|
|
![]() ![]() |
15.02.2008 - 20:12
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Wiem, że są juz ustalone pytania ale ponieważ, nigdy nie mogłem spotkać mtj więc nie przywiązywałem do nich wagi, dlatego po tym jak już w końcu go spotkałem to zadałem swoje. W ogóle całe spotkanie z nim było ciekawym przeżyciem, no więc to moje głowne pytanie może wydać się wam banalne ale ja wolałem sam zapytać niż po prostu wziąść za prawdę to o czym niektórzy na tym forum mówią. No więc pytanie brzmiało: Co tu robisz? (Nie konkretnie w tej chwili tylko w ogóle, po co jesteś? - tak zabrzmiało rozwinięcie w moich myślach). Narazie nie będe pisał odpowiedzi bo może ktoś też będzie chciał odpowiedź swojego własnego mtj-a.
A co do rozmowy, to nie wiem czemu pomysł by tylko same słowa liczyć za odpowiedź właściwą. To jak je odbieramy, jak je rozumiemy w środku jest chyba rzeczą ważniejszą. Przy następnej okazji postaram się zadać mu także jedno z podanych przez was pytań ;) |
|
|
|
15.02.2008 - 21:14
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Czyli kiedy publikujemy to co mamy - sobota? niedziela? Jeśli sobota, to wieczorkiem, bo wcześniej nie dam rady.
|
|
|
|
15.02.2008 - 21:25
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
To ja zapytam o cialka.
|
|
|
|
| starr |
15.02.2008 - 21:26
|
|
Guests |
Niedziela.Ja juz umywam ręce bo mi opadły.Hej
|
|
|
|
15.02.2008 - 21:30
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
| starr |
15.02.2008 - 21:40
|
|
Guests |
Chodzi mi o to, ze malo osob wogle sie tym interesuje (oprocz Ciebie VVI oczywiscie :) i jeszcze innych) caly czas sa terminy przekladane -najpierw 9go mial byc koniec, potem przelozylismy na dzis zakonczenie 1go badania i co - klapa. Na priwie zachecam to slysze, ze na razie czasu nie ma albo bo cois tam i przez to jeszcze nic nie zrobil :)
Szkoda bo czytalem blogi wielu osob z tego forum i duza czesc osob utrzymywała o kontakcie z MTJ, przytaczała dialogi(niektore dosyc zabawne nawet)- a teraz siedza cicho i sie nie udzielają. Mnie i tak nie bedzie jakis czas wiec prosze byscie nie czekali na mnie z zakonczeniem. Napewno poradzicie sobie sami bardzo dobrze bo w sumie moja rola jest tu zbedna - przeciez jakotakiego kontaktu z MTJ nie mam wiec nie potrzebujecie chyba kogos tylko do wyznaczania terminów. Teraz cała praca spoczywa na was :* Jeszcze raz dzieki VVi oraz reszcie za zangazowanie, kontynuujcie co zaczeliscie :) Ja lecę, cześć :D |
|
|
|
15.02.2008 - 21:57
|
|
|
No starr a ja to niby co?? :) nie pisałem nic więcej bo czekałem na ciebie. Mam rozumieć że tylko ja i VVI mamy odpowiedzi? Ale dolina :( Myślałem że jednak będzie lepiej:(
|
|
|
|
| starr |
15.02.2008 - 22:00
|
|
Guests |
Ciebie tez mialem na mysli :)dziex
No sam widzisz- napisalem by ktos kto ma odpowiedź moze tutaj wczesniej o tym informowac i nici. Mozemy tez przekladac terminy ale ja w koncu przez to sie zestarzeje, umre a w nastepnym wcieleniu dalej bede pisal by ludzie sie trzymali tematu i przesuwal daty :D |
|
|
|
15.02.2008 - 22:10
|
|
|
Więc ja podaje odpowiedz w niedziele wieczorem. VVI pasuje ci?? mogę przesunąć termin +/- 1 dzień. Podobnie jak starr nie mam zamiaru dłużej czekać.
|
|
|
|
| Herbina |
15.02.2008 - 22:23
|
|
Guests |
No to jak niedziela to niedziela.
Ja sie nie posunelam dalej w badaniach co wiecej (chyba gorzej) stwierdzam, ze do badan grupowych chyba sie nie nadaje. Bo w realu wazne jest dla mnie co innego, we snie co innego, jak juz wiem, ze moge dostac odpowiedz to zadaje to , ktore dla mnie osobiscie jest najwazniejsze... Moze to egoizm, a moze jest tak dlatego, ze nawet sie nie staram wywolywac Ld, tylko albo mam (bo potrzebuje ) albo nie mam, bo nie mam nic na "warstacie",jakos ostatnio czuje , ze tak jest wlasciwie, nawet jak kogos rozczaruje, ale czy jestem tu aby kogos zadowolic ? ( :)) ) No, to w niedziele napisze co wtedy czyli przed ostatnim terminem mialam, a jak dobry Bog da to cos jeszcze bedzie. Tez jestem za nieprzesuwaniem wiecej terminow, proponuje tak: w niedziele do 23 godziny niech kazdy napisze co ma, o! Starr, nie starzej sie i nie umieraj, bo po co? Mozesz pisac, przesuwac terminy bedac ciagle zywym i mlodym, a najlepiej byc mlodym, pieknym i bogatym i nie przesuwac juz terminow. Pozdrawiam :) |
|
|
|
15.02.2008 - 22:34
|
|
|
OK mi pasuje. Niedziela godzina 23:00. Kurcze już sie nie mogę doczekać. Ciekawe co wyjdzie? Starr trzymaj sie. Pamiętaj że faceci są jak wino. Im starszy tym lepszy ;p
|
|
|
|
16.02.2008 - 08:24
|
|
|
Dobra, niedziela wieczór. A po niedzieli się zobacz co to z tego wyszło. Zobaczymy Max czy fragmenty naszych układanek do siebie pasują.
Nie, no zainteresowanie eksperymentem było, tylko że każdy chciał zadać swoje pytanie. Zbyszek - jeszcze masz do niedzieli odrobinę czasu - zadaj nasze pytanie. Wiemy, że potrafisz się kontaktować z tymi różnymi mtjotami i npeowcami hehehe. O ciałka zapytasz innym razem. Całą wieczność masz na to. |
|
|
|
16.02.2008 - 10:20
|
|
|
OBE Maniak 36 Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Ja dalej nie do końca jestem pewna o co chodzi w pytaniu... Metody to my znamy przecież.... Spróbowałam dziś i zadziałało. Relacja w niedzielę...
|
|
|
|
16.02.2008 - 18:27
|
|
|
Jeśli chodzi o pisanie postu, to proponuję, dla jasności sprawy, żeby każdy napisał posta w takich samych podpunktach: 1) Jakie zadałem/am pytanie. I jak je rozumiem. (w miarę krótko) 2) Odpowiedź na pytanie. (bez zbędnych interpretacji) 3) Jak doszło do zadania pytania i odpowiedzi tzn. Całe zdarzenia i metodę wybraną. 4) Własne wnioski na temat odpowiedzi. Jakieś odnośniki, skojarzenia. Myślę, że w ten sposób będzie to wystarczająco klarowne. Ponawiam prośbę! |
|
|
|
16.02.2008 - 20:21
|
|
|
hmmm - ale mi nie dali żadnych odpowiedzi - zabrali mnie i pokazali delikwenta i tyle...
|
|
|
|
16.02.2008 - 20:29
|
|
|
|
|
|
|
16.02.2008 - 23:16
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
no i co z tymi wynikami?:)
|
|
|
|
16.02.2008 - 23:35
|
|
|
Brak oczekiwanych wyników w eksperymencie to też wynik. Z tego tez można wyłonić pewne wnioski.
Dlatego uważam, że dalsze przekładanie terminu jest już bezsensowne. Niech każdy napisze to co przez ten czas się dowiedział, jakie pytania zadawał i jakie otrzymywał odpowiedzi. Przypominam aby napisać to zwięźle w miarę krótko i przede wszystkim zrozumiale. Popierasz moją propozycję Starr? |
|
|
|
| starr |
16.02.2008 - 23:56
|
|
Guests |
|
|
|
|
17.02.2008 - 12:02
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Wiele postów napisaliście a ja nadal nie wiem jakie pytania postawiliście. Pytalem MTJ o wasze pytania. Poprosiłem . Stary druhu ,sam wiesz ile tych pytań maja ludzie. Powiedz coś o co im chodzi bo ja nie przedrę się przez tyle postów,. Wczoraj wieczorkiem otworzyłem książkę ciałko przyczynowe i przeczytałem pierwsze strony. Stalo tam jak byk ,o powstaniu monad i ekspansji świadomości.
Zamyśliłem się i zrobiłem wspaniała podroz mentalna. Pojawiłem się w świecie idei i obserwowałem pięknie pookładane wiadomości o kształtowaniu się świadomości ludzkiej. Wlasciwie to je przeżyłem w jednym ciągu logicznym. Kto kogo i dlaczego. Zapytałem podniecony ta klarownością postrzegania .Czy to jest odpowiedz na ich pytania? Odpowiedz padła wymijająco. Na tamte pytania już znasz odpowiedz. A juz myslalem ,ze zapomnieli o nas hehe |
|
|
|
17.02.2008 - 12:41
|
|
|
Zbychu, pytanie było czy jest posob by porozumiec sie z innymi czesciami sond.
Moja wersja: 1) Jakie zadałem/am pytanie. Chcę skontaktować się z innymi sondami czyli istotami z mojego Dysku, które żyją obecnie w tym czasie na ziemi. Zadałam to pytanie i poszłam spać licząc na coś (ogólnie rzecz biorąc). 3) Odpowiedź: Przy zasypianiu pojawiły się wibracje i fale gorąca. Gdy uznałam, że już można podniosłam się. Nie byłam pewna czy podziałam dobrze, bo faza była niezbyt głęboka. Wtedy coś ciepłego z tyłu zaczęło mną lekko bujać, jak na huśtawce - poddałam się temu i zaraz huśtałam się jak na wielkiej huśtawce ale bez samej huśtawki. Faza się zrobiła super. Poprosiłam o skontaktowanie mnie z innymi osobami z Dysku. To ciepłe jakby mnie lekko wzięło od tyłu i przenieśliśmy się gdzieś. Był to jakiś pokój. Ale pusty. Zaczęłam się rozglądać, było tam lustro. Jakoś przyszło mi do głowy sprawdzić, czy mam moją twarz, bo odniosłam wrażenie, że być może chodzi o wcielenie równoległe mnie. Jednak w pokoju panował półmrok i trudno było coś rozeznać z słabowidocznego owalu twarzy. Dotknęłam twarzy, ale też nie dało mi to odpowiedzi, czy to ja..:) Ponownie skierowałam się do Istoty prosząc o skontaktowanie mnie z inną osobą z Dysku. Znów delikatnie ujął mnie od tylu i pomknęłiśmy chwileczkę. Tym razem zatrzymaliśmy się przed dzieckiem - ok. 8 letnim chłopcem. Chłopiec zauważył mnie - był właśne w środku dość dramatycznego emocjonalnie przeżycia. Porozmawialiśmy chwilę na ten temat (nasza tajemnica) - i zaczęłam odbierać ciało fizyczne... taak... zimno. Wróciłam do ciała, bo zmarzłam. Tyle. 4) Własne wnioski na temat odpowiedzi. Tego chłopca już kiedyś spotkałam niefizycznie i chodząc po jego domku zupełnie współczesnym dziwiłam się, że mam może jakieś poprzednie wcielenie, ale współczesne. A tu może chodzi o wspólnotę świadomości na poziomie Dysku:) 5) Pożegnanie Dużo tu czasu z Wami spędziłam i fajnie było, ale teraz czas na coś nowego. Pozdrawiam wszystkich. Nie dajcie się ogłupić i szukajcie w sobie nie na zewnątrz - w sercu są wszystkie odpowiedzi. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |