|
|
![]() ![]() |
16.01.2007 - 11:08
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Ostatnio doznałemm oobe zlbo ld - nie jestem pewnien, ale o tym juz pisałem w temacie "Muzyka działa cuda" W każdym bądź razie cofnąłem się jakieś 10 lat wstecz.A teraz dzieją się dziwne rzeczy, bo znajdując się w różnych miejscach ( w świecie rzeczywistym) po tym zajściu przypominam sobie różne fakty z tamtych lat. Przykładowo znajduje się w przedpokoju u mojej babci i przypominam sobie mimowolnie że na ścianie na którą teraz patrzę wisiał obraz.Mało kto o nim pamięta, ale jednak po czasie przyznaja mi rację ze faktycznie był. Dziwne jest to że gdy mi sie to przypomina to tak jakbym przez ułamek sekundy był w tym miejscu w tym czasie.Czy oznacza to że moje oobe pozostawiło w pamięci jakieś inne miejca w których byłem a po powrocie zapomniałem??Możliwe że moja podróż poza ciałem nie ograniczała się tlyko do mojego mieszkania , bo takie "flashbacki" mam w różnych miejscach.Co o tym myślicie??
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |