś w tym jest. "Search never ends in hearts of believers" Pozdrawiam i witaj. |
|
|
|
30.08.2007 - 11:35
|
|
|
Solthia ja mam 14 lat, 3 miesiące prób i i 1 wyjście za sobą :) (jakoś szybko mi to przyszło) :)
pozdro :) |
|
|
|
30.08.2007 - 11:36
|
|
|
Hej :D To ja może zacznę od mojego wieku... Mam 13 lat... Wiem, wiem, pewnie myślicie "co taka młoda osoba robi na forum oobe" otóż zainteresowałam sie parapsychologią nie dawno... pierwszą książkę jaką przeczytałam na ten temat to była książka Darka Sugiera... Następnie trylogia Monroa... Stwierdziłam, że to może być coś fajnego i weszłam w to głębiej... Jestem ze Szczecina... Też mam 13 lat. I na początku myślałem tak jak ty, że wszyscy będą mówić, że młody i w ogóle. Jednak muszę Ci powiedzieć, że jest zajebiście i mam nadzieję, że będzie tak dalej. Pozdrawiam |
|
|
|
30.08.2007 - 11:38
|
|
|
Kuba, "jesteś młody i w ogóle" fajny ;) hehe pozdrawiam Ciebie i udanego OOBE-owania :)
|
|
|
|
30.08.2007 - 13:56
|
|
|
To fajnie :-) Dzięki :D Pozdrawiam
|
|
|
|
31.08.2007 - 09:06
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witam
Nazywam sie Żaneta mam dopiero 15 lat. Mieszkam w Częstochowie. Interesuję się siatkówką i żużlem. Jestem tu nowa i początkująca. O OOBE dowiedziałam się nie dawno od koleżanki i mnie tak strasznie to zaciekawiło że postanowiłam spróbować. Mam nadzieję że się szybko nie poddam jeśli mi coś nie będzie wychodziło. ;) Pozdrawiam |
|
|
|
| Artur_flyer |
31.08.2007 - 17:59
|
|
Guests |
Hej :D To ja może zacznę od mojego wieku... Mam 13 lat... Wiem, wiem, pewnie myślicie "co taka młoda osoba robi na forum oobe" otóż zainteresowałam sie parapsychologią nie dawno... pierwszą książkę jaką przeczytałam na ten temat to była książka Darka Sugiera... Następnie trylogia Monroa... Stwierdziłam, że to może być coś fajnego i weszłam w to głębiej... Jestem ze Szczecina... Hej Asiuliczek, wiek nie ma znaczenia, ja chyba byłem jeszcze młodszy od ciebie kiedy pierwszy raz usłyszałem o obe, teraz mam 23 latka hehe. A i miło, że jest ktoś ze Szczecina oprócz mnie. |
|
|
|
31.08.2007 - 18:54
|
|
|
|
|
|
|
31.08.2007 - 19:42
|
|
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |