oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

26 Stron V  « < 19 20 21 22 23 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Trzy Grosze O Mnie ..., Napisz jaki jesteś - chętnie poczytamy :)
Dawidx
post 19.01.2008 - 01:20
Post #412

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Te forum to kolejny z wielu przystanek do wolności jednak mam nadzieję, że póki co mogę go nazywać domem. Do prawdziwego domu jednak trafię kiedy osiągnę OOBE. ;)
Go to the top of the page

+Quote Post
Afaris
post 21.01.2008 - 05:31
Post #413

Gość Rodziny
*

Witam Was bardzo ciepło.
Mam na imię Asia. Przymierzałam się do zarejestrowania tutaj już od dłuższego czasu, aż w końcu. Kiedyś trzeba było. :p
OOBE interesuję się od 2004 roku, kiedy postanowiłam poświęcić trochę pieniędzy na książki o tematyce ezoterycznej. Wybierałam losowo, tak ot- co mi się spodoba. Szczęśliwym trafem wybrałam Roberta Monroe'a. Bardzo, bardzo szczęśliwym. :D Wtedy pozostałam przy teorii, próbowałam wyjść raz czy dwa, ale nic szczególnego. Na dodatek w interesie pewnej osoby było nastraszenie mnie (i zniechęcenie) bytami astralnymi, demonami itp. Potem wpadłam na różne fora internetowe, gdzie ludzie przedstawiali swoje obawy co do oobe i w ten sposób zapieczętowałam sobie zainteresowanie oobe na dobre 3 lata. W wakacje '07 postanowiłam ostro się wziąć za trening. W dużej mierze dzięki Noble'owi nie "wypaliłam się", nie straciłam zapału. Za co mu dziękuję. :) Przez ten cały czas wyszłam spontanicznie 3 razy. na kilka sekund. Mało, ale i tak się przez to cieszę jak dziecko. :D Pracuję nad wyjściem nadal. Widać otwarłam na dobre drzwi do wolności. W końcu "Tylko te drzwi pozostaną zamknięte, do których nie pukałeś". ;)

Interesuję się głównie ezoteryką i terrarystyką. Uwielbiam pływać i jeździć na na nartach. No i zawsze pcham się tam, gdzie widzę coś dziwnego, czy niecodziennego. ;) Co by tu jeszcze skrobnąć... O! Słucham metalu. Jestem z takiej małej miejscowości o nazwie Jankowice (koło Rybnika, jakieś 50km od Katowic).

Pozdrawiam i przesyłam dużo ciepła.
Kocham Was. :D :*

+Quote Post
Dawidx
post 21.01.2008 - 07:10
Post #414

Członek Rodziny

Notatnik

Witamy gorąco. ;) Co do OOBE to nie ma się czego obawiać. Niczego tam nie "złapiesz". :D

Ps. O Jankowicach nie słyszałem ale też mieszkam "w okolicach" Rybnika. ;)

+Quote Post
Afaris
post 22.01.2008 - 13:44
Post #415

Gość Rodziny
*

Racja. Nie wiem co Ci ludzie widzą w straszeniu innych. ;p Ale na szczęście strach nie jest u mnie barierą. Tzn. nie ma go (tak myśle).

Dawidx- więc witam Cię sąsiedzie! :D

Chyba zapomniałam o najważniejszym. Jestem niepoprawnym śpiochem, uwielbiam dużo spać (szczególnie rano). A piwko? Mniam. :D

PS. Dobrze, że jesteście! :* (ja się nie podlizuję xP )

+Quote Post
Artur_flyer
post 22.01.2008 - 14:15
Post #416

Guests

Afaris

Witamy kolejną przedstawicielkę płci pięknej w naszym gronie:)

Witamy, witamy, witamy serdecznie na naszym przytulnym forum.

Teraz to jest już Twoje forum, Twój dom :)

Dobrze, że jesteś :)

jejeje

+Quote Post
Proxy
post 22.01.2008 - 17:50
Post #417

Przyjaciel Rodziny

Witam, mam na imię Radek. Wiek? no i tu jest problem bo ,,szczęśliwi czasu nie liczą'', ale otocznie mówi że 16-17 więc chyba musze im wierzyć na słowo. Chodzę do 7 LO w Tarnowie (kolo Krakowa, godzina jazdy). 1 klasa na profilu mat-inf.
O OOBE wiem od hmm 1 roku, zbieram wiedze od 0,5 roku a intensywnie ćwiczę od miesiąca ;) Wyjść żadnych nie miałem aczkolwiek raz byłem naprawdę blisko, dobrze idzie mi zapamiętywanie snów. Nie stosuje raczej żadnych utartych technik (takich jak b. popularna 4+1) większą frajdę sprawia mi wymyślanie własnych.

Interesuję się głównie komputerami, tworzeniem stron www, pływaniem, jazdą na rowerze ale dobrą książką nie pogardzę. Słucham metalu tudzież cięższego rocka. Nienawidzę głupoty, szanuje opanowanie i spokój.
Nom, to chyba tyle.

Pozdrawiam
Mhroczny.

+Quote Post
stroskanewinogro...
post 29.01.2008 - 18:32
Post #418

Przechodzień

Notatnik

przydreptałam się przedstawić, bo..musiałam zdobyć do tego drugi komputer(na moim jest jakiś błąd i nie moge nic pisać a forum)

jestem Asia, mam 20 lat i przez większość czasu mieszkam w Warszawie, studiuję chemię i uwielbiam spać(te dwie czynności mocno się ze sobą kłócą)

pozdrawiam

+Quote Post
Karakan
post 29.01.2008 - 18:47
Post #419

Listek
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

No i kolejna przedstawicielka płci cudownej, coraz więcej was tutaj ostatnio! Witamy gorąco na forum! ^^

Pozdrawiam.

+Quote Post
Korna
post 07.02.2008 - 15:33
Post #420

Przyjaciel Rodziny

Notatnik

No i w końcu kolej na mnie;)Nazywam się Kornelia mam 17 lat.Moje zainteresowanai to : rysunek,malarstwo,czytanie książek,gra na gitarze i równiez od niedawna OOBE.

O eksterioryzacji dowiedziałam się jakieś niecałe pół roku temu dzięki książce Paula Coelha: Weronika postanawia umrzeć, i gdybym nie wpisała w google hasła podróże astralne pewnie tutaj by mnie nie było.
Hmm co by tu jeszcze napisac a tak uwielbiam słuchać wszelkich odmian rocka i czasami troche metalu ;]
To na razie tyle;]]

Gorąco pozdrawiam wszystkich Obemaniaków :***

+Quote Post
grzee
post 07.02.2008 - 16:53
Post #421

break the rules.

Notatnik

widzę, że bardzo duża część obe maniaków o jakimkolwiek istnieniu oobe wie z książki Paula Coelha.. hm. może czas najwyższy ją przeczytać? ;D

ale nieważne, witam w OBEmaniakowej rodzince :) ;*

+Quote Post
fallenka
post 07.02.2008 - 17:20
Post #422

Dusza Towarzystwa

Notatnik

No to kolej na mnie.No dobra jestem Paulina i mam 17 lati na codzień zajmuję się chodzeniem do Lo.Tego typu rzeczami jak obe interesuje się od dziecka a szczególnie ufo wtedy.Teraz głównie jasnowidzenie ,hipnoza ,obe ,ld.Rzeczą jedną z ważniejszych w moim życiu jest muzyka bez której ciężko byłoby mi normalnie funkcjonować .Słucham głównie punk,rock,j.rock,screamo,indie, i troszka metalu.Nie wyobrażam sobie dnia bez muzyki.Kocham płakać przy smutnych piosenkach i nie ukrywam tego.Kolejną rzeczą która kocham są koncerty na których niestety rzadko bywam.W wolnych chwilach oglądam filmy a najbardziej rzecz jasna lubiem horrory a zwłaszcza takie psychologiczne dające do myślenia.Książek rzadko czytam bo niestety biblioteka w maine city ma tylko same romanse ,i przygodowe głupoty jak już coś czytam to najczęściej ściągam sobie ebooki.Oczywiście podstawowe lektury takie jak MIWPC Dareczka oczywiście pochłonęłam i to w krótkim czasie.Co by tam jeszcze -hm...Jestem raczej typem samotnika, skryta zamknięta w sobie często nie rozumiana przez ludzi z mojego otoczenia.Jeśli chodzi o wyjścia to jeszcze nie wyszłam choć za każdym razem podczas prób wmawiam sobie że właśnie teraz mi się uda i bendę po tamtej stronie.Z ld-kami natomiast nie mam najmniejszego problemu wystarczy nastawić sobie budzik godzinkę przed planowanym czasem wstania z łóżka.Do życia podchodzę bardzo emocjonalnie i uczuciowo a kiedy coś mi nie wychodzi zamykam się w 4 ścianach.Myślę że wystarczy i tak już za dużo o sobie powiedziałam:)

+Quote Post
Karmelka
post 14.02.2008 - 22:21
Post #423

Gość Rodziny
*

Notatnik

No to teraz ja!
Od jakiegoś czasu przeglądam to forum, czytywałam, ostatnio w końcu, zarejestrowałam i może od czasu do czasu gdzieś się odezwę...
O sobie... ogólnie jestem nudną introwertyczką [na pozór? a może nie...], czasem skrajnie antyspołeczną [wiem, że OoBEmaniak taki nie powinien być, no ale...], większość ludzi w realu, dookoła po prostu mnie - lekko mówiąc - irytuje! A czasami najbardziej irytującym mnie człowiekiem jestem ja sama. Może nie napisałabym tego wczoraj, napisałabym przedwczoraj, dzisiaj, akurat padło, że napisałam.
OoBE doświadczyłam 3 razy [2 takie płytkie, jedno jakby mieszane z LD, drugie - ktoś mnie wyszarpnął za szyję i stał przede mną, i pierwsze, kiedy coś wlazło na mnie i wyleciałam... wolność, w powietrzu falowanie, i z góry patrzenie na śpiącą siebie... - nie sposób o takim czymś jak OoBE zapomnieć! Dlatego, po 2 latach... postanowiłam powrócić do praktyk. Ostatnio nawet prawie wyszłam.]
Co tam jeszcze? Mam 16 lat. Narzekaliście na deficyt płci pięknej - podwyższę Wam frekwencję :P Jestem licealistką humanistyczną. Moją pasją jest kynologia, interesuję się muzyką [metal, rock], językami obcymi - szczególnie rosyjskim. Jeżeli mam dostęp do jakiegoś lepszego aparatu - lubię cykać fotki. Jak mam czas i ochotę na czytanie książek - też lubię. Internet - czasem bardziej żyję w nim niż w realu. Ach, OoBE - to chyba jasne, że ta tematyka też mnie fascynuje, tak jak Was wszystkich tutaj.
Was, których pozdrawiam!

PS - Nie pytajcie - nie mam pojęcia skąd pomysł na ten nick, dlaczego go mam?

+Quote Post
Proxy
post 14.02.2008 - 23:11
Post #424

Przyjaciel Rodziny

To sie nam pleć piękna rozpędziła ;d
Witamy, witamy!

CYTAT(Karmelka @ 14.02.2008 - 22:21) *
większość ludzi w realu, dookoła po prostu mnie - lekko mówiąc - irytuje!

Bratnia dusza! ^^

CYTAT(Karmelka @ 14.02.2008 - 22:21) *
PS - Nie pytajcie - nie mam pojęcia skąd pomysł na ten nick, dlaczego go mam?

Może lubisz karmel?

+Quote Post
Freelancer
post 20.02.2008 - 21:03
Post #425

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Szczerze nie chciało mi się czytać tego wszystkiego, ale kilka stronek przeczytałem i powiem wam, że społeczność na wysokim poziomie :)
I zauważyłem wiele aspektów zbliżających obemaniaków... czyżby przypadek??

No to trzy grosze o mnie...
Nie lubię swojego imienia, dlatego go tutaj nie podaję... Ale mniejsza o to, jestem mieszkańcem pięknego miasta Kielce, ale lubię wyjeżdżać poza miasto, na nasze 'rancho', można w spokoju pomedytować, pogadać z drzewami itp. :P
Niedawno nastąpiło wiele przełomów w moim życiu z czego się bardzo cieszę, mianowicie odkryłem się w rysunku i jak narazie mi zajebiście idzie, jak będę miał jakieś konkrety to wrzucę swoją twórczość do galerii. Zauważyłem w naszej pięknej galerii sporo ciekawych rysunków, więc widzę, że nie jestem sam. Widziałem też tutaj wielu umuzykalnionych ludzi... Ja też mam słuch muzyczny, chodziłem 4 lata do szkoły muzycznej ale zrezygnowałem, chociaż nie żałuję tych 4 lat. No, kolejnym przełomem, napewno ważniejszym od tego pierwszego było zjawisko oobe, miałem przykre doświadczenie, narobiłem głupot i mama mi poleciła zastanowić się trochę nad sobą, dała mi trochę materiałów i między innymi było tam oobe. Od tamtego czasu praktyka duchowa to jeden z moich priorytetów co zauważyłem bardzo wzmacnia mój charakter... No i mam was, OBEMANIACY! :D

Nie będę się więcej rozpisywał, miały być trzy grosze, wyszło trzy złote, ale mam nadzieję, że ktoś przeczyta :)

A i jeszcze jeden aspekt bratający a mianowicie muzyka... rock, metal itp w której osobiście też smakuję :)

Pozdrawiam gorąco wszystkie bratnie ciałka ;)

+Quote Post
Freelancer
post 20.02.2008 - 21:11
Post #426

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(fioletowy kruk @ 29.12.2007 - 08:46) *
ktos sie wspina moze???

Ja się wspinam! Zajebisty sport, mówię wam ludzie :D
Mój ojciec wspina się od ponad 30 lat, był w toprze... W ogóle to jeszcze jeśli chodzi o mnie to kocham góry.. W górach czuję taką zajebistą wolność jakiej nigdzie indziej nie potrafię zaznać. Jak tylko w wakacje uda mi się wyrwać do ciotki w alpy to wbijam się na jakiś szczyt i 1h medytacji minimum... To musi być zajebioza :D

+Quote Post
rip
post 22.02.2008 - 22:55
Post #427

Częsty Gość Rodziny
**

Notatnik

Moja kolej ^^

Kamil z Tomaszowa, wiosen 17. Chodzę do 1 klasy LO, profil b-ch. Na OBE trafiłem siłą rzeczy - starsza siostra i mama siedziały w ezoteryce. Najpierw szukałem sposobów na szybszą naukę (ach, te łacińskie nazwy na klasówkach), zainteresowała mnie medytacja, potem filozofia Osho, hemi-sync, uzdrawianie energią, wiele wiele innych, aż w końcu OBE (do LD dojdę niebawem ;))

Zainteresowania poza ezoteryką jak najbardziej standartowe i przyziemne: medycyna, filozofia, psychologia, parapsychologia, kick-boxing, gry, imprezy, rock, techno, koncerty... słowem - nic specjalnego.

Wcześniejszych doświadczeń jest raczej niewiele, ot kilka LD. Oficjalnie wyzbyłem się wiary chrześcijańskiej w wieku 15 lat. E-booki wszelkiej maści pochłaniam hurtowo (te miejsce biblioteki strasznie biedne są). Nie znoszę ignorancji i niedorzecznej głupoty. Co by tu jeszcze...? Nie lubię ziemniaków, przejadły mi się xD

Pozdrawiam :)

+Quote Post
Przemek1993
post 27.03.2008 - 20:33
Post #428

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Powiem cos o sobie zeby nie bylo ze taki skryty jestem...

Mam na imie Przemek mam 15 lat. Zamieszkuje woj. Dolnoskaskie. Mieszkam nie daleko Legnicy. Oobe zainteresowalem sie w wieku 11 lat w tedy gdy zaczalem zajmowac sie ezoteryka. Mam 166 cm ^^ niziutki. waze 63 kg, lecz nie myslcie ze jestem otyly z powodu roznicy wagi nad wzrostem :) Wkoncu sila wazy :P Moje hobby to parkour. 1.5 roku chodzilem do szkoly mozycznej ( na gitare ). Jestem 3,4 uczniem. Oczywiscie zdarzaja sie 5 jak i 2,1 xD Lubie spokoj i cisze... Nie lubie gdy na lekcji ktos rozmawia... Nawet pospac nie mozna ;) Lubie od zawsze gady... Ma na ich punkcie obsesje. Nie lubie cfaniakowania i wywyzszania sie. Mam 1 przyjaciela, ale 1 porzadnego na ktorym zawsze moge polegac. Oczywiscie mam kolegow jeszcze. Lubie rpgi i inne zajefajne gry. Lubie ladne kobiety i madre. To tyle o mnie chyba.

+Quote Post
Wirus
post 01.04.2008 - 19:06
Post #429

Przechodzień

Notatnik

Cześć

Jestem Wirus , na imię mam Robert mam 17 lat chodzę do LO w Cz-Wie. Oobe "aktywnie" interesuje się od niedawna. Moje główne zainteresowania to fantastyka , muzyka rockowa/metalowa . Trochę gram na "basie" (ekhmm... znaczy na Defilu) . Gram na Cbn ld w Diablo II .Jestem strasznie zwyczajny i względnie normalny. W życiu kieruje się zasadą "Zawsze dotrzymuje danego słowa , ale nigdy niczego nie obiecuje" . Jak do tej pory zawsze się sprawdzało. I to by było na tyle :)

Pozdrawiam; Wirus

+Quote Post
Lewar
post 02.04.2008 - 21:09
Post #430

Gość Rodziny
*

Witam

Nazywam się Lewar ( tak jak taki lewar samochodowy )
uczę się w II klasie LO i mam 19 lat
moja przygoda z oobe rozpoczęła się od lektury Psychonauty Petera J. Carrola i małej wzmianki o podróżach astralnych .zasięgnąłem więc porady w internecie i co znalazłem...kurs: OOBE w 7 dni więc wpisałem się do listy a teraz po tych doświadczeniach chcę poszerzać swoją wiedzę dlatego zarejestrowałem się na tym forum.
Lubię nowe doświadczenia i jestem gotowy na eksperymenty, trenowałem trochę magię i miałem nawet niewielkie sukcesy, ale od momentu poznania OOBE wszystko się zmieniło...na lepsze

pozdrawiam wszystkich

+Quote Post
Straho
post 20.04.2008 - 17:33
Post #431

Częsty Gość Rodziny
**

Ja mam na imie Jacek mam se 19 lat. Podnosiłem ciężary półtora roku, imprezuje, dyskotekuje, bytuje czasem w Emergy 2000 i Wyższym Wymiarze w katowicach. Mieszkam w Libiążu, jestem typem zawadiaki, jak cza dać w morde to daje, jak piją to ja też, jestem człowiekiem uprzejmym, daja to biore, biją... to ja też :D
Jestem prezesem organizacji P.O.P.I.K. oto jej adres www.organizacja-popik.cba.pl

+Quote Post
Przemek1993
post 22.05.2008 - 15:48
Post #432

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Wirus tez gram w d2 lod tylko nld ;) Ostatnio z duza przerwa ;)

+Quote Post

26 Stron V  « < 19 20 21 22 23 > » 
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park