oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Jestem Nowy, Proszę o małą pomoc
Coach
post 03.01.2008 - 23:01
Post #1

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Witam.Mam na Imię Tomek i mam 16 lat.Od OOBE dowiedziałem sie od kolegi podczas gry.Lecz nie wyjaśnił mi na czym to polega.Ale korzystając z zasobów internetu już wiem.Lecz sęk tkwi w tym ze ja nie potrafię tego do końca zrozumieć.Czy jest kto w stanie mi to trochę wytłumaczyć Co i jak ? będę bardzo wdzieczny
Go to the top of the page

+Quote Post
Mano
post 04.01.2008 - 08:55
Post #2

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Duzo tutaj nie ma wytlumaczania.
Po prostu, wychodzisz z ciala fizycznego, swoim cialem astralnym. Niektorzy twierdza, ze to tylko sobie w myslach tak latasz. Wiec nie tylko jedna teoria jest :)

A wytlumaczajac jak.... magicznie :)
Powiem ci, ze sniac, twoje cialo astralne jest wyzej o 5cm od ciala fizycznego (info zaczerpniete z netu, dawnooo temu). Wiec, jak widac, nie ma tutaj wiele do wyjasnienia bo to sprawa normalna (?).
Najlepiej przejrzyj forum, a na pewno cie wiele nakieruje.
Albo zadawaj pytania, innym bedzie latwiej odpowiedziec.

+Quote Post
mind trainee
post 04.01.2008 - 09:03
Post #3

Guests

Najlepszym wytłumaczeniem jak to jest będąc w OBE jest pojęcie świadomego snu:
Wyobraź sobie, że jesteś w swoim śnie, krainie marzeń. Masz pełną świadomość tego co Cię otacza, wiesz, że Twoje ciało aktualnie grzecznie śpi, a Ty całym swoim sobą, wszystkimi zmysłami jesteś w krainie snu. Masz aktywne wszystkie zmysły, emocje sięgają zenitu, przepełnia Cię euforia spowodowana samym pobytem w tej cudnej krainie.
Co to OBE - teorii jest wiele. Możesz nie uwierzyć, że podczas OBE coś z naszego ciała ucieka. Może uznasz, że jest to wytwór wyobraźni. Najlepiej samemu się przekonać, bo w OBE dzieją się takie rzeczy, że mało osób na świecie by uwierzyło na słowo.

+Quote Post
Drag0n
post 04.01.2008 - 10:28
Post #4

Świadomie Śniący

Notatnik

OOBE (lub OBE) (ang. out of body experience) - dosłownie: doświadczenie poza ciałem. Objawia się wrażeniem czasowego opuszczenia i egzystowania niezależnie od swego fizycznego ciała. W OOBE ma się wrażenie poruszania się, dokonywania obserwacji i komunikowania z innymi istotami inteligentnymi podczas gdy ciało osoby podlegającej temu wrażeniu jest rozluĽnione lub śpi.

+Quote Post
Szopen
post 04.01.2008 - 12:20
Post #5

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Na tym forum jest napisane: przeczytałęś książki Sugiera, Monroe, Moena, i masz jescze wiele pytań. na prawdę bardzo polecam te pozycję.

Tutaj podaję Ci link do strony na allegro, TUTAJ Darek Sugier sprzedaje swoje książki za 10zł.

Jeszcze wejdź na www.oobe.pl, na samym dole masz darmowy 10 dniowy kurs. Zapisz się na niego, wiele wyjaśnia, dużo się dowiesz.

Jeśli zainteresowałeś się książką Darka Sugiera (bardzo dużo się dowiesz o OBE, wiele teorii) To TUTAJ masz linka do DARMOWEJ wersji e-booka Darka Sugiera, jak i do jego najważniejszych porad.

+Quote Post
kelme
post 04.01.2008 - 18:44
Post #6

Członek Rodziny

Notatnik

Tak jak poprzednik zachecam do czytania wszelkich artykolow na temat OOBE szczegolnie polecam "traktat o projekcji astralnej" Roberta Bruce'a

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park