oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

26 Stron V  « < 22 23 24 25 26 >  
Reply to this topicStart new topic
> Trzy Grosze O Mnie ..., Napisz jaki jesteś - chętnie poczytamy :)
doloreska
post 24.05.2009 - 22:41
Post #484

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

CYTAT(Rachab @ 24.05.2009 - 20:19) *
No wiesz :D Tatuś zawsze chciał mieć syna więc strzelam z wiatrówki, bawię się scyzorykiem, łowię ryby itp... :D

hehehe :) dobre:) i wszyscy są zadowoleni:)
Go to the top of the page

+Quote Post
Sir.Vixx
post 29.05.2009 - 16:52
Post #485

Częsty Gość Rodziny
**

Witam Was Oobemaniacy!:)
Dopiero dziś wpadłem na pomysł, żeby się zalogować na forum oobe.pl, chociaż czytam Was już od jakiegoś czasu.
Oobe i LD (przy czym oba terminy są dla mnie bardzo bliskoznaczne) interesuje się od 1,5 roku. Przez ten czas, ćwicząc mniej, lub bardziej intensywnie odnotowałem ok. 15 LD i 3 oobe, co nie jest jakimś wynikiem oszałamiającym, ale przekonałem się, że się da;). Interesuje mnie również wpływ tych doświadczeń na psychikę człowieka, jak również ewentualne zagrożenia wynikające z tego dla ludzi o tendencjach psychotycznych. W ogóle uważam, że materia ta – oobe i LD – jest mało zbadana, a ja mam kilka pomysłów... ;)
W jednym i drugim nie dostrzegam niestety żadnych działań sił nadprzyrodzonych, ale jedynie zwykłą fizjologie mózgu. W ogóle nigdzie nie dostrzegam działań sił pozamaterialnych, a bardzo bym chciał…

Obecnie zajmuje się studiowaniem.
Znam się dobrze na zagadnieniach psychopatologii (choroby psychiczne, zburzenia i takie), jak również wiem co nieco o substancjach psychoaktywnych (zwł. halucynogenach) których już nie używam od długiego czasu, za wyjątkiem alko.;), ale wiadomości zostały. Myślę, że ta wiedza może się tu przydać. Oczywiście o oobe i ld też jakieś info posiadam;).

uwielbiam 'mocną' i/lub połamaną muzykę elektroniczną i zabawę przy niej
+ kilka innych rzeczy;)

Na forum zalogowałem się, by dzielić się moją wiedzą jak i by wiedzę zdobywać. Mam nadzieje także, że zmotywuje mnie to do bardziej intensywnych ćwiczeń:).

dziękuję za uwagę;) i pozdrawiam!

+Quote Post
SORROW
post 16.08.2009 - 23:59
Post #486

Guests

CYTAT(SORROW @ 12.01.2007 - 21:38) *
Przeglądają forum pomyślałem sobie ,że w sumie to stanowimy społeczność .
Grupę ludzi z różnych (światów) warstw społecznych ,różniących się
wiekiem, wyznaniem ,zainteresowaniami .Miło jest wpaść na net - konkretnie na tą stronę i powymieniać się spostrzeżeniami , które są -szczególnie dla początkujących,ale nie tylko -bardzo istotne. Wiele razy mając tzw" głębokiego doła " czytając Wasze wypowiedzi pozytywnie się nastrajałem i mobilizowałem do działania .
Biorąc powyższe pod uwagę pomyślałem,że warto było by się lekko do siebie "zbliżyć " i napisać - każdy niech coś o sobie napisze,cokolwiek - czym się interesuje , co lubi jeść, gdzie pracuje itd Dzięki temu jeszcze łatwiej będzie rozmawiać i uzewnętrzniać się .

Ja np interesuję się ponad wszystko parapsychologią , ale też jestem maniakiem gier wideo ,lubię dobre filmy .Poza tym mam 31 lat ,mam teoretycznie wolny zawód ,sporo piję -szczególnie browara nie stronię też od mocnych trunków , lubię się obżerać -szczególnie wieczorem .
Tak więc zapraszam ,POZNAJMY SIĘ BLIŻEJ (jakkolwiek głupio by to brzmiało). :)

Doszło jeszcze picie yerba mate , medytacja, uzależnienie od netu , a i jeszcze dzieciaki urosły mi ponad pół metra (łącznie ) .

PS:
Powrzucajcie jakieś fotki z wakacji (moja w avatarze ;)

+Quote Post
dreamer_the_one
post 17.08.2009 - 09:44
Post #487

Dusza Towarzystwa

Notatnik

(IMG:http://img.odsiebie.com/thumb.php/12504953443.jpeg)
:)
ja chyba wiecej o sobie mówić nie musze.
może napisze tyle " lubię werbalizować "

+Quote Post
Kamzaa
post 17.08.2009 - 12:06
Post #488

Gość Rodziny
*

Siema :P

Mam na imie Kamila, mam 18 lat mieszkam pod Świebodzinem (woj. Lubuskie). Od niedawana przyciągnął mnie temat oobe i ld. Interesuje sie siatkówką, parapsychologią troche historią. Piszę także wiersze. Słucham głowinie Comy, 30 seconds to mars, Natural Dread Killaz, Prodigy trochę hh :P
Własnie kończe prawko. Lubie sobie dobrze zjeść :P

+Quote Post
Selene2010
post 09.01.2010 - 23:06
Post #489

Częsty Gość Rodziny
**

Witajcie!
Imion kilka, wiek nieokreślony (czasem 25, czasem chyba nawet 40); piszę wiersze, gram na fortepianie i fascynuję się mitologiami - co wynika również z wykształcenia - głównie grecką (stąd oczywiście mój nick) i egipską; po latach chrześcijańskich poszukiwań zajmuję się wicca; moje sny od zawsze były niesamowite, a OOBE przyszło samo; cieszę się, że mogłam znaleźć się na tym niesamowitym forum:))
Pozdrowienia dla wszystkich Portalowiczów - Podróżników:))

+Quote Post
sir tup2s
post 10.01.2010 - 04:05
Post #490

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Serdecznie witam i ciepło przytulam nowo przybyłych jak i starych wyjadaczy ^^

+Quote Post
Jamba91
post 10.01.2010 - 10:48
Post #491

Przyjaciel Rodziny

witam!
mam na imię Kamil, urodziłem się 19 lat temu i mieszkam w Dębicy (woj. podkrpackie)

3 rok - technikum budowlane ;)

oobe praktytuje od 2,5 roku . jestem po 3 wyjsciach . bardzo duze odstępy czasowe..
ostatnie 8 stycznia :) coś pięknego .. :)
Chce dojc do takiego do takiego stanu ze oobe bedzie się mi zdarzac codziennie :)

+Quote Post
Selene2010
post 10.01.2010 - 21:03
Post #492

Częsty Gość Rodziny
**

CYTAT(sir tup2s @ 10.01.2010 - 04:05) *
Serdecznie witam i ciepło przytulam nowo przybyłych jak i starych wyjadaczy ^^

Gdyby wszyscy byli tacy mili, świat fizyczny juz dawno ewoluowałby w wyższe wibracje:)) Pozdrawiam, Sir:)

+Quote Post
.
post 24.01.2010 - 15:43
Post #493

Dusza Towarzystwa
Grupa: Validating

Notatnik

Witam wszystkich!
Mam na imię Marcin. Jestem z Gdyni. Interesuję sie zjawiskami paranormalnymi. Lubię dobrą muzykę, książki science fiction, a także sny i oobe :)

Pozdrawiam

+Quote Post
Gie10
post 14.03.2010 - 15:36
Post #494

Przechodzień

Hej, na imię mam Gaba.

Mam 16 lat i interesuje się praktycznie wszystkim co ma podłoże psychologiczne.
A jak na razie jestem rozwijającą się aktorką i szczypiornistką (trenuje już 4 lata).

A dla hobby śpiewam i tańczę. Hm... W oobe chce znaleźć ucieczke od przytłaczającego świata... i od panujących nim zasad. Poza tym jestem wierząca ale także ciekawska i chce sprawdzić czy to całe pierdolenie o stworzeniu świata, Bo, duchy i inne pierdoły istnieją.

Mam nadzieję, że mi sie uda... Ale troche przeraża mnie fakt, że zobaczyłabym swoje nieruchome ciało i, że nie umiałabym się utrzymać w tamtym świecie. Co mam zrobić ze strachem ? ;>

Next.

+Quote Post
dreamer_the_one
post 14.03.2010 - 15:39
Post #495

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Gie10 @ 14.03.2010 - 15:36) *
Bo, duchy i inne pierdoły istnieją.

no to jesteś we właściwym miejscu :D

+Quote Post
ciekawaski
post 15.03.2010 - 05:27
Post #496

Przechodzień

Notatnik

Witam. dość długo juz Was obserwuję, ( ale zabrzmiało co najmniej jakbym był z CBA... heheheh ) choć zarejestrować się postanowiłem niedawno. Generalnie interesi mnie od jakiś 20 lat parapsychologia, ezoteryka - zwijcie jak chcecie. Hipnoza, telekineza, telepatia, telewizor, telefon, tre fere, i takie tam , a od jakiegoś czasu OOBE. Mieszkam na śląsku, mam 34 lata, czyli jak to ładnie ktos nazwał - emeryt. Pozdrawiam wszystkich. AAAAA na literę "T" to jeszcze trolejbus, tukan i totalny trans :))))

+Quote Post
tom
post 12.05.2010 - 16:53
Post #497

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: Moderator

Notatnik

A ja Jestem Tomek :D
Kocham żyć i jeść ananasy z puszki, pić sok bananowy, uwielbiam sie ruszać, ale nie gardze bezruchem, lubie lesbijki i uparte łyżeczki które nie chcą sie wyginać po czym śmiejemy sie oboje ^^ aktualnie to rozkosz sprawia mi pisanie matur i prezentacji na polski... oh ah! :D i koszenie trawników :D i taniec w deszczu i słuchanie dziwnych komentarzy osób postronnych :)) i czasem przeginam z kawą (2 na dzień, przeginam?:P subiektywnie) i lubie eksperymentować na szerokim polu... kretowiny i psychodeliki coś w sobie mają ;>
No i lubie sprzątać, ale kocham siedzieć w burdelu (pokoju, w którym stan czystości zakrawa o burdel ^^) i uwielbiam sie bawić :) zarówno z młodszym bratem werbalizując odczucia nie do zwerbalizowania jak i z ekipą na imprezach bujając sie do rytmu i tworząc jedno z parkietem (nie nie, gleb nie zaliczam :D)
I mam problem w zahamowaniach, choćby z pisaniem bez ram sprecyzowanego tematu... ale uf... udało sie

PS: i chce sie nauczyć świętoszka na pamięć xD

Aloha

+Quote Post
puzon
post 20.08.2010 - 22:19
Post #498

Znajomy Rodziny

Witam wszystkich. Mam na imię Patryk, 25 lat, mieszkam w Poznaniu, tryb życia - praca/dom i tak w kółko. Wiadomo znajduję trochę czasu wolnego dla siebie i w tym czasie albo słucham muzyki (trance, house, electro) albo poczytam jakąś książkę związana z psychologią czy też inną również ciekawą, również interesuję się fotografią i czasem coś pstryknę :). OOBE interesuję się od niedawna choć o tym słyszałem już parę lat temu.

Pozdrawiam wszystkich :)

+Quote Post
witekZ
post 21.08.2010 - 00:03
Post #499

Członek Rodziny

Notatnik

Witam :)
mam 24 lata, mieszkam w okolicach Torunia. Temat astralnych podróżny znam od około 6 lat. Zainteresował mnie ojciec, któremu kupiliśmy na urodziny trzecią cześć Monroe'a. Na koncie mam wibracje kilkanaście razy, kilka falowań ciała i jedno wypadnięcie z ciała; niestety nic więcej. Obecnie zamiast pisać licencjat ćwiczę relaksowanie się, medytację itp ;p Kończę (mam nadzieję) pierwsze studia - politologia. Jestem też na 2 roku stosunków międzynarodowych. Także jak widać polityka to to, w czym staram się być najlepszy. Mam nadzieję, że nie wyrzucicie mnie z tego forum ale od prawie roku jestem członkiem jednej ze znanych partii POlitycznych, na razie bez żadnego stanowiska chociaż po najbliższych wyborach samorządowych może się to zmienić ;p puki co pracuję na tokarce :)

+Quote Post
Koko1718
post 21.08.2010 - 00:44
Post #500

Dusza Towarzystwa

Notatnik

gdyby nie ostatnie wpisy nie wiedzialabym,ze jest taki temat;]
witam wiec,choc moze gdzieniegdzie bylo mnie juz widac(tyle,ze nie tyle co niektorych)..
na trzecie mi Anastasia,20 lat skonczone,imigrantka..
Pracuje jako barmanka na lotnisku..
Interesuje sie sztuka (malowanie,pisanie,taniec,spiew-choc to ostatnie nie bardzo mi wychodzi),sportem,psychologia,oobe zainteresowalam sie niedawno,na koncie na razie nic,troche ze wzgledu na brak czasu..
pozdrawiam!

+Quote Post
Pavveł
post 24.08.2010 - 10:01
Post #501

Notatnik

myślę, że będzie fair jeśli i ja coś o sobie napiszę... na imię mi Paweł :D rocznik '89 pociąga mnie muzyka, grafika, animacja, niezwykłe technologie, fizyka teoretyczna, psychologia, filozofia, paleoastronautyka, archeologia, historia starożytna, ezoteryka, jednak najbardziej ciągnie mnie ku prawdzie i rozwojowi duchowemu... wypowiadałem się na tym forum nie raz, mimo iż w tym wcieleniu nie doświadczyłem oobe ani razu (nie no, może z jeden raz było, ale to przed narodzinami;p ), jednak wiedzę na pewne tematy ugruntowały u mnie inne doświadczenia, może bardziej niepozorne, subtelne, ale równie niezwykłe jak oobe :]
3majcie się ciepło :)

+Quote Post
lordini
post 24.08.2010 - 21:51
Post #502

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Nazywam się Łukasz, mam 15 lat. Interesuję się ezoteryką. Lubię malować i gadać z romanem :D. Ogólnie to siedzę cały czas w chacie i gram :D lub gapie się w telewizor. Nie mam żadnych planów na przyszłość, bo mam wszystko w dupie i potrafie się cieszyć chwilą obecną. Oprócz tego lubię gadać i pomagać ludziom. pzdr

+Quote Post
stostostokrotka
post 30.09.2010 - 17:23
Post #503

Częsty Gość Rodziny
**

Notatnik

No to moze teraz ja coś o sobie napisze :P
to bedzie tak o urodzona w maju 92 roku optymistka,
Najpierw cos robie pozniej dopiero myśle, nie raz nie dwa wpadałam przez to w kłopoty.
Lubie sztuki walki (trenowałam taekwondo) i sporty ekstremalne (jeszcze nic nie trenowałam :P) ale mam zamiar skoczyc ze spadochronem i przeleciec sie na paralotni.
pozatym uwielbiam tchorzofretki (kiedy miałam takiego malutkiego potworka)
prcz tego strasznie lubie slodycze i chciałabym zwiedzic polske "na stopa" (sa jacys chetni by mi towarzyszyc?)^^
Oobe interesuje sie od jakis hmmm... 3 lat ale miałam z roczna przerwe
wyjsc- 0 ;/ (chociaz bylo blisko)
LD- moze ok 8 razy z czego pierwsze w wieku 7 lat
troche nienormalna (ale chyba raczej w pozytywnym sensie) :)
no i to by było na tyle

+Quote Post
lokop
post 30.09.2010 - 21:02
Post #504

Dusza Towarzystwa

Notatnik

WitekZ zostań z nami :)

+Quote Post

26 Stron V  « < 22 23 24 25 26 >
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park