oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

26 Stron V  « < 14 15 16 17 18 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Trzy Grosze O Mnie ..., Napisz jaki jesteś - chętnie poczytamy :)
SORROW
post 27.09.2007 - 22:51
Post #316

Guests

CYTAT(Slothia @ 27.09.2007 - 14:24) *
SORROW: Nie mogę się doczekać.

Witam nowych :)

Hehehe... cieszę się Slothia i pozdrawiam Cię zapewne opalona bestyjko :)
Go to the top of the page

+Quote Post
2012PL
post 28.09.2007 - 22:12
Post #317

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Witam , przyszla kolej na mnie :]

Norbert , 23 lata .. pracuje jako kucharz w 4-ro gwiazdkowym hotelu w UK ( best hotel in wales btw ;] ). Uwielbiam grac na gitarze ( ostatnio malo czasu :[), gotowac .. co do upodoban muzycznych to sa bardoz szerokie... od wszelkiej pojetej muzyki klasycznej , przez rock, hardcore , metal az po death black i inne takie :P.. lubie tez kult kazika , stary dobry polski zespol ILLUSION, vadera tez lubie :].

Umiem sie szybko denerwowac ale pracuje nad tym. mam dlugie wlosy :P , zareczony juz ze 2 lata bedzie ;p :] niedlugo wesele hehe.. dobrze ze moja wybranka podchodzi do tematu oobe inteligentnie i niewysmiewa moich opowiadan o snach ktore sa coraz bardizej dokladne...

uwielbiam seks :] ale to chbyba duzo osob tak ma wiec nie ma sie czym chwalic ;]
lubie grac w gry na PC i ps2 (X-a i ps3 jeszcze nie mam :P ) Moje ulubione to:

CLive Barker's Undying (PC)
Bioshock (PC)
Mario :D
Dizzy ( tak ta z pegazusa :D)
Micro Machines .nes ;]
ShadowMan (PC)

uwieolbiam czytac ksiazki stephena Kinga, mastertoona i d.r. koontza mam ich cala mase :] no i barkera tez aa i g.r. stevensa :] ostatnio nawet przeczytalem ksiazke chmielewskiej :]

co chcialbym zrobic w zyciu tu na ziemi , doswiadczyc?

-zagrac chociaz jeszcze jeden koncert z zespolem (R.I.P :[)
-jak to jest byc kobieta... ( tak wejsc w cialo kobiety ...)
-zarabiac wiecej zeby mnie bylo stac na samochod
-zobaczyc stonehedge i kilka innnych ciekawych miejsc
-ukonczyc wreszcie ta j..... szkole gastronimiczna ( jeszcze 4 miesiace :D )
-cieszyc si eta miloscia ktora zywie do moje drugiej polowki juz do konca istnienia :]

GG tez posiadam :] 2299961 :]

Pozdrowienia dla wszystkich

a i NEXT PLEASE :D

+Quote Post
damiano
post 01.10.2007 - 19:48
Post #318

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Jestem tu od dłuższego czasu więc wypada się przedstawić :)

Imie: Damian
Nazwisko: :>
Stan cywilny: Kawaler
Miejsce zamieszkania: Wielkopolska (Polska)
Wykształcenie: Studiuję zaocznie Finanse i Rachunkowość (mimo że komplenie mnie to nie interesuje)
Zainteresowania: - Muzyka (Rock, Metal ,wszystko po trochu)
- Sport (Głównie piłka nożna)
- Film (Horror ,Thriller... chociaż dawno nic nie oglądałem)
- Zjawiska Paranormalne
- Seriale ,filmy z angielskim poczuciem humoru (Mała Brytania ,Beny Hill etc...)

Pewnej nocy chwycił mie paraliż , byłem bezradny ,myślałem że wchodzi we mnie szatan :> Straszne uczucie... Chciałem wyjaśnić co się ze mną działo ,znalazłem info o Paraliżu Nocnym. Wszystko się zgadzało. Ktoś pisał o tzw OOBE ,zainteresowało mnie to i tak się zaczęło :) Do tej pory nie udało mi się wyjść ale mam nadzieje że wszystko przedemną.

Pozdrawiam !

+Quote Post
krzysztof
post 02.10.2007 - 14:14
Post #319

Dusza Towarzystwa
Grupa: Validating

Notatnik

hej!
nie wiem ilu z Was zna/pamieta cos takiego jak Niebieska Przystan:) ? Darku, zrob mi przyjemnosc i powiedz, czy kiedys byles na Niebieskiej Przystani?

no wiec jestem (z roku Smoka i znaku Ryb), zyje, zestarzalem sie, ozenilem z Conchitka, moja Bratnia Dusza :* Zycie rodzinne i hm, samoedukacja zawodowa pochlaniaja mnie teraz prawie calkowicie... noce i dnie.

wszystko czego szukam na dzien dzisiejszy to wiekszej niezaleznosci finansowej i wiecej wolnego czasu, wlasnego domu z mozliwoscia zaplaty za niego:) choc i tak juz wiele dostalem od tamtej strony i czuje sie dluzny.

jesli chodzi o OBE to od pewnego czasu jestem bierny, ale trzymam sie tematu i poglebiam wiedze (Darku, pisz, pisz, pisz. Zbyszku, kiedyi Ty zaczniesz robic warsztaty?).

w pelni popieram OBE Rebelie. Moze za duzo wulgaryzmow, ale to w sumie w modzie teraz u mlodych, wiec czemu nie?

Wracajac do OBE - obawiam sie ze najlepsze czasy mam na razie za soba. Cieszcie sie tym czego teraz doswiadczacie, analizujcie swoje notatki, kontemplujcie wasze doswiadczenia abyscie sie jak najwiecej z nich nauczyli i potrafili jak najlepiej wykorzystac kazde nowe doswiadczenie! Jesli zamierzacie poswiecic sie tej tematyce to nie zakladajcie rodziny, bo to jest wielkie zobowiazanie, ktore wymaga poswiecenia 9/10 zycia.

Dzis widze kolejny kroczek, jaki pojawia sie przed moja swiadomoscia. To juz nie jest tamto dobitne, zniewalajace i trudnodostepne OBE - to sa zwyczajne "cialka" :D (pozdrowki Zbyszku! Wiem, ze kiedys sie spotka(lis)my:)

Pozdrowki, Podroznicy!
Pamietajcie o swoich Domach...

EDIT:

jeszcze jesli chodzi o moje obecne cele: bardzo chce zintegrowac uzyskiwanie dochodow z TA tematyka. Z zawodu a raczej zamilowania jestem programista WWW (portfolio). Interesuje mnie tez ostatnio bezpieczenstwo internetowe.
Jak myslicie, czy kiedys beda potrzebni astralni ochroniarze? :D

+Quote Post
...
post 02.10.2007 - 14:49
Post #320

Dusza Towarzystwa

Jasny Gwint! Krzysztof - mężem Conchity? Ten sam, na którego stronę wpadłam dłuższy czas temu, nim w ogóle byłam na forum? A myślałam, że nic już w życiu mnie nie zdziwi :) Pozdrawiam Ciepło...Achhh zdziwiona masakrycznie, weszłam kiedyś na stronę pana, który był mężem pani, którą miałam poznać jakiś czas potem....Zawiłe....

+Quote Post
liber
post 02.10.2007 - 14:54
Post #321

Przyjaciel Rodziny

Notatnik

trzeba w końcu coś o sobie napisać...
Nazywam się Mateusz, mam 16lat za dwa miesiące będę miał 17lat, jestem z Żywca (woj. Śląskie ) obecnie mieszkam w okolicach Lublina. Chodzę do 2 klasy LO na profilu przyrodniczym. Interesuje się ezoteryką głównie oobe i ld, grami komputerowymi, białą bronią ,parkourem i gram w kosza zawsze jak mam okazje.
Pozdro 4 all

+Quote Post
krzysztof
post 02.10.2007 - 14:55
Post #322

Dusza Towarzystwa
Grupa: Validating

Notatnik

@Slothia: Gdyby nie ta "Pani" to NP w ogole by nie bylo... :)

+Quote Post
...
post 02.10.2007 - 15:04
Post #323

Dusza Towarzystwa

No, ale kurcze ten świat mały. Patrzyłam dawniej na twoją stronę, nawet nie spodziewając się, że trafię na to forum itd. i że tak to się potoczy. Widziałam już kiedyś, że ty tutaj jesteś, ale nie wiedziałam że macie coś wspólnego z Conchi. Masakra :) Nawet dzieci macie te same ha! O których pisała. Wydedukowałam sprytnie;) Oki, nie przynudzam, po prostu się zdziwiłam bardzo! :) Cześć znowu na forum!

+Quote Post
e_pomarancza
post 05.10.2007 - 12:26
Post #324

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Witam Wszystkich na pomarańczowo

Znalazłam się tu, poniewaz od bardzo dawna wychodzę , wczesniej nieświadomie teraz bardzo świadomie. Mam bogate doświadczenia Po Drugiej Stronie. chce sie podzielić tym co przeżyłam i jakie z tego wnioski wyciągnęłam. Cały czas poszukuję i chyba potrzebuje czasem konfrontacji z innymi , którzy tego doświadczają. Tymi, którzy zbierają doświadczenie i rozwijają się duchowo nie tylko w ciele fizycznym. Nic nie dzieje sie przypadkiem. Staja nam na drodze ludzie i ksiązki i sytuacje które prowadzą. Na mojej drodze stanął niedawno Darek Sugier osobiście i wręczył mi swoja książkę i uścisnął mi dłoń. Teraz jestem poprzeczytaniu i chcę pare rzeczy napisać. Trafiłam na to forum. Poza tym jestem grafikiem komputerowym a w planie mam założenie własnego gabinetu medycyny naturalnej. własciwie to bardziej mam na mysli większy projekt, ale od czegos trzeba zacząć, no nie?
jak w domu podłącze laptopa to napisze to co zamierzam, tymczasem do usłyszenia, bo w pracy musze trochę popracować. ;)

+Quote Post
VVi
post 05.10.2007 - 17:27
Post #325

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Cześć e_pomarańczo!
Na pewno chętnie byśmy usłyszeli (tak myślę), co masz ciekawego do opowiedzenia na temat swoich podróży.
Pozdrawiam:)

+Quote Post
...
post 05.10.2007 - 17:42
Post #326

Dusza Towarzystwa

O tak, napisałabym coś jeszcze, ale właściwie chodzi o to samo, co napisała Wioletka :) No i Witaj na forum Pomarańczko.
Pozdrawiam :)

+Quote Post
XnmRphR
post 06.10.2007 - 12:18
Post #327

Przyjaciel Rodziny

Notatnik

Czesc nazywam sie Maksymilian.

oobe uprawiam od zawsze chociaz nie swiadomie, kurs staram sie ukonczyc aby poprawic nad tym kontrole i troche to rozwinac logicznie, a nie tylko mentalnie

o swoich umiejetnosciach mowic nie bede, co najwyzej uzyje rejestratora przy najblizszej okazji.

mam jakies takie dziwne szczescie w zyciu ze od dziecka wszystko pamietam, a od dzisiaj rowniez to co bylo wczesniej.

Jestem czlowiekiem oficjalnie przekletym z ambony dawno temu. Poniewaz nakazowi picia wody swieconej jeszcze w szkole podstawowej sie nie poddalem.

Od tego momentu zaczely sie moje przygody w zyciu dzieki ktorym poznalem jak funkcjonuje ten caly system od strony fizycznej, oraz cala jego oblude....
I zaznalem wielu krzywd z jego strony o ktorych sie oficjalnie nie pochwale aby nie trafic do domu wariatow albo nie byc spalonym na stosie.

O systemie mowic dalej w tym post-cie nie bede.

Jestem jednym z tych elementow dzieki ktorym Fakty ktore maja miejsce sa publikowane, a po publikacji nie sa juz uwazane za teorie spisku.

Co do swiata w ospuo, urodzilem sie z napakowanym elementem analitycznym tak ze do tej pory a konkretnie do dzisiaj nie moglem go zrozumiec, lecz dzieki cwiczeniom okazuje sie ze nie jest to takie trudne. Faktem jest ze jest ciekawie i sa przyslowiowe jaja po za samym ospuo. Niestety zeby sie tam poruszac trzeba juz znac system.

Mam oficjalnie w papierach wpisane ze jestem osoba opetana przez szatana przez dwie Biegle Sadowe, ktore to petanie stwierdzily :-).... Obecnie radiowy kolega prosi mnie zebym mu zalatwil taki sam wpis bo mu nie chcieli tego stwierdzic.

Historia Zyciowa:
Od momentu przeklecia z ambony - dno, dopuki nie poznalem ladnie pop... kumpli ktorzy mnie wyciagneli z kryzysu, jednym z nich, jedynym z po za mediow jest Nobble. :-), dokonal tego 10 cioma zdaniami.

Historia Astralna:
Dokladnie tak jak opisano w ksiazce Roberta Bruce, tylko nie wiedzialem za mlodu czemu to robie.
Obecnie chce zapanowac nad umiejetnosciami bo przekraczaja bariere strachu redakcyjnych kolegow, z telekineza wlacznie.
Ponado 2 krotnie pomoglem ominac ospuo 2 osoba i jestem zawiedziony bo nie byly to osoby odpowiednie, i musze wyjsc z traumy.......

Obecnie harcuje w grupie osobnikow ktorzy w astralu i w swiecie fizycznym sa uwazani za niebezpiecznych ale to glownie z powodow przepowiedni ktore sie zawsze sprawdzaja. A sprawdzaja sie bo sa wynikiem logiki ;-). Przy czym w fizycznym nie koniecznie sa uswiadomieni i nie musza byc czym sie zajmuja.

Motywy z wylatywaniem przez okno sa mi znane.
Z obracaniem sie przed zasnieciem tez....
Jezeli ktos wie o co chodzi to juz zapewne rozumie tresc postu..

Obecnie praktyki oobenautyczne po za samym astralem wykorzystuje, jak ostatnio wlasciwosci "oslony" indigo, ktora sluzy nie tylko do przemeblowywania pomieszczen, i usypiania drechow w autobusie nocnym albo straszenia niepokornych, lecz takze do rozpruwania ludzi podczas zadawania pytan lub rozmowy...
Stosuje takze praktyki z astralu do poprawnienia komunikacji, gdyz faktem jest ze 90% jej nie jest slownikiem werbalnym.

Moim zajeciem na najblizsze dni jest ujawnienie osob ktore poslugujac sie urzedowym imunitetem wyludzaja od ludzi nieruchomosci, robiac to po przez opieke spoleczna i klike znajomych w niej zawarta, o poziomie bezczelnosci typowym dla publikacji.
Nie twierdze ze sie uda ale bedzie smiesznie i ciekawie, bo brak pokory daje przy rejestracji swietne efekty, a mam nadzieje ze prokurator narescie Znowu sie tym zajmie bo bedzie mu to juz zglaszac trzecia osoba.

Pozdrawiam :-)

I kontynuje kolejny dzien swira................
Mam nadzieje ze kolejnej podobnej sutyacji jak ta opisana w tej chwili, te latajace koty mi znowu nie podloza..... ;-)

Btw.
Odpowiedz pisana szybko.

Lece robic afere do klubu zwalonych pamieci komputerowych...... (jezeli ktos kupuwal w warszawie obok - stodoly to wie o czym mowie)....

[edit]
Zgubilem gwarancje...
btw.

Zeby nie zapomniec dolozyc najwazniejszego.
Uznaje rozne formy sztuki i je szanuje, uwazam ze jezeli czlowiek ich nie posiada lub nie posiada wewnetrznej przez sztuke uformowanej glebi to jest zerem i obojetnie co chcialby zrobic zrobi to bez klasy....
Uwazam ze jest to dzisiaj zasadniczy problem spoleczny, dlatego z nim walcze rowniez od dziecka...

Nie szanuje artystow w ktorych "produktach" lub "formach platnosci" sztuka jest jedynie symbolizmem.
Uwazam ze ksztaltuje mentalnosc a czlowiek bez filozofii ktora rodzi sie wlasnie ze sztuki to jak komputer bez sterownikow.

[/edit]

Przepraszam ponownie za "szybkie" i "fonetyczne" pismo.

+Quote Post
VVi
post 06.10.2007 - 16:45
Post #328

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Xn - aż mnie zatkało, nie wiem czy mam w to wierzyć czy jak, ale witam serdecznie!!!

+Quote Post
XnmRphR
post 06.10.2007 - 18:02
Post #329

Przyjaciel Rodziny

Notatnik

CYTAT(VVi @ 06.10.2007 - 17:45) *
Xn - aż mnie zatkało, nie wiem czy mam w to wierzyć czy jak, ale witam serdecznie!!!

Gdybym ja to uslyszal od kogos, to bym nie uwierzyl!

Sam sobie nie wierze po ostatnich doswiadczeniach. Bardziej odemnie jedynie ci ktorzy je rowniez widzieli.
Nie wierze i chwilowo nie mam czasu na ta wiare, poniewaz cale zycie w alienacji to troche za wiele.

Ale generalnie jest looz. Witajcie :-)

+Quote Post
XnmRphR
post 06.10.2007 - 18:22
Post #330

Przyjaciel Rodziny

Notatnik

CYTAT(ketrab @ 01.03.2007 - 22:36) *
prawie 700 użytkowników a przedstawiło się chyba tylko 27 ,nie ma się czego bać ,otwórzecie dla innych cząstke siebie(:

Stary dla niektorych otwarcie sie oznacza wziecie za wariata, obojetnie jak by twardo nie stapali bo ziemi i dazyli w zyciu do celu.

+Quote Post
Blixtar
post 06.10.2007 - 20:59
Post #331

Znajomy Rodziny

Notatnik

Marcin na mnie mówią ;)

Mam 15 lat, jestem Buddystą.

Uwielbiam czas spędzać na słuchaniu muzyki, medytacjach oraz czytaniu. Spędzam całe dnie przy komputerze . Pasją mojego życia jest karate, oraz szeroko pojęta sztuka. Jestem nonkonformistą, mam zawsze własne zdanie (nawet gdy jest ono błędne).

+Quote Post
e_pomarancza
post 06.10.2007 - 21:40
Post #332

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Założę nowy temat żeby nie zaśmiecać tematu trzech groszy o sobie. To co chcę napisac jest trochę obszerniejsze niż trzy grosze.:)
Zaraz rozklinię gdzie to się robi ;)
do uslyszenia.
pomarańcza.

+Quote Post
szalona
post 09.10.2007 - 13:51
Post #333

Znajomy Rodziny

a wiec:D
ania -to piekne imie..
16 lat
pije pale okazyjnie
nalogowo jem chalwe i piernikXD
a o innych nalogach nie powiem bo mama sie dowie:)
lubie sport O.S.T.R sex kupli moich kochanych..:D
mam genetycznie uwarukowanie do chorob psychicznych.:d
ale nie bojcie sie nie gryze na codzien;**
the end
sorrowek to kochany czlowiem.super temat
buzka

+Quote Post
Artur_flyer
post 09.10.2007 - 19:33
Post #334

Guests

CYTAT
lubie sport O.S.T.R sex kupli moich kochanych..:D

Już widzę ten błysk w oczach Sorrowa hehehe

PS> Nawet bogowie zazdroszczą temu, kto zmysły swe ujarzmił jak dobry woźnica rumaki.
- Pitagoras

+Quote Post
SORROW
post 09.10.2007 - 19:44
Post #335

Guests

hehe ... zgadzam się ,coś w tym jest .

QRDE, coś mnie chwyciło za gardło podczas konwersacji na GG ze Slothią i w międzyczasie jeszcze trzema osobami ,aż wymłodziłem kolejną poezję :)
Przeglądałem utwory naszych obemaniaków i niektóre są całkiem całkiem .Może wpleciemy je jako prologi do naszej książki ???
No nieważne .Na pewno nikt się nie zgodzi .A sorrow będzie dalej napier*alał swoje monologi .
Czyli po staremu.Świat stoi w miejscu od miliona lat !!!

+Quote Post
Majster
post 15.10.2007 - 09:59
Post #336

Dusza Towarzystwa

Siema!
Jako, że przeglądam to forum już od ponad miesiąca i tak samo długo interesuję się OBE to w koncu postanowiłem się zarejestrować i przywitać (zmusiła mnie do tego jeszcze inna osoba ale i tak miałem zamiar to zrobic :P ) No więc jestem Paweł, mam 24 lata i jestem studentem IT (czemu nie informatyki? bo to lepiej brzmi ;) ) Wiadomo jak to student wiekszość czasu wolnego i zajętego spedzam pijąc i bawiąc się. Jestem oddanym fanem złocistego trunku/wody ognistej/innych wynalazków. Poza tym lubię spędzać czas przed kompem grając w moje ulubione RPGi i MMORPGi. Moje upodobania muzyczne to jakakolwiek dobra muza (za wyjatkiem disco polo, klasyki) ze wskazaniem na d'n'b, darkstep, trance, ambient, chillout, EBM oraz alternatywna (ogólnie pojęta). Trenuję (w sumie to nie w tej chwili, miałem dłuższa przerwę) Capoeire i lubię pomachać cięzarami na siłowni w pokoju obok (cool nie? :P ).
Teraz nieco o mnie samym. Jestem leniem patentowanym ale jak już się za coś wezmę to nie ma, że boli, zrobie to albo umrę w męczarniach :O . Jestem bezpośredni do bólu, ludzie mówiąc, że lubią tą cechę u innych po prostu kłamią, prawda boli jak skurwisyn często i gęsto. Lubię poszeżać horyzonty, jestem otwarty na nowości i uważam, że trza w tym życiu spróbować wszystkiego (żeby życie miało smaczek raz dziewczyna raz chłopaczek? - no aż tak przegięty to nie jestem :P). Poza tym nie znosze banału i prostactwa.
Na koniec tego zajebiscie długiego postu pragnę wspomnieć nieco o tym dlaczego i po co tu jestem. No więc (a masz pani od polskiego!) praktycznie od zawsze myślałem, że musi być coś poza tym osranym zgniłym światem fizycznym, pałnym ludzkiej nienawiści wojen i innych niezbyt przyjemnych rzeczy. Często jak byłem młody (a teraz to niby staruch jestem?) miałem LD , oczywiscie nie wiedziałem wtedy, że to to, o snach, w których wydaje mi się, że spadam lub paraliżu sennym nie wspomnę. Za młodu często lunatykowałem i/lub wydawało mi się, że się budzę w innym pokoju pośród ciemności w pałen strachu i wrazaeniem, że ktos tam jest, raz nawet otworzyłem drzwi i wybrałem sie na spacer po klatce schodowej ;]. Coś w tym wszystkim musi być. No i właśnie po to tu jestem, zgłębić głębię ludzkiej świadomości, poznać siebie.
Dodam tylko, że 2 wyjscia mam już za sobą oraz jedno LD które wyszło mi nie chcący ale dzięki któremu wyszedłem po raz pierwszy.
Pozdrawiam wszystkich OBE wojowników o wolność! :)

+Quote Post

26 Stron V  « < 14 15 16 17 18 > » 
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park