oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Co To Było?
ImmortalPL
post 24.01.2008 - 16:54
Post #1

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Witam!!!
Mam takie pytanie, bo kiedys ogladam sobie telewizje to bylo juz ciemno z deka i tak sobie ogladam i mysle o OOBE i jak toi sobie wyjsc. Nagle cos mi sie stalo z reka przestalem miec w niej czucie nie moglem nia ruszyc i serce zaczelo mi szybciej bic. Ręka mogłem ruszyć dopiero jak mi sie serce uspokoiło i tu moje pytanie:

Czy taki samo odczucie to wlasnie ten paraliz??
Nigdy nie poczułem takiego uczucia i nie wiem czy jestem na wlasciwej sciezce pomozcie prosze!!
Go to the top of the page

+Quote Post
Franki
post 24.01.2008 - 17:53
Post #2

OBE Maniak 152

Notatnik

Jak masz paraliz, to sie w ogole nie mozesz ruszac :D. Znaczy, ja potrafie bardzo lekko poruszac palcami rak, nog. A moze Ty miales po prostu takie cisnienie, ze az Ci reka zablokowala. Nie umiem tego dokladnie powiedziec, ale pozostawiam do opinii innych forumowiczow.

Czy tako samo odczucie, to paraliz?. Przy paralizu masz uczucie ciezkosci i w ogole braku wladnosci ciala, jakby Ci ktos zabral cialo, chociaz nie zawsze.

+Quote Post
ImmortalPL
post 24.01.2008 - 18:35
Post #3

Przyjaciel Rodziny

Notatnik

No tak ale jak czytalem tu na forum kazdy paraliz poczatkowo zaczyna sie od jednej czy kilku czesci ciala a potem nastepuje paraliz ciala...

+Quote Post
Franki
post 24.01.2008 - 22:04
Post #4

OBE Maniak 152

Notatnik

Jak ja wchodzilem w paraliz, to momentalnie jakbym sie wybudzal/zasypial i swiadomie tracilem cala wladnosc cialem ;).

+Quote Post
Deashay
post 25.01.2008 - 11:28
Post #5

Znajomy Rodziny

Notatnik

Moze cos Ci ta reke uciskalo i odcinalo doplyw krwi do niej? Wtedy tez pojawia sie "paraliz", ale wynikajacy z jej niedotlenienia chyba ;P wtedy jest brak czucia i ogolnie wydaje sie jakby reka nie byla Twoja ;D pare razy sie z takim czyms budzilem w nocy jak lezalem na prawym boku, pozniej sie przerzucilem na lewy i mi przeszlo ;)

Z reguly jak sie chwile skoncentruje na probach poruszania reka to to mija. Kwestia tego jak szybko krazenie wroci do normy. Jesli nic nie uciskalo Twojej reki to nie wiem... moze rzeczywiscie jakis rodzaj paralizu (zaprogramowales sie?)

PS: przyspieszenie akcji serca moglo sie pojawic dlatego ze sie wystraszyles.. ja jak sie budzilem z reka ktora nie moglem ruszac w srodku nocy to z reguly sie balem ze cos sie stalo, tez szybciej serce bije, a szczegolnie za pierwszym razem.

+Quote Post
123
post 01.02.2008 - 11:24
Post #6

Znajomy Rodziny

Ja nie wiem kiedyś się zbudziłem gwałtownie i chciałem wstać i pierd* o podłogę bo sparaliżowało mi podczas snu nogi (sic). I tak leżałem zastanawiają się czy jeszcze będę chodził. Chodzę.

+Quote Post
ReCaLL
post 01.02.2008 - 23:36
Post #7

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Wiem cos o tym sam cos podobnego mialem 3x pod rzad, to jest tzw ładowanie energii dzieki temu wychodzi sie z ciałka, serce bije z podniecenia bo zaczynasz sie ładowac energią, mozessz czuc sie prawie jak telefon komórkowy w trakcie wibracji xD

+Quote Post
ImmortalPL
post 02.02.2008 - 18:06
Post #8

Przyjaciel Rodziny

Notatnik

odswieze temat i mam jeszcze jedno pytanie:
Doznalem juz paralizu prwdziwegfo hipnogogi i wibracje, lecz nie moge wyjsc co mam robic mam o czyms myslec czy wogule poradzcie

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park