oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

26 Stron V  « < 14 15 16 17 18 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Trzy Grosze O Mnie ..., Napisz jaki jesteś - chętnie poczytamy :)
Ketrab
post 15.09.2007 - 18:38
Post #307

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

CYTAT(SORROW @ 15.09.2007 - 19:16) *
A tak woogóle, to jakiś rok temu 3/4 ludzi w tym miejscu prawiło w kółko o LD , a teraz raczej nie uświadczycie takich tematów-samoświadomość się zwiększa - wszyscy już "WYCHODZĄ " a nie śpią(śnią).

Ehh radził bym takich rzeczy nie pisać, w naszym szybko zmieniąjący sie kraju gdzie opozycja walczy z rządem za marzenia zaczną karać.
p.s
Obyś się nie mylił kochany Sorrowie
Go to the top of the page

+Quote Post
wert
post 20.09.2007 - 20:51
Post #308

Przyjaciel Rodziny

no ja juz sie przedstawialem dawno temu, no ale nie bylo mnie. a wrocilem ,wiec uznajcie to za przywitanie sie spowrotem :)

+Quote Post
Nevar
post 21.09.2007 - 14:04
Post #309

Znajomy Rodziny

Notatnik

Siemka Wszystkim!;]
Jestem Nevar, znany rowniesz jako djNevar lub Kuba. :)
Na forum goszcze od daaawna. Jestem jednym z moderatorow strony Darka oraz jestem OBEswirem :D
Zarazilem ta pasja nawet moja Kochana Dziewczyne:)
Obecnie jestem studentem 3 roku Politechniki Lubelskiej na kierunku Metrologia i komputerowe systemy pomiarowe. (nie mylic z meteorologia ;p) I nie pytajcie co to jest bo tez jeszcze nie wiem :D Mam nadzieje ze do konca studiow sie dowiem :P
Interesuje sie hmm.... OBE! ;] No i LD oczywiscie.:) Oprocz tego interesuje sie samochodami i tuningiem oraz kompami i komorami. Zajmuje sie tez (co sugerowac moze 2gi nick) robieniem muzy (techno,dance,trance)
Wspominalem juz ze interesuje sie OBE? :P Wolny czas w dzien najchetniej spedzam z moja Iwonka :) A w nocy 4+1 z OBE ;]
POZDRAWIAM SERDECZNIE :)

+Quote Post
KitKat
post 23.09.2007 - 18:23
Post #310

Częsty Gość Rodziny
**

Notatnik

Hej,

Mam na imię Oktawian. Jestem z Częstochowy. Mam za dużo zainteresowań, żeby je wymieniać... w każdym razie doby nie wystarcza na nie. OOBE zainteresowałem się szukając odpowiedzi na kilkukrotne hipnagogi, których przypadkowo zaznałem. A jak to ja... po prostu interesuje mnie parapsychologia, chęć poznania nowych rzeczy więc i tym się zainteresowałem. Nie jest to przelotne. Wiem, że tego chcę. A propos nie chciałbym się ograniczać do samego OOBE, ale też poszerzyć się do LD i innych stanów świadomości jak na przykład Focus 10. Jestem bardzo zadowolony, że trafiłem na to forum. Jest naprawdę ciekawe, a i użytkownicy super.

Pozdro,
KitKat

+Quote Post
Wujcio Sam
post 23.09.2007 - 19:10
Post #311

Znajomy Rodziny

Notatnik

No więc tak...
Moje zainteresowania to rysowanie, gra na keyboardzie, horrory, czarne komedie (Martwica Mózgu rządzi)
Jeśli chodzi o muzykę to słucham tylko rock'a i to głównie alternatywnego, najbardziej lubie System Of A Down, Nine Inch Nails i Muse, z polskiej muzyki to lubie Kazika. To forum jest pierwszym, na którym jestem aż tak aktywny (zazwyczaj pisałem posta i juz mnie wiecej nie było). Musze powiedzieć, że tutaj bardzo mi się podoba, ludzie są super i panuje tutaj taka przyjemna atmosfera. O OOBE dowiedziałem się szukając w googlach jak wywołać LD...no i tak linka po lince doskakałem aż tutaj. Moge jeszcze powiedzieć, że jestem z Leszna (Wlkp.) i pozdrawiam Leszczyńskich obemaniaków (jesli są jacyś). Mojego imienia nie musicie znać. No i tyle...

+Quote Post
Sanctuary
post 25.09.2007 - 19:51
Post #312

Znajomy Rodziny

i am Sanctuary Mirror
16 lat
ezoteryk w trakcie nauki ;) jak to chyba kazdy
zainteresowania:Manga i anime , ezo, pisanie wierszy(wypalilem sie juz chyba xD), filozofia,psychologia
szkola:technikum informatyczne, az 2 klasa xD

+Quote Post
AuroN
post 26.09.2007 - 06:51
Post #313

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Mam na imię Paweł :)

Zainteresowanie:
-rysowanie (głównie mangi)
-oglądanie anime
-ezoteryka (w tym OOBE :D)
-fizyka
-filozofia
-teologia

O OOBE dowiedziałem się od sensei karate fighting - Grochowskiego (2 miejsce w karate w europie).

+Quote Post
SORROW
post 26.09.2007 - 18:45
Post #314

Guests

Oj wciągło mnie ...wciągło ...
nie było mnie długo ,bo oddaję się całkowicie rozkoszom grania na konsoli .Staję się przez to różnymi osobami :nindżą :) ,komandosem ,księdzem , nie no z tym ostatnim przesadziłem :)
Niedługo wracam na Forum z moimi głupawymi postami !!!

+Quote Post
...
post 27.09.2007 - 13:24
Post #315

Dusza Towarzystwa

SORROW: Nie mogę się doczekać.

Witam nowych :)

+Quote Post
SORROW
post 27.09.2007 - 22:51
Post #316

Guests

CYTAT(Slothia @ 27.09.2007 - 14:24) *
SORROW: Nie mogę się doczekać.

Witam nowych :)

Hehehe... cieszę się Slothia i pozdrawiam Cię zapewne opalona bestyjko :)

+Quote Post
2012PL
post 28.09.2007 - 22:12
Post #317

Znajomy Rodziny

Witam , przyszla kolej na mnie :]

Norbert , 23 lata .. pracuje jako kucharz w 4-ro gwiazdkowym hotelu w UK ( best hotel in wales btw ;] ). Uwielbiam grac na gitarze ( ostatnio malo czasu :[), gotowac .. co do upodoban muzycznych to sa bardoz szerokie... od wszelkiej pojetej muzyki klasycznej , przez rock, hardcore , metal az po death black i inne takie :P.. lubie tez kult kazika , stary dobry polski zespol ILLUSION, vadera tez lubie :].

Umiem sie szybko denerwowac ale pracuje nad tym. mam dlugie wlosy :P , zareczony juz ze 2 lata bedzie ;p :] niedlugo wesele hehe.. dobrze ze moja wybranka podchodzi do tematu oobe inteligentnie i niewysmiewa moich opowiadan o snach ktore sa coraz bardizej dokladne...

uwielbiam seks :] ale to chbyba duzo osob tak ma wiec nie ma sie czym chwalic ;]
lubie grac w gry na PC i ps2 (X-a i ps3 jeszcze nie mam :P ) Moje ulubione to:

CLive Barker's Undying (PC)
Bioshock (PC)
Mario :D
Dizzy ( tak ta z pegazusa :D)
Micro Machines .nes ;]
ShadowMan (PC)

uwieolbiam czytac ksiazki stephena Kinga, mastertoona i d.r. koontza mam ich cala mase :] no i barkera tez aa i g.r. stevensa :] ostatnio nawet przeczytalem ksiazke chmielewskiej :]

co chcialbym zrobic w zyciu tu na ziemi , doswiadczyc?

-zagrac chociaz jeszcze jeden koncert z zespolem (R.I.P :[)
-jak to jest byc kobieta... ( tak wejsc w cialo kobiety ...)
-zarabiac wiecej zeby mnie bylo stac na samochod
-zobaczyc stonehedge i kilka innnych ciekawych miejsc
-ukonczyc wreszcie ta j..... szkole gastronimiczna ( jeszcze 4 miesiace :D )
-cieszyc si eta miloscia ktora zywie do moje drugiej polowki juz do konca istnienia :]

GG tez posiadam :] 2299961 :]

Pozdrowienia dla wszystkich

a i NEXT PLEASE :D

+Quote Post
damiano
post 01.10.2007 - 19:48
Post #318

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Jestem tu od dłuższego czasu więc wypada się przedstawić :)

Imie: Damian
Nazwisko: :>
Stan cywilny: Kawaler
Miejsce zamieszkania: Wielkopolska (Polska)
Wykształcenie: Studiuję zaocznie Finanse i Rachunkowość (mimo że komplenie mnie to nie interesuje)
Zainteresowania: - Muzyka (Rock, Metal ,wszystko po trochu)
- Sport (Głównie piłka nożna)
- Film (Horror ,Thriller... chociaż dawno nic nie oglądałem)
- Zjawiska Paranormalne
- Seriale ,filmy z angielskim poczuciem humoru (Mała Brytania ,Beny Hill etc...)

Pewnej nocy chwycił mie paraliż , byłem bezradny ,myślałem że wchodzi we mnie szatan :> Straszne uczucie... Chciałem wyjaśnić co się ze mną działo ,znalazłem info o Paraliżu Nocnym. Wszystko się zgadzało. Ktoś pisał o tzw OOBE ,zainteresowało mnie to i tak się zaczęło :) Do tej pory nie udało mi się wyjść ale mam nadzieje że wszystko przedemną.

Pozdrawiam !

+Quote Post
krzysztof
post 02.10.2007 - 14:14
Post #319

Dusza Towarzystwa
Grupa: Validating

Notatnik

hej!
nie wiem ilu z Was zna/pamieta cos takiego jak Niebieska Przystan:) ? Darku, zrob mi przyjemnosc i powiedz, czy kiedys byles na Niebieskiej Przystani?

no wiec jestem (z roku Smoka i znaku Ryb), zyje, zestarzalem sie, ozenilem z Conchitka, moja Bratnia Dusza :* Zycie rodzinne i hm, samoedukacja zawodowa pochlaniaja mnie teraz prawie calkowicie... noce i dnie.

wszystko czego szukam na dzien dzisiejszy to wiekszej niezaleznosci finansowej i wiecej wolnego czasu, wlasnego domu z mozliwoscia zaplaty za niego:) choc i tak juz wiele dostalem od tamtej strony i czuje sie dluzny.

jesli chodzi o OBE to od pewnego czasu jestem bierny, ale trzymam sie tematu i poglebiam wiedze (Darku, pisz, pisz, pisz. Zbyszku, kiedyi Ty zaczniesz robic warsztaty?).

w pelni popieram OBE Rebelie. Moze za duzo wulgaryzmow, ale to w sumie w modzie teraz u mlodych, wiec czemu nie?

Wracajac do OBE - obawiam sie ze najlepsze czasy mam na razie za soba. Cieszcie sie tym czego teraz doswiadczacie, analizujcie swoje notatki, kontemplujcie wasze doswiadczenia abyscie sie jak najwiecej z nich nauczyli i potrafili jak najlepiej wykorzystac kazde nowe doswiadczenie! Jesli zamierzacie poswiecic sie tej tematyce to nie zakladajcie rodziny, bo to jest wielkie zobowiazanie, ktore wymaga poswiecenia 9/10 zycia.

Dzis widze kolejny kroczek, jaki pojawia sie przed moja swiadomoscia. To juz nie jest tamto dobitne, zniewalajace i trudnodostepne OBE - to sa zwyczajne "cialka" :D (pozdrowki Zbyszku! Wiem, ze kiedys sie spotka(lis)my:)

Pozdrowki, Podroznicy!
Pamietajcie o swoich Domach...

EDIT:

jeszcze jesli chodzi o moje obecne cele: bardzo chce zintegrowac uzyskiwanie dochodow z TA tematyka. Z zawodu a raczej zamilowania jestem programista WWW (portfolio). Interesuje mnie tez ostatnio bezpieczenstwo internetowe.
Jak myslicie, czy kiedys beda potrzebni astralni ochroniarze? :D

+Quote Post
...
post 02.10.2007 - 14:49
Post #320

Dusza Towarzystwa

Jasny Gwint! Krzysztof - mężem Conchity? Ten sam, na którego stronę wpadłam dłuższy czas temu, nim w ogóle byłam na forum? A myślałam, że nic już w życiu mnie nie zdziwi :) Pozdrawiam Ciepło...Achhh zdziwiona masakrycznie, weszłam kiedyś na stronę pana, który był mężem pani, którą miałam poznać jakiś czas potem....Zawiłe....

+Quote Post
liber
post 02.10.2007 - 14:54
Post #321

Przyjaciel Rodziny

Notatnik

trzeba w końcu coś o sobie napisać...
Nazywam się Mateusz, mam 16lat za dwa miesiące będę miał 17lat, jestem z Żywca (woj. Śląskie ) obecnie mieszkam w okolicach Lublina. Chodzę do 2 klasy LO na profilu przyrodniczym. Interesuje się ezoteryką głównie oobe i ld, grami komputerowymi, białą bronią ,parkourem i gram w kosza zawsze jak mam okazje.
Pozdro 4 all

+Quote Post
krzysztof
post 02.10.2007 - 14:55
Post #322

Dusza Towarzystwa
Grupa: Validating

Notatnik

@Slothia: Gdyby nie ta "Pani" to NP w ogole by nie bylo... :)

+Quote Post
...
post 02.10.2007 - 15:04
Post #323

Dusza Towarzystwa

No, ale kurcze ten świat mały. Patrzyłam dawniej na twoją stronę, nawet nie spodziewając się, że trafię na to forum itd. i że tak to się potoczy. Widziałam już kiedyś, że ty tutaj jesteś, ale nie wiedziałam że macie coś wspólnego z Conchi. Masakra :) Nawet dzieci macie te same ha! O których pisała. Wydedukowałam sprytnie;) Oki, nie przynudzam, po prostu się zdziwiłam bardzo! :) Cześć znowu na forum!

+Quote Post
e_pomarancza
post 05.10.2007 - 12:26
Post #324

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Witam Wszystkich na pomarańczowo

Znalazłam się tu, poniewaz od bardzo dawna wychodzę , wczesniej nieświadomie teraz bardzo świadomie. Mam bogate doświadczenia Po Drugiej Stronie. chce sie podzielić tym co przeżyłam i jakie z tego wnioski wyciągnęłam. Cały czas poszukuję i chyba potrzebuje czasem konfrontacji z innymi , którzy tego doświadczają. Tymi, którzy zbierają doświadczenie i rozwijają się duchowo nie tylko w ciele fizycznym. Nic nie dzieje sie przypadkiem. Staja nam na drodze ludzie i ksiązki i sytuacje które prowadzą. Na mojej drodze stanął niedawno Darek Sugier osobiście i wręczył mi swoja książkę i uścisnął mi dłoń. Teraz jestem poprzeczytaniu i chcę pare rzeczy napisać. Trafiłam na to forum. Poza tym jestem grafikiem komputerowym a w planie mam założenie własnego gabinetu medycyny naturalnej. własciwie to bardziej mam na mysli większy projekt, ale od czegos trzeba zacząć, no nie?
jak w domu podłącze laptopa to napisze to co zamierzam, tymczasem do usłyszenia, bo w pracy musze trochę popracować. ;)

+Quote Post
VVi
post 05.10.2007 - 17:27
Post #325

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Cześć e_pomarańczo!
Na pewno chętnie byśmy usłyszeli (tak myślę), co masz ciekawego do opowiedzenia na temat swoich podróży.
Pozdrawiam:)

+Quote Post
...
post 05.10.2007 - 17:42
Post #326

Dusza Towarzystwa

O tak, napisałabym coś jeszcze, ale właściwie chodzi o to samo, co napisała Wioletka :) No i Witaj na forum Pomarańczko.
Pozdrawiam :)

+Quote Post
XnmRphR
post 06.10.2007 - 12:18
Post #327

Przyjaciel Rodziny

Notatnik

Czesc nazywam sie Maksymilian.

oobe uprawiam od zawsze chociaz nie swiadomie, kurs staram sie ukonczyc aby poprawic nad tym kontrole i troche to rozwinac logicznie, a nie tylko mentalnie

o swoich umiejetnosciach mowic nie bede, co najwyzej uzyje rejestratora przy najblizszej okazji.

mam jakies takie dziwne szczescie w zyciu ze od dziecka wszystko pamietam, a od dzisiaj rowniez to co bylo wczesniej.

Jestem czlowiekiem oficjalnie przekletym z ambony dawno temu. Poniewaz nakazowi picia wody swieconej jeszcze w szkole podstawowej sie nie poddalem.

Od tego momentu zaczely sie moje przygody w zyciu dzieki ktorym poznalem jak funkcjonuje ten caly system od strony fizycznej, oraz cala jego oblude....
I zaznalem wielu krzywd z jego strony o ktorych sie oficjalnie nie pochwale aby nie trafic do domu wariatow albo nie byc spalonym na stosie.

O systemie mowic dalej w tym post-cie nie bede.

Jestem jednym z tych elementow dzieki ktorym Fakty ktore maja miejsce sa publikowane, a po publikacji nie sa juz uwazane za teorie spisku.

Co do swiata w ospuo, urodzilem sie z napakowanym elementem analitycznym tak ze do tej pory a konkretnie do dzisiaj nie moglem go zrozumiec, lecz dzieki cwiczeniom okazuje sie ze nie jest to takie trudne. Faktem jest ze jest ciekawie i sa przyslowiowe jaja po za samym ospuo. Niestety zeby sie tam poruszac trzeba juz znac system.

Mam oficjalnie w papierach wpisane ze jestem osoba opetana przez szatana przez dwie Biegle Sadowe, ktore to petanie stwierdzily :-).... Obecnie radiowy kolega prosi mnie zebym mu zalatwil taki sam wpis bo mu nie chcieli tego stwierdzic.

Historia Zyciowa:
Od momentu przeklecia z ambony - dno, dopuki nie poznalem ladnie pop... kumpli ktorzy mnie wyciagneli z kryzysu, jednym z nich, jedynym z po za mediow jest Nobble. :-), dokonal tego 10 cioma zdaniami.

Historia Astralna:
Dokladnie tak jak opisano w ksiazce Roberta Bruce, tylko nie wiedzialem za mlodu czemu to robie.
Obecnie chce zapanowac nad umiejetnosciami bo przekraczaja bariere strachu redakcyjnych kolegow, z telekineza wlacznie.
Ponado 2 krotnie pomoglem ominac ospuo 2 osoba i jestem zawiedziony bo nie byly to osoby odpowiednie, i musze wyjsc z traumy.......

Obecnie harcuje w grupie osobnikow ktorzy w astralu i w swiecie fizycznym sa uwazani za niebezpiecznych ale to glownie z powodow przepowiedni ktore sie zawsze sprawdzaja. A sprawdzaja sie bo sa wynikiem logiki ;-). Przy czym w fizycznym nie koniecznie sa uswiadomieni i nie musza byc czym sie zajmuja.

Motywy z wylatywaniem przez okno sa mi znane.
Z obracaniem sie przed zasnieciem tez....
Jezeli ktos wie o co chodzi to juz zapewne rozumie tresc postu..

Obecnie praktyki oobenautyczne po za samym astralem wykorzystuje, jak ostatnio wlasciwosci "oslony" indigo, ktora sluzy nie tylko do przemeblowywania pomieszczen, i usypiania drechow w autobusie nocnym albo straszenia niepokornych, lecz takze do rozpruwania ludzi podczas zadawania pytan lub rozmowy...
Stosuje takze praktyki z astralu do poprawnienia komunikacji, gdyz faktem jest ze 90% jej nie jest slownikiem werbalnym.

Moim zajeciem na najblizsze dni jest ujawnienie osob ktore poslugujac sie urzedowym imunitetem wyludzaja od ludzi nieruchomosci, robiac to po przez opieke spoleczna i klike znajomych w niej zawarta, o poziomie bezczelnosci typowym dla publikacji.
Nie twierdze ze sie uda ale bedzie smiesznie i ciekawie, bo brak pokory daje przy rejestracji swietne efekty, a mam nadzieje ze prokurator narescie Znowu sie tym zajmie bo bedzie mu to juz zglaszac trzecia osoba.

Pozdrawiam :-)

I kontynuje kolejny dzien swira................
Mam nadzieje ze kolejnej podobnej sutyacji jak ta opisana w tej chwili, te latajace koty mi znowu nie podloza..... ;-)

Btw.
Odpowiedz pisana szybko.

Lece robic afere do klubu zwalonych pamieci komputerowych...... (jezeli ktos kupuwal w warszawie obok - stodoly to wie o czym mowie)....

[edit]
Zgubilem gwarancje...
btw.

Zeby nie zapomniec dolozyc najwazniejszego.
Uznaje rozne formy sztuki i je szanuje, uwazam ze jezeli czlowiek ich nie posiada lub nie posiada wewnetrznej przez sztuke uformowanej glebi to jest zerem i obojetnie co chcialby zrobic zrobi to bez klasy....
Uwazam ze jest to dzisiaj zasadniczy problem spoleczny, dlatego z nim walcze rowniez od dziecka...

Nie szanuje artystow w ktorych "produktach" lub "formach platnosci" sztuka jest jedynie symbolizmem.
Uwazam ze ksztaltuje mentalnosc a czlowiek bez filozofii ktora rodzi sie wlasnie ze sztuki to jak komputer bez sterownikow.

[/edit]

Przepraszam ponownie za "szybkie" i "fonetyczne" pismo.

+Quote Post

26 Stron V  « < 14 15 16 17 18 > » 
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park