Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
2 Stron V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Podróż Do Ojca Ciekawości
zx12
post 14.11.2007 - 19:17
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1194

Już jest. :)

http://www.afterlife-knowledge.com.pl/inde...=4&Itemid=4
Profile CardPM
+Quote Post
Kronopio
post 14.11.2007 - 19:20
Post #2

zdrogi.blogspot.com
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 444

wiemy, wiemy...
nota bene okładkę zaprojektował Zbychu:)
Profile CardPM
+Quote Post
wlosi
post 14.11.2007 - 19:25
Post #3

Przyjaciel Rodziny
Nr użytkownika: 2518

Skonczylem ją wczoraj czytac i powiem krotko - K*URWA LUDZIE WYDAJCIE TE 4 DYCHY! bo to nie jest duza kwota za WOLNOSC ktora otrzymacie ! Powaznie! ta ksiazka bije na glowe wszystko wyjasnia jak zostal stworzony ten swiat i jak wszyscy jestesmy JEDNOSCIĄ ! no powaznie nie bede wam mowil zobaczcie sami ! darujcie sobie jeden imprezowy weekend zaoszczedzcie troche sianka i ją kupcie bo miazdzy wszystkooooooooooooooooooooooo !
Profile CardPM
+Quote Post
plantator
post 14.11.2007 - 19:28
Post #4

Guests

CYTAT(wlosi @ 14.11.2007 - 19:25) *
K*URWA LUDZIE WYDAJCIE TE 4 DYCHY! bo to nie jest duza kwota za WOLNOSC ktora otrzymacie ! Powaznie! ta ksiazka bije na glowe wszystko wyjasnia jak zostal stworzony ten swiat i jak wszyscy jestesmy JEDNOSCIĄ !

Czyli jednak wolność ma swoją cenę - i to dokładnie określoną :) Poczekam na freEbooka :)
Jak został stworzony świat nawet wyjaśnia... no to Bruce się zamienia w poważnego naukowca snując kolejne teorie :)

Dlatego właśnie pewne książki dobrze jest czytać do poduchy, jako bajka na dobranoc a nie życiowy poradnik :)
+Quote Post
Drag0n
post 14.11.2007 - 19:40
Post #5

Świadomie Śniący
Nr użytkownika: 1691

Kiedy będzie do pobrania na oobe.pl ? :D
Profile CardPM
+Quote Post
paciorek
post 14.11.2007 - 19:43
Post #6

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 229

CYTAT(dragon1 @ 14.11.2007 - 19:40) *
Kiedy będzie do pobrania na oobe.pl ? :D

Dragon ty byś chciał wszystko za darmo? Przepraszam Cię, ale niestety nie ma czegoś takiego w naszym fizycznym świecie. Bruce się napracował i według mnie należy mu się ta zapłata. Oszczędź więc trochę pieniędzy, nie pij piwa przez pewien czas, odstaw fajki, albo cokolwiek od czego jesteś uzależniony, a co pochłania pieniądz i kup te książkę.

Bez obrazy,
Pozdrawiam.
Profile CardPM
+Quote Post
Drag0n
post 14.11.2007 - 19:44
Post #7

Świadomie Śniący

Spoko, tak sie tylko pytam :P Nie denerwuj sie.
Profile CardPM
+Quote Post
kamil
post 14.11.2007 - 19:47
Post #8

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 144

PACIOREK POPIERAM

gwiazdka sie zbliza niech ktos wam prezent zrobi

plant przesadziles daj spokuj wedlug ciebie bruce bajki pisze ??
Profile CardPM
+Quote Post
zx12
post 14.11.2007 - 20:06
Post #9

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1194

CYTAT(Kronopio @ 14.11.2007 - 19:20) *
...nota bene okładkę zaprojektował Zbychu:)

Nieźle mu wyszło. :)

CYTAT(wlosi @ 14.11.2007 - 19:25) *
K*URWA LUDZIE WYDAJCIE TE 4 DYCHY!

W niektórych księgarniach jest po 29 zł.
Profile CardPM
+Quote Post
plantator
post 14.11.2007 - 20:23
Post #10

Guests

Wg mnie i tak i nie Kamil - być może tego doświadcza, ale niekoniecznie musi to dobrze interpretować, ale dajmy spokój - nie czepiajmy się - większość go i tak czyta hobbystycznie - ile tu osób, co kombinują jak on? Wiem, że Conchita, pewnie Zbych też, jeszcze parę osób ze mną włącznie - ale nie muszę wierzyć w bajki - to jak z Monroe - z książki na książkę coraz więcej akcji i mądrości :) I z książki na książkę coraz większy zysk;)

Paciorek - normalnie coraz więcej mnie tu ludziska zaskakują - materialiści się robicie powoli xD

Już pisałem - nie pisze się książek dla samego faktu pisania, jeśli coś jest sprzedawane na całym świecie, to nie pisze się tego co się chce napisać, tylko to co ludzie chcą przeczytać - napiszesz książkę jak to 1000 razy latałeś po pokoju?? Nie bo nikt nie kupi takiego szmelcu - muszą być te wszystkie focusy, dziwne nazwy, fantastyczna atmosfera i mądrość - rozmowy z sobą z przyszłości, rozmowy z bogami, superjaźniami, etc...

Ale oczywiście jak ktoś chce, niech kupuje i się dobrze bawi przy lekturze - o to głównie chodzi - mam nadzieję, że jest ciekawsza niż poprzednie:)
+Quote Post
leon
post 15.11.2007 - 10:12
Post #11

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1867

każdy z was zgłebia tajemnice świata sam,więc podróze Brucea można potraktować jako jedną z bajek które sami oglądacie we własnych LD,ja też odbywam takie podróże i bardziej wierzę temu co sam tam widzę niż komukolwiek -nawet Bruceowi.
Profile CardPM
+Quote Post
Freddy K
post 15.11.2007 - 14:26
Post #12

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2547

USUNIĘTO
Profile CardPM
+Quote Post
mind trainee
post 15.11.2007 - 14:36
Post #13

Guests

CYTAT(plantator @ 14.11.2007 - 20:23) *
jak z Monroe - z książki na książkę coraz więcej akcji i mądrości :) I z książki na książkę coraz większy

Naprawdę uważasz, że on to dla kasy pisał? Przecież miał tyle forsy, że sobie prywatne odrzutowce kupował i był właścicielem stacji radiowych. Kilka książek na pewno nic o jego majątku nie wniosło.

@ Freddy K - to jego piąta książka. Z tym, że czwarta - świadome podróże w niefizyczne światy to bardziej taki poradnik jak to robić.
+Quote Post
pieczywo
post 15.11.2007 - 14:51
Post #14

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 4

Tu taniej:
http://sklep.tarotnet.pl/product_info.php?products_id=34669
Chcecie za darmo? Kupcie, przeczytajcie i sprzedajcie :)
Profile CardPM
+Quote Post
plantator
post 15.11.2007 - 14:56
Post #15

Guests

CYTAT(mind trainee @ 15.11.2007 - 14:36) *
Naprawdę uważasz, że on to dla kasy pisał? Przecież miał tyle forsy, że sobie prywatne odrzutowce kupował i był właścicielem stacji radiowych. Kilka książek na pewno nic o jego majątku nie wniosło.

hehe... oj ty ty:)

W miarę jedzenia apetyt rośnie - zauważ - pierwsza książka taka spokojna i ostrożna, wiele racjonalnych teorii - choćby dach miedziany, etc - nie chciał wyjść na oszołoma, bo by stracił respekt biznesowy. Potem się okazało, że książka to bestseller - to w następnej już bardziej poszalał :) Zaraz instytut powstał, etc Podlicz ile on zarobił dzięki tej książce - nie na książce, ale dzięki temu, że ją wydał - i ile osób zarabia na tym dzisiaj?? Sądzisz, że to jest wszystko warte takich pieniędzy?

No w naszym cudnym raju - polsce, ciężko faktycznie wyżyć z samego wydania książki, ale jak dorobi się w odpowiednim momencie odpowiednią otoczkę, nabierze popularności, to zarabia się na innych rzeczach. To tak jak zespoły - na płytach się nie zarabia, tylko na koncertach - rozumiesz to na pewno...
+Quote Post
mind trainee
post 15.11.2007 - 15:06
Post #16

Guests

W sumie tak, ale ciężko powiedzieć, czy wydanie książki rzeczywiście wiązało się z takimi zyskami. Jak sam Monroe pisze na początku, wydanie Podróży Poza Ciałem zdmuchnęło jego wizerunek poważnego biznesmena i zakwalifikowano go do podejrzanej grupy mediów. Na początku to on musiał kupę kasy włożyć w ten Instytut i przeprowadzanie eksperymentów. Minęło naprawdę sporo lat zanim opracowali technologię Hemi-Sync i zaczęli organizować profesjonalne warsztaty. Myślę, że zyski zaczęły się pojawiać po wielu latach i były tylko produktem
ubocznym, a nie głównym celem Monroe.
+Quote Post
plantator
post 15.11.2007 - 15:22
Post #17

Guests

niektóre inwestycje wymagają kapitału:) ba nawet wszystkie... Otwierając portal trzeba się liczyć, że zyski pojawią się w najszczęśliwyszym wypadku po roku ale zwykle zarabiać zaczyna po 3-5 latach i to nie jest efekt uboczny tylko zaplanowana akcja - był dobrym biznesmanem - miał obcykane wszystko - oczywiście nie można odrzucić opcji, że napisał to bo chciał a zarobił przy okazji.

Jest też opcja, że jak najbardziej doświadczył, jak najbardziej chciał się tym podzielić, bo miał naturę przedsiębiorcy, więc pierwszy pomysł - napisać książkę, nie chciał może faktycznie zarobić, może emocjonalnie bardzo podszedł i tyle...

Przy czym, samemu mając pewne pojęcie o pewnych rzeczach, gdy np. za 10 lat będę miał ld/obe na zawołanie, sam chyba książkę napiszę - i owszem, częściowo po to by pokazać taką możliwość, ale nie po to by wydać za friko :) ale to oczywiście takie blablanie - broń boże nie mówię, by nie czytać, to dobra motywacja i rozbudzenie wyobraźni - nie można tylko sugerować się wszystkim co autorzy piszą. Pozdro.
+Quote Post
Zbyszek
post 15.11.2007 - 17:11
Post #18

cialka.net
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 99

Prawde mowiac ,Joaska narobila sie miesiacami ,by ta ksiazka powstala.Okladke sprezentowalem Brusowi w prezencie. Uszanujmy Brusa i placmy za nia. Mam nagrane spotkanie z Warszawy. Opowiada sporo o swiecie. Ludzie zadaja pytania. Ciekawe odpowiedzi ,,,,,,
Optymistycznie oswiadczyl ,ze koniec swiata-katastrofy - diabli wzieli i nie bedzie juz konieczny.Rozpocznie sie epoka mentalny. Jeszcze nie wiecie ale poligon juz sie rozpoczam i to u nas.
Brus sle WAM pozdrowienia i ciekawia go cialka jak holera.Zanim sie pojawi ksiazka o nich ,wspolnie przez nas opracowana ,prosil by mu koniecznie ja wyslac.Gdy zapytalem czy moge przytaczac jego wypowiedzi na forum bo biora mnie za schizofrenika .,- odparl -mnie tez
Pozdro.
Profile CardPM
+Quote Post
plantator
post 15.11.2007 - 17:18
Post #19

Guests

Weź mu Zbychu przekaż tak w jednym zdaniu, że cokolwiek tam nie pisze, to jego metodą dopiero dotarłem świadomie w Poza, podczas gdy innymi za cholerę, mimo wszystko on też jakby pokazuje jak wiele można zdziałać 'wyobraźnią' nie ważne gdzie ona prowadzi - ważne co potrafi.

A z książką życzę powodzenia - pamiętajcie o otoczce do niej - wydanie, to nie wszystko - trzeba to nagłośnić - i to mocno, ale nie wszędzie, tylko tam, gdzie to potrzebne, te ciałka są tak charakterystyczne i mocno powiązane z ezo, że na normalny rynek nie ma szans wypuszczenia...

Ale - można zatytułować książkę: Świadome Śnienie - zacząć od tego, przejść płynnie do oobe a z oobe do ciałek i podłapie to każdy, który nawet nie słyszał nigdy o oobe :D Pozdro i powodzenia.
+Quote Post
mind trainee
post 15.11.2007 - 17:18
Post #20

Guests

CYTAT(Zbyszek @ 15.11.2007 - 17:11) *
Mam nagrane spotkanie z Warszawy. Opowiada sporo o swiecie. Ludzie zadaja pytania. Ciekawe odpowiedzi ,

Jest możliwość, abyś gdzieś to udostępnił w Internecie?
+Quote Post
Drag0n
post 15.11.2007 - 18:37
Post #21

Świadomie Śniący

CYTAT(mind trainee @ 15.11.2007 - 17:18) *
Jest możliwość, abyś gdzieś to udostępnił w Internecie?

Jakby było to prosze o link.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
2 Stron V   1 2 >
Start new topic