|
|
![]() ![]() |
04.03.2009 - 12:44
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Witam, ale na przyszlosc radze zalozyc notatnik dla takich tematów jesli nie masz rzadnych pytan. pozdrawiam.
|
|
|
|
17.04.2009 - 23:05
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy Notatnik |
witam wszystkich serdecznie.
jestem nowy -dzis dopiero was znalazlem i mam nadzieje ze troche was rozruszam :) mam na imie maurycy.34lata,a moze 35,niepamietam bo ostatni rok z zycia przepilem. jestem z warszawy,kocham wroclaw(mieszkalem tam kilka miesiecy) kocham alkochol (juz niedlamnie,bo swoja wanienke wypilem,a pozatym alkochol wyklucza inne moje pasje) kobiety (juz niedlamnie bo mam wspaniala partnerke i czekam na coreczke) gitare (jak najbardziej) oobe (niepraktykowalem od 5-7 lat,mialem okolo 2 nieswiadomych wyjsc,5 swiadomych i mase ld) ciesze sie ze was znalazlem bo 7 lat temu gdy pierwszy raz wypadlem z ciala pomyslalem sobie ze zwariowalem,bylem nawet u psychiatry i innych reprezentantow medycyny,ale psychiatra przepisal mi proszki nasenne,a psycholog stwierdzil ze albo on jest debilem albo ja :) pozniej przez rok przeczytalem okolo 200 ksiazek z tematyki ogolniepojetej ezoteryki w tym obie trylogie i sugiera. bylem rowniez na szkoleniu w polskim instytucie monroa w wisle, no i ta wiedza w zderzeniu z realnym swiatem sprowadzila mnie do tego ze poraz drogi poczulem sie jak czubek. wtedy wrocilem do swiata materii i tkwie w nim do dzis-przyplacajac to rozwojem mojego alkocholizmu. to tyle w skrucie omnie ,reszty sie dowiecie z czasem. pozdrawiam was cieplo i mam nadzieje ze dozobaczenia dzis w nocy w astralu moje gg 1481 (zawsze gdy jestem to za chmurka) edit......o poranku kto z dowcipnisiow dzis w nocy pomagajac mi przy wyjsciu ciagnal mnie za jezyk?? hihi :) pelny opis w notatniku |
|
|
|
18.04.2009 - 20:30
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
więc jako że po raz kolejny się zarejestrowałem na tym jakże fantastycznym forum,więc muszę coś napisac o sobie,a więc zacznę od tego że oobe i ld interesuję się od kilku dobrych już lat,stosowałem setki technik,i co? i nic,zero skutków,totalne zero,a naprawdę stosowałem już chyba 99% technik-bezskutecznie Widocznie jestes niedorozwiniety, nie forum upada tylko ty jestes kretynem |
|
|
|
26.04.2009 - 21:56
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
jestem smok, na imie mam Emil a nazwisko Wawelski, lubie ziać ogniem ale ostatnio mam zapalenie krtani i musze kupywać zapalniczki cricket.
wiekszość swojego życia spędziłem, spędzam i spędze przed tv paląc blanty.Zabawe z oobe zamierzam zacząć w przyszłym życiu ale już załozylem konto, Nie umawiam się na seks przez internet, tyle o mnie.Dziękuję za cierpliwość i Pozdrawiam całym sercem Smok Wawelski. |
|
|
|
12.05.2009 - 15:48
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
zapewne już byłem na tym forum jak dopiero zaczynałem :)
jestem dreamer, mieszkam w Poznaniu, mam 186 cm wzrostu, gram w plażówkę, prowadzę bloga obe-artystycznego : www.obeart.blogspot.com. Mam na karku około 50 OBE i 150 LD, ostatnio spuściłem na luz i daję się porwać spontanom. Miałem jeden kontakt z opiekunem, to było moje pierwsze OBE, od tamtego czasu dają mi tylko niejasne sygnały... założyłem konto na forum z myślą, że będę mógł komuś pomóc, doradzić i że być może ktoś mi pomoże ;) pozdrawiam ;) dreamer_the_one |
|
|
|
21.05.2009 - 19:26
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witajcie!
Tomek z Żor się kłania :D Interesuję się ogólnie ezoteryką, moje doświadczenia obe (a raczej ich brak) zamieściłem w notatniku, poza tym jestem już ponad rok w ruchu rycerskim (XIII - wiek Wolna Kompania Niezdobytego Grodu), 6 lat szkoły muzycznej grając na saksofonie, gram w RPG-i. Mam 19 lat i chodzę do technikum ekonomicznego, cho moim marzeniem jest dostać na UJ na psychologię :D. Słucham dużo muzyki szczególnie zespoły Coma, Acoustic Alchemy, Kaczmarskiego, niektóre kawałki Carlosa Santana. Czytam różne książki począwszy od fantasy przez s-f, a nawet lektury szkolne (i to z przyjemnością). Poza tym lubię rozmyślać i filozofować. Pozdrawiam Z-głową-w-chmurach |
|
|
|
22.05.2009 - 22:31
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
WITOJCIE! Jam jest Alicja :D lat 18.
Zawituję do waszej stronki aż z Gorzowa wlkp. :D Interesuję się ezoteryką, parapsychologią i szeroko pojętą fantastyką Jestem również członkinią GKMfn ( gorzowsiego klubu miłośników fantastyki naukowej) Kiedyś było to wielki klub. teraz ledwo 20 osób, ale zabawnie jest. Uwielbiam to forum :D (jedno z moich ulubieńszych xD) Gram już 11 lat na fortepianie w szkole muzycznej. Gram w teatrze i trenuję aikido :D coś więcej? UWIELBIAM GOTOWAĆ! no i jeść :D to chyba tyle :D Pozdrawiam RACHAB |
|
|
|
23.05.2009 - 22:48
|
|
|
A JA MYSLALAM ŻE RECHAB TO FACET....:) POZDR
|
|
|
|
24.05.2009 - 19:19
|
|
|
|
|
|
|
24.05.2009 - 22:41
|
|
|
|
|
|
|
29.05.2009 - 16:52
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Witam Was Oobemaniacy!:)
Dopiero dziś wpadłem na pomysł, żeby się zalogować na forum oobe.pl, chociaż czytam Was już od jakiegoś czasu. Oobe i LD (przy czym oba terminy są dla mnie bardzo bliskoznaczne) interesuje się od 1,5 roku. Przez ten czas, ćwicząc mniej, lub bardziej intensywnie odnotowałem ok. 15 LD i 3 oobe, co nie jest jakimś wynikiem oszałamiającym, ale przekonałem się, że się da;). Interesuje mnie również wpływ tych doświadczeń na psychikę człowieka, jak również ewentualne zagrożenia wynikające z tego dla ludzi o tendencjach psychotycznych. W ogóle uważam, że materia ta – oobe i LD – jest mało zbadana, a ja mam kilka pomysłów... ;) W jednym i drugim nie dostrzegam niestety żadnych działań sił nadprzyrodzonych, ale jedynie zwykłą fizjologie mózgu. W ogóle nigdzie nie dostrzegam działań sił pozamaterialnych, a bardzo bym chciał… Obecnie zajmuje się studiowaniem. Znam się dobrze na zagadnieniach psychopatologii (choroby psychiczne, zburzenia i takie), jak również wiem co nieco o substancjach psychoaktywnych (zwł. halucynogenach) których już nie używam od długiego czasu, za wyjątkiem alko.;), ale wiadomości zostały. Myślę, że ta wiedza może się tu przydać. Oczywiście o oobe i ld też jakieś info posiadam;). uwielbiam 'mocną' i/lub połamaną muzykę elektroniczną i zabawę przy niej + kilka innych rzeczy;) Na forum zalogowałem się, by dzielić się moją wiedzą jak i by wiedzę zdobywać. Mam nadzieje także, że zmotywuje mnie to do bardziej intensywnych ćwiczeń:). dziękuję za uwagę;) i pozdrawiam! |
|
|
|
| SORROW |
16.08.2009 - 23:59
|
|
Guests |
Przeglądają forum pomyślałem sobie ,że w sumie to stanowimy społeczność . Grupę ludzi z różnych (światów) warstw społecznych ,różniących się wiekiem, wyznaniem ,zainteresowaniami .Miło jest wpaść na net - konkretnie na tą stronę i powymieniać się spostrzeżeniami , które są -szczególnie dla początkujących,ale nie tylko -bardzo istotne. Wiele razy mając tzw" głębokiego doła " czytając Wasze wypowiedzi pozytywnie się nastrajałem i mobilizowałem do działania . Biorąc powyższe pod uwagę pomyślałem,że warto było by się lekko do siebie "zbliżyć " i napisać - każdy niech coś o sobie napisze,cokolwiek - czym się interesuje , co lubi jeść, gdzie pracuje itd Dzięki temu jeszcze łatwiej będzie rozmawiać i uzewnętrzniać się . Ja np interesuję się ponad wszystko parapsychologią , ale też jestem maniakiem gier wideo ,lubię dobre filmy .Poza tym mam 31 lat ,mam teoretycznie wolny zawód ,sporo piję -szczególnie browara nie stronię też od mocnych trunków , lubię się obżerać -szczególnie wieczorem . Tak więc zapraszam ,POZNAJMY SIĘ BLIŻEJ (jakkolwiek głupio by to brzmiało). :) Doszło jeszcze picie yerba mate , medytacja, uzależnienie od netu , a i jeszcze dzieciaki urosły mi ponad pół metra (łącznie ) . PS: Powrzucajcie jakieś fotki z wakacji (moja w avatarze ;) |
|
|
|
17.08.2009 - 09:44
|
|
|
(IMG:http://img.odsiebie.com/thumb.php/12504953443.jpeg)
:) ja chyba wiecej o sobie mówić nie musze. może napisze tyle " lubię werbalizować " |
|
|
|
17.08.2009 - 12:06
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Siema :P
Mam na imie Kamila, mam 18 lat mieszkam pod Świebodzinem (woj. Lubuskie). Od niedawana przyciągnął mnie temat oobe i ld. Interesuje sie siatkówką, parapsychologią troche historią. Piszę także wiersze. Słucham głowinie Comy, 30 seconds to mars, Natural Dread Killaz, Prodigy trochę hh :P Własnie kończe prawko. Lubie sobie dobrze zjeść :P |
|
|
|
09.01.2010 - 23:06
|
|
|
Witajcie!
Imion kilka, wiek nieokreślony (czasem 25, czasem chyba nawet 40); piszę wiersze, gram na fortepianie i fascynuję się mitologiami - co wynika również z wykształcenia - głównie grecką (stąd oczywiście mój nick) i egipską; po latach chrześcijańskich poszukiwań zajmuję się wicca; moje sny od zawsze były niesamowite, a OOBE przyszło samo; cieszę się, że mogłam znaleźć się na tym niesamowitym forum:)) Pozdrowienia dla wszystkich Portalowiczów - Podróżników:)) |
|
|
|
10.01.2010 - 04:05
|
|
|
Serdecznie witam i ciepło przytulam nowo przybyłych jak i starych wyjadaczy ^^
|
|
|
|
10.01.2010 - 10:48
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
witam!
mam na imię Kamil, urodziłem się 19 lat temu i mieszkam w Dębicy (woj. podkrpackie) 3 rok - technikum budowlane ;) oobe praktytuje od 2,5 roku . jestem po 3 wyjsciach . bardzo duze odstępy czasowe.. ostatnie 8 stycznia :) coś pięknego .. :) Chce dojc do takiego do takiego stanu ze oobe bedzie się mi zdarzac codziennie :) |
|
|
|
10.01.2010 - 21:03
|
|
|
|
|
|
|
24.01.2010 - 15:43
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Validating Notatnik |
Witam wszystkich!
Mam na imię Marcin. Jestem z Gdyni. Interesuję sie zjawiskami paranormalnymi. Lubię dobrą muzykę, książki science fiction, a także sny i oobe :) Pozdrawiam |
|
|
|
14.03.2010 - 15:36
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
Hej, na imię mam Gaba.
Mam 16 lat i interesuje się praktycznie wszystkim co ma podłoże psychologiczne. A jak na razie jestem rozwijającą się aktorką i szczypiornistką (trenuje już 4 lata). A dla hobby śpiewam i tańczę. Hm... W oobe chce znaleźć ucieczke od przytłaczającego świata... i od panujących nim zasad. Poza tym jestem wierząca ale także ciekawska i chce sprawdzić czy to całe pierdolenie o stworzeniu świata, Bo, duchy i inne pierdoły istnieją. Mam nadzieję, że mi sie uda... Ale troche przeraża mnie fakt, że zobaczyłabym swoje nieruchome ciało i, że nie umiałabym się utrzymać w tamtym świecie. Co mam zrobić ze strachem ? ;> Next. |
|
|
|
14.03.2010 - 15:39
|
|
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |