oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

26 Stron V  « < 23 24 25 26 >  
Reply to this topicStart new topic
> Trzy Grosze O Mnie ..., Napisz jaki jesteś - chętnie poczytamy :)
ciekawaski
post 15.03.2010 - 05:27
Post #496

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Witam. dość długo juz Was obserwuję, ( ale zabrzmiało co najmniej jakbym był z CBA... heheheh ) choć zarejestrować się postanowiłem niedawno. Generalnie interesi mnie od jakiś 20 lat parapsychologia, ezoteryka - zwijcie jak chcecie. Hipnoza, telekineza, telepatia, telewizor, telefon, tre fere, i takie tam , a od jakiegoś czasu OOBE. Mieszkam na śląsku, mam 34 lata, czyli jak to ładnie ktos nazwał - emeryt. Pozdrawiam wszystkich. AAAAA na literę "T" to jeszcze trolejbus, tukan i totalny trans :))))
Go to the top of the page

+Quote Post
tom
post 12.05.2010 - 16:53
Post #497

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: Moderator

Notatnik

A ja Jestem Tomek :D
Kocham żyć i jeść ananasy z puszki, pić sok bananowy, uwielbiam sie ruszać, ale nie gardze bezruchem, lubie lesbijki i uparte łyżeczki które nie chcą sie wyginać po czym śmiejemy sie oboje ^^ aktualnie to rozkosz sprawia mi pisanie matur i prezentacji na polski... oh ah! :D i koszenie trawników :D i taniec w deszczu i słuchanie dziwnych komentarzy osób postronnych :)) i czasem przeginam z kawą (2 na dzień, przeginam?:P subiektywnie) i lubie eksperymentować na szerokim polu... kretowiny i psychodeliki coś w sobie mają ;>
No i lubie sprzątać, ale kocham siedzieć w burdelu (pokoju, w którym stan czystości zakrawa o burdel ^^) i uwielbiam sie bawić :) zarówno z młodszym bratem werbalizując odczucia nie do zwerbalizowania jak i z ekipą na imprezach bujając sie do rytmu i tworząc jedno z parkietem (nie nie, gleb nie zaliczam :D)
I mam problem w zahamowaniach, choćby z pisaniem bez ram sprecyzowanego tematu... ale uf... udało sie

PS: i chce sie nauczyć świętoszka na pamięć xD

Aloha

+Quote Post
puzon
post 20.08.2010 - 22:19
Post #498

Znajomy Rodziny

Witam wszystkich. Mam na imię Patryk, 25 lat, mieszkam w Poznaniu, tryb życia - praca/dom i tak w kółko. Wiadomo znajduję trochę czasu wolnego dla siebie i w tym czasie albo słucham muzyki (trance, house, electro) albo poczytam jakąś książkę związana z psychologią czy też inną również ciekawą, również interesuję się fotografią i czasem coś pstryknę :). OOBE interesuję się od niedawna choć o tym słyszałem już parę lat temu.

Pozdrawiam wszystkich :)

+Quote Post
witekZ
post 21.08.2010 - 00:03
Post #499

Członek Rodziny

Notatnik

Witam :)
mam 24 lata, mieszkam w okolicach Torunia. Temat astralnych podróżny znam od około 6 lat. Zainteresował mnie ojciec, któremu kupiliśmy na urodziny trzecią cześć Monroe'a. Na koncie mam wibracje kilkanaście razy, kilka falowań ciała i jedno wypadnięcie z ciała; niestety nic więcej. Obecnie zamiast pisać licencjat ćwiczę relaksowanie się, medytację itp ;p Kończę (mam nadzieję) pierwsze studia - politologia. Jestem też na 2 roku stosunków międzynarodowych. Także jak widać polityka to to, w czym staram się być najlepszy. Mam nadzieję, że nie wyrzucicie mnie z tego forum ale od prawie roku jestem członkiem jednej ze znanych partii POlitycznych, na razie bez żadnego stanowiska chociaż po najbliższych wyborach samorządowych może się to zmienić ;p puki co pracuję na tokarce :)

+Quote Post
Koko1718
post 21.08.2010 - 00:44
Post #500

Dusza Towarzystwa

Notatnik

gdyby nie ostatnie wpisy nie wiedzialabym,ze jest taki temat;]
witam wiec,choc moze gdzieniegdzie bylo mnie juz widac(tyle,ze nie tyle co niektorych)..
na trzecie mi Anastasia,20 lat skonczone,imigrantka..
Pracuje jako barmanka na lotnisku..
Interesuje sie sztuka (malowanie,pisanie,taniec,spiew-choc to ostatnie nie bardzo mi wychodzi),sportem,psychologia,oobe zainteresowalam sie niedawno,na koncie na razie nic,troche ze wzgledu na brak czasu..
pozdrawiam!

+Quote Post
Pavveł
post 24.08.2010 - 10:01
Post #501

Notatnik

myślę, że będzie fair jeśli i ja coś o sobie napiszę... na imię mi Paweł :D rocznik '89 pociąga mnie muzyka, grafika, animacja, niezwykłe technologie, fizyka teoretyczna, psychologia, filozofia, paleoastronautyka, archeologia, historia starożytna, ezoteryka, jednak najbardziej ciągnie mnie ku prawdzie i rozwojowi duchowemu... wypowiadałem się na tym forum nie raz, mimo iż w tym wcieleniu nie doświadczyłem oobe ani razu (nie no, może z jeden raz było, ale to przed narodzinami;p ), jednak wiedzę na pewne tematy ugruntowały u mnie inne doświadczenia, może bardziej niepozorne, subtelne, ale równie niezwykłe jak oobe :]
3majcie się ciepło :)

+Quote Post
lordini
post 24.08.2010 - 21:51
Post #502

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Nazywam się Łukasz, mam 15 lat. Interesuję się ezoteryką. Lubię malować i gadać z romanem :D. Ogólnie to siedzę cały czas w chacie i gram :D lub gapie się w telewizor. Nie mam żadnych planów na przyszłość, bo mam wszystko w dupie i potrafie się cieszyć chwilą obecną. Oprócz tego lubię gadać i pomagać ludziom. pzdr

+Quote Post
stostostokrotka
post 30.09.2010 - 17:23
Post #503

Częsty Gość Rodziny
**

Notatnik

No to moze teraz ja coś o sobie napisze :P
to bedzie tak o urodzona w maju 92 roku optymistka,
Najpierw cos robie pozniej dopiero myśle, nie raz nie dwa wpadałam przez to w kłopoty.
Lubie sztuki walki (trenowałam taekwondo) i sporty ekstremalne (jeszcze nic nie trenowałam :P) ale mam zamiar skoczyc ze spadochronem i przeleciec sie na paralotni.
pozatym uwielbiam tchorzofretki (kiedy miałam takiego malutkiego potworka)
prcz tego strasznie lubie slodycze i chciałabym zwiedzic polske "na stopa" (sa jacys chetni by mi towarzyszyc?)^^
Oobe interesuje sie od jakis hmmm... 3 lat ale miałam z roczna przerwe
wyjsc- 0 ;/ (chociaz bylo blisko)
LD- moze ok 8 razy z czego pierwsze w wieku 7 lat
troche nienormalna (ale chyba raczej w pozytywnym sensie) :)
no i to by było na tyle

+Quote Post
lokop
post 30.09.2010 - 21:02
Post #504

Dusza Towarzystwa

Notatnik

WitekZ zostań z nami :)

+Quote Post
danEG
post 30.09.2010 - 22:54
Post #505

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Mam na imie Daniel , mam 21 lat , lubie hamburgery , troche swojego kota , wracać zmęczony z pracy , nie lubie palić szlugów i jak ktoś przy mnie pali i wieje dym na mnie . Jak widać jestem wyjątkowy - jak każdy .

+Quote Post
hitmack47
post 09.10.2010 - 21:43
Post #506

Przyjaciel Rodziny

Notatnik

Witajcie. Zwą mnie Krzychu, ale dla znajomych po prostu "pan Krzysztof" ;). 21 lat na karku. Mieszkam w pięknej, malowniczej i spokojnej wsi na Podlasiu. Lubię jak każdy słuchać muzyki, nie pogardzę dobrą książką i grą. Poza tym jak mam za dużo wolnego czasu to siadam i lepie sobie "potworki" z gliny (avatar obok to jeden z nich). Kumple i rodzina twierdzą, że nawet mi to wychodzi, ale pewnie tylko tak mówią, żeby mnie nie urazić :/. Eksterioryzacją i LD interesuję się już od ładnych paru lat. Niestety tu dochodzę do mojej największej wady: lenistwa i zbyt szybkiego poddawania się. Już parę razy próbowałem się zabrać do tego. Parę miesięcy intensywnego treningu, pojawiają się jakieś wyniki (kilkanaście LD na koncie, obe jeszcze żadnego, ale było blisko). A potem przychodziła swego rodzaju apatia, zwątpienie. Niweczyłem w ten sposób to co osiągałem przez ten czas. Zaczynałem znowu, znowu i jeszcze raz, od początku. Teraz jednak czuję, że będzie inaczej. Dzięki temu wspaniałemu portalowi i dzięki Wam w końcu mi się uda. To tyle na razie. Kończę bo zaraz się całkiem rozkleję, he he

+Quote Post
Well...
post 05.01.2011 - 13:22
Post #507

Gość Rodziny
*

Notatnik

Witam.
Wiktoria, lat 15. Gimnazjum oczywiście.
Nie lubię masła - chciałam zaznaczyć na wstępie.
Otóż, interesuję się psychologią, Mangą/Animę, no i oczywiście OOBE i LD.
W kręgu swoich rówieśników jestem uważana za, uwaga: ''Hitlera'', ''Szatana'', ''Smutne Emo'' i ''dziwaczkę''.
Wszystkie te przydomki dostałam z racji swojego ubioru i zamiłowania do metalu i rock'a (wbrew pozorom nie czczę szatana)
Cierpię na Dyskalkulię, przez co, rok w rok jestem zagrożona z tych wyśmienitych przedmiotów, jakimi są: matma i fizyka.
Uwielbiam koty, choć sama jestem posiadaczką suki rasy Syberian Husky.
Wolne chwilę, których nie spędzam na nauce czy korepetycjach z matmy, dzielę na: muzykę, anime, książki, internet, psychologię i próby wyjścia z ciała (za wiele czasu nie mam).
Jestem rozrzutna, i nie umiem odłożyć pieniędzy na kupkę. Nie gryzę i nie piję krwi, jak sądzą niektórzy. I nie jem kotów.
LD, miałam ok. 10 razy. Pierwszy raz w wieku (coś koło tego, bo nie jestem pewna) 6 lat. OOBE nie doświadczyłam, z powodu lęku, który gdzieś we mnie tkwi....

+Quote Post
TyHu
post 05.01.2011 - 19:58
Post #508

Coprobo

Notatnik

hehe jaki ten internet mały :D

Witaj Wiktoria , im więcej OBEznanych tym lepiej w końcu to ciekawe doświadczenie :)
Kilka rad odemnie
nie zwracaj dużej uwagi na posty w których piszą negatywne doświadczenia podróżników nie muszą występować one akurat u ciebie a przejmowanie się nimi może spotęgować u ciebie lęk. Nie ma się czego bać to nie jest szkodliwe zjawisko no chyba że sen też szkodzi. Wszystko zależy od twojej psychiki i podświadomości i świadomości podczas doświadczania. I jeszcze jedno staraj się wychodzić wczesnym rankiem gdzieś o 4 czy 6 rano jest większe prawdopodobieństwo że ci wyjdzie.

+Quote Post
Luciusz
post 06.01.2011 - 14:04
Post #509

Dusza Towarzystwa

Notatnik

nie wiem czemu ale spodobała mi się ta Well.
będę Cie bacznie obserwować i trzymam za Ciebie kciuki żebyś jak najszybciej osiągneła oobe:)

+Quote Post
lokop
post 06.01.2011 - 14:29
Post #510

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Cześć, mam na imię Tomek i też jestem oobemaniakiem. Wychodzę dość często, co noc, czasami zdarza mi się w ciągu dnia, nie potrafię się od tego uwolnić...

A tak wogóle to nawet nie zamierzam, bo mi się to bardzo podoba :)

+Quote Post
Bilu
post 30.01.2011 - 18:29
Post #511

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Cześć, jestem Krzysiek, o(o)bemaniak, a co za tym idzie także ezoteryk.
Interesuje się poznawaniem nowych ludzi, podróżowaniem (ogólnie brak środków na to, ale chęci zawsze są), zbieraniem nowych informacji i doświadczeń, a co za tym idzie dużo czytam książek. Poza tym lubię pomagać innym, jestem wolontariuszem w świetlicy terapeutyczno-wychowawczej. Nadal się uczę :)

+Quote Post
Margaret
post 27.03.2011 - 19:21
Post #512

Przechodzień

A ja jestem Gośka, już od 16 lat.
Zaczęłam swoją przygodę z OOBE całkiem niedawno, chociaż wiedziałam o tym od dłuższego czasu. Wiedza ta jednak była do tego stopnia niepełna, że nie wzbudziła ni krztyny zainteresowania. Nie towarzyszył mi nigdy strach i brak wiary, należę do osób które czasem dosyć naiwnie przyjmują do swojej świadomości wszelkie zjawiska, choć czasem z przymrużeniem oka. Dopiero moje pierwsze samoistne wyjście jakiś czas temu zmieniło moje podejście do tematu. Od tamtego czasu regularnie próbuję, z kilkoma sukcesami na karku. Wchłaniam każdą możliwą literkę na ten temat, co pozwala utrzymać motywację w dobrej formie, a i dowiedzieć się czegoś można. Wcześniej zagłębiałam temat LD, ale one przychodzą i odchodzą, nie chcą dać się okiełznać.
A tak bardziej przyziemnie, uwielbiam dobrą książkę, szczególnie autorstwa Stephena Kinga, filmem też nie pogardzę, o ile nie jest to komedia romantyczna, chociaż zdarzają się wyjątki ;D
Muzyki słucham fazowo, rock i metal, ale wszystko ukierunkowane jest nastrojem.
Pozdrawiam :)

+Quote Post
xKimberly
post 13.05.2011 - 07:24
Post #513

Gość Rodziny
*

Notatnik

Jestem Kasia, lat 14, 1 gimnazjum (no i chyba sobie w tej 1 klasie jeszcze posiedzę kolejny rok) Słucham popu, rocka i dubstepu. Interesuję się oobe już od ponad roku, nigdy nie udało mi się jednak tego stanu osiągnąć. Kocham brytyjskie seriale takie jakie Skins czy Misfits.

+Quote Post
Traktorzysta1300
post 13.05.2011 - 08:00
Post #514

Guests

.

+Quote Post
Dagon
post 01.06.2011 - 20:57
Post #515

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Ło Jezusicku jak dawno tu nie zaglądałem :P Witam wszystkim po sporej przerwie w OOBE/LD. Wracam z hukiem i to nie miałym :) Sił mam więcej niż kiedykolwiek.
Tak ogólnie to słucham dużo muzyki, od metalu po reggae. Czytam różne książki, ale najczęściej fantasy, uwielbiam spacerować i jeździć na rowerze (głównie lasy i wsie). Na imię mi Filip, lat mam 19 i kocham imprezy ;)

Pozdrawiam tych co mnie pamiętają i tych nowych, a także tych co mnie nie pamiętają.

+Quote Post
BartezZz
post 30.08.2011 - 17:11
Post #516

Znajomy Rodziny

Notatnik

Hej. zapomniałem o istnieniu tego forum , jak czytam swoje posty z 3 lat to nie mogę się przestać śmiać.
Od tamtego czasu osiągnąłem multum przeżyć w poza, i cóż mogę powiedzieć
Wolna wola zwykł nie pozwalam ma największą siłę niż wszystkie gady i konfederacki świnie.

ludzie nie mają kompletnie zielonego pojęcia czym są,
i co potrafią, jaka siła w nich drzemie.

Byłem tak że wiele razy w ,,parku" jak to się tu określa ja to nazywam szkołami inkarnacyjnymi dla istot nieprzytomnych, postaram się podzielić swoimi podróżami jak znowu nie zapomne o tym forum..

+Quote Post

26 Stron V  « < 23 24 25 26 >
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park