|
|
![]() ![]() |
18.01.2007 - 21:13
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Witam!
Na początku chciałbym zwrócić uwagę na to, że nie mogę się zalogować do pokoju z notatkami, nawet jak jestem zalogowany na forum to wchodząc do tego pokoju pokazuje mi się, że nie jestem zalogowany, przez co nie mogę tam napisać tematu. OK A więc zaczynamy: Pierwszy raz z pojęciem OOBE spotkałem się chyba w czerwcu ubiegłego roku. Pochłonąłem tony artykułów dotyczących wyjść poza ciało. Swoją wiedze czerpałem ze świetnej strony poświęconej ezoteryce (pozacialem.be) która niestety upadła włącznie z forum. Gdy przestałem otrzymywać subskrypcje z forum moje zainteresowanie tematem OOBE coraz bardziej spadało. Jeszcze przed upadkiem forum wypróbowałem wiele technik wyjścia z ciała, włącznie z presetami BWG niestety żadna z nich nie była pomyślna. A teraz co udało mi się osiągnąć: Zazwyczaj podczas prób poczynając od relaksacji do transu, to udawało mi dochodzić do uczucia falowania ciałem, jednak nie mogłem go dłużej utrzymać, bo zaczynałem się nad nim skupiać. Raz podczas słuchania presetu Sleep Reducer gdy już się kończył poczułem że oczy mi się otwierają i zaczynam widzieć mój pokój, zaskoczyło mnie to i pomyślałem żeby sprawdzić co się dzieje i zachciałem otworzyć oczy no i niestety okazało się że powieki miałem zamknięte! No i się skończyło :/ Zacząłem ponownie interesować się OOBE, gdy chciałem zredukować ilość potrzebnego mi snu i sięgnąłem po BWGen'a, czyli jakiś miesiąc temu :) Chce poznawać tajniki swojego umysłu i rozwijać się duchowo, ludzki umysł ma potężną moc i chce ją w sobie rozwinąć żeby mieć większą świadomość o otaczającym mnie świecie. A TERAZ PROSZĘ WAS ISTOTY ZAMIESZKUJĄCE ŚWIAT ASTRALNY O POMOC W WYCIĄGNIĘCIU MNIE Z CIAŁA CHCE WYJŚĆ Z TYCH CIASNYCH RAM KTÓRE NARZUCIŁ NA MNIE ŚWIAT!!!! POMÓŻCIE MI LEPIEJ ZROZUMIEĆ TO CO MNIE OTACZA!!!! PROSZĘ!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
20.01.2007 - 04:45
|
|
|
Tak więc stosuje teraz metodę 4+1 (no w zasadzie ~5) ;) I staram się teraz rozbudzić i pobudzić swój mózg do działania przez myślenie o OOBE
Gdy otrzymałem drugiego maila, z zadaniem relaksacji, położyłem się do łóżka (w zasadzie już przygotowany do snu) i zacząłem się relaksować zaczynając od rąk przez nogi, na głowie kończąc. Afirmowałem sobie, że nie czuje poszczególnych części ciała. Gdy już zrelaksowałem całe ciało chyba na chwilę zasnąłem, a gdy odzyskałem świadomość przeszła mi przez głowę myśl "chce mi się spać" no i niestety odwróciłem się na bok i zasnąłem :/ Wczoraj postanowiłem użyć autohipnozy Jackobsona, trzeba przyznać że było to ciekawe doświadczenie, jednak na mnie i tak dużo lepiej działa mój własny sposób relaksacji z własnymi afirmacjami :) Dzisiaj będę miał OOBE!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
20.01.2007 - 19:45
|
|
|
A wiec tak: położyłem się z głową koło drzwi, a nie koło okna jak zwykle i rzeczywiście czułem się jakoś dziwnie nieswojo, szybko się zrelaksowałem ale miałem problemy, żeby tak zasypiać na chwilkę i budzić się jednak w pewnym momencie zauważyłem, że na chwile straciłem świadomość powtórzyło się to dwa razy. Po czym obudziły mnie lekkie wibracje, niestety zacząłem o nich myśleć, chciałem sprawdzić czy jestem sparaliżowany, po prostu zacząłem o tym wszystkim myśleć i niestety wibracje znikły a ja zasnąłem :(
|
|
|
|
22.01.2007 - 04:41
|
|
|
Zadanie nr 5 czyli znowu metoda 4/5 + 1
Tak więc słucham sobie teraz muzyki i wydaje mi się, że jestem już wystarczająco rozbudzony, no ale jak miało być co najmniej 45, no to czekam :) Cytryna z Hemi Sync R. Monroe jest naprawde bardzo ciekawa aż poczułem jej ostry zapach!! Dzisiaj wyjdę! Ostatnio byłem tak blisko, ale teraz wiem czego mogę się już spodziewać i uda mi się wyjść!!! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |