oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

8 Stron V  « < 5 6 7 8 >  
Closed TopicStart new topic
> Eksperyment-pytania Do Mtj
Zbyszek
post 18.02.2008 - 01:43
Post #114

cialka.net
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

odpowiedz precyzyjnie wyjaśnia istotę zjawiska. Jesteśmy fragmentem całości. Zawsze i wszędzie jesteśmy razem,tyle ze tego się nie widzi. Nie widać ciałek , nie widać Jaźni a co dopiero ich wielości.
Trzeba chcieć, To chcenie jest oczywiście podstępne........
Go to the top of the page

+Quote Post
VVi
post 18.02.2008 - 09:04
Post #115

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Z tego co widzę i jeśli dobrze zrozumiałam wynika, że najprostrzym sposobem jest wyrażenie chcęci poznania. Moja uzyskana odpowiedź odstaje w tym kontekście. Być może podano mi inny sposób niż najprostrzy hahaha, bo nie wiem, czemu przyszło mi do głowy wrzucić słowa - "albo wogóle sposób" - no i mam za swoje. Zresztą ja zawsze dostaję zagadki:/

---edit---

Pomyśałam sobie teraz, że gdybym tak sobie wyraziła chcęć poznania i skontaktowania się z innymi częściami, to nawet gdyby doszło do tego w taki sposób, jak opisaliście, to chyba bym nie uwierzyła, bo mam tak bujną wyobraźnię, że już nie wierzę w nic co widzię w Poza. Musiałoby to być dla mnie silne przeżycie, żebym uwierzyła.

Ten post edytował VVi 18.02.2008 - 09:19

+Quote Post
leon
post 18.02.2008 - 09:20
Post #116

Dusza Towarzystwa

Notatnik

VVi ty dostajesz sposób ale informację trzeba rozszyfrować-z tego co otrzymałaś wynika ,że należy ukierunkować się na geny,zgodnie z zasadą w zdrowym ciele zdrowy duch.Pokrzywa to nic innego jak lek roślinny o wielorakim zastosowaniu .Działanie: Jest stosowana w stanach zapalnych dróg moczowych. Zawarte w korzeniu sitosterole wykorzystywane są w leczeniu łagodnego przerostu prostaty, w początkowym stadium choroby. Nie likwidują choroby, ale spowalniają jej rozwój. Jest środkiem pomocniczym w leczeniu cukrzycy. Wpływa dodatnio na procesy przemiany materii, pobudza działalność gruczołów wydzielania wewnętrznego i zwiększa ilość krwinek czerwonych, poprawia perystaltykę jelit. Pokrzywa pomaga też w pielęgnowaniu urody. Liść pokrzywy stosowany jest do pielęgnacji skóry i włosów skłonnych do przetłuszczania się i zawarty jest w licznych kosmetykach. Szczególnie polecana jest na wiosenne osłabienie. To samo dotyczy ryb achtonicznych :"Shark cartilage"
Preparaty z chrząstki rekina leczą nie tyko raka

Badacze życia w środowisku morskim nazywają rekiny doskonałymi żywymi mechanizmami.
Te ryby już od 400 milionów lat istnieją na Ziemi w niezmienionej formie. W morzach pływały już wtedy gdy dinozaurów jeszcze nie było na naszej planecie.Rekin nigdy nie choruje na raka! Na tę cechę nauka zwróciła uwagę dopiero niedawno.
Według pracy naukowej wydanej w 1983 r. przez dwóch badaczy ze znanego Massachusetts Institute of Technology (MIT) chrząstka rekina zawiera substancję, która powstrzymuje rozwój sieci naczyń dostarczających substancje odżywcze nowotworom.
http://www.bioter.pl/preparaty/rekin.htm
-A więc mamy zdąrzać do osiągnięcia stanu naszego organizmu podobnego do opisu rekina.Zbyszek dostaje info ogólne z którego tylko wynika że każdy może nawiązać kontakt z wyższą jaźnią,ale jednocześnie z opisu jego snów wynika że chociaż najpewniej ma z nią kontakt to jej nie rozumie.
Jeden z szamanów który jakiś czas temu przebywał w Polsce też mówił że boga należy szukać w genach.
Każdy z was zdaje sobie już chyba sprawę że ogólne zdolności do LD i kontaktów mentalnych z waszymi MTJ zalężą od stanu waszego zdrowia i ogólnej kondycji fizycznej,a poprawiając ten stan osiągacie większe możliwości.

+Quote Post
VVi
post 18.02.2008 - 10:18
Post #117

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Dzięki Leon, że rzuciłeś okiem na sprawę. I jak przeczytałam o tych rekinach, że się z ich kości/chrząstek robi proszek, to mi się przypomniało, że jak uzyskiwałam odpowiedź, to sobie wyobraziłam proszek z kości ryb. Stąd powstało moje pytanie o sposób szamanów.

W każdym razie zapamiętam sobie wyniki i interpretacje eksperymentu na przyszość - zachowam to jako kolejny fragment układanki.

+Quote Post
leon
post 18.02.2008 - 10:25
Post #118

Dusza Towarzystwa

Notatnik

VVi tyle tylko że nie oznacza to że mamy się rzucić na rekiny i je wytłuc aby zrobić proszek z ich chrząstki-wręcz przeciwnie mamy tak nad swoimi genami pracować aby osiągnąć poziom rekinów.

+Quote Post
VVi
post 18.02.2008 - 10:38
Post #119

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Zdaję sobie z tego sprawę.

+Quote Post
Zbyszek
post 18.02.2008 - 10:48
Post #120

cialka.net
Ikona Grupy

Notatnik

Fakt fakt Leonie. Nie rozumie całości ani trochę. Dzięki rowniez, Szarpie się z fragmentami. Choć przyznam ,ze jestem coraz dalej.Na ciało przyczynowe poświecę pewnie miesiąc i wystrzelę potem w gore .NP szepcze mi w uchu ,- lata upłyną zanim coś z tego zrozumiesz hehe.
Chwytam się trochę za głowę ze zgrozy ,gdy myślę, ze ty nie wpadłeś jeszcze na istnienie ciałek a to przecież podstawy by znaleźć ducha wszczepionego w materie.

Najpiękniejszym dla mnie opis Wyzszej Jaźni, podał Darek. Znajdował się jako gwiazdeczka miedzy podobnymi sobie kuleczkami. Fajne doświadczenie ,godne pozazdroszczenia.

Fajny temat zrobilisciei super piszecie, Musze znowu do pracy na wiele dni. uuuuuuuu

+Quote Post
leon
post 18.02.2008 - 10:57
Post #121

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Dla mnie nie ma to znaczenia jak ty nazwiesz pasozyty astralne,ja to po prostu likwiduję u siebie,a jak u siebie to każde ciałko obce docierające do mnie jest też likwidowane-twój NP ci sam mówi że patrzysz a nie widzisz.Piszesz o przesuwaniu swiadomości pomiędzy ciałkami,o wypieraniu ciałek a nic sam z tego nie rozumiesz-a to mniej więcej oznacza że pozbywasz się ciałek i one do ciebie już nie wracają a swiadomość pozostaje w twoim ciele fizycznym,wyłapujesz larwy astralne a to też przecież te twoje ciałka.Zaparłeś się Zbyszku jak koza w marasie i nie bierzesz wogóle pod uwagę tego co odczytują inne osoby.Pomijając już mnie to weź chociaż pod uwagę to co otrzymała VVI.

+Quote Post
Zbyszek
post 18.02.2008 - 14:12
Post #122

cialka.net
Ikona Grupy

Notatnik

Ok , poddaje sie Leonie. Kocham cie.

CDN

+Quote Post
leon
post 18.02.2008 - 14:21
Post #123

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Nie podawaj się bo jesteś na dobrej drodze/zrozumienie tego przyjdzie z czasem/,wyłapuj te larwy ,a to już będzie sukces,nawiasem mówiąc w dzisiejszym moim śnie też były robale które wysypały się razem z orzechami włoskimi na podłogę w sieni u teściów.Ja zastanawiałem się w tym śnie skąd tyle tego robactwa.W realu to wygląda tak że na podwórzu rośnie orzech włoski ale dający bardzo paskudne owoce,o tak gryubej skorupie że jak już się już rozłupie to razem z owocem i bardzo trudno wydobyć sam owoc,trzeba po drobince.I tak się zdarzyło latem ,jak już od jakiegioś czasu stosowałem magnetoterapię teściom że z liści tego orzecha zaczął kapać jakiś paskudny sok co nigdy się do tej pory nie zdarzało.A więc wniosek taki/mój/ te larwy astralne gnębią nie tylko ludzi ale i drzewa,owoce ziemniaki/gniją dzięki temu/.I jeszcze taka ciekawostka że po moich działaniach magnetycznych zaczęła owocować śliwa która nigdy do tej pory nie owocowała,chociaż liczy sobie już dużo lat.Poczytaj sobie o chirurgii fantomowej,wszystko na to wskazuje że możesz być w tym dobry,zwłaszcza sny e-pomarańczy i jej potwierdzenie że nastąpiła poprawa z nogami jej mamy.Pozdro.

+Quote Post
Max537
post 18.02.2008 - 20:24
Post #124

Dusza Towarzystwa

Notatnik

OK dodałem wpis do notatnika odnośnie eksperymentu. Musiałem trochę go przerobić ponieważ normalnie są to wpisy kierowane do mnie. Więc inaczej nic byście z tego nie rozumieli :) teraz biorę sie za waszą lekture :)

+Quote Post
VVi
post 19.02.2008 - 09:21
Post #125

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Max - przeczytałam wpis. Ty masz tak jak ja - niby coś jest proste, a jednak trzeba się z tym namęczyć.
Linie/nici, które opisałeś wydają się raczej luźnym połączeniem i mogą biec do kogokolwiek, jeśli go znamy. Fakt wyrażenia chęci skontaktowania wydaje się po eksperymencie oczywisty, ale ciekawy jest ten motyw z wibracją. Znane są opisy jak to bliźnięta wiedzą , że drugiemu coś się stało, albo ludzie, którzy się kochaja maja przeczucie, a potem ono się sprawdza. Po prostu mają tą samą wibrację. Nawet w wicca jest motyw, właściwie rada, żeby nie "cudzołożyć", bo to zmienia wibracje i przez to między partnerami jest gorzej - coś w ten deseń. Warto by było zapytać, jak wyrównać wibracje, ale tylko na dana chwilę, no bo jeśli czyjaś wibracja jest niższa, to po co se obniżać swoje.
Jednak pytania zawsze będą powstawać. Z jednej odpowiedzi rodzą się następne.

+Quote Post
leon
post 19.02.2008 - 09:30
Post #126

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Ja to co opisał Max inaczej oceniam-nić z określoną falą to jest stan w jakim się konkretnie znajduje,np idzie na spacerze zaprzątnięty swoimi sprawami i nagle ni z tąd ni zowąd wpada mu do głowy coś o czym zupełnie nie myślał.Może to być nazwa czegoś ,nazwisko czyjeś/nawet kogo nigdy nie znał i nie słyszał/.Czyli dostał zakodowaną informację i jak to jest w metodach kodowania trzeba w księdze kodów poszukać znaczenia otrzymanej informacji-księgą kodów może być net,wikipedia itp.Tak dokładnie u mnie przebiega proces odczytu otrzymywanych informacji no i jeszcze nitka-po nitce do kłębka lub też nić Ariadny-każdy może by Tezeuszem i wyjść z labiryntu po własnej nitce.

+Quote Post
Herbina
post 19.02.2008 - 10:56
Post #127

Guests

W Hunie takie nici nazywaja sie nicmi Aka, znajac ich dzialanie mozna znalezc zaginione przedmioty, nawiazac kontak z ludzmi, Ty Max zobaczyles to, o czym szamani juz od dawna wiedza.
Pozdrawiam.

+Quote Post
VVi
post 19.02.2008 - 13:25
Post #128

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Ha - znów szamani! Coś jest na rzeczy. Trzeba z jakims sie zaprzyjaźnić, może do dżungli pojechać na nauki - np. jak ukazać się komuś pod postacią czarnej pantery hihi. Pół żartem, pół serio, a bardziej poważnie, to jak zacznałam "zabawę" z obe i ld to ukazał mi się młody szaman - ocknęłam się, patrzę a na moim łóżku siedzi ktoś, kto wgląda jak szaman i się uśmiecha. Teraz dokładnie tego nie pamiętam - musiałabym zajrzeć do notatników.

+Quote Post
leon
post 19.02.2008 - 13:57
Post #129

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Ja opisalem dziś w blogu moją nitkę którą z drugiej strony ktos trzymał i teraz wiem kto to taki-to Zbyszek,a mała dziewczynka na drugim brzegu to najpewniej VVi-tak mnie naszło na ostatnim spacerku z którego teraz wróciłem.W innym śnie ubrany byłem jak traper z dwoma torbami zawieszonymi przez plecy na krzyż.

+Quote Post
VVi
post 19.02.2008 - 14:02
Post #130

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(leon @ 19.02.2008 - 13:57) *
Ja opisalem dziś w blogu moją nitkę którą z drugiej strony ktos trzymał i teraz wiem kto to taki-to Zbyszek,a mała dziewczynka na drugim brzegu to najpewniej VVi-tak mnie naszło na ostatnim spacerku z którego teraz wróciłem.

To zaraz, ja czegoś tu nie kapuję - to ile ta nitka miała końców? No chyba, że chodziło o to, że ja i ty jesteśmy na dwóch krańcach a Zbyszek trzymał gdzieś pomiedzy. A z tą małą dziewcznką to możesz mieć rację, bo czasem się tak czuję, aczkolwiek żadnej takiej ani podobnej akcji nie przpominam sobie. Kiedy to było?

---edit---
a juz wiem - to o tym lataniu i nitrocośtam, tylko że ja dziś się raczej w śniegach pamietam niż na plaży nad rzeką, jeśli to było dziś hehe.

+Quote Post
leon
post 19.02.2008 - 14:06
Post #131

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Ty nie musiałaś tego widzieć bo to tylko symbole,czytnij mojego bloga bo chyba tego nie do końca zrobiłas.
Edit śniegi do tego pasują-to samo przedstawione w inny sposób.

+Quote Post
VVi
post 19.02.2008 - 14:11
Post #132

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Przeczytałam, tyko mi to z pamięci - ten poczatek - umknął i się skupiłam na nitrofurazynie.
Ale skoro widziałeś mnie nad rzeką to dobrze, bo jak byłam małą dziewczkną to często się bawiłam nad rzeką w wakacje.

+Quote Post
leon
post 19.02.2008 - 14:18
Post #133

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(VVi @ 19.02.2008 - 14:11) *
Przeczytałam, tyko mi to z pamięci - ten poczatek - umknął i się skupiłam na nitrofurazynie.
Ale skoro widziałeś mnie nad rzeką to dobrze, bo jak byłam małą dziewczkną to często się bawiłam nad rzeką w wakacje.

A co do tych nici z Huny to one najlepiej się ujawniły w eksperymencie moim z Silverką.Pootwierały nam się czakramy,ale Silverka potrzebowała energii do siłowania się ze mną to podpięła się nieświadoma niczego do Conchity i Aerledki-co tylko udowadnia że nie ma jakiejkolwiek darmowej energii.

+Quote Post
WhiteLove
post 19.02.2008 - 15:05
Post #134

Guests

I jak, macie już te odpowiedzi od swoich MTJ ? Piszcie :D Czekam z niecierpliwością.

+Quote Post

8 Stron V  « < 5 6 7 8 >
Closed TopicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park