|
|
![]() ![]() |
03.01.2008 - 19:30
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
Witam. Nie rozumiem jednej rzeczy, prosze o wyjasnienie :) Gdzie dokladnie sie przenosimy kiedy wychodzimy z ciala? Czy jest to swiat realny, calkowicie wymyslony przez nas, a moze taki gdzie niewiadomo co sie wydarzy? Czy projektujemy wszystkie obrazy (tak jak np w trakcie snu) i nie sa one w zaden sposob rzeczywiste, czy da sie rowniez wyjsc z ciala i wedrowac po ziemi? Z gory dziekuje :)
^ up, prosze o odpowiedzi |
|
|
|
03.01.2008 - 19:49
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
1Na gorze masz takie różne porady, 2 funkcja szukaj nie boli :] 3 ludzie mają różne teorie 4 wystarczy poczytać forum.
|
|
|
|
03.01.2008 - 20:01
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ogólnie jest to nazywane światem Astralnym, bardzo bliskim do rzeczywistości, bardzo podobnym, niemalże identyczny. Jednak na pewno nie jest to jak Ty to nazywasz "świat realny".
P.S. Polecam Trylogię Matrixa |
|
|
|
03.01.2008 - 20:05
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
Wlasnie staralam sie znalesc odpowiedzi na ten temat, ale nie znalazlam zbytnio nic zatysfakcjonujacego. To ze jestem nowa na tym forum nie oznacza ze nie bywam na innych, tak wiec wiem ze mozna uzyc opcji szukaj ;) Czyli po wyjsciu z ciala, nie mozna sie przeniesc do wybranego miejsca i spotkac z wybranymi osobami? To tak nie dziala?
|
|
|
|
| Artur_flyer |
03.01.2008 - 20:36
|
|
Guests |
Witam. Nie rozumiem jednej rzeczy, prosze o wyjasnienie :) Gdzie dokladnie sie przenosimy kiedy wychodzimy z ciala? Czy jest to swiat realny, calkowicie wymyslony przez nas, a moze taki gdzie niewiadomo co sie wydarzy? Czy projektujemy wszystkie obrazy (tak jak np w trakcie snu) i nie sa one w zaden sposob rzeczywiste, czy da sie rowniez wyjsc z ciala i wedrowac po ziemi? Z gory dziekuje :) ^ up, prosze o odpowiedzi Temat rzeka, temat ocean:) Z moich doświadczeń? Przenoszę się do świata wykreowanego przeze mnie. Stworzonego przez mój umysł. Niektórym podróżnikom udało się dostroić do świata fizycznego. Chodzi tu o tzw. wyjście ciałem eterycznym. Nie chcę się rozpisywać o eteryczniaku gdyż mało się na tym znam. Świat, w którym ląduję po klasycznym wyjściu praktycznie nie różni się od tego fizycznego. Najczęściej po wyjściu znajduję się w swoim pokoju, wszystko jest bardzo realne(choć nie zawsze, zależy od dostrojenia) aczkolwiek są pewne różnice. Krzesło stoi nie w tym miejscu co trzeba, lub w ogóle nie ma łóżka hehe:) Taak, są różne wyjścia. Niektórzy bardziej doświadczeni podróżnicy tacy jak Darek Sugier potrafią dostroić się bardzo dobrze . Hmm, słyszałaś o Parku? Jeżeli nie to poczytaj sobie:) Ponoć tam już nie kreujemy :) Te obszary hmmm, do których trafiamy po lepszym dostrojeniu hmmm, nie są stworzone przez nasz umysł. Nie chcę się wypowiadać bo tam nie byłem:) Na razie...:) Hmmmmmm, widzisz Anonimku :), to szeroki temat. Ale najlepiej samemu wszystkiego doświadczyć. Dasz radę, uwierz mi, to wcale nie jest takie trudne:) Wierzę w Ciebie |
|
|
|
03.01.2008 - 21:45
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Mi sie udało tylko wyjsc do reala czyli swojego domu, choc wiadomo mogl byc on wygenerowany przez umysl ale nie sadze.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |