oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

26 Stron V  « < 12 13 14 15 16 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Trzy Grosze O Mnie ..., Napisz jaki jesteś - chętnie poczytamy :)
Zbyszek
post 30.08.2007 - 10:29
Post #274

cialka.net
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Wklejka o mnie . Wyraznie dostrzegam u siebie poprawe humoru.
Go to the top of the page

+Quote Post
...
post 30.08.2007 - 10:41
Post #275

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

CYTAT(Zbyszek @ 30.08.2007 - 11:29) *
Wklejka o mnie . Wyraznie dostrzegam u siebie poprawe humoru.

Noo Zbyszku, a miałeś zły humorek:)? Nie wolno się smucić Tobie :-)

Pozdrawiam

Wklejka o mnie: i mój humor jest w porządku, nawet trochę odmłodniałam w profilu ;)

+Quote Post
Asiuliczek
post 30.08.2007 - 11:14
Post #276

Gość Rodziny
*

Hej :D To ja może zacznę od mojego wieku... Mam 13 lat... Wiem, wiem, pewnie myślicie "co taka młoda osoba robi na forum oobe" otóż zainteresowałam sie parapsychologią nie dawno... pierwszą książkę jaką przeczytałam na ten temat to była książka Darka Sugiera... Następnie trylogia Monroa... Stwierdziłam, że to może być coś fajnego i weszłam w to głębiej... Jestem ze Szczecina...

+Quote Post
...
post 30.08.2007 - 11:21
Post #277

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Asiuliczek @ 30.08.2007 - 12:14) *
Hej :D To ja może zacznę od mojego wieku... Mam 13 lat... Wiem, wiem, pewnie myślicie "co taka młoda osoba robi na forum oobe" otóż zainteresowałam sie parapsychologią nie dawno... pierwszą książkę jaką przeczytałam na ten temat to była książka Darka Sugiera... Następnie trylogia Monroa... Stwierdziłam, że to może być coś fajnego i weszłam w to głębiej... Jestem ze Szczecina...

Witaj na forum, prawdopodobnie imienniczko. Chyba tutaj już nikt nie zadaje sobie pytania "co taka młoda osoba robi na forum", bo tu jest taka różnorodność wiekowa, że hej! :) Wszystkich tutaj zawiodły różne cele m.in. ciekawość, chęć poznania. Weszłam w temat o OOBE ładnych parę lat temu - miałam może piętnaście lat? Dalej w nim siedzę, więc coś w tym jest.
"Search never ends in hearts of believers"
Pozdrawiam i witaj.

+Quote Post
mati415
post 30.08.2007 - 11:35
Post #278

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Solthia ja mam 14 lat, 3 miesiące prób i i 1 wyjście za sobą :) (jakoś szybko mi to przyszło) :)

pozdro :)

+Quote Post
ldkiler
post 30.08.2007 - 11:36
Post #279

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Też mam 13 lat. I na początku myślałem tak jak ty, że wszyscy będą mówić, że młody i w ogóle. Jednak muszę Ci powiedzieć, że jest zajebiście i mam nadzieję, że będzie tak dalej.

Pozdrawiam

+Quote Post
...
post 30.08.2007 - 11:38
Post #280

Dusza Towarzystwa

Kuba, "jesteś młody i w ogóle" fajny ;) hehe pozdrawiam Ciebie i udanego OOBE-owania :)

+Quote Post
Asiuliczek
post 30.08.2007 - 13:56
Post #281

Gość Rodziny
*

To fajnie :-) Dzięki :D Pozdrawiam

+Quote Post
ŻanetQa
post 31.08.2007 - 09:06
Post #282

Przechodzień

Notatnik

Witam

Nazywam sie Żaneta mam dopiero 15 lat. Mieszkam w Częstochowie. Interesuję się siatkówką i żużlem. Jestem tu nowa i początkująca. O OOBE dowiedziałam się nie dawno od koleżanki i mnie tak strasznie to zaciekawiło że postanowiłam spróbować. Mam nadzieję że się szybko nie poddam jeśli mi coś nie będzie wychodziło. ;)

Pozdrawiam

+Quote Post
Artur_flyer
post 31.08.2007 - 17:59
Post #283

Guests

Hej Asiuliczek, wiek nie ma znaczenia, ja chyba byłem jeszcze młodszy od ciebie kiedy pierwszy raz usłyszałem o obe, teraz mam 23 latka hehe. A i miło, że jest ktoś ze Szczecina oprócz mnie.

+Quote Post
VVi
post 31.08.2007 - 18:54
Post #284

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Stwierdziłam, że to może być coś fajnego i weszłam w to głębiej...

Cytat Asiuliczka, ale moja wypowiedz do wszystkich jest kierowana - Wy nie wchodźcie tylko wychodźcie!!! ...z ciała;P

+Quote Post
Asiuliczek
post 31.08.2007 - 19:42
Post #285

Gość Rodziny
*

CYTAT(VVi @ 31.08.2007 - 19:54) *
Cytat Asiuliczka, ale moja wypowiedz do wszystkich jest kierowana - Wy nie wchodźcie tylko wychodźcie!!! ...z ciała;P

Ale mi nie chodziło o to, że wchodzę w ciało, tylko, że chcę poszerzyć swoją wiedzę na temat OOBE :D

+Quote Post
VVi
post 31.08.2007 - 19:44
Post #286

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Asiuliczek @ 31.08.2007 - 20:42) *
Ale mi nie chodziło o to, że wchodzę w ciało, tylko, że chcę poszerzyć swoją wiedzę na temat OOBE :D

Wiem, o co ci chodziło. Ten mój tekst to był żart.

+Quote Post
Asiuliczek
post 31.08.2007 - 19:50
Post #287

Gość Rodziny
*

CYTAT(VVi @ 31.08.2007 - 20:44) *
Wiem, o co ci chodziło. Ten mój tekst to był żart.

Spoko :P

+Quote Post
Nimue
post 02.09.2007 - 20:09
Post #288

Gość Rodziny
*

Notatnik

Witam!
Jestem tu nowa, wiec wypada sie przedstawic.
Lat 22/zainteresowania: legendy, podania, mitologia, muzyka,sztuka ,poezja ,sny ... etc
nalogi:zielona herbata ;)
Co mnie tu sprowadza?
Pragne dowiedziec sie wiecej o czyms czego juz doswiadczalam, jako dziecko miewalam OOBE i LD (LD bylo standardem) wlasciwie dopiero calkiem niedawno"odkrylam",ze to co bylo dla mnie zjawiskiem naturalnym(zreszta nim jest) wogole w jakis sposob sie nazywa.

Pragne poszerzyc ma wiedze i nad tym pracowac.

Pozdrawiam.

Nimue

+Quote Post
...
post 02.09.2007 - 20:18
Post #289

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Nimue @ 02.09.2007 - 21:09) *
Witam!
Lat 22/zainteresowania: legendy, podania, mitologia, muzyka,sztuka ,poezja ,sny ... etc
Co mnie tu sprowadza?
Pragne dowiedziec sie wiecej o czyms czego juz doswiadczalam, jako dziecko miewalam OOBE i LD (LD bylo standardem) wlasciwie dopiero calkiem niedawno"odkrylam",ze to co bylo dla mnie zjawiskiem naturalnym(zreszta nim jest) wogole w jakis sposob sie nazywa.

Pozdrawiam.

Nimue

Witaj rówieśniczko i miłego pobytu na forum. Pozdrawiam Cię serdecznie :)

+Quote Post
Artur_flyer
post 02.09.2007 - 20:26
Post #290

Guests

CYTAT(Nimue @ 02.09.2007 - 21:09) *
Witam!
Co mnie tu sprowadza?

Pozdrawiam.

Nimue

Witaj, jeśli chcesz dowiedzieć się czegoś więcej o OBE to dobrze trafiłaś hehe. Mamy ze sobą coś wspólnego, mianowicie ja też nałogowo piję zieloną herbatę. A i strona Darka jakbyś jeszcze nie znała, tam również jest wiele ciekawych informacji obemaniak POZDRO :)

+Quote Post
SORROW
post 02.09.2007 - 22:38
Post #291

Guests

Możesz czerpać wiadrami czystą nieskażoną wiedzę z tego wspaniałego forum.
Tutaj czuje się miłość i wszechobecną wolność ...

+Quote Post
SORROW
post 03.09.2007 - 13:21
Post #292

Guests

CYTAT(SORROW @ 02.09.2007 - 23:38) *
Możesz czerpać wiadrami czystą nieskażoną wiedzę z tego wspaniałego forum.
Tutaj czuje się miłość i wszechobecną wolność ...

Hehe...że sam siebie zacytuję chwaląc to wspaniałe forum, a raczej ludzi je ożywiających i tworzących . Dziękuję Darku za ciepłe słowa , oraz wszystkim za PM-ki odnośnie moich -jakby to nazwać -pijackich wywodów czyli pseudopoezji . Tak się składa,że mocny kac połączony z butelką wina zmieszany z chwilą samotności spowodował u mnie wylew emocji ,które to w postaci kilkudziesięciu słów zawisły na serwerze.
Jeszcze raz thx i POZDRAWIAM !!!
Kurde sorrow rozkleiłeś się starcze !!!

+Quote Post
ptasiek
post 03.09.2007 - 13:31
Post #293

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Witam! Pomyślałem sobie, że już czas się przedstawić :-)
Nazywam się Marek, mam 16 lat. Od kilku godzin uczęszczam do liceum (pierwszy dzień szkoły:( , profil mat- inf. Interesuję się oobe, transkomunikacją, a niegdyś ufo. Mieszkam na wsi ;-). Trenuje oobe od paru miesięcy, z wyraźnymi postępami. Poza tym lubię sport, m.in. siatkówkę.
Pozdrawiam.

+Quote Post
Artur_flyer
post 03.09.2007 - 16:46
Post #294

Guests

No to Marek oficjalnie witamy cię na naszym forum, pięknym, cudownym forum. Pewnie już zdążyłeś się o tym przekonać.
PS: Ja też mieszkam na wsi (okolice SZCZECINA)

+Quote Post

26 Stron V  « < 12 13 14 15 16 > » 
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park